bigboy20(שולט) |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
מועדון הדאנג'ן - כניסת נשים חינם
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
bigboy20(שולט) • 10 בפבר׳ 2011
שמתי לב שמועדון הבדסמ המכונה "הדאנג'ן" - מכניס נשים חינם, ואף חוזר על כך מס' פעמים במודעות שהוא מפרסם כאן, כאילו המדובר באיזה "דיל מהסרטים" וכותב זאת כאילו "זה בסדר". אז לא, זה לא בסדר. ועוד יותר לא בסדר שאף אחד לא מעיר על כך!
האם מצב הנשים בקהילת ה BDSM הוא עד כדי כך עגום והן כ"כ מרוחקות מעולם ה BDSM שצריך "להביא אותן" בשיטות של זנות (" חינם חינם, רק תבואו יא שמרניות!!!11 ") ?! אני גולש בפורומים ואתרי סאדו מחו"ל ובחיים לא ראיתי סיטואציה כ"כ אומללה. זה ביזיון. צריך להחרים התנהגות כזו ומי שמשתמש בה, מה גם שאפליה על בסיס מין - אינה חוקית ע"פ החוק. |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
Re: מועדון הדאנג'ן - כניסת נשים חינם
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
הגבירה שלי(שולטת) • 10 בפבר׳ 2011
bigboy20 כתב/ה: שמתי לב שמועדון הבדסמ המכונה "הדאנג'ן" - מכניס נשים חינם, ואף חוזר על כך מס' פעמים במודעות שהוא מפרסם כאן, כאילו המדובר באיזה "דיל מהסרטים" וכותב זאת כאילו "זה בסדר". אז לא, זה לא בסדר. ועוד יותר לא בסדר שאף אחד לא מעיר על כך!
האם מצב הנשים בקהילת ה BDSM הוא עד כדי כך עגום והן כ"כ מרוחקות מעולם ה BDSM שצריך "להביא אותן" בשיטות של זנות (" חינם חינם, רק תבואו יא שמרניות!!!11 ") ?! אני גולש בפורומים ואתרי סאדו מחו"ל ובחיים לא ראיתי סיטואציה כ"כ אומללה. זה ביזיון. צריך להחרים התנהגות כזו ומי שמשתמש בה, מה גם שאפליה על בסיס מין - אינה חוקית ע"פ החוק. זהו? |
|
שוסי |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
Re: מועדון הדאנג'ן - כניסת נשים חינם
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
שוסי • 10 בפבר׳ 2011
bigboy20 כתב/ה: שמתי לב שמועדון הבדסמ המכונה "הדאנג'ן" - מכניס נשים חינם, ואף חוזר על כך מס' פעמים במודעות שהוא מפרסם כאן, כאילו המדובר באיזה "דיל מהסרטים" וכותב זאת כאילו "זה בסדר". אז לא, זה לא בסדר. ועוד יותר לא בסדר שאף אחד לא מעיר על כך!
האם מצב הנשים בקהילת ה BDSM הוא עד כדי כך עגום והן כ"כ מרוחקות מעולם ה BDSM שצריך "להביא אותן" בשיטות של זנות (" חינם חינם, רק תבואו יא שמרניות!!!11 ") ?! אני גולש בפורומים ואתרי סאדו מחו"ל ובחיים לא ראיתי סיטואציה כ"כ אומללה. זה ביזיון. צריך להחרים התנהגות כזו ומי שמשתמש בה, מה גם שאפליה על בסיס מין - אינה חוקית ע"פ החוק. שמעתם את זה? לא סתם אינה חוקית! אלא אינה חוקית אפילו ע"פי החוק! |
|
חיפושית Carlo |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
חיפושית Carlo • 10 בפבר׳ 2011
מילא שמכניסים נשים בחינם,
אבל זה שהן גם נהנות ואפילו מתענגות (מאד, מניסיון) -- זה כבר ממש מוגזם. ועוד נהנות ומתענגות בדרך כלל על חשבון מי? על חשבון הגברים שבאים למועדון (ומשלמים!) וואלה, שווה לבוא לבדוק מה קורה שם באמת. |
|
חיפושית Carlo |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
חיפושית Carlo • 10 בפבר׳ 2011
תגיד BIGBOY20, מה יש לך נגד נשים??
זה מה שכתבת מוקדם יותר היום בפורום אחר: דיכאון האישה הישראלית 15:20 10/02/11 באף מקום בעולם לא תימצאו נשים כה יבשות כמו הישראליות. הדבר נובע כמובן מהעובדה שהם יבשות גנטית. מה הכוונה "יבשות גנטית"? כמו שזה נשמע: הן יבשות למטה, בין הרגליים, וזוהי תופעה מולדת. מאז ומתמיד שימשה האישה התנ"כית להביא ילדים ע"י רחמה, ולא יותר מכך. לא אוננות, לא סקס, ובטח לא בדסמ. למעשה האיבר המיני הנשי כולו, היה מושבת וחסר גירוי כלשהו. לכן הדבר גם גורם תחושת דכאון וחסר רצון שיכול להביא עד מגע מיני. מלימודים נוספים שרכשתי במסגרת לימודיי כסטודנט, למדתי שתופעות מהסוג הזה יכולות להביא עד מצבי אנורקסיה. מחקר סטטיסי מגלה שאחוז האנורקסיות מישראל גבוה משיעור האנורקסיות הלא-יהודיות, ע"פ כפילות בת עשרות אחוזים ולעיתים אף יותר. ------- שמע, עובר עליך משהו לא כל כך טוב איש. אני בטוח שעמוק בפנים אתה לא באמת כזה. אולי תיקח לעצמך קצת חופש... או שתבוא לדאנג'ן ותגלה נשים ממש אחרות מאלה שאתה מתאר ושכנראה הזדמן לך לרוע מזלך לפגוש. הייה בטוב. |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 11 בפבר׳ 2011
לביג בוי,
למה סתם? כבר דיברו על זה, והתלוננו על זה (כולל אני) תאמין לי שיש מספיק נשים בכלוב שזה הפריע להן ואפילו אמרו על זה משהו בלי לחכות שאתה תפציע ותזהה את העוולה החברתית ולמארגני הדאנג'ן, למקרה שזה לא היה ברור: א. הכנסת נשים חינם זה כמו לעמוד על הגג ולצעוק "לא מגיעות אלינו נשים למסיבות בכלל!!!" שזה לא ממש עושה חשק כאישה לבוא ב. לא בא לי לבוא למקום בו חוסכים לי 30 ש"ח דמי כניסה ומצד שני היחס אלי ואל שאר הנשים שבאו הוא כגורם מפתה לאורחי המסיבה המשלמים - אני לא תפאורה ולא תפרנית. תודה |
|