אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הייתי רוצה לשמוע קצת על הצד הרך החם והעוטף של שליטה נשית

Mary Jane
לפני 13 שנים • 21 במרץ 2011
Mary Jane • 21 במרץ 2011
אהבה היא כוח גדול...אנשים יעשו הרבה יותר עבורה מסתם לנשק נעליים, הם יחצו מדבריות ואוקיאנוסים נפשיים, ילכו בגיא צלמות ולא ייראו רע, ואף יקריבו את היקר להם מכל תוך תחושת חסד והתרוממות רוח של ישו על הצלב, אוהב ומיוסר. יפה כל כך...וראוי שמישהו ינצל את זה. ברוך, כמובן ; )
underfoot
underfoot • 21 במרץ 2011
בכוח המוח כתב/ה:
underfoot כתב/ה:
בשביל רוע אכזריות והשפלה - מלכה

בשביל רכות חום וליטופים - אהובה

אני לא צריך מלכת סאדו בשביל שתאפה לי עוגה ליומהולדת, אני צריך אותה בשביל דברים אחרים שעניינם נוקשות וקור.

אולי יום אחד תפסיק לעשות חלוקה מהסוג הזה לגבי נשים שאתה אוהב וש(אולי) אוהבות אותך.
לפעמים נדמה לי כי הנבירה שלך בפצע רק מחמירה אותו, מקצינה אותו, מקצה אותו אל מחוץ לחלק ה"נורמלי".

זה מעייף כל כך, אפילו לשמוע את זה.
אף אחת לא נולדת "מלכת סאדו". מי זה היצור הזה? ומה יוצא לו מהתרחיש המעאפן שאתה מצייר לו? ואם הוא "מלכה", למה לעזאזל אסור לו, ליצור הזה, להראות תחושות אחרות ממה שאתה צריך, אבל עולות בו?

אל תענה לי את ההסברים הנפתלים שלך. ברור לי שיש לך תשובות שמוליכות אותך אל תוך אותו מלכוד שוב ושוב. אבל יכול להיות שבמקום לספר כמה זה מלכודי וממלכד כל המבנה הנפשי הזה, תפנים שהיצור הזה לא באמת קיים, תזנח את הרעיון לחלוקה דיכוטומית בין "מלכת סאדו" ל"אהובה", ותנסה למצוא מישהי אמיתית, שיש בה תמהיל שמאפשר לך לקבל משהו אמיתי ומספק, גם אם לא באופן מלא? אף אחד מאיתנו לא מקבל הכל באופן מלא, זה תמיד תמהיל של אחוזים. זה אפילו נקרא להתבגר, אבל באמת, לא בכאילו כי אנחנו יודעים כבר לשחק בבולבול ולכתוב מילים שנשמעות טוב, ומסבירות שאין דרך אחרת.

או: קצת נשבר הזין מחלוקת: "מלכת סאדו" ו"אהובה ונילית", או "קשר ונילי" מול "קשר בדסמי".

לכשעצמי, כל מי שמייצר את החלוקות האלה שם - מגביל אותי, חלקים שבי, ותוחם אותי. זו הסיבה שאני אישית לא מוכנה להכנס למקומות האלה, בשום פנים ואופן. אבל זה איכשהו כבר פשוט מתיש לראות את השימוש הילדותי הזה ברעיון ה"שולטת". שימוש שהופך אותה למוגבלת. שימוש שהופך אותה לבדיוק ההיפך. זה כל כך מגוחך. ילדותי, ומאפשר רק סוף אחד שלא מייצר טוב לאף צד, רק נזק.
אה, אבל כבר אמרת ש"מלכת סאדו" זה לא בשביל "טוב".

למה לי להפסיק? למי בדיוק נשבר הזין? מי שאוהב קומבינציה עושה אותה, בשבילי מלכת הסאדו היא יצירת מופת של אכזריות ורוע ומי את שתגידי לי איך צריך להראות החלום הרטוב שלי?
השולטת היא מוגבלת מעצם בריאתה, היא לא ממש בן-אדם עם צדדים ועומק. גם הנשלט הוא מוגבל, הוא עבד וזהו. אין לו אמא ולא אבא ואין שום משמעות לרגשותיו, הם קיימים רק בכדי שיוכלו לשמש מרמס לרגליה של הרעה.

יש קשר אחד בלבד והוא הקשר הוונילי שכורך בתוכו אהבה, אינטימיות, שותפות וערבות הדדית.
סאדו-מאזו זה לא באמת קשר, אני לא יכול לקרוא לזה קשר, זה יותר סוג של פלירט. פלירט עם רעיון מסוים. נדלק כמו פצצת מימן ומתאדה מיד עם ההתזה.

למה אני צריך לרסן את תאוותי הבוערת? למה אני צריך לאלף את המפלצת? לעשות בכאילו, הרי לא הכרתי מחיי זוג סאדו-מאזו שיש לו זוגיות. ואם יש להם זוגיות אז אין להם בדס"מ והם צריכים להכניס עוד אנשים מבחוץ בכדי לרענן את התשוקה המתפוגגת.

אנשים יקריבו הכל בשביל אהבה, אני מסכים עם מרי (שאולי לא מסכימה איתי), ילכו בגיא צלמוות ולא יראו רע, תחושת חסד והתרוממות רוח תכוון את דרכם, והאהבה באמת שווה את זה.
אבל אנשים אינם צריכים להתייסר ולהקריב יותר מדי רק בשביל להשפיך, כל מה שהם צריכים זה לשחק קצת בנדמה לי, לנשק נעל, לשפשף והופ...הגיעו לגאולה.
tch​(נשלט)
tch​(נשלט) • 21 במרץ 2011
Morticia כתב/ה:
מה?
סאבים הם האנשים שהכי צמאים לרוך, חום אהבה ותשומת לב בעולם!

לאהוב הם פחות יודעים...

צריך לחנך אותם

icon_smile.gif

יודעים גם יודעים לאהוב.
עם זאת,לחנך תמיד רצוי.
בריזיט
בריזיט • 21 במרץ 2011
חום
רכות
התרפקות
הישענות

חיבוק
עיטוף (יש מילה כזאת?)
עירסול

הם חלק בלתי נפרד בכל מערכת יחסים בין אם היא ונילית, שוקולדית או בדס"מית

בבדס"מ, עפ"י הבנתי, הם מועצמים יותר בדיוק כפי שהסיטואציה מועצמת יותר. קשר קורלטיבי.
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 21 במרץ 2011
underfoot כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:
underfoot כתב/ה:
בשביל רוע אכזריות והשפלה - מלכה

בשביל רכות חום וליטופים - אהובה

אני לא צריך מלכת סאדו בשביל שתאפה לי עוגה ליומהולדת, אני צריך אותה בשביל דברים אחרים שעניינם נוקשות וקור.

אולי יום אחד תפסיק לעשות חלוקה מהסוג הזה לגבי נשים שאתה אוהב וש(אולי) אוהבות אותך.
לפעמים נדמה לי כי הנבירה שלך בפצע רק מחמירה אותו, מקצינה אותו, מקצה אותו אל מחוץ לחלק ה"נורמלי".

זה מעייף כל כך, אפילו לשמוע את זה.
אף אחת לא נולדת "מלכת סאדו". מי זה היצור הזה? ומה יוצא לו מהתרחיש המעאפן שאתה מצייר לו? ואם הוא "מלכה", למה לעזאזל אסור לו, ליצור הזה, להראות תחושות אחרות ממה שאתה צריך, אבל עולות בו?

אל תענה לי את ההסברים הנפתלים שלך. ברור לי שיש לך תשובות שמוליכות אותך אל תוך אותו מלכוד שוב ושוב. אבל יכול להיות שבמקום לספר כמה זה מלכודי וממלכד כל המבנה הנפשי הזה, תפנים שהיצור הזה לא באמת קיים, תזנח את הרעיון לחלוקה דיכוטומית בין "מלכת סאדו" ל"אהובה", ותנסה למצוא מישהי אמיתית, שיש בה תמהיל שמאפשר לך לקבל משהו אמיתי ומספק, גם אם לא באופן מלא? אף אחד מאיתנו לא מקבל הכל באופן מלא, זה תמיד תמהיל של אחוזים. זה אפילו נקרא להתבגר, אבל באמת, לא בכאילו כי אנחנו יודעים כבר לשחק בבולבול ולכתוב מילים שנשמעות טוב, ומסבירות שאין דרך אחרת.

או: קצת נשבר הזין מחלוקת: "מלכת סאדו" ו"אהובה ונילית", או "קשר ונילי" מול "קשר בדסמי".

לכשעצמי, כל מי שמייצר את החלוקות האלה שם - מגביל אותי, חלקים שבי, ותוחם אותי. זו הסיבה שאני אישית לא מוכנה להכנס למקומות האלה, בשום פנים ואופן. אבל זה איכשהו כבר פשוט מתיש לראות את השימוש הילדותי הזה ברעיון ה"שולטת". שימוש שהופך אותה למוגבלת. שימוש שהופך אותה לבדיוק ההיפך. זה כל כך מגוחך. ילדותי, ומאפשר רק סוף אחד שלא מייצר טוב לאף צד, רק נזק.
אה, אבל כבר אמרת ש"מלכת סאדו" זה לא בשביל "טוב".

למה לי להפסיק? למי בדיוק נשבר הזין? מי שאוהב קומבינציה עושה אותה, בשבילי מלכת הסאדו היא יצירת מופת של אכזריות ורוע ומי את שתגידי לי איך צריך להראות החלום הרטוב שלי?
השולטת היא מוגבלת מעצם בריאתה, היא לא ממש בן-אדם עם צדדים ועומק. גם הנשלט הוא מוגבל, הוא עבד וזהו. אין לו אמא ולא אבא ואין שום משמעות לרגשותיו, הם קיימים רק בכדי שיוכלו לשמש מרמס לרגליה של הרעה.

יש קשר אחד בלבד והוא הקשר הוונילי שכורך בתוכו אהבה, אינטימיות, שותפות וערבות הדדית.
סאדו-מאזו זה לא באמת קשר, אני לא יכול לקרוא לזה קשר, זה יותר סוג של פלירט. פלירט עם רעיון מסוים. נדלק כמו פצצת מימן ומתאדה מיד עם ההתזה.

למה אני צריך לרסן את תאוותי הבוערת? למה אני צריך לאלף את המפלצת? לעשות בכאילו, הרי לא הכרתי מחיי זוג סאדו-מאזו שיש לו זוגיות. ואם יש להם זוגיות אז אין להם בדס"מ והם צריכים להכניס עוד אנשים מבחוץ בכדי לרענן את התשוקה המתפוגגת.

אנשים יקריבו הכל בשביל אהבה, אני מסכים עם מרי (שאולי לא מסכימה איתי), ילכו בגיא צלמוות ולא יראו רע, תחושת חסד והתרוממות רוח תכוון את דרכם, והאהבה באמת שווה את זה.
אבל אנשים אינם צריכים להתייסר ולהקריב יותר מדי רק בשביל להשפיך, כל מה שהם צריכים זה לשחק קצת בנדמה לי, לנשק נעל, לשפשף והופ...הגיעו לגאולה.

לי. לי נשבר הזין.
אפילו לך נשבר הזין, אנדרפוט. אני רואה את זה עולה בכתיבתך לא פעם.
אני רואה איך המלכוד הזה עולה ולופף את גרונך. החיצוי הזה בין הפנטזיה בראש שלך והמציאות
הסכסוך הזה בין הקריקטורה ה"שולטת" שאין אפשרות שתחיה במציאות כי היא מריונטה על חוטים וככזו מאיינת כל יכולת אמיתית למלא את תפקידה.

לי נשבר הזין מזה שכאלה האוחזים בתפישה דומה מנסים לייצר את החלוקה הדיכוטומית הזו ולא מבינים למה זה מעייף. לי נשבר הזין, ונדמה לי שלא רק לי, מזה שרוצים להכניס אותי, כמו גם אחרות, לקוביה של "שולטת" אבל יחד עם זה לספר לי מה אני צריכה לעשות ואיך זה נראה.

מי החליט ש"השולטת היא מוגבלת מעצם בריאתה, היא לא ממש בן-אדם עם צדדים ועומק. גם הנשלט הוא מוגבל, הוא עבד וזהו". מאיפה הבאת את זה? מי מוכנה לשתף פעולה כשהיא ממילא סתם בובה? אולי מישהי בתשלום. מעבר לכך האמירה הזו היא כל כך מזלזלת ושמה את כל מכלול הצרכים האנושיים מתחת לצרכי הזין. אולי כאן נמצאת הבעיה?

"שולטות" הן נשים, עם צדדים, עם עומק, וכך גם נשלט. כל אמירה מהסוג הזה יוצרת בי מיאוס, אני מצטערת. מה חפץ לי ב"עבד" אם כך? באמת נראה לך שאני צריכה מאפרה אנושית, או שאני צריכה שהוא ילקק את מגפי? אם זה לא מייצר קליק רגשי, (או לחילופין, מדובר בפרנסה), אם זה לא מייצר אינטימיות, בשביל מה לי את הקשקוש הזה? לא רק לי, עזוב אותי. בשביל מה מישהי צריכה את זה?

ועכשיו בקשר להחלטת הנחרצת בעניין זוגיות ובדס"ם - מי אמר לך שאין זוגיות בדס"מית? יש זוגיות בדס"מית, וכמובן שבדס"ם הוא חלק ממכלול טעמים ותבלינים הקיימים בקשר כזה, בוודאי שלא היחיד. ובעניין של רענון זוגיות, ככה זה, ריגושים מתקהים, יש צורך לרענן כל קשר, אם הוא לא כלי אוננות לשלושה שבועות. לכונן זוגיות זה דבר שקשה יותר מלהשפריץ, מה לעשות. מורכב ומרובד ומכריח שני אנשים להתגמש במיליון ואחד תחומים. זה לא פשוט, זה לא קל, זה ובכל זאת נותן המון, ולא רק בתחום ההשפרצות. שוב, הפשרה הזו, קוראים לזה מציאות, וזה ממש ימינה מלהלהלנד.

אבל בגדול, לי זה עצוב שמישהו לא מפותח מנטלית להבין שהדמות הפיקציונרית הזו, גם כשהיא מתקיימת בחלק מהזמן, היא רק חלק ממכלול שלם של אדם, אשר יש לו צרכים שונים ומורכבים.

זה עצוב שמישהו לא מבין שבסופו של דבר כמעט אף אחד לא רוצה להיות מכשיר בו האחר מאונן את הפנטזיות שלו ללא קשר אליו, בלי לראות את האדם שבו, בלי לבנות אינטימיות. אנחנו מדברים על צרכים נפשיים שאנחנו מחפשים להזין ולהיות מוזנים מפרטנר בשר ודם ולא מקריקטורה.

לעניין הפנטזיות שלך, אתה מסלף את דברי. אני אמרתי שאכפת לי על מה אתה מפנטז? נדמה לי שדיברנו על מציאות, לא על פנטזיה. על חיבור בין אנשים, לא על החפצת אישה ככלי לאורגזמה אצלך בראש.

אם אנחנו מדברים על פנטזיות, אתה יכול לפנטז על מה שבא לך, כל עוד זה עוזר לך להשפריץ.
לי אין עניין בפנטזיות מהסוג הזה, או דומות להן.

זה פשוט מרגיש לי בודד כל כך עד שזה ממלא אותי צער. זה ממלא אותי צער על שני הצדדים במשוואה.

עליך - כי ברור לי שהתפישה הזו יורה למציאות ברגל, וממשיכה לחזק את הפנטזיה שבתורה תייצר עוד יותר תסכול במציאות.

עליה - נדמה כי היא לעולם לא תהיה מסופקת ממישהו שצריך להשפריץ מליקוק נעליים, בלי קשר לכך שאלה הם נעליה, שזו היא. שהוא מכיר את היופי שלה, הטוב שלה, החוכמה. שהוא מאוהב בחיוך שלה, במחשבה הנפתלת שלה. שהוא ער לחולשות שלה, לעצב שלה, למחלות שלה.
אחרת מה? אנחנו חיים בתוך חושך גדול אשר בו מוקרנים לנו על מסכי פלזמה ענקיים פיקציות שגורמים למתג שלנו להעמיד לנו את הזין או להרטיב לנו את הכוס. ואז אנחנו גומרים. ואז מה?

ועוד משהו, המשפט שלך - "אבל אנשים אינם צריכים להתייסר ולהקריב יותר מדי רק בשביל להשפיך, כל מה שהם צריכים זה לשחק קצת בנדמה לי, לנשק נעל, לשפשף והופ...הגיעו לגאולה"
בהחלט מראה שהמדובר הוא בשימוש בדמות הזו, ביצור הזה שנקרא אצלך "מלכת סאדו", ככלי אוננות.

אני לא בטוחה שכולם רואים את זה כך, או שכולם צריכים את זה כך. אתה מדבר על בדסם ככלי אוננות כשיש כאלה שמצליחים להפוך אותו ככלי לאינטימיות, להעצמה, לקילוף. ככלי לאהבה.

אבל מעבר לזה כאמור אין לי עניין בפנטזיות שלך, כל עוד מדובר בפנטזיות.
איש בפנטזיותיו יאונן את עצמו לדעת.
יש לי עניין בהן רק כשהן הופכות להיות כלי מקובל השופט התנהגות נשית כמתאימה או לא.
יש לי עניין בזה כשהפיקציה הזו הולכת ומגבילה אותי. אותה. אותן.
יש לי עניין בזה כששליטה נשית הופכת לגיחוך הכי גדול כי היא מצהירה על דבר אחד ובפועל היא בעצם בדיוק ההיפך.

אז לי נשבר הזין מזה. מצד שני, לך עומד הבולבול מזה, צא לעוד סיבוב "אוננות-על-אשה-קרה-ומשפילה". ואז שוב. ושוב. ושוב.
תהנה, רק שבמקומך הייתי בודקת כיצד ההתנהלות הזו שלך, התפישה הזו שלך, משפיעה לך על החיים. אולי תגלה שכמו שאמרתי, נשבר גם לך הזין מההשלכות של זה בחיים שלך.
בהצלחה. (:
underfoot
underfoot • 21 במרץ 2011
בכוח,

המלכוד הזה שנקרא פאמדום לא עולה ולופף את גרוני, הוא תקוע בגרוני מגיל מאוד צעיר. אתה טוענת שמעייף אותך לראות אנשים שרוצים להכניס אותך, כמו גם אחרות, לקוביה של שולטת אבל אני לא רוצה להכניס אותך לשום מקום. אין שום קשר בין הדמויות שאני ממציא לי בראש לבינך ואני לא מבין למה את מקרינה את עצמך לתוך העולם הפנימי שלי ואז מתרעמת על איך זה שאני מעז לעולל לך ולחברותיך כזה מן דבר.

לי יש תחביב לקחת בובת ברבי ולהלביש אותה בכל מיני מלבושים ולסרק אותה ולשחק איתה במיטה מתחת לשמיכה. מאיפה את מביאה את עצמך וטוענת שאני משחק בך ואיך אני מסוגל להתעלם מהעובדה שאת לא בובה אלא בן-אדם? קשה לי להבין איך הדמות שלך או של כל אחת אחרת פה מזדהה מיד עם הבובה הפרטית שלי ומיד נזעמת עלי.
אני לא רוצה להכניס אותך לקוביה, רחוק מזה, אני לא רוצה להכניס אותך לשום מקום, וגם לא לספר לך מה את צריכה לעשות ואיך זה נראה, אני לא רוצה שום כלום ממך או מאף אחת אחרת פה בפורום. כל מה שאני רוצה זה לספר את הצד שלי בעולם הזה שנקרא פאמדום ושבו יש לי אזרחות מגיל חמש או שש, תלוי איך סופרים. לא ברור לי למה את רוצה לנשל אותי מאזרחותי, לסלק אותי בבושת פנים ולטעון שאני מנסה לכפות את עולמי עליך או על אחרות.

אני החלטתי שדמות השולטת שלי היא מוגבלת מעצם בריאתה ואיננה ממש אדם, ברור שלא, היא בובה בלי צדדים ובלי עומק. העומק היחידי שיש לה הוא בעל מטרה אחת - להשפיל אותי בעיני עצמי. אני גם החלטתי שבתור נשלט אני מאוד מוגבל, עבד נטול מחשבות זכויות או רצונות. הכל מוכפף באופן מוחלט לחוקי המשחק אותו אני משחק עם הבובה של עצמי והבובה שלה.

הבעיה אינה נמצאת בהיררכיה בין צרכי הזין לצרכים האנושיים, אין שום סתירה בין שני הצרכים והאחד אפילו מתיישב די בנוחות בתוך האחר - זאת אומרת, צרכי הזין הם אחד מיני צרכי חיים רבים.
הבעיה מתחילה בגלל שאת בוחרת לנקוט עמדה פוליטית בתוך תחום שהוא משחק ופנטזיה. פוליטית משום שאת מרגישה שאת מייצגת איזשהו מעמד (שולטות?) או קבוצה (נשים?) ונעמדת מולי כאילו אני איזה פעיל שמנסה לשכנע אנשים לעשות כך או כך (מסית עבדים לשלוט מלמטה?) ושענייני הפרטיים כפי שמשתקפים בפוסטים שלי נוגעים לך באיזשהו אופן כי יש כאן קהילה ואג'נדות ואידאולוגיות ודברים שכן עושים (חולמים על זוגיות בדסמ) ודברים שלא עושים. זאת הבעיה לטעמי, הפוליטיזציה של הפאמדום.

שולטות אינן נשים אלא אם כן אישה קמה בבוקר ונכנסת לתפקיד השולטת. שולטות הן גם דימוי, הן סיפור, הן פנטזיה. אני לא יודע מה חפץ לך בעבד, או במאפרה אנושית או שטיח למגפיים. זה עניינך הפרטי. אני יודע שהמלכה שאני מתייחס אליה צריכה מאפרה או מישהו שינקה לה את הנעליים ושאין לה שום צורך בקליק ריגשי או באינטימיות. נהפוך הוא, היא רק רוצה לייצר ברוטאליות לשם הברוטאליות וכל רגש או חשק שיש לה נועדו אך ורק לשם העצמה של אותה ברוטאליות. אם היא רכה זה לא בגלל שאכפת לה אלא רק בשביל לתת קונטרה לנוקשות שתבוא מיד ולהפוך אותה לעוד יותר נוראית. ואם אכפת לה זה רק בגלל שהלב יתרכך ואז היא תוכל לצחוק ולהודות באכזריות שבעצם לא באמת אכפת לה.

אין צורך ללמד אותי על זוגיות. אני מכיר בערך האהבה, מחשיב אינטימיות ויחסים כנים וארוכי טווח כדברים הכי מדהימים שאפשר לשאוף אליהם. ברור שזוגיות היא עניין רציני ובוגר, לעומת משחקי אוננות עם בובות לובשות חצאיות וכל מיני פנטזיות סוטות. הרי גם הריגוש המיני הכי אינטנסיבי שקיים לא שווה אפילו עשירית ממערכת יחסים מלאה של אהבה, הרי האהבה והזוגיות הם הדבר היחידי שיכול להוציא אדם מבדידותו.

אין לי שום אשליות בקשר למין האנושי. ברור לי לחלוטין שרק אישה בלתי שפויה תסכים להיות מכשיר בו אני מאונן את הפנטזיות שלי ללא קשר אליה. רק מטורפת תסכים להיות אותה בובה אותה אני מלביש ושולט בתנועותיה באופן כמעט מוחלט. אז אין צורך להיות עצובה, אני מפותח מנטלית ומודע בהחלט למה שסובב אותי מבחוץ ומבפנים. אני פשוט נמצא במקום קצת אחר מהמקום שבו את נמצאת ביחס לנטיות המיניות שלי.

לך אין עניין בפנטזיות מכל סוג כי את מעדיפה להתמקד בחיבור בין אנשים. זה בסדר גמור מבחינתי. אני מעדיף להתמקד, לפחות פה בפורום הזה, בפנטזיות המיניות שלי. אני בוחר להתמקד בחיבור שביני לבין עצמי, כי מתקיים שם עולם שלם שאותי מאוד מעניין ואפילו מרתק. לא הכל זה שידוכים.

מלכת הסאדו בשבילי היא אך ורק מכשיר לאוננות והגעה לסיפוק, אין לה שום קיום מחוץ לד' אמות הריגוש המיני, ושוב - אני לא מדבר עליך, את אולי מתקיימת כמלכת סאדו וגם אחרות, אבל לא בשבילי. האם יש כאלו המצליחים להפוך את הסאדו-מאזו לכלי לאינטימיות, העצמה, קילוף או אהבה? מנסיוני הרב מאוד והכרותי עם כמה וכמה סצינות סאדו - אין כאלו. יכול להיות שאת מכירה אנשים שהצליחו, אני לא מכיר. וממילא השאלה האם הסאדו הוא כלי שעושים בו שימוש ציני או מכשיר שממנפים אותו לכדי דברים אדירים היא שאלה פוליטית ולא כל כך מעניינת אותי.

כתבת:
"אבל מעבר לזה כאמור אין לי עניין בפנטזיות שלך, כל עוד מדובר בפנטזיות.
יש לי עניין בהן רק כשהן הופכות להיות כלי מקובל השופט התנהגות נשית כמתאימה או לא.
יש לי עניין בזה כשהפיקציה הזו הולכת ומגבילה אותי. אותה. אותן."

הפנטזיות שלי לא שופטות שום התנהגות נשית כמתאימה או לא, הן פשוט בעלות קיום עצמאי ואין להן שום השפעה על אף אחד או אחת מלבד על עצמי. אין שיפוט אם כך.
הפיקציה שאני חי בה לא מגבילה אותך ולא אותן, העולם הזה נמצא בתוכי ואני שם גבולות שמהם והלאה אסור לאף אחד להכנס, זהו עולמי הפנימי אותו אני מספר מדי פעם פה.

השליטה הנשית היא עניין די מגוחך בעיני, כמשקיף מהצד וגם כמשתתף. היא מצהירה על דבר אחד ובפועל היא בעצם בדיוק ההיפך. מבחינתי זוהי בדיוק ההגדרה שמתארת כניעות גברית, פרדוקס אחד גדול. עולם אירוני שבו אנשים עם אגו בגודל של פיל צעיר מנסים למצוא מישהי שתרמוס להם את האגו בכדי שירגישו דגדוג נעים. כנועים שיש להם טעמים ורצונות. זה הכל עולם הפוך ומגוחך, גרוטסקי משהו.
אני לא מגחך עליך את חייבת להבין וגם לא על אף אחד או אחת שיש להם אוריינטציות מיניות ביזאריות, אני מחזיק בתכונת אופי מינית שעליה אני מרגיש חופשי לגחך עד מחרתיים.

לא עומד לי בכלל הבולבול מזה שנשבר לך הזין, אני לא חושב שיש ביננו איזה קשר גורדי רק משום שאת אישה ואני גבר, או משום שאני גבר עם פנטזיות על כניעה ואת אישה שולטת. לך יש קיום ולי יש קיום. וברור לי לחלוטין שהפנטזיות שלי הן שוב ושוב ושוב, הלוך וחזור, דפוס קבוע ומקובע של התנהגות מעט קופיפית וילדותית.

את ממליצה לי לבדוק איך התפיסה הזאת שלי (השגויה לטעמך) משפיעה לי על החיים, ואני חייב לספר לך שהגישה הזאת היא תוצאה של בדיקה מאוד עמוקה ויסודית שאני עורך כבר שנתיים פלוס ושמטרתה לבדוק את התפקיד שממלא הסאדו-מאזו בחיים שלי ומדוע אני כל כך כרוך אחריו. לאט לאט אני מצליח להכניע את הנטיות המיניות שלי למקומן הראוי - פנטזיה ותו לא.

מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ולהסיר את הרושם הפוגעני שדברי יצרו.

icon_smile.gif
הדורבנים​(נשלט)
לפני 13 שנים • 22 במרץ 2011
הדורבנים​(נשלט) • 22 במרץ 2011
אנדרפוט, כתבת
"השליטה הנשית היא עניין די מגוחך בעיני, כמשקיף מהצד וגם כמשתתף. היא מצהירה על דבר אחד ובפועל היא בעצם בדיוק ההיפך. "

אם הבנתי את דבריך הנ"ל (ותקן אותי אם אני טועה), הם לא בהקשר של פנטזיה ספציפית, אלא שזוהי דעתך האמיתית האוניבסלית (יעני, לא מתוך אוננות כלשהי) על התופעה של הפמדום בכללותה, על כל גוניו.
שאלתי היא, מה דעתך על השליטה הגברית? האם היא לדעתך מגוחכת כמו שליטה נשית?
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 22 במרץ 2011
underfoot כתב/ה:
בכוח,

המלכוד הזה שנקרא פאמדום לא עולה ולופף את גרוני, הוא תקוע בגרוני מגיל מאוד צעיר. אתה טוענת שמעייף אותך לראות אנשים שרוצים להכניס אותך, כמו גם אחרות, לקוביה של שולטת אבל אני לא רוצה להכניס אותך לשום מקום. אין שום קשר בין הדמויות שאני ממציא לי בראש לבינך ואני לא מבין למה את מקרינה את עצמך לתוך העולם הפנימי שלי ואז מתרעמת על איך זה שאני מעז לעולל לך ולחברותיך כזה מן דבר.

לי יש תחביב לקחת בובת ברבי ולהלביש אותה בכל מיני מלבושים ולסרק אותה ולשחק איתה במיטה מתחת לשמיכה. מאיפה את מביאה את עצמך וטוענת שאני משחק בך ואיך אני מסוגל להתעלם מהעובדה שאת לא בובה אלא בן-אדם? קשה לי להבין איך הדמות שלך או של כל אחת אחרת פה מזדהה מיד עם הבובה הפרטית שלי ומיד נזעמת עלי.
אני לא רוצה להכניס אותך לקוביה, רחוק מזה, אני לא רוצה להכניס אותך לשום מקום, וגם לא לספר לך מה את צריכה לעשות ואיך זה נראה, אני לא רוצה שום כלום ממך או מאף אחת אחרת פה בפורום. כל מה שאני רוצה זה לספר את הצד שלי בעולם הזה שנקרא פאמדום ושבו יש לי אזרחות מגיל חמש או שש, תלוי איך סופרים. לא ברור לי למה את רוצה לנשל אותי מאזרחותי, לסלק אותי בבושת פנים ולטעון שאני מנסה לכפות את עולמי עליך או על אחרות.

אני החלטתי שדמות השולטת שלי היא מוגבלת מעצם בריאתה ואיננה ממש אדם, ברור שלא, היא בובה בלי צדדים ובלי עומק. העומק היחידי שיש לה הוא בעל מטרה אחת - להשפיל אותי בעיני עצמי. אני גם החלטתי שבתור נשלט אני מאוד מוגבל, עבד נטול מחשבות זכויות או רצונות. הכל מוכפף באופן מוחלט לחוקי המשחק אותו אני משחק עם הבובה של עצמי והבובה שלה.

הבעיה אינה נמצאת בהיררכיה בין צרכי הזין לצרכים האנושיים, אין שום סתירה בין שני הצרכים והאחד אפילו מתיישב די בנוחות בתוך האחר - זאת אומרת, צרכי הזין הם אחד מיני צרכי חיים רבים.
הבעיה מתחילה בגלל שאת בוחרת לנקוט עמדה פוליטית בתוך תחום שהוא משחק ופנטזיה. פוליטית משום שאת מרגישה שאת מייצגת איזשהו מעמד (שולטות?) או קבוצה (נשים?) ונעמדת מולי כאילו אני איזה פעיל שמנסה לשכנע אנשים לעשות כך או כך (מסית עבדים לשלוט מלמטה?) ושענייני הפרטיים כפי שמשתקפים בפוסטים שלי נוגעים לך באיזשהו אופן כי יש כאן קהילה ואג'נדות ואידאולוגיות ודברים שכן עושים (חולמים על זוגיות בדסמ) ודברים שלא עושים. זאת הבעיה לטעמי, הפוליטיזציה של הפאמדום.

שולטות אינן נשים אלא אם כן אישה קמה בבוקר ונכנסת לתפקיד השולטת. שולטות הן גם דימוי, הן סיפור, הן פנטזיה. אני לא יודע מה חפץ לך בעבד, או במאפרה אנושית או שטיח למגפיים. זה עניינך הפרטי. אני יודע שהמלכה שאני מתייחס אליה צריכה מאפרה או מישהו שינקה לה את הנעליים ושאין לה שום צורך בקליק ריגשי או באינטימיות. נהפוך הוא, היא רק רוצה לייצר ברוטאליות לשם הברוטאליות וכל רגש או חשק שיש לה נועדו אך ורק לשם העצמה של אותה ברוטאליות. אם היא רכה זה לא בגלל שאכפת לה אלא רק בשביל לתת קונטרה לנוקשות שתבוא מיד ולהפוך אותה לעוד יותר נוראית. ואם אכפת לה זה רק בגלל שהלב יתרכך ואז היא תוכל לצחוק ולהודות באכזריות שבעצם לא באמת אכפת לה.

אין צורך ללמד אותי על זוגיות. אני מכיר בערך האהבה, מחשיב אינטימיות ויחסים כנים וארוכי טווח כדברים הכי מדהימים שאפשר לשאוף אליהם. ברור שזוגיות היא עניין רציני ובוגר, לעומת משחקי אוננות עם בובות לובשות חצאיות וכל מיני פנטזיות סוטות. הרי גם הריגוש המיני הכי אינטנסיבי שקיים לא שווה אפילו עשירית ממערכת יחסים מלאה של אהבה, הרי האהבה והזוגיות הם הדבר היחידי שיכול להוציא אדם מבדידותו.

אין לי שום אשליות בקשר למין האנושי. ברור לי לחלוטין שרק אישה בלתי שפויה תסכים להיות מכשיר בו אני מאונן את הפנטזיות שלי ללא קשר אליה. רק מטורפת תסכים להיות אותה בובה אותה אני מלביש ושולט בתנועותיה באופן כמעט מוחלט. אז אין צורך להיות עצובה, אני מפותח מנטלית ומודע בהחלט למה שסובב אותי מבחוץ ומבפנים. אני פשוט נמצא במקום קצת אחר מהמקום שבו את נמצאת ביחס לנטיות המיניות שלי.

לך אין עניין בפנטזיות מכל סוג כי את מעדיפה להתמקד בחיבור בין אנשים. זה בסדר גמור מבחינתי. אני מעדיף להתמקד, לפחות פה בפורום הזה, בפנטזיות המיניות שלי. אני בוחר להתמקד בחיבור שביני לבין עצמי, כי מתקיים שם עולם שלם שאותי מאוד מעניין ואפילו מרתק. לא הכל זה שידוכים.

מלכת הסאדו בשבילי היא אך ורק מכשיר לאוננות והגעה לסיפוק, אין לה שום קיום מחוץ לד' אמות הריגוש המיני, ושוב - אני לא מדבר עליך, את אולי מתקיימת כמלכת סאדו וגם אחרות, אבל לא בשבילי. האם יש כאלו המצליחים להפוך את הסאדו-מאזו לכלי לאינטימיות, העצמה, קילוף או אהבה? מנסיוני הרב מאוד והכרותי עם כמה וכמה סצינות סאדו - אין כאלו. יכול להיות שאת מכירה אנשים שהצליחו, אני לא מכיר. וממילא השאלה האם הסאדו הוא כלי שעושים בו שימוש ציני או מכשיר שממנפים אותו לכדי דברים אדירים היא שאלה פוליטית ולא כל כך מעניינת אותי.

