סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לסבית טראנסופובית?

DickLa​(פמית נשלטת){רק בנות.❤️}
לפני 13 שנים • 3 בפבר׳ 2011

לסבית טראנסופובית?

שאלה
למה כאשר שוחחתי עם לסבית...לא היה שלום. לא היה "לא תודה".
היתה פעם אחת התעלמות ופעם שניה "איכס לך ממני טרנס מגעיל "
אחרי זה יש לאנשים כאלו פנים לבקש הכרה מסטרייטים ולצעוד במצעדים? icon_confused.gif
Lakshmi​(נשלטת)

Re: לסבית טראנסופובית?

Lakshmi​(נשלטת) • 3 בפבר׳ 2011
DickLa כתב/ה:
שאלה
אחרי זה יש לאנשים כאלו פנים לבקש הכרה מסטרייטים ולצעוד במצעדים? icon_confused.gif

אבל בהמות את תמצאי בכל מקום.
הרמאפרודיטה

Re: לסבית טראנסופובית?

הרמאפרודיטה • 3 בפבר׳ 2011
DickLa כתב/ה:
שאלה

לך תבין לסביות, נו ...
icon_wink.gif
The Fool
לפני 13 שנים • 5 בפבר׳ 2011
The Fool • 5 בפבר׳ 2011
למרבה האבסורד, יש לסביות טרנסופוביות ויש לסביות הומופוביות ויש לסביות גזעניות מכל הסוגים והמינים. להיות הומו לא עושה אותך אדם טוב יותר, אבל לרוב זה נותן לך איזושהי מידה של אמפתיה כלפי קבוצות מיעוט למינהן.
הרמאפרודיטה
לפני 13 שנים • 5 בפבר׳ 2011
הרמאפרודיטה • 5 בפבר׳ 2011
The Fool כתב/ה:
למרבה האבסורד, יש לסביות טרנסופוביות ויש לסביות הומופוביות ויש לסביות גזעניות מכל הסוגים והמינים. להיות הומו לא עושה אותך אדם טוב יותר, אבל לרוב זה נותן לך איזושהי מידה של אמפתיה כלפי קבוצות מיעוט למינהן.

ליתר דיוק, הטרנספובים הגדולים ביותר - הם הומוסקסואלים/הומוסקסואלים מודחקים. וטרנסקסואליות ידועות בהומופוביותן.
לכן יעלוב הומו את אחיו המתחנגל בברכת "יא קוקס מגעיל", ותשפיל טרנסית את רעותה בהצהרה "יא הומו מניאק".

אל תשאלו למה ואיך. אני גם לא יודעת להסביר את זה.
פשוט ככה זה.
לילה לבן
לפני 13 שנים • 6 בפבר׳ 2011
לילה לבן • 6 בפבר׳ 2011

למה את מצפה מאנשים אחרים שיתייחסו אלייך יותר יפה ממה שאת עצמך מתייחסת לאחרים?
את מבזה אחרים, ובכך את מבזה את עצמך, ומאבדת כל זכות לכבוד מצד הזולת.

(ולמרות זאת אני פונה אלייך בלשון נקבה, כי לי בכל זאת יש הרבה כבוד למקום הטרנסג'נדרי... אבל אני לא בטוחה שגם את זה מגיע לך, הרי מתי שנוח לך את לא מהססת להציג את עצמך כגבר)
Perplexed
לפני 13 שנים • 6 בפבר׳ 2011

מגדר או דמוי מגדר?

Perplexed • 6 בפבר׳ 2011
המממ. נדמה לי, אבל רק נדמה לי, שנשים, אם לא אנשים בכלל, טורחים להתייחס ולהביע עניין, במקום בו יש להם עניין. גם אני כמעט (ודגש על כמעט, כי יש ויש חריגים) מעולם לא הצלחתי לנהל שיחה עם נקבה, לסבית/הטרו/מה שלא תהיה, אולי מן הטעם הפשוט שאין לי שום דבר להציע לה. בואי נודה באמת, כולנו אינטרסנטים. ואם אין אינטרס רומנטי, סקסואלי, דולארי, אינסטרומנטאלי, או לכל הפחות פנטזיה על מכנה משותף לשיחה, אזיי.... אנשים מאבדים עניין ומהר. ובפרט אנחנו, הנקבות, שמותר לנו לתפוס תחת כי התחת שלנו פה במרדף icon_wink.gif
זה לא ענין טרנסקסואלי או מגדרי או ווט אבר, זו סתם הבעת חוסר עניין אינטרסנטי, בסגנון הבהמתי. ובהמות, יש בכלללללל טווח הרצף המגדרי , מילה שלי. icon_confused.gif
the_drow​(שולט)
לפני 13 שנים • 7 בפבר׳ 2011
the_drow​(שולט) • 7 בפבר׳ 2011
לילה לבן כתב/ה:

(ולמרות זאת אני פונה אלייך בלשון נקבה, כי לי בכל זאת יש הרבה כבוד למקום הטרנסג'נדרי... אבל אני לא בטוחה שגם את זה מגיע לך, הרי מתי שנוח לך את לא מהססת להציג את עצמך כגבר)

זכותה.
מיניות זה דבר לא פשוט.
מי את שתשפטי?
לילה לבן
לילה לבן • 7 בפבר׳ 2011
the_drow כתב/ה:
לילה לבן כתב/ה:

זכותה.
מיניות זה דבר לא פשוט.
מי את שתשפטי?

