שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן סְחוּג

נילי ונילי
לפני 13 שנים • 23 במרץ 2011
נילי ונילי • 23 במרץ 2011
תשובה רצינית מאד למה שאני בטוחה שהוא עוד יציאה טרולית שלך, אבל מילא:

עיקר הבעיה עם סחוג היא שהיה ומשהו קורה ואתה רוצה להפסיק את הסשן באופן מיידי- אין לך יכולת טכנית לעשות את זה. וזה אף פעם לא מומלץ, בשום סשן.

נניח ומשהו משתבש (מתגלה אלרגיה נוראית שאף אחד לא ידע עליה קודם או סתם הסאבית שלך צורחת מילת ביטחון כי זה יותר מדי בשבילה), על מנת להפסיק את הסשן אתה צריך לשטוף במים את האיזור ולהתחיל "לגרוף" החוצה שאריות של חומר נוזלי. כך, לוקח כמה דקות טובות לפני שהחומר המגורה יפסיק להיות במגע עם העור המגורה (במיוחד אם אנחנו מדברים על החדרה לנקבים)- והכמה דקות האלו בעייתיות במידה והגרוע מכל קורה ומשהו משתבש.

אלטרנטיבה שאפשר להציע לך, שתשיג את אותו אפקט של צריבה בנקבים היא figging: צריבה באמצעות שורש ג'ינג'ר. כאשר היתרון הבולט של ג'ינג'ר לעומת סחוג הוא העובדה שהוא מוצק ולא נוזלי, ואתה יכול להשתמש בו כדילדו. בצורה הזו, אם מתעורר הצורך להפסיק את הסשן- אתה יכול פשוט לשלוף אותו החוצה מיידית.

חומר על פיגינג ניתן למצוא בחיפוש בכלוב או באלפוני.
קייסי
לפני 13 שנים • 24 במרץ 2011

Re: סשן סְחוּג

קייסי • 24 במרץ 2011
master xy כתב/ה:
אבל אני חייב לעשות לה את זה כי אהבתי לכלבה זאת שורפת לי בלב ומכאן הצורך לאזן את השריפה הבוערת בי .

לוהט!
ראובן

Figging

ראובן • 24 במרץ 2011
xy,

הצריבה של פלפל היא בלתי צפויה, מבחינת נזק לרקמות. זו גם הסיבה שרצוי להימנע משימוש ב-טבסקו, למשל (והרי מה יותר נחמד ופשוט מקצת טבסקו על הקונדום). ההמלצה של נילי ונילי נכונה. קנה שורש ג'ינג'ר גדול ומרושע, גלף ממנו דילדו נחמד ותעשו חיים. הג'ינג'ר הינו אמצעי ענישה היסטורי, אשר נבדק ונוסה בנקביהן של אלפי משרתות ושפחות מטעם עצמן. לשיפור האפקט - תחב את הג'ינג'ר בנקב לבחירתך ואז הצלף קצת מסביבו. ההתכווצויות הנגרמות כתוצאה מן ההצלפה סוחטות את שורש הג'ינג'ר ומגבירות את פעולתו.

R

נ.ב
מקור המילה האנגלית לשימוש האירוטי בג'ינג'ר - Figging - הינו במילה העתיקה שמשמעותה ''לזייף''. ההסבר הוא, שסוחרי סוסים היו תוחבים שורש ג'ינג'ר לעכוזיהם של סוסים זקנים - כדי לגרום להם להיות נמרצים ורעננים, כאשר מציגים אותם למכירה. אני משוכנע כי כך יקרה גם ל''סוסתך'' שלך.
master xy​(שולט)
master xy​(שולט) • 24 במרץ 2011
נילי ונילי כתב/ה:

עיקר הבעיה עם סחוג היא שהיה ומשהו קורה ואתה רוצה להפסיק את הסשן באופן מיידי- אין לך יכולת טכנית לעשות את זה. וזה אף פעם לא מומלץ, בשום סשן.

נניח ומשהו משתבש (מתגלה אלרגיה נוראית שאף אחד לא ידע עליה קודם או סתם הסאבית שלך צורחת מילת ביטחון כי זה יותר מדי בשבילה), על מנת להפסיק את הסשן אתה צריך לשטוף במים את האיזור ולהתחיל "לגרוף" החוצה שאריות של חומר נוזלי. כך, לוקח כמה דקות טובות לפני שהחומר המגורה יפסיק להיות במגע עם העור המגורה (במיוחד אם אנחנו מדברים על החדרה לנקבים)- והכמה דקות האלו בעייתיות במידה והגרוע מכל קורה ומשהו משתבש.

