לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
מציירת בלהט.
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 19 בפבר׳ 2011
הוא נשען לאחור, עוצם את העיניים. אני לידו, על הספה מביטה מרוכזת, בזין הזקור. סיגריה בוערת בין אצבעותיי מטיילת בצמוד, לאיברו המרוגש. רק מילימטרים קטנטנים בינה לבינו. אני מציירת בחום, את קווי מיתארו. תנועה קטנה של הזין. "לא להקפיץ!" אני פוקדת ויודעת היטב, כמה קשה לו ההתאפקות הזו. ממשיכה, ביד יציבה צמודה בלהט של בעירה, חוקרת. הסיגריה נגמרת ואני מזדקפת, מעבירה את סופה לאורך ירכו הפשוקה. חורכת שיערות עדינות בדרך למאפרה. מכבה אנחה. |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
העישון אכן מזיק לבריאות...ולבריות :)
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי • 19 בפבר׳ 2011
מכבה..ומדליקה...בו זמנית...
אין עליך, אין ! |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
Re: העישון אכן מזיק לבריאות...ולבריות :)
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: מכבה..ומדליקה...בו זמנית...
אין עליך, אין ! כןןן... אני מאוד אוהבת, לשחק עם הדימר. |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי • 19 בפבר׳ 2011
לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: מכבה..ומדליקה...בו זמנית...
אין עליך, אין ! כןןן... אני מאוד אוהבת, לשחק עם הדימר. יפה לך על הראש היצירתי, שלא מפסיק (ולא מספיק) להפתיע... |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
19 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: מכבה..ומדליקה...בו זמנית...
אין עליך, אין ! כןןן... אני מאוד אוהבת, לשחק עם הדימר. יפה לך על הראש היצירתי, שלא מפסיק (ולא מספיק) להפתיע... חן חן לך, כלבלב... ושיהיה שבוע נ ה ד ר (: |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
20 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי • 20 בפבר׳ 2011
לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: מכבה..ומדליקה...בו זמנית...
אין עליך, אין ! כןןן... אני מאוד אוהבת, לשחק עם הדימר. יפה לך על הראש היצירתי, שלא מפסיק (ולא מספיק) להפתיע... חן חן לך, כלבלב... ושיהיה שבוע נ ה ד ר (: תודה לך גבירה נכבדה, שבוע נהדר גם לך, מקווה שהשבוע שלי לא יהיה נעדר יחס... |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בפבר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 20 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: מכבה..ומדליקה...בו זמנית...
אין עליך, אין ! כןןן... אני מאוד אוהבת, לשחק עם הדימר. יפה לך על הראש היצירתי, שלא מפסיק (ולא מספיק) להפתיע... חן חן לך, כלבלב... ושיהיה שבוע נ ה ד ר (: תודה לך גבירה נכבדה, שבוע נהדר גם לך, מקווה שהשבוע שלי לא יהיה נעדר יחס... |
|