לקקני 1 |
לפני 13 שנים •
24 בפבר׳ 2011
האם זה אומר שהיא לסבית?
לפני 13 שנים •
24 בפבר׳ 2011
לקקני 1 • 24 בפבר׳ 2011
רציתי לשאול אותכם שאלה בקשר לאשתי.
אנחנו זוג חרדי,ולא כמו שאני שנחשף למה שקורה בעולם המין,אשתי לא מכירה את המושגים,לא מה זה הומו,לסבית,וכמובן לא יודעת מה זה זיין וכוס.אני מאמין שגם נשים חרדיות אחרות לא יודעים מזה. עכ"פ שאלתי את אשתי,האם היא יותר נהנית שגבר מלטף אותה,[כמובן שהיא לא מדמינת לעצמה כזה אופציה אז אמרתי לה בוא נגיד שהיה מותר]או אישה מלטפת אותה,אז היא אמרה לי שאשה,כי אשה זה יותר רך ועדין,אז אמרתי לה אז בעצם היית מעדיפה שהבעל שלך יהיה אישה,אז היא אמרה לי,שהיא רוצה בעל גבר בגלל הסמכותיות וכו',אבל מצד ההנאה של המגע היתה מעדיפה אישה. רציתי לשאול,האם זה מראה שאשתי לסבית? |
|
לקקני 1 |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
היכן כל המבינות?
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לקקני 1 • 25 בפבר׳ 2011
היכן כל המבינות בענינים האלו נעלמו?.
|
|
שרמומית |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
Re: האם זה אומר שהיא לסבית?
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
שרמומית • 25 בפבר׳ 2011
לא, זה אומר שהיא ענתה לך לשאלות שרצית (אולי) לשמוע.
|
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
Re: האם זה אומר שהיא לסבית?
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
master xy(שולט) • 25 בפבר׳ 2011
יאלללה כתב/ה: רציתי לשאול אותכם שאלה בקשר לאשתי.
אנחנו זוג חרדי,ולא כמו שאני שנחשף למה שקורה בעולם המין,אשתי לא מכירה את המושגים,לא מה זה הומו,לסבית,וכמובן לא יודעת מה זה זיין וכוס.אני מאמין שגם נשים חרדיות אחרות לא יודעים מזה. עכ"פ שאלתי את אשתי,האם היא יותר נהנית שגבר מלטף אותה,[כמובן שהיא לא מדמינת לעצמה כזה אופציה אז אמרתי לה בוא נגיד שהיה מותר]או אישה מלטפת אותה,אז היא אמרה לי שאשה,כי אשה זה יותר רך ועדין,אז אמרתי לה אז בעצם היית מעדיפה שהבעל שלך יהיה אישה,אז היא אמרה לי,שהיא רוצה בעל גבר בגלל הסמכותיות וכו',אבל מצד ההנאה של המגע היתה מעדיפה אישה. רציתי לשאול,האם זה מראה שאשתי לסבית? זה אומר שאתה אהבל . מה את רוצה ממנה ? תן לה להיות במטבח ולגדל את הילדים שלך ואל תכניס לה לראש שטויות . |
|
לקקני 1 |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לקקני 1 • 25 בפבר׳ 2011
היא ענתה לשאלות שרציתי לשמוע,או את התשובות שרציתי לשמוע?
לא הבנתי איזה שטויות אני מכניס לה לראש,אני רק מוציא ממנה מה שיש בלבה פנימה? |
|
שרמומית |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
שרמומית • 25 בפבר׳ 2011
יאלללה כתב/ה: היא ענתה לשאלות שרציתי לשמוע,או את התשובות שרציתי לשמוע?
לא הבנתי איזה שטויות אני מכניס לה לראש,אני רק מוציא ממנה מה שיש בלבה פנימה? תשובות חמודי, קורה שמתבלבלים, לא? אתה רק מוציא את הפנטזיות שלך לחלל האוויר, אז היא זרמה איתך. |
|
לקקני 1 |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לקקני 1 • 25 בפבר׳ 2011
נטלי,התובנה שאת מעלה היא בהחלט תובנה חכמה,אבל ההתרשמות שלי היא שהיא אכן התכוונה בכנות.
עכשיו,בוא נעזוב לרגע את אשתי,האם אישה שאומרת כך,זה מראה שהיא לסבית? בסך הכל,אני בהחלט חושב שמג מאישה הוא יותר רך ונעים,אז בגלל שהיא אישה היא צריכה לחשוב אחרת? |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 25 בפבר׳ 2011
יאלללה כתב/ה: נטלי,התובנה שאת מעלה היא בהחלט תובנה חכמה,אבל ההתרשמות שלי היא שהיא אכן התכוונה בכנות.
עכשיו,בוא נעזוב לרגע את אשתי,האם אישה שאומרת כך,זה מראה שהיא לסבית? בסך הכל,אני בהחלט חושב שמג מאישה הוא יותר רך ונעים,אז בגלל שהיא אישה היא צריכה לחשוב אחרת? חוויה אישית שלי בלבד- למרות שאני מרגישה שיש משהו נעים במגע אישה, תמיד אעדיף מגע של גבר. (אני סטרייטית) האם זה אומר משהו על אשתך? לא בהכרח. אני מכירה בחורות סטרייטיות שיש להן בני זוג שאוהבות מאוד קירבה פיזית של נשים. לדעתי שאלה כזו כללית לגבי איזה מגע יותר אוהבת, קשה להסיק מהן על נטיה מינית של אדם. |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
נולי • 25 בפבר׳ 2011
בגלל שהיא אישתך היא תענה מה שהיא חושבת שאתה רוצה לשמוע העיקר שתתן לה כבר לגמור עם מטלות הבית.
וזה שאישה נהנת גם ממגע אישה אחרת לא הופך אותה ללסבית אלא לכל היותר לאחת שנהנת מכל העולמות. לסביתזהמשהו הרבה יורת עמוק מליטוף. לך ושאל בפורום הבנות על הבנות...... אולי תקבל שם תשובות אחרות. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 25 בפבר׳ 2011
אישתך היא אישה חרדית, שחוץ ממך מעולם לא נגע בה גבר, בגלל איסור נגיעה. לאומת זאת נגעו בה הרבה נשים, לא באופן מיני, אך באופן אינטימי, נשים נוגעות אחת בשניה, מפגינות חיבה כלפי חברות ורגילות להתחבק או ללטף חברות שלהן, שוב לא באופן מיני. ולכן מגע עם אישה נראה לה הגיוני יותר לגטימי ממגע עם גבר. |
|