המלט |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
המלט • 27 בפבר׳ 2011
huan כתב/ה: ... גברברים חסרי עמוד שדרה מנסים להצמיח אחד תוך נקיטת הטקטיקה הכי ישנה בספר - רמיסה, השפלה ושליטה באחר. ... לצערי הרב, אתה דוגמא טובה למדי לקורבנות ...ונהפכים לקריקטורות גרוטסקיות של פסאדו-גבריות מצואיסטית. ..נאצים ..... עכשיו, התגובה הטבעית למתקפה מסוג זה תהיה התגוננות/תקיפה חזרה. אנא חסוך זאת ממני, וקבל את הדברים כביקורת בונה וחומר למחשבה. קראת לו 'חסר עמוד שדרה', 'קריקטורה גרוטסקית' והשווית אותו לנאצים. אחרי זה יש לך עוד את החוצפה לדרוש ממנו שיקבל את הדברים כ'ביקורת בונה וחומר למחשבה'. אתה אשכרה דפוק, חואן. קבל זאת כחומר למחשבה. |
|
שוסי |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
שוסי • 27 בפבר׳ 2011
טרנסקסית כתב/ה: זונת סושי כתב/ה: ואני מעדיפה עילגות תחבירית על עילגות מחשבתית מתיימרת.
לעיתים אני מצטטת אותה בסיטואציות שונות בחיי היום יום. בחיי. לא אומרים לי דברים כאלו לפני השינה. |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
27 בפבר׳ 2011
underfoot • 27 בפבר׳ 2011
אותם אמני פיתוי הם אכן המיץ של הזבל האנושי, אין ספק, אבל לפותח השרשור יש כמה רעיונות די מעניינים.
אותה גבריות שמפילה (לכאורה) נשים ושמבוססת על עוצמה, דומיננטיות ובטחון עצמי ומנהיגות היא הרי דמות ראשית בפאמדום. שכן הרי על פי קווי המתאר של האלפא מייל הזאת נבנתה דמותו של העבד הגברי, ההיפך הגמור מאותו אלפא-מייל, דמות הראי שלו ואין פלא שגם דמותה של המלכה הסאדיסטית נבנתה בתיאום מופלא עם אותם קווי מתאר אלפא-מיילים. כל הפאמדום הזה מתכתב באופן אינטנסיבי (אם כי אולי בלתי מודע) עם העובדה שהרבה נשים פשוט לא מסוגלות לעמוד בפני גבר-גבר, ואפילו אם הוא חתיכת מאצ'ו שמוק חסר רגישות שמעדיף לראות כדורסל כאשר האישה בוכה, הרי זה אפילו עוד יותר משובח, היא עוד יותר תימשך אליו. זוהי כמובן קריקטורה, אבל האמת לא רחוקה. וגם הפאמדום הוא קריקטורה שנסובה על בדיוק אותו הנושא. פה יש לנו גבר שיושב ומקשיב לאישה, רגיש ומעניק, מקריב מעצמו ונוהג באדיבות ג'נטלמנית ובתמורה לכך האישה פשוט מתעבת אותו (וחסר לה אם לא...) ושונאת אותו. היא לא נמשכת אליו, הוא יכול לנשק לה את הנעליים והתחת אבל את אהבתה ומיצי אהבתה היא שומרת לאהוב נפשה האמיתי שהוא הרבה יותר גברי (משמע, יש לו תכונות אלפא-מייליות) ופחות סמרטוט (גמה-מייל, במקרה הטוב). העבד הוא אם כך סוג של גיבור-על שמוצא דרך לעקוף את הצורך המעיק להיות בשליטה מלאה על עצמו ולהיות חזק וסמכותי ונוקשה (עבודה די קשה בסך הכל) והוא עושה בדיוק ההיפך, הוא אנטי-אלפא-מייל שעושה את כל הטעויות האפשריות בכדי לזכות באנטי-תשומת-לב ובאנטי-אהבה ואחרי כל זאת, אחרי כל הכשלון הצורב והמבחיל הזה הוא עדיין מצליח להפיק פנינים של תענוג והוא צוחק על כולם, על האלפא-מייל, על האישה שדרכה עליו ושהולכת עכשיו לשכב עם מישהו אחר, על העולם וגם על אלוהים שברא את הכל כל כך עקום הוא צוחק. תחושת האופוריה והריגוש המיני המאזוכיסטי מעניקה עוצמות אינטנסיביות מאוד שאינן מתיישבות עם הדמות הכביכול כנועה. על ידי כיפוף המציאות והפקת זהב מחרא מצליח הגבר הכנוע לשלוט בעולם, הוא מלקק קקי של כלבים מתחתית של נעל אותה נועלת אישה שלעולם לא תהיה שלו, אבל הוא מבסוט ועומד לו (אין דבר יותר אלפא מייל מזיקפה מלאה ונוקשה). לא כואב לו כלום, אי אפשר עליו, הוא תותח על במסווה. הוא לא רק שולט בעולם אלא גם מצליח לסובב אותו בכיוון השני, סופרמן כלב לידו באותם רגעים של התעלות מאזוכיסטית, פתאום גבר האלפא יושב בצד בודד ומסכן ובעיקר אימפוטנט (כי אפילו המחשבה על זיון כרגע היא טרן-אוף רציני) בעוד העבד מלא און ועוצמה ותשוקתו האדירה מצליחה למסמס כל התנגדות ולצאת חוצץ כנגד מוסכמות חברתיות שאבד עליהן הקלח והתנהגויות אנושיות שקבועות באבן, הוא המנצח הגדול כרגע והוא נמצא מרחק צביטה, דריכה או יריקה בלבד מהתזת זרעו אל העולם - פעולת הנצחון האולטימטיבית של כל חיה תאבת חיים. הבעיה כמובן מתרחשת כאשר מסתכלים על העבד מהצד, מנהל את טקסי הנצחון שלו על העולם, וכל מה שרואים זה גבר בגיל העמידה יושב באמצע הלילה מול המחשב ומאונן באובססיביות. חזיון די טראגי ועצוב בסך הכל. וגם העובדה שאין צורך במחקרים אקדמיים בכדי ללמוד שמערכות יחסים בין מלכות לעבדים מצליחות להחזיק מים רק במעט מאוד מקרים ולרוב נדון העבד לחיי בדידות והתמכרות לפורנו או זנות. ***חשוב לציין, אני הוא זה שרואה את עצמי מהצד יושב ומאונן ואני הוא העצוב והטראגי, אין באמור לעיל שום הצבעה כלפי אף אחד מהגולשים הנכבדים פה בפורום, רק על חווית הפאמדום שלי ידעתי לספר. ואם לומר את האמת אני מכור לאוננות, פורנוגרפיה וסטיות-מין כבר מעל עשור וחצי. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
ממש גרוע(אחר) • 28 בפבר׳ 2011
underfoot כתב/ה: או
העבד הוא אם כך סוג של גיבור-על שמוצא דרך לעקוף את הצורך המעיק להיות בשליטה מלאה על עצמו ולהיות חזק וסמכותי ונוקשה (עבודה די קשה בסך הכל) והוא עושה בדיוק ההיפך, הוא אנטי-אלפא-מייל שעושה את כל הטעויות האפשריות בכדי לזכות באנטי-תשומת-לב ובאנטי-אהבה ואחרי כל זאת, אחרי כל הכשלון הצורב והמבחיל הזה הוא עדיין מצליח להפיק פנינים של תענוג והוא צוחק על כולם, על האלפא-מייל, על האישה שדרכה עליו ושהולכת עכשיו לשכב עם מישהו אחר, על העולם וגם על אלוהים שברא את הכל כל כך עקום הוא צוחק. תחושת האופוריה והריגוש המיני המאזוכיסטי מעניקה עוצמות אינטנסיביות מאוד שאינן מתיישבות עם הדמות הכביכול כנועה. על ידי כיפוף המציאות והפקת זהב מחרא מצליח הגבר הכנוע לשלוט בעולם, הוא מלקק קקי של כלבים מתחתית של נעל אותה נועלת אישה שלעולם לא תהיה שלו, אבל הוא מבסוט ועומד לו (אין דבר יותר אלפא מייל מזיקפה מלאה ונוקשה). לא כואב לו כלום, אי אפשר עליו, הוא תותח על במסווה. הוא לא רק שולט בעולם אלא גם מצליח לסובב אותו בכיוון השני, סופרמן כלב לידו באותם רגעים של התעלות מאזוכיסטית, פתאום גבר האלפא יושב בצד בודד ומסכן ובעיקר אימפוטנט (כי אפילו המחשבה על זיון כרגע היא טרן-אוף רציני) בעוד העבד מלא און ועוצמה ותשוקתו האדירה מצליחה למסמס כל התנגדות ולצאת חוצץ כנגד מוסכמות חברתיות שאבד עליהן הקלח והתנהגויות אנושיות שקבועות באבן, הוא המנצח הגדול כרגע והוא נמצא מרחק צביטה, דריכה או יריקה בלבד מהתזת זרעו אל העולם - פעולת הנצחון האולטימטיבית של כל חיה תאבת חיים. הבעיה כמובן מתרחשת כאשר מסתכלים על העבד מהצד, מנהל את טקסי הנצחון שלו על העולם, וכל מה שרואים זה גבר בגיל העמידה יושב באמצע הלילה מול המחשב ומאונן באובססיביות. חזיון די טראגי ועצוב בסך הכל. וגם העובדה שאין צורך במחקרים אקדמיים בכדי ללמוד שמערכות יחסים בין מלכות לעבדים מצליחות להחזיק מים רק במעט מאוד מקרים ולרוב נדון העבד לחיי בדידות והתמכרות לפורנו או זנות. ***חשוב לציין, אני הוא זה שרואה את עצמי מהצד יושב ומאונן ואני הוא העצוב והטראגי, אין באמור לעיל שום הצבעה כלפי אף אחד מהגולשים הנכבדים פה בפורום, רק על חווית הפאמדום שלי ידעתי לספר. ואם לומר את האמת אני מכור לאוננות, פורנוגרפיה וסטיות-מין כבר מעל עשור וחצי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טואואובב |
|
The Alpha Male(שולט) |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
The Alpha Male(שולט) • 28 בפבר׳ 2011
underfoot:
חח, דרך מעניינת להסתכל על דברים האם שאלת את עצמך אי פעם למה ככה קורה איתך? אם אתה באמת מעוניין במלכה יפה אז תשאל את עצמך את השאלות האלו, תחפש פיתרון, תמצא, תתרגל אותו ותשנה את הדברים שאפשר לשנות בעצמך אם יש צורך. אני מאמין שכל אדם מיוחד בצורה אחת או אחרת, רק לפעמים אנחנו צריכים תרגול, הדרכה, מודעות וכו ... יש הרבה דברים מסביבנו שעלולים להשפיע עלינו לרעה, ומונעים אותנו מלהתקדם, ועם הזמן זה מתבטא בהרבה תכונות רעות כמו כניעות, פאסיביות, חוסר התעניינות בחברה, בדידות וכו'. אבל אפשר להשתנות אם אנחנו רציניים. |
|
The Alpha Male(שולט) |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
---
|
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
Dunbar{Supreme93} • 28 בפבר׳ 2011
אוי אנדרפוט, כמה שאני מזדהה עם הכתיבה שלך :-)
|
|
טרבולי והקצפת |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
טרבולי והקצפת • 28 בפבר׳ 2011
1. מדהים אותי, כיצד אלו המסרבים בכל תוקף להשתיק כותבים אחדים בדיון פלוני ממהרים להשתיק כותבים אחרים בדיון אלמוני. אין דיון ראוי מזה בפורום. מי שלא נוח לו שיסתום את הפה.
2. צ'יטה הטיב לסווג אותך. אתה סקרן, וזה אכן מקסים. אל תפסיק אף פעם. 3. אבדיל בין שני סוגים של תובנות. אלו הכלליות, בנוגע ליחסים שבין גברים ונשים, מדויקות ואינן חדשות לאף אחד מהמגיבים. המתרעמים עושים זאת בגלל שהם סבורים שהכללים אינם תקפים לגביהם, ואני יכול רק להניח, שהם מאסו בניסיונות ההדיפה ובויכוחים האינסופיים עם אלו שסבורים שהם דווקא כן. יותר קל להניח שאתה צר אופקים ובכך לגמור את הדיון. אבל האמת היא שבמקרה המכריע של המקרים, אתה פשוט צודק: האישה רוצה גבר חזק (כאשר 'חזק' נתון לפרשנות). 4. הסוג השני נוגע ליחסים שבין שולטת ונשלט. כאן אתה מעט מחטיא, וזה כמובן בסדר כי אתה לא במשחק הזה. אתה צודק בכך שרוב מערכות היחסים הן חד צדדיות: הנשלט חווה שליטה, בעוד שהשולטת חווה תאוות בצע. אבל המשתתפים בפורום הזה על פי רוב אינם מצויים במערכות יחסים שכאלה. אנחנו דנים בדבר האמיתי, הנדיר. 5. אני יכול לחשוב על שתי דרכים בהן ההשקפה המסורתית שתארת מתיישבת עם מערכת יחסים כנה בין שולטת ונשלט. בהמשך בטח אחשוב על עוד אבל זו התחלה. בראשונה, היא נהנת מן הניגוד החד והפער שבין מעמד הנשלט כאשר הוא נשלט, ובין מעמדו הרגיל. דברים כגון "הוא יכול להרוג אותי אם הוא רוצה, אבל כרגע אני עושה בו כרצוני" או "כשנסיים את הסשן הוא יחזור לשמור עלי כמו תמיד". אם תמשיך לנבור בזה תגלה שפערים, ניגודים וסתירות הם מוטיבים חזקים בתחום הזה. בדרך השניה, המקובלת עלי באופן אישי עשרות מונים, אני אפילו מזהה מידה גדולה של הערצה כלפי הנשלט. הוא עושה את מה שעושה, בשבילה. בגלל שהוא החזק. והיא מצידה מודה לו על כך שהוא מכיל את סטיותיה ורצונותיה, קיצוניים ועכורים ככל שיהיו. זה שווה הדגשה סטייל ראובן, אבל אני אדם מבוגר. 6. למקרה שלא הייתי ברור, דעתי היא שיש הסברים נוספים להשתלבות שבין ההשקפה המסורתית ובין יחסי שליטה (כמו גם צירופים בינהם). אבל אני גם חושב שיש מקרים שבהם האישה אכן רוצה גבר חלש, כלומר מצבים שההשקפה פשוט לא תקפה. אני חושב שבעיני נשלט, השולטת האידאלית תשלב בין כל ההשקפות כולן. 7. את התגובה של אנדרפוט אני לגמרי לא מבין. מעמדו של הנשלט מנקודת מבטו של המתבונן הניטרלי, או החוקר במעבדה, לא עלתה לדיון. השאלה היא אך ורק כיצד השולטת רואה אותו, וכיצד הדבר הזה מתישב עם ההשקפה המסורתית של גבר-חזק-אישה-חלשה. אלא אם כן הטענה היא שנשים שולטות סבורות שהנשלט שלהן הכי חזק כאשר הוא הכי חלש. מן פרס תנחומים שכזה. זו עמדה יצירתית אבל לדעתי לחלוטין לא מציאותית. |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
הרמאפרודיטה • 28 בפבר׳ 2011
אהבתי את תגובות הטרבולי, הקצפת ואנדרפוט.
ובעיני, הצד הנשלט (גבר או אישה) הוא הצד החזק ביחסים. |
|
The Alpha Male(שולט) |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
תודה רבה טרבולי והקצפת על התגובה המצויינת, אף אחד לא היה שם את זה בצורה יותר ברורה!
למרות שאני מכיר הרבה בחורות שיש להן צורת חשיבה מסוג: "אם גבר עושה XYZ אז הוא לא גבר" (אפילו אם זאת הייתה אך ורק סטיית מין או פנטזייה, יש בנות שהן עד כך אקסטרים). אבל תיאורית הפערים והסתירות שהראתה לי נשמעת יותר הגיונית בשבילי, ואני שמח שיש נשים שיודעות לשים קוו בין מציאות וחיי יום, לבין סשן או פנטזיית מין. המסר שרציתי להגיע אליו בשאלות שלי הוא שאיך גבר חלש יכול למשוך אליו אישה למרות כל העובדות שרובנו מכירים על יחסים בין אישה לגבר, ואני חושב, שאם באמת יש אמת בזה שאישה מסוגלת להעריך ולכבד גבר חלש נשלט גם אחרי הסשן, אתה הסברת לי את הפסיכולוגיה מאחוריהה על פי איך אתה רואה אותה (לא יודע אם קבעת על פי מחקרים שקראתי, אם כן, אודה לך אם תתן לי לינק) ואני מסכים איתך במידה גדולה. אז ... האישה מודעה לכך שפנטזיית מין זאת רק ... פנטזייה וסיפוק מיני, אבל היא נהנת בגבר שלה כי למרות הנטייה המינית הסאבית שלו, במציאות הוא גבר חזק עם משמעות גבוהה. והיא נהנת מסתירה ופער זה. תודה רבה על התגובה היעילה. |
|