כתבת:
"אבל מעבר לזה כאמור אין לי עניין בפנטזיות שלך, כל עוד מדובר בפנטזיות.
יש לי עניין בזה כשהפיקציה הזו הולכת ומגבילה אותי. אותה. אותן."

הפנטזיות שלי לא שופטות שום התנהגות נשית כמתאימה או לא, הן פשוט בעלות קיום עצמאי ואין להן שום השפעה על אף אחד או אחת מלבד על עצמי. אין שיפוט אם כך.
הפיקציה שאני חי בה לא מגבילה אותך ולא אותן, העולם הזה נמצא בתוכי ואני שם גבולות שמהם והלאה אסור לאף אחד להכנס, זהו עולמי הפנימי אותו אני מספר מדי פעם פה.

השליטה הנשית היא עניין די מגוחך בעיני, כמשקיף מהצד וגם כמשתתף. היא מצהירה על דבר אחד ובפועל היא בעצם בדיוק ההיפך. מבחינתי זוהי בדיוק ההגדרה שמתארת כניעות גברית, פרדוקס אחד גדול. עולם אירוני שבו אנשים עם אגו בגודל של פיל צעיר מנסים למצוא מישהי שתרמוס להם את האגו בכדי שירגישו דגדוג נעים. כנועים שיש להם טעמים ורצונות. זה הכל עולם הפוך ומגוחך, גרוטסקי משהו.
אני לא מגחך עליך את חייבת להבין וגם לא על אף אחד או אחת שיש להם אוריינטציות מיניות ביזאריות, אני מחזיק בתכונת אופי מינית שעליה אני מרגיש חופשי לגחך עד מחרתיים.

לא עומד לי בכלל הבולבול מזה שנשבר לך הזין, אני לא חושב שיש ביננו איזה קשר גורדי רק משום שאת אישה ואני גבר, או משום שאני גבר עם פנטזיות על כניעה ואת אישה שולטת. לך יש קיום ולי יש קיום. וברור לי לחלוטין שהפנטזיות שלי הן שוב ושוב ושוב, הלוך וחזור, דפוס קבוע ומקובע של התנהגות מעט קופיפית וילדותית.

את ממליצה לי לבדוק איך התפיסה הזאת שלי (השגויה לטעמך) משפיעה לי על החיים, ואני חייב לספר לך שהגישה הזאת היא תוצאה של בדיקה מאוד עמוקה ויסודית שאני עורך כבר שנתיים פלוס ושמטרתה לבדוק את התפקיד שממלא הסאדו-מאזו בחיים שלי ומדוע אני כל כך כרוך אחריו. לאט לאט אני מצליח להכניע את הנטיות המיניות שלי למקומן הראוי - פנטזיה ותו לא.

מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ולהסיר את הרושם הפוגעני שדברי יצרו.

icon_smile.gif

אנדרפוט,
הדבר היחיד שאתה לא מבין הוא, שאין לי עניין בך, בפנטזיות שלך, באזרחות המזוכיסטית שלך.
אני מדברת על עצמי, ואני מדברת על הגישה הזו. תתפלא עד כמה היא נפוצה.

אין לי עניין ו/או צורך לנשל אותך מהפנטזיות ו/או מלהלהלנד, אבל אתה רחוק מלהיות היחידי שאוחז בתפישה הזו, בה ל"שולטת" יש תפקיד המוגדר מעצם הוויתו. תפקיד שהבסיס שלו בעיני מבזה, גם אם לכאורה היא למעלה והוא למטה. וכן, יש מספיק שאוחזים בגישת: "כך מלכה צריכה לנהוג"+"קשר בד"סמי הוא לא קשר ונילי" + "אני מוכן לעשות הכל בשבילך, הכל. קחי אותי שרון", שזה יכול לגרום למיאוס רק מפגישה שוב ברעיון הזה.

לא. לא נשבר לי הזין ממך, אתה שם את עצמך במרכז, אין לי מושג למה. הסברתי למה וממה היא נובעת.

מצד שני, התייחסתי גם אליך כשאמרתי שאני חושבת שהדרך הזו בה אתה פועל, הנבירה הזו, הדיכוטומיה הזו, היא לא בריאה, מייצרת תסכול ולא מאפשרת התנהלות של חיים תקינים.

אתה יכול לכתוב את עצמך לדעת מהיום עד עוד 60 שנה, כך לדעתי, ונמצאת מחזק את כל האיזורים האלה במקום לפרום אותם ולצאת ל"חופשי" מהתפישה המוטעית של האישה שאצלך בראש.
זו דעתי בקשר אליך, ואתה יודע שאני קוראת בתשומת לב את כתיבתך באתר.

ועוד משהו, השאלה - כך לתפישתי- לא דיברה על בובות ברבי מולבשות, אלא על התנהלות בקשר של שליטה והצורך בקשר כזה בחום ורכות. מידיעה אישית, בובות ברבי ממילא לא חשות משהו, כך שאם מדובר עליהן בעולם הפנטזיה שלך, הא ותו לא, מדובר ממילא בתגובה עקרה.

אתה באמת לא צריך שהיא תאפה לך עוגת יומהולדת, הברבי? איפה? אצלך בראש? לא בקשר בדסמי? וואלה.

נוסף לזה שללת את האפשרות שקשר כזה יתקיים, מרובד ואמיתי, והעמדת את הצורך בשליטה במיקום של: לא צריך X בשביל לשפשף ולגמור. הדרך בה אתה מסתכל ממך החוצה אל מערכות יחסים כאלה, מזלזלת ומגחיכה אותם. אולי כדי לספר לעצמך שזה לא עובד, שזה לא יתכן, שאין אנשים נשלטים שיכולים לחיות בסיפוק. אולי זו נקודה שכדאי לך לבדוק אותה.

בוקר טוב.
underfoot
underfoot • 22 במרץ 2011
fog כתב/ה:
אנדרפוט, כתבת
"השליטה הנשית היא עניין די מגוחך בעיני, כמשקיף מהצד וגם כמשתתף. היא מצהירה על דבר אחד ובפועל היא בעצם בדיוק ההיפך. "

אם הבנתי את דבריך הנ"ל (ותקן אותי אם אני טועה), הם לא בהקשר של פנטזיה ספציפית, אלא שזוהי דעתך האמיתית האוניבסלית (יעני, לא מתוך אוננות כלשהי) על התופעה של הפמדום בכללותה, על כל גוניו.
שאלתי היא, מה דעתך על השליטה הגברית? האם היא לדעתך מגוחכת כמו שליטה נשית?

לא אתה לא טועה, זה באמת עניין די מגוחך בעיני בלי שום אלגנטיות או עומק אמיתיים. דעתי על השליטה הגברית היא זהה, אישה שרוצה שירביצו לה ויתייחסו אליה כמו אל כלבה היא מגוחכת בדיוק כמו גבר שרוצה שיעשו לו את אותם הדברים. ובגלל שזה כל כך מגוחך אין לזה זכות קיום במציאות אלא בתור הרגל מגונה שאובססיה אליו עלולה להביא להרס עצמי.
underfoot
underfoot • 22 במרץ 2011
בכוח,

אין לי ספק שאין לך עניין בי ובפנטזיות שלי אבל הגבת לגופי ולכן טענתי שכל מה שאני אומר אינו כולל אותך בתוכו. אין פה עקרונות אלא תפיסה אישית של עניין מאוד פרטי.

לדעתי מי שחולם או חולמת על זוגיות בדסמ"ית הוא דווקא זה שחי בלהלהלנד. אני לא מבין איפה הביזוי, בעצמך אמרת: היא לכאורה למעלה והוא לכאורה למטה. הרעיון אינו שלי וגם לא של אחרים המחזיקים בו (מסיבות אחרות לחלוטין ממני) הוא נולד ובוקע בתוך האדם בלי שירצה.

התפישה שלי לגבי נשים אינה קשורה לתפישה שלי לגבי מלכות סאדו, פה מדובר בבן אדם ושם מדובר בדמות מומצאת. ברור לי לחלוטין שקיים עולם ומלואו בתוך האישה אותה אוהב, אבל בתוך האישה שמכה אותי עם שוט או דורכת עלי לא קיים כלום, הכל ספוג מבפנים, אין אישיות אלא אם כן האישיות הזאת עובדת בשבילי.

את אולי חושבת שהנבירה הזאת שאני עושה ושמובילה אותי לדיכוטומיה היא אינה בריאה מייצרת תסכול ולא מאפשרת חיים תקינים. אני חושב ההיפך ממך. דווקא התקווה הזאת למצוא בת זוג שתהיה מופרעת מספיק בכדי להידמות ולו באופן חלקי לדמות השולטת - שם נמצאת ההונאה, החזרה על אותה טעות וכישלון, שם יש בריאות לכאורה (כי הרי מדובר בזוגיות) אבל אין חיים תקינים ולא אושר.

לגבי השאלה, לדעתי בתוך השאלה הזאת טמונה האשליה, השקר הפנימי הזה, החרדה של אדם מנטיותיו ומקשריו העתידיים. הוא רוצה מכות וברוטאליות אבל מעוניין גם לקבל הבטחה שיקבל ליטוף לאחר מכן. בעודו תר אחר פורענות הוא רוצה להרגיש שזה בעצם הכל רק משחק אחד גדול ובקצה יש חיבוק. העובדה שהוא, לטעמי האישי, מחפש בובת ברבי מרמזת על כך שאת הליטוף הוא יאלץ להעניק לעצמו.

מלכת הסאדו של חלומותי לא יכולה לאפות לי עוגת יומהולדת, זה ישבור את הגבולות וימוסס את המתח ויחטא לעיקר. בת זוג אהובה בטח שתאפה לי עוגת יומהולדת וגם אני אאפה לה, אבל זה לחלוטין מחוץ לעולם הפורענות המיני שלי.

אין אנשים עם אובססית שליטה שיכולים לחיות בסיפוק. ברגע שישיגו את משאת נפשת - מלכת הסאדו של החלומות שלהם - באותה שניה תתחיל ההתפוררות. אחרי תקופה מסויימת היא תפסיק להיות מלכת החלומות ותהפוך לבן אדם, ואין מקום לדמויות עגולות בתוך הפרקטיקה המינית הזאת. שוב, העיגוליות שלהם מותרת רק כל עוד היא משרתת את המיניות.
אם לא היו לי חברים וחברות מהתחום לא הייתי ממהר לנקוט בעמדה כל כך פסימית אבל מה לעשות ואני מכיר. החבר שחלם על ההיא, וההיא לקחה אותו להיות לה עבד, והוא היה בשמיים ואחרי תקופה מסויימת הוא פשוט קם והלך. ואחר כך הוא היה באובססיה על ההיא, טיפוס באמת מדהים, חכמה ומושכת ומופרעת, והוא חיזר אחריה ובסוף קיבל רשות להיות העבד שלה ואחרי כמה חודשים הוא קם ועזב.
אז אפשר לומר שכל הגברים חארות (חוץ מאלה שלא קמים ועוזבים) אבל אפשר גם להסתכל לנטיה הזאת בעיניים טוב טוב ולומר בקול רם וברור - זה לא עובד.

אז זה מה שאני עושה. אין לי כוונות לחרבן לאף אחד בסלט, תמשיכו לחפש את האושר ואת הזוגיות, אני לא מעוניין להרוס לכם, אבל אני חייב להזכיר לעצמי שהפנטזיה הזאת שכבשה את חיי בסערה היא בסך הכל פנטזיה על סטרואידים היא מתחילה בהזיה ונגמרת בהזיה ובאמצע אין שום דבר אמיתי.

נוסף לזה שללת את האפשרות שקשר כזה יתקיים, מרובד ואמיתי, והעמדת את הצורך בשליטה במיקום של: לא צריך X בשביל לשפשף ולגמור. הדרך בה אתה מסתכל ממך החוצה אל מערכות יחסים כאלה, מזלזלת ומגחיכה אותם. אולי כדי לספר לעצמך שזה לא עובד, שזה לא יתכן, שאין אנשים נשלטים שיכולים לחיות בסיפוק. אולי זו נקודה שכדאי לך לבדוק אותה.

בוקר טוב.[/quote]