מקושטת(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
טיפול בחבורות
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
מקושטת(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2011
מישהו יודע על דרכים להעביר חבורות בצורה קצת יותר מהירה מפשוט לחכות שיעברו??
|
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
נילי ונילי • 26 בפבר׳ 2011
היו פה כמה שרשורים לגבי משחה מעץ התה וכמה משחות שאפשר להשיג בכל סופר-פארם. אני מציעה שתעשי חיפוש בכלוב על "עץ התה".
מעבר לזה, לקראת הסשן הבא, אני ממליצה לחשוב על הגבולות שלך ומה את מוכנה לאפשר בתוך סשן. אם חבורות עלולות לגרום לך נזק בחיים ולחשוף אותך בפני שאנשים שהיית מעדיפה לא להחשף בפניהם- הייתי מכניסה את זה לגבולות שלי ומוודאת שהפרטנרים שלי מכבדים בהתאם. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
aka BODYGUARD • 26 בפבר׳ 2011
תמצית שמן עץ התה בטעות או שמחוסר ידע, הוכנסה למתכונת של הקסם התורן להעלמה
מהירה יותר של סימני הצלפות וחבורות. התמצית היעילה והמהירה ביותר היא תמצית הלבנדר. רצוי לקנות תמצית של ממש ולא את החומרים המדוללים שנושאים מעט מאד אחוזי חומר. שמן עץ התה הוא חומר מחטא שמטפלים דוגמת רפלקסולוגים משתמשים בו על מנת למנוע מגע ישיר בין העור לבין איזורי עור נגועים אצל מטופל. *** הערה *** הסימנים לא חולפים בין ליל... לא מדובר בקסמים, אולם ללא ספק התמצית לבנדר מחישה את העלמת הסימנים. בהצלחה! |
|
teacher(שולט) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
teacher(שולט) • 26 בפבר׳ 2011
ציטוט: חבלות והמטומות (סימנים צבעוניים על הגוף):
נגרמים מפיצוץ כלי דם מתחת לעור. הצבע השונה והרגישות למגע הם תוצאה של הצטברות דם וחומרים אחרים איתם מנסה הגוף לתקן את עצמו. רוב החבלות אינן מזיקות ויעלמו לאחר זמן מה ללא טיפול. המטומה היא פגיעה יותר רצינית, בין שכבות עמוקות יותר של העור או הרקמות שתחתיו, והיא לרוב תהיה בקוטר של עד 12 ס"מ. המטומה תיראה כמו חבלה רצינית גם בצבע שלה. היא תלווה בחלק אן כל הסימנים הבאים: - קשה וחמה למגע - רגישה מאוד וכואבת - נפוחה מעט המטומות קטנות יכולות להחלים לבד ללא טיפול. הגדולות מסוכנות יותר בגלל קרישת הדם שעלולה להפריע לכלי דם בריאים בסביבה או לקצות העצבים, דבר העלול להביא לנזק לאברים אחרים. בהמטומות רציניות יש צורך בטיפול רפואי. הטיפול בנזקים: במקרים של פציעה קטנה ודימום, הדם יפסיק לזרום מעצמו. אם לא, יש ללחוץ על הפצע בעזרת גזה סטרילית, עד לעצירת הדימום. לאחר מכן לנקות את הפצע בעזרת פד גזה טבול בתמיסת יוד או כל נוזל אנטיספטי אחר כמו מי חמצן רפואיים, בטאדין או היבי-קלנז. אלכוהול אינו מספק במקרים כאלה, והוא סתם שורף מאוד. לאחר שלב זה, עדיף להשאיר פציעות קטנות לא חבושות, כי האויר עוזר לתהליך ההגלדה. אין שום צורך בטיפול נוסף מעבר לשמירה על נקיון האזור. אם מאיזו סיבה, האזור לא יכול להישאר נקי כשהוא בלתי חבוש, יש לחבוש חבישה רפויה, עם תחבושת שלא תידבק אם יזרום עוד קצת דם. בכל מקרה עדיף לא למרוח משחות שמנוניות על הפצע. במקרים של סימנים כחולים (חבלות והמטומות): חבלות אלו מקורן לרוב במכה כהה עם מאסה גדולה (thud) בניגוד למכת עקיצה (sting). חבלות אלו יכולות לצוץ גם זמן מה לאחר סיום הסשן. במיקרים של חבלות קטנות, כפי שכתבתי כבר למעלה, אין צורך בטיפול מיוחד. ניתן לשפשף ויטמין אי (E), להורדת כאבים והאצת ההחלמה. בחבלות גדולות יותר יש ללחוץ שקית קרח למקום על מנת להקטין את הנפיחות והכאב, ולאחר מכן לשפשף בעדינות עם ויטמין אי (E). אין להשתמש בחום מכיוון שהוא יגדיל את הדימום ואת הנזק. מתוך אתר הקינקיפדיה שסגור עקב אאוטינג |
|
