Drizztpool(שולט){קושקה שלי} |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
סידנרום "הדום המוכה"
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 23 במרץ 2011
פוסט זה יוקדש לנושא מאד עצוב וכאוב, במיוחד עבורי
מי מאיתונ לא חווה התעללות נפשית, פיזית, אן מנטאלית מצד השפחה שלו? למי מאיתנו לא יצא להיות בעמדה מתחגוננת כנגד התקפה חסרת פשרות? מי מאיתנו לא הרים ידיו, ולא כדי לאחוז בשוט אלא כדי להגן מפני מכות? אז אני אומר - לא עוד!! שפחה - שבי בשקט עם מבט כנוע ומושפל ותורידי את המקל הזה מהיד, זה לא משחק עכשיו!! עכשיו אמרתי!! לא די, אאוץ' די אמרתי! זהו פוסט נגד התעללות בדומים מישהו איתי? (לכל מי שלא ברור, הפוסט נכתב בהומור ואין לייחס לו כל משמעות מעבר לכך) |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
nomorenomore • 23 במרץ 2011
מה אתה מדבר, שלי נושכת, בועטת, שורטת, מכריחה אותי לשטוף כלים אחרי ארוחת שישי כשאני רוצה לראות ארץ נהדרת בשקט, לסדר לה את המיטה על בוקר, אומרת לי מילים בשפות שאני לא מכיר, מאיימת לשים לי פלפלים חריפים בחביתה, וזה רק על קצה המזלג.
לא עוד!!! אני אומר, התקוממות הדומים!!! (לפני שהשפחות יהפכו אותנו, הדומים, להדומים ) |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
Re: סידנרום "הדום המוכה"
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 23 במרץ 2011
Spartacus כתב/ה: פוסט זה יוקדש לנושא מאד עצוב וכאוב, במיוחד עבורי
מי מאיתונ לא חווה התעללות נפשית, פיזית, אן מנטאלית מצד השפחה שלו? למי מאיתנו לא יצא להיות בעמדה מתחגוננת כנגד התקפה חסרת פשרות? מי מאיתנו לא הרים ידיו, ולא כדי לאחוז בשוט אלא כדי להגן מפני מכות? אז אני אומר - לא עוד!! שפחה - שבי בשקט עם מבט כנוע ומושפל ותורידי את המקל הזה מהיד, זה לא משחק עכשיו!! עכשיו אמרתי!! לא די, אאוץ' די אמרתי! זהו פוסט נגד התעללות בדומים מישהו איתי? (לכל מי שלא ברור, הפוסט נכתב בהומור ואין לייחס לו כל משמעות מעבר לכך) אוייש, נו באמת!!!! שקט כבר ולך לשטוף את הכלים במטבח! ואחרי זה יש גם זבל להוריד, כביסה לתלות ורצפה לשטוף ושזה לא יקח לך חמש שעות כמו בפעם הקודמת *מגלגלת עיניים* הדומים האלה.... רק כאב ראש!!!!! |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
Re: סידנרום "הדום המוכה"
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
nomorenomore • 23 במרץ 2011
Purple phoenix כתב/ה: Spartacus כתב/ה: פוסט זה יוקדש לנושא מאד עצוב וכאוב, במיוחד עבורי
מי מאיתונ לא חווה התעללות נפשית, פיזית, אן מנטאלית מצד השפחה שלו? למי מאיתנו לא יצא להיות בעמדה מתחגוננת כנגד התקפה חסרת פשרות? מי מאיתנו לא הרים ידיו, ולא כדי לאחוז בשוט אלא כדי להגן מפני מכות? אז אני אומר - לא עוד!! שפחה - שבי בשקט עם מבט כנוע ומושפל ותורידי את המקל הזה מהיד, זה לא משחק עכשיו!! עכשיו אמרתי!! לא די, אאוץ' די אמרתי! זהו פוסט נגד התעללות בדומים מישהו איתי? (לכל מי שלא ברור, הפוסט נכתב בהומור ואין לייחס לו כל משמעות מעבר לכך) אוייש, נו באמת!!!! שקט כבר ולך לשטוף את הכלים במטבח! ואחרי זה יש גם זבל להוריד, כביסה לתלות ורצפה לשטוף ושזה לא יקח לך חמש שעות כמו בפעם הקודמת *מגלגלת עיניים* הדומים האלה.... רק כאב ראש!!!!! השפחות של היום... זה לא השפחות של פעם |
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
נילי ונילי • 23 במרץ 2011
סטרייטים..
|
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 23 במרץ 2011
ועל זה אמרו חז"ל
גבר פנתר נכנס הביתה על 4 ועם זנב בין הרגליים,בשביל זה הוא פנתר כלפיי חוץ. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
פסיכו לוג(שולט) • 23 במרץ 2011
נו באמת. אתה רוצה לומר לי שאף אחד לא הזהיר אותך מפיניקס -לפני- שקילרת אותה?
Phoenix. Go easy on him |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 23 במרץ 2011
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: נו באמת. אתה רוצה לומר לי שאף אחד לא הזהיר אותך מפיניקס -לפני- שקילרת אותה?
Phoenix. Go easy on him חחחחחחחחחחח דאגתי שלא יהיה מי שיזהיר אותו :twisted *מוציאה כלים נוספים מהמזוודה ביחד עם צחוק שמנסה להיות זדוני ללא הצלחה* |
|
seelinewoman |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
seelinewoman • 23 במרץ 2011
that's my girl!
|
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •