בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
הנקת מבוגרים בסעודיה או: אנחנו סוטים?
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 9 בפבר׳ 2011
"השיח' עבד אל-מוחסן אל-עביכאן, יועץ במשרד המשפטים הסעודי, פרסם פתוא המתירה הנקת מבוגרים, במטרה לאפשר שהיית גבר ואישה בחדר אחד – שהייה הנתפסת באסלאם כהתייחדות אסורה. על-פי הפתוא, ההנקה הופכת את הגבר היונק לבן משפחת האישה ובכך הופכת את ההתייחדות ללגיטימית. "
כמה פשוט ככה מזין. בלי קשר לקביעות עצמן, המחשבה מגרה, ומתפצלת ללא מעט פנטזיות. תודו, נו. והנה הכתבה כולה, שלינק אליה מצאתי בבלוג של נגר מייצר אביזרים : http://www.memri.org.il/cgi-webaxy/sal/sal.pl?lang=he&ID=107345_memri&act=show&dbid=articles&dataid=2469 תהנו (: |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
הכל ב"כוח המוח" :)
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי • 9 בפבר׳ 2011
מי כמוך,
בעלת הכינוי "בכוח המוח", יודעת / חווה (אני חושב כמוך) כי שהכל מתחיל בראשנו ) גם לענין התהייה - האם זו סטיה .... |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
זה לא יאמן
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 10 בפבר׳ 2011
אף אחד לא מציע לקדם את החוק הזה אצלנו בכנסת??
תחשבו רגע, אסור לכם להתייחד עם המזכירה שלכם, אז היא פשוט מאמצת את הבוס, ואם כבר, את כל גברברי המשרד. מניקה ומאמצת אל חיקה. ומאותו רגע, גם לא צריך לריב מי יורד לקנות חלב לקפה. ונניח שאשתך היא המזכירה במשרד הזה. לא כיף גדול? בסוף סעודיה היא ארץ זבת חלב ודבש. נו שוין. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
נוריתE • 10 בפבר׳ 2011
למה, ה- "אנחנו"?
|
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf • 11 בפבר׳ 2011
עובדים על אנשים בעיניים.
אם יש לה חלב אז יש לה ילדים ואם יש לה ילדים אז הם קודם כל ואם הם קודם כל אז עד שאתה מגיע, אתה לא מקבל חיר. ואם תגנוב בקבוק אחד מהמקרר אז למחרת אתה צריך לכתוב מאה פעמים (באיזמל על כף היד) "אני מבטיח לא לגנוב בקבוקי חלב אם מהמקרר", ולא, התירוץ שחשבת שזה ויסקי, לא עובד. ניסיתי. אולי הם התכוונו לנאקה? גמלים לכנסת! כי חמורים כבר יש. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 11 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: עובדים על אנשים בעיניים.
אם יש לה חלב אז יש לה ילדים ואם יש לה ילדים אז הם קודם כל ואם הם קודם כל אז עד שאתה מגיע, אתה לא מקבל חיר. ואם תגנוב בקבוק אחד מהמקרר אז למחרת אתה צריך לכתוב מאה פעמים (באיזמל על כף היד) "אני מבטיח לא לגנוב בקבוקי חלב אם מהמקרר", ולא, התירוץ שחשבת שזה ויסקי, לא עובד. ניסיתי. אולי הם התכוונו לנאקה? גמלים לכנסת! כי חמורים כבר יש. שטויות אתה מדבר. אתה בטח מדבר על ישראליות. אלה מניקות 2-3 ילדים שלהן, בעל אחד, ילד אחד של השכנים, וכבר אין להן חלב. מפונקות. לא כך הסעודיות, שהן ידועות כבור חלב בלי תחתית, הן יכולות להקליד את המכתב, בזמן שכל עובדי המשרד יונקים בתורנות משני השדיים ועדיין נשאר להן ספייר, למקרה שבא להן לאמץ עוד ילד באוטובוס בדרך הביתה. איזה חיים, בחיי. רק עכשיו קלטתי - מה עשית? גנבת בקבוק חלב אם מהמקרר? זהו, אתה הבן המאומץ של אנג'לינה, מזל וברכה על ראשך! |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
Brave Dwarf • 11 בפבר׳ 2011
את אל תפילי אותי פה במילים וגם לא בכוח המוח. לא פילחתי דבר, כולו התבלבלתי. קורה לכולם, לא?
(וחלס להפחיד אותי לפני שינה בסיפורים על נשים שמניקות את כל ילדי אתיופיה תוך שהן מסדרות בחמש שניות ובאצבע אחת את ה- Rubik's Cube. אם זה היה נכון, לא היו עולים מחירי הדלק, הפיתה, הלחם האחיד ולא היה רעב בעולם.) נשים סעודיות, אמרת? אני צריך לחשוב על זה ועל כך שמחזייה XXL אפשר להכין אחלה ערסל לתאומים. (-: בוקר אור, בכוח המוח. |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
Re: הנקת מבוגרים בסעודיה או: אנחנו סוטים?
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
גברים(שולט) • 11 בפבר׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: "השיח' עבד אל-מוחסן אל-עביכאן, יועץ במשרד המשפטים הסעודי, פרסם פתוא המתירה הנקת מבוגרים, במטרה לאפשר שהיית גבר ואישה בחדר אחד – שהייה הנתפסת באסלאם כהתייחדות אסורה. על-פי הפתוא, ההנקה הופכת את הגבר היונק לבן משפחת האישה ובכך הופכת את ההתייחדות ללגיטימית. "
כמה פשוט ככה מזין. תהנו (: אתן היהודיות, לא מסוגלות להבין את הבשטות והיופי שבאיסלאם. לגבר ואישה אסור להתייחד כדי שלא יתבזבז זמנו (ויתנפח מוחו) של הגבר על ריכולי האישה. אבל, אם כלול בהתייחדות מעשה מועיל לאנושות (דהיינו - לאותו גבר) הרי שהדבר הופך למותר ואף חובה. כמה מזיין ככה פשוט. תהנו. |
|