לא סתם עוד עבד |
לפני 13 שנים •
8 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
8 במרץ 2011
לא סתם עוד עבד • 8 במרץ 2011
D M Dogy כתב/ה: אורלי כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: אני רוצה להזכיר קבל עם וקהילה
SSCבשפיות בבטיחות ובהסכמה ואני לא ממש מסכים אתם מוזמנים להסכים איתי (או במיקרה של אורלי להתעלם באלגנטיות) היה נדמה לי ששמעתי ציוץ? למה לא,ממש הופעת השנה,אני הולך למות בשידור חי ואתם תפצחו גרעינים תשתו לחיים,תאכלו פופ קורן אולי תפתחו דוכן של דיוטי פרי ותעשו התערבויות תוך כמה זמן אני מאבד הכרה..... אורלי,אני לא מסכים לזה!!!!! אני דורש חנינה הבקשה נדחתה. |
|
המלך ש ל ך |
לפני 13 שנים •
9 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
9 במרץ 2011
המלך ש ל ך • 9 במרץ 2011
לא סתם עוד עבד כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: אורלי כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: אני רוצה להזכיר קבל עם וקהילה
SSCבשפיות בבטיחות ובהסכמה ואני לא ממש מסכים אתם מוזמנים להסכים איתי (או במיקרה של אורלי להתעלם באלגנטיות) היה נדמה לי ששמעתי ציוץ? למה לא,ממש הופעת השנה,אני הולך למות בשידור חי ואתם תפצחו גרעינים תשתו לחיים,תאכלו פופ קורן אולי תפתחו דוכן של דיוטי פרי ותעשו התערבויות תוך כמה זמן אני מאבד הכרה..... אורלי,אני לא מסכים לזה!!!!! אני דורש חנינה הבקשה נדחתה. אורלי ? |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
9 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
9 במרץ 2011
D M Dogy(מתחלף) • 9 במרץ 2011
המלך ש ל ך כתב/ה: לא סתם עוד עבד כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: אורלי כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: אני רוצה להזכיר קבל עם וקהילה
SSCבשפיות בבטיחות ובהסכמה ואני לא ממש מסכים אתם מוזמנים להסכים איתי (או במיקרה של אורלי להתעלם באלגנטיות) היה נדמה לי ששמעתי ציוץ? למה לא,ממש הופעת השנה,אני הולך למות בשידור חי ואתם תפצחו גרעינים תשתו לחיים,תאכלו פופ קורן אולי תפתחו דוכן של דיוטי פרי ותעשו התערבויות תוך כמה זמן אני מאבד הכרה..... אורלי,אני לא מסכים לזה!!!!! אני דורש חנינה הבקשה נדחתה. אורלי ? אורלי? |
|
המלך ש ל ך |
לפני 13 שנים •
9 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
9 במרץ 2011
המלך ש ל ך • 9 במרץ 2011
אתה קראת לאורלי ומישהו אחר ענה במקומה...
רציתי להבין אם היא החליפה זהות |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
אורלי(שולטת) • 10 במרץ 2011
המלך ש ל ך כתב/ה: אתה קראת לאורלי ומישהו אחר ענה במקומה...
רציתי להבין אם היא החליפה זהות אתה, כן אתה...נורא נורא מוכר לי מאיפשהו |
|
המלך ש ל ך |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
המלך ש ל ך • 10 במרץ 2011
אורלי כתב/ה: המלך ש ל ך כתב/ה: אתה קראת לאורלי ומישהו אחר ענה במקומה...
רציתי להבין אם היא החליפה זהות אתה, כן אתה...נורא נורא מוכר לי מאיפשהו יווו, ראית מה זה ? היה פה איזה לסע"ע אחד שהתחזה לך... מוכר לך ? אני ? אין מצב... אתה חולמת |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
aka BODYGUARD • 10 במרץ 2011
שמע דוגי...
המצב מסובך, אפילו מטריד מעט. לאחר ששמעתי מאורלי מה היא באמת מתכננת לך, וול, יקירי... אני ממש בעמדת ויכוח קשה עם עצמי בהאם להגיע לראות את זה ב-LIVE לעשות על המראות למחרת- LIKE ולנחש כמה זמן יקח לך לעמוד על רגליך שוב... ממש קשה להחליט. רפואה שלמה (מראש...) ! |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
אורלי(שולטת) • 10 במרץ 2011
BODYGUARD כתב/ה: שמע דוגי...
המצב מסובך, אפילו מטריד מעט. לאחר ששמעתי מאורלי מה היא באמת מתכננת לך, וול, יקירי... אני ממש בעמדת ויכוח קשה עם עצמי בהאם להגיע לראות את זה ב-LIVE לעשות על המראות למחרת- LIKE ולנחש כמה זמן יקח לך לעמוד על רגליך שוב... ממש קשה להחליט. רפואה שלמה (מראש...) ! בודי, אני "מבטיחה" שהוא ישאר שמיש, אחרי...אל תדאג לו. יש לי תחושה שאתה מאוד תהנה ממה שתראה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
10 במרץ 2011
aka BODYGUARD • 10 במרץ 2011
אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: שמע דוגי...
המצב מסובך, אפילו מטריד מעט. לאחר ששמעתי מאורלי מה היא באמת מתכננת לך, וול, יקירי... אני ממש בעמדת ויכוח קשה עם עצמי בהאם להגיע לראות את זה ב-LIVE לעשות על המראות למחרת- LIKE ולנחש כמה זמן יקח לך לעמוד על רגליך שוב... ממש קשה להחליט. רפואה שלמה (מראש...) ! בודי, אני "מבטיחה" שהוא ישאר שמיש, אחרי...אל תדאג לו. יש לי תחושה שאתה מאוד תהנה ממה שתראה מכיר אותך כמה "ימים"... ההבטחות הללו מעבירות צמרמורת אז דוגי, אני מציע לך לוודא שהעבד שלך, אלון, זוכר החייאה. |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
D M Dogy(מתחלף) • 11 במרץ 2011
לפחות יש בדאנג'ן ארון קבורה
לקבורה נאותה אני לא צריך לדאוג בודי,אני לא אצטרך החיאה,אני אצטרך קברן ורב |
|