סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך זה שכאב קל הפך לקשה לי לא יכולה יותר

שרמומית
לפני 13 שנים • 21 בפבר׳ 2011

Re: אם כבר "איי"-

שרמומית • 21 בפבר׳ 2011
מUחדת כתב/ה:

שיהיה "איוש".

ואם כבר כואב
אז שיהיה כואבוש, טובוש? P:
סדיסט במזוכיסטית

להכאיב מבלי שיכאב?

סדיסט במזוכיסטית • 21 בפבר׳ 2011
האמת היא שהן נורא רוצות רק שלפני שהחיל הכאב יש כהר איי לפעמים נדמה שהן שם בשביל האיי ולא בשביל הכאב
lucifer-666
lucifer-666 • 21 בפבר׳ 2011
מקסימום השכנים יזמינו משטרה
L איה
L איה • 21 בפבר׳ 2011
בסד"ו
נשלטות המאולחשות ריגשית הינן בדר"כ מאולחשות גם פיזית,
הינך מוזמן לצוד נשלטת שלא מחוברת לעצמה ו/או לגייס נשלטות בטיפול תרופתי פסיכיאטרי.
כאשר אני שולטת, אין לי שום עינין ב"ללכת הכי רחוק" יש לי עינין בהנעה ריגשית ופיזית של הנשלט
בין מצבי תודעה, אם הצלחתי לעשות זאת במינמום כאב פיזי כאשר הנשלט משקף לי את התגובות המציפות שלי -דיינו.
כאשר אני נשלטת, אני חשה מבן זוגי את אותו הדבר בדיוק- לכן מעולם לא נזקקתי למילת ביטחון
וגם אף אחד מנשלטיי.
או בעצם, היה את ההוא שגילחתי לו רק את צד ימין של המפשעה והאשכים.
הוא צעק את ה "נקניק נקניק נקניק" כי היה לו קשה להקשיב לתיאור טקס הסרוס הצפוי...
שום קשר לכאב.
רק תענוגות,
ליבנת
בלוסום​(לא בעסק)

כמו כל דבר אחר פה -

בלוסום​(לא בעסק) • 21 בפבר׳ 2011
לפחות אצלי - הכל תלוי מול מי אני עומדת.

אני מצהירה על עצמי מזוכיסטית, אבל זה כל כך משתנה - לפעמים סף הכאב שלי נמוך לגמרי, ואני ממש רכה ולא מסוגלת לסבול שום כאב.

לפעמים גם אש הגיהנום קטנה עלי. הכל תלוי מול מי אני עומדת (למעט אם אני במחזור ואז אני ממש עם סף כאב נמוך).

אם הפרטנר שמולי יודע איך להפעיל אותי, אני מסוגלת לספוג כאב רב יחסית.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 21 בפבר׳ 2011
ליבנת כתב/ה:
בסד"ו
נשלטות המאולחשות ריגשית הינן בדר"כ מאולחשות גם פיזית,
הינך מוזמן לצוד נשלטת שלא מחוברת לעצמה ו/או לגייס נשלטות בטיפול תרופתי פסיכיאטרי.
כאשר אני שולטת, אין לי שום עינין ב"ללכת הכי רחוק" יש לי עינין בהנעה ריגשית ופיזית של הנשלט
בין מצבי תודעה, אם הצלחתי לעשות זאת במינמום כאב פיזי כאשר הנשלט משקף לי את התגובות המציפות שלי -דיינו.
כאשר אני נשלטת, אני חשה מבן זוגי את אותו הדבר בדיוק- לכן מעולם לא נזקקתי למילת ביטחון
וגם אף אחד מנשלטיי.
או בעצם, היה את ההוא שגילחתי לו רק את צד ימין של המפשעה והאשכים.
הוא צעק את ה "נקניק נקניק נקניק" כי היה לו קשה להקשיב לתיאור טקס הסרוס הצפוי...
שום קשר לכאב.
רק תענוגות,
ליבנת

את יודעת, אני מגדירה את עצמי מזוכיסטית, וממש לא מתחברת לשום דבר מהתשובה שלך.. עבורי, הפואנטה המרכזית היא לא מינימום כאב פיזי ולא שום מעבר בין מצבי תודעה, וכך גם נראה לי פותח השרשור, שיתקן אותי אם אני טועה...
בעיני מה שהוא מחפש היא דרך להגברת סף הכאב של הנשלטת - דבר זה אפשרי ע"י תאום ציפיות לפני הסשן, וגישוש הדדי בהתחלתו. אם כבר, מה שנראה לי נכון למצב היא האפשרות שהבחורה פשוט מפחדת.
Here And There​(נשלטת)

Re: להכאיב מבלי שיכאב?

Here And There​(נשלטת) • 21 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית כתב/ה:
האמת היא שהן נורא רוצות רק שלפני שהחיל הכאב יש כהר איי לפעמים נדמה שהן שם בשביל האיי ולא בשביל הכאב

לא כ"כ הצלחתי להבין את המצב.
אתה אומר שמצד אחד הן מצהירות שהן מאוד מתחברות לכאב אבל מצד שני בקושי יכולות לסבול את זה?
קצת מוזר הקטע.

נראה לי שאו שהן אומרות את זה כי הן מנסות להרשים אותך או, מה שנראה לי פחות סביר, הן לא ממש מודעות ליכולת עמידה שלהן לכאב.
כך או כך, אני מסכימה עם המגיב הראשון שהציע לך למצוא מישהי יותר בוגרת.
Episode​(לא בעסק)

Re: איך זה שכאב קל הפך לקשה לי לא יכולה יותר

Episode​(לא בעסק) • 21 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית כתב/ה:
פעם היה צריך להכאיב מאוד בשביל לשמוע אנחת יללה והיום כל כאב קל מילדה בת 20 הופך לאוי כואב לי , הנשארה עוד אחת שיודעת להכיל כאב?

צודק.ילדות בנות 20 ארורות!
חפש את השלב שהן בבית ספר יסודי,הילדות.
שם הן מקבלות חיסונים נגד שפעת מהאחות.
כואב,אבל שורדות.
Brave Dwarf
לפני 13 שנים • 22 בפבר׳ 2011

Re: איך זה שכאב קל הפך לקשה לי לא יכולה יותר

Brave Dwarf • 22 בפבר׳ 2011
סדיסט במזוכיסטית כתב/ה:
פעם היה צריך להכאיב מאוד בשביל לשמוע אנחת יללה והיום כל כאב קל מילדה בת 20 הופך לאוי כואב לי , הנשארה עוד אחת שיודעת להכיל כאב?

אני חושב שקיים הבדל בין פנטזיה לבין מציאות. ואולי נתקעת במקום הזה שבין השניים. במיוחד כאשר מדובר בנשים צעירות. כי צעירות, פי כמה בנות 20, מן הסתם לא מנוסות דיין כדי לאמוד את ההבדל בין מה שפנטזו לבין התחושות במציאות. אתה לא יכול לצפות מאישה כ"כ צעירה להיות מודעת לעצמה במידה בה מודעת לעצמה אישה בגיל מבוגר יותר.
.
סדיסט במזוכיסטית
לפני 13 שנים • 22 בפבר׳ 2011

נסיון ותגלית

סדיסט במזוכיסטית • 22 בפבר׳ 2011
מסכים מאוד בעניין הנסיון יחד עם זאת יש הנאה גדולה בלראות צעירה חווה כאב ופורצת גבולות