מקושטת(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
תודה רבה
לפני 13 שנים •
26 בפבר׳ 2011
מקושטת(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2011
על העזרה והאכפתיות
|
|
L איה |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
"מה שלא עושה הטבע עושה הצבע": מתוך: 'הלקסיקון לערס
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
L איה • 3 במרץ 2011
עד אשר שמן עץ התה וויטמיןE ישקמו את החבורות, לפתרון זמני והעלמה מהירה- יש לרכוש
בחנויות לאיפור מקצועי לייטקס נוזלי ובבתי מרקחת (פרטיים בלבד) מייק-אפ של VEISH המיועד להעלמת צלקות ( התענוג יקר במקצת, 250 ש"ח לחמש גר') ,יש למרוח שכבה אחידה מן הלייטקס ולאחר היבוש יש למרוח את המייק-אפ שימי לב -את המייק אפ עלייך להתאים לגוון האיזור אותו את מעוניינת להסתיר ולא לגוון פנייך כמקובל. ניתן לרכוש גוון או אחד בהיר יותר מגוון עור פנייך ולהתאים לו גוון פידור משתנה. גרסת המהדרין: לשטפי דם בגוון ירוק כחלחל אמליץ לך להניח מעט צללית אדומה לאחר הלייטקס ולפני המייק-אפ במקרה ושטף הדם נוטה לסגול/שחור אז מומלץ להניח צללית בגווני צהוב/זהוב . בגדול, הנחת צלליות מצבעים נוגדים לפני מייק-אפ בעבודה מדייקת יכולה לאפשר לך להימנע מפרוצדורות רכישה יקרות, ולהסתפק במייק-אפ רגיל במחיר סביר, אך היא דורשת מיומנות , וגם אינה עמידה במים בניגוד למייק-אפ המיועד להעלמת צלקות ולייטקס. אני באופן אישי לא מטריחה עצמי בהעלמת חבורות ומסתפקת בהסבר כי זה עתה חילצתי עצמי מן הלוע של ההיפופוטם שלמה בגן החיות התנ"כי ולהבא , גם אם יתחנן וירד על בירכיו לא אחפוף לו את הראש. מצדי, שימות עם הקשקשים. רק תענוגות, ליבנת |
|
נערת אמצע(אחרת){!} |
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
ארניקה
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
נערת אמצע(אחרת){!} • 4 במרץ 2011
קונים בכל בית מרקחת - מוצר טבעי. אמנם לא מיועד רק לקהילה אבל מצוין להמטומות מה שנקרא בלשון העם מכות יבשות...רצוי להשתמש בקרוב רב לסיבה להמטומה.
|
|
Gemmini(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
Re: ארניקה
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
Gemmini(לא בעסק) • 4 במרץ 2011
נערת אמצע כתב/ה: קונים בכל בית מרקחת - מוצר טבעי. אמנם לא מיועד רק לקהילה אבל מצוין להמטומות מה שנקרא בלשון העם מכות יבשות...רצוי להשתמש בקרוב רב לסיבה להמטומה.
ארניקה היא לדלקות בגידים ושרירים לא למכות יבשות. |
|
מאסטר .ל |
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
אכן אנריקה עוזר
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
מאסטר .ל • 4 במרץ 2011
אכן המשחה טובה לא משחת פלאים אבל טובה לכל מיני סוגי מכות
|
|
נערת אמצע(אחרת){!} |
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
Re: ארניקה
לפני 13 שנים •
4 במרץ 2011
נערת אמצע(אחרת){!} • 4 במרץ 2011
Gemmini כתב/ה: נערת אמצע כתב/ה: קונים בכל בית מרקחת - מוצר טבעי. אמנם לא מיועד רק לקהילה אבל מצוין להמטומות מה שנקרא בלשון העם מכות יבשות...רצוי להשתמש בקרוב רב לסיבה להמטומה.
ארניקה היא לדלקות בגידים ושרירים לא למכות יבשות. בכל הכנות שאני לא משתדלת להתווכח. יש הבדל בין תווית על גבי מוצר OTC ואף תרופה לבין הפעילות שיש ביכולתו לעשות. אגלה לך סוד. כלל לא ממקום של נסיון לצחוק. אחד התכשירים שמשמשים רבות וטובות כנגד נפיחות סביב העיניים הוא דווקא משחה נגד טחורים. תשאלי למה, כיון שהחומר הפעיל שלה מכווץ כלי דם. מעבר לכך, כולל מרשמים, אני מספקת רק בשעות המרפאה ורק לחברי הקופה. לתומי חשבתי שהשאלה שנשאלה ביקשה תשובה מנסיון או ידע, לא רק ידע בקריאה של חוברת היצרן. |
|