ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בקשתם וזה הגיע! מסיבה תימנית מזרחית אצל Godisafemale

godisafemale​(שולטת)
לפני 13 שנים • 11 במרץ 2011

בקשתם וזה הגיע! מסיבה תימנית מזרחית אצל Godisafemale

godisafemale​(שולטת) • 11 במרץ 2011
אז הנה... בעוד שבועיים מסיבה בית החדש, על טהרת המוסיקה המזרחית והים תיכונית.. האיכותית! בלי כל הזבל של אתה תותח אין אין עליך כפרה עליך - תעבוד בשצי עבודות ותוריד את הזבל..

משהו איכותי דה לוקס עם מרק שעועית וג'יחנונים, אלכוהול במבחר מצומצם אבל איכותי!
ובכמות מספקת.
זה הולך להיות בנעים.. עם כריות ושמיכות ומוסיקה טובה, לרוב דקלון, ולהיטים של לפני 30 שנים, קצת אריסאן ועוד כמה דברים שמקפיצים את הנשמה האסלית. לשיר בקול רם בלי להתבייש ולרקוד..להתחבק ולמולל את בן/בת הזוג שלך...

מכיוון שאני ידועה כמשקיענית אני מבקשת התחשבותכם וכל אחד/אחת שמגיע להעניק לקופת הבית 50 ש"ח לאדם (סביר לא?). נראה לי מגניב לגמרי.

אמנם הסטרטאפ שלנו מתקדם ואנחנו כבר בונים בשביל הלחם והחמאה אתרים בדרופל לקניות קבוצתיות.. אבל עוד לא במקום לשחק אותה רוטשילד...המת אני גם תימניה אסלית אז קמצנות אצלי בדם!

אז אני מתכננת את זה לעוד שבועיים ביום חמישי בערב או שישי אחה"צ.

אנא פנו אלי בפרטי ותודיעו לי כדלקמן:
כמה אנשים ומה הכינוי שלהם פה בכלוב.

יללה, אסיים בלינק שעושה לי את זה ושייתן לכם בחמימות שמנשירה את כל הפוזות..אז בחמימות וברוב נעימים, קבלו:

http://www.youtube.com/watch?v=TIWLllFIjEs&feature=related

משלכם,

Godisafemale

&

אלון סאב

ולא! אנחנו לא זוג! הוא פנוי לנסיעות לחיפה כל הלילה והוא דווקא בכשר לא מעשן וזה (לא בדקתי אבל שמעתי מבעד לדלת)*

icon_smile.gif

* אל תתחילו איתי עם ההוא בא אז אני לא מגיע.. אז אל תגיע! יא נודניק! ותשחררו אותי מפוליטיקות מטופשות האגו בגזרה שלנו נרצח בדם קר מזמןןן.
אני שומרת לעצמי לסנן כרת עיניי אמנם הבית גדול אך לא גדול מדי וחברים משכבר הימים - קדימות.

[B] icon_redface.gif
רק למענך
לפני 13 שנים • 12 במרץ 2011
רק למענך • 12 במרץ 2011
מה עם קצת מרוקאית?,
ומוסיקה מזרחית לא היתה רק לפני 30 שנה,גם היום יש(לא מה שיש בהכרח ברדיו..)
ד"א תמנים הם לא בדיוק מזרחים בהגדרה..

בקיצור יש כניסה לבני עדות המזרח שאוכלים קוסקוס ולא ג'חנון? icon_wink.gif

סטרטאפ נחמד..נראה לי אני שם... icon_lol.gif