אני לא שופטת את המיניות של אף אחד

אני חושבת שכבוד ויושרה בסיסית בהתנהלות הם תנאי לציפייה של התנהלות דומה מצד אחרים
ומכיוון שאין לך מושג במה מדובר...
מי אתה שתשפוט?
הרמאפרודיטה
הרמאפרודיטה • 7 בפבר׳ 2011
לילה לבן כתב/ה:
the_drow כתב/ה:
לילה לבן כתב/ה:

זכותה.
מיניות זה דבר לא פשוט.
מי את שתשפטי?

אני לא שופטת את המיניות של אף אחד

אני חושבת שכבוד ויושרה בסיסית בהתנהלות הם תנאי לציפייה של התנהלות דומה מצד אחרים
ומכיוון שאין לך מושג במה מדובר...
מי אתה שתשפוט?

בכלל לא בטוח שהבנתי את כוונת המשוררת לגבי הביזיון המדובר, אבל אתן אינטרפרטציה משלי לדברים.

לעיתים קרוסדרסרים, טרנסווסטיטים וג'נדרקווירים מציגים את עצמם כנשים טרנסקסואליות, על מנת "להשיג" גברים "סטרייטים" (שנמשכים לטרנסיות). עד לפני מספר חודשים היה לי ידיד כזה, ג'נדרקוויר - גבר הנהנה מהיותו גבר בחיי היום יום ומרגיש את הצורך להיות דמות נשית במהלך קיום יחסי מין, ונהנה מהמעבר החופשי שבין שני המינים. הוא היה נפגש עם זכרים בכל הזדמנות ומוכר להם סיפורים על היותו טרנסית הורמונלית. חלקם הזדעזעו וברחו, חלקם הזדעזעו וזרמו למין, כי ככה זה גברים.

פעמים רבות ניסיתי להסביר לג'נדקוויר שאין צורך להתחזות למשהו שהוא לא, שהרי כפי שיש טרנסווסטיטים וגברים מתלבשים - יש גברים שזה מוצא חן בעיניהם. שנאמר - כל מחלת מין והחיסון שלה. אך לצערי הוא סירב בתוקף לומר שהוא מתלבש והמשיך להונות אנשים בהצהרות על טרנסקסואליותו השקרית.

מאחר והקהילה הזו כל כך קטנה, קרו מקרים חריגים בהם פנו אלי גברים שהיו איתו ביחסים מסויימים. לאחר אינטראקציה מינימלית איתי, הם היו המומים מהמראה שלי, ולהלן ציטוט נבחר: "הייתי בטוח שקוקסינלית זה כאילו בחור רגיל עם זיפים והכל, רק שיש לו קול נשי".

מוסר ההשכל כאן הוא לא כמה אני יפה, סקסית או נשית משכנעת, כי אני בסהכ טרנסית מתחילה יחסית, שבורכה בפרצוף נאה. אין ספק שיש מוצלחות, יפות, כוסיות ומשופצות ממני בשפע ברחבי תל אביב. מוסר ההשכל כאן הוא שהצגה שקרית כזו מבזה קהילה של נשים טרנסיות, שעוברות אין ספור ייסורים וקשיים על מנת להפוך לטרנסיות, כאשר כל גבר שלובש עקבים במידה 52 ומורח ליפסטיק קורא לעצמו קוקסינלית ומוציא להן שם של "גבר עם זיפים וקול נשי".

ברור שמעבר לביזוי של קהילה שלמה, ההתחזות לטרנסית אינה הוגנת כלפי הגבר שמולך שולל ע"י גבר נוסף בתחפושת. וחלק מהגברים הפגועים לא יחפשו טרנסית שוב.

זה קוץ שתקוע בגרוני תקופה ארוכה מאוד, ומאז שאני נתקלת בפורום הנקרא "טרנסג'נדרים" במקום "קרוסדרסרים" או משהו שהולם את האוכלוסיה, משום שטרם הבחנתי בקיומם של טרנסג'נדרים בו.

מצב היפותטי - גבר כלשהו מפנטז על אישה עם זין שהוא רואה בסרטי פורנו, ומעוניין למצוא אותה במציאות. לקשר, לסקס מי יודע.

באם ייכנס לפורום טרנסג'נדרים בכלוב, האם ייתקל בטרנסית (אישה עם זין), או בגברים מנויישים ?

האם באמת אף אחד כאן לא מבדיל ?