אלטרנטיבה שאפשר להציע לך, שתשיג את אותו אפקט של צריבה בנקבים היא figging: צריבה באמצעות שורש ג'ינג'ר. כאשר היתרון הבולט של ג'ינג'ר לעומת סחוג הוא העובדה שהוא מוצק ולא נוזלי, ואתה יכול להשתמש בו כדילדו. בצורה הזו, אם מתעורר הצורך להפסיק את הסשן- אתה יכול פשוט לשלוף אותו החוצה מיידית.

"קפסאיצין - החומר הפעיל בפלפל חריף יכול לגרום גירוי אך גם להפחית תחושת כאב" כך פורסם באיזה מחקר http://www.plosbiology.org/article/info:doi/10.1371/journal.pbio.1000046

איך זה קשור ? לא יודע , אבל זה באמת מעניין .

כעת , אני כל הזמן שואל את זה . כי אני יודע שלמרוח דבש על גופה יותר מעניין מאשר למרוח סחוג . אבל לגרום לה לצרוח בצורה נוראית ועדיין להשאיר אותה חיה זאת הדילמה .

אין לי ספק שבכוס זה לא יהיה כי הסיכון רב מאוד . מאידך , קורט סחוג בפי הטבעת . או בפה . תוכל להוות ענישה מאתגרת במסגרת יחסי סאדו בהסכמה .

סחוג בפה כענישה ידועה בעדות מסוימות ( ופלילית ) ואני בספק אם היא יכולה לגרום לנזקים משמעותיים .

בכל אופן הרעיון של פיגינג מעניין מאוד ותודה על המידע .
master xy​(שולט)

Re: Figging

master xy​(שולט) • 24 במרץ 2011
ראובן כתב/ה:
xy,

הצריבה של פלפל היא בלתי צפויה, מבחינת נזק לרקמות. זו גם הסיבה שרצוי להימנע משימוש ב-טבסקו, למשל (והרי מה יותר נחמד ופשוט מקצת טבסקו על הקונדום). ההמלצה של נילי ונילי נכונה. קנה שורש ג'ינג'ר גדול ומרושע, גלף ממנו דילדו נחמד ותעשו חיים. הג'ינג'ר הינו אמצעי ענישה היסטורי, אשר נבדק ונוסה בנקביהן של אלפי משרתות ושפחות מטעם עצמן. לשיפור האפקט - תחב את הג'ינג'ר בנקב לבחירתך ואז הצלף קצת מסביבו. ההתכווצויות הנגרמות כתוצאה מן ההצלפה סוחטות את שורש הג'ינג'ר ומגבירות את פעולתו.

R

נ.ב
מקור המילה האנגלית לשימוש האירוטי בג'ינג'ר - Figging - הינו במילה העתיקה שמשמעותה ''לזייף''. ההסבר הוא, שסוחרי סוסים היו תוחבים שורש ג'ינג'ר לעכוזיהם של סוסים זקנים - כדי לגרום להם להיות נמרצים ורעננים, כאשר מציגים אותם למכירה. אני משוכנע כי כך יקרה גם ל''סוסתך'' שלך.

מעניין מאוד .

אז אתה מציע לכל הגברים שרוצים לתת לנקבות שלהם תמריץ להיות רעננות לדחוף להן לתחת ג'ינגר ואז הם יראו ניסים ונפלאות ( או שהן ירוצו למשטרה ושם ידחפו לו בתחת זין )

אגב פלפליפ חריפים - מצאתי איזה אתר http://peppers.co.il/ בעל האתר אומר על החריף " זה תענוג מזוכיסטי בהחלט "
נילי ונילי
נילי ונילי • 24 במרץ 2011
master xy כתב/ה:
נילי ונילי כתב/ה:

"קפסאיצין - החומר הפעיל בפלפל חריף יכול לגרום גירוי אך גם להפחית תחושת כאב" כך פורסם באיזה מחקר http://www.plosbiology.org/article/info:doi/10.1371/journal.pbio.1000046

איך זה קשור ? לא יודע , אבל זה באמת מעניין .

כעת , אני כל הזמן שואל את זה . כי אני יודע שלמרוח דבש על גופה יותר מעניין מאשר למרוח סחוג . אבל לגרום לה לצרוח בצורה נוראית ועדיין להשאיר אותה חיה זאת הדילמה .

אין לי ספק שבכוס זה לא יהיה כי הסיכון רב מאוד . מאידך , קורט סