nomorenomore |
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
העולם רועד, הדרדק בן 21! (RED LEAF)
לפני 13 שנים •
25 בפבר׳ 2011
nomorenomore • 25 בפבר׳ 2011
מחר...מחר...(26.2)
***בפוסט הזה יהיו בדיחות על רומנים, בדיחות ביני לבין RED LEAF. כל מי שנפגע מזה, מוזמן לקפוץ לי, ולא לקרוא את הפוסט, תודה!*** רומני מניאק! שותה צוייקה! צ'אושסקו! צ'יפאצ'ה! מזל טוב לך חבר יקר, ולמרות שאני מכיר אותך רק קצת זמן פה, כולה חודש, אולי יותר, התחברתי אלייך איש. באמת שהתחברתי. אפילו שאתה רומני, וזה מדאיג אותי, למדתי לקבל את זה ולהסתדר עם זה אז ילד... מה אני יכול לאחל לך? אני מאחל לך שתסדר את מה שאתה אמור לסדר, שהזוגיות שלך תפרח, שתצליח כלכלית, שצתליח רגשית, שתוציא 784 בפסיכומטרי, שתתן בראש באקדמיה, שתקבל פולסא(סתם סתם...), ובכלל אחי, אני מאחל לך מכל הלב המון המון הצלחה בכל תחום שתבחר! אני מת עלייך איש, אתה באמת אחד החברים שלי פה, אני עומד לצידך, שמח איתך ביום הזה, ומאחל לך רק, רק דברים טובים. למרות שאתה רומני מניאק. יומולדת שמח אחי!!! הלוואי שבפעם הבאה שתצא לרכיבה על סוסים, זה יהיה הסוס שלך! ואני אזלול לי וורניקי |
|
Dark halo(אחרת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
ספאאא יא מניאק הקדמת אותי!!!!!!!!!!!!!
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
Dark halo(אחרת) • 26 בפבר׳ 2011
טוב אז במקום שאני אתחיל את השירשור הזה איזה רוסי שיכור התחיל במקומי אז. .....
מזל טוב חמוד שלי יום הולדת שמח אני גרועה בברכות כאלה על רגל אחת אז שתדע שאני אוהבת אותך ושמחה ממש שיצא לי לבלות איתך היום יום מושלם בנתיים שימשיך להיות כזה אני בטוחה אוהבת אותך דארקי }{ |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 26 בפבר׳ 2011
ילד, תענוג לראות אותך כל כך מאושר לאחרונה. עברו כבר שנתיים מאז שהיית סקרן אבל אני מאחלת לך שהסקרנות לא תעלם. שתמשיך האהבה, השמחה וכח הסיבולת המוטרף מזל טוב מותק. *ברכות משיכורים רוסים זה תענוג, אני רוצה גם וורניקי עם שמנת חמוצה. |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
מזל טוב ענקי
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
פועה(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2011
מזל טוב ענקייייייייייייי לילד הכי מתוק שיש פה
מה אפשר לאחל לך אושר עושר בריאות אהבה {כבר יש וענקית} וכל שתבקש |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
מזל טוב מותק!
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 26 בפבר׳ 2011
טוב ילדון, מה זקנה כמוני יכולה לאחל לך?
שתמשיך להיות קרצי כמו שאתה שתמשיך לאסוף את הנעליים שאני זורקת עליך שתמשיך להיות נביילה ולעצבן אותי עם דברים מטופשים! בקיצור בייב ובנימה קצת יותר רצינית ורגשנית (דיינה תתמודד): שתהיה מאושר שתמשיך לפרוח שתצליח בכל מה שתבחר לעשות שתמצא לך עוד ועוד חלמות להגשמה שהחיים שלך ימשיכו להתמלא באור, אופטימיות וטוב שתמשיך לאהוב ולהיות נאהב שתמיד תהיה מוקף בחברי אמת (לי אני אישית מאחלת שתמיד תשאר בחיים שלי) שהזוגיות שלך תמשיך לצמוח וללבלב ושפשוט תגיע להגשמה האישית שלך אני אוהבת אותך מאוד וזה לעולם לא ישתנה *קופצת לחיבוק עם כפכף ביד* פניקס סגולה |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
ברכות :)
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
דיווה(מתחלפת) • 26 בפבר׳ 2011
מזל טוב עד 120 כ-20
שתגדל ותפרח ולעולם תשמח לא טובה בצבעים.. אז דמיין כל צבע שאתה רוצה רק טוב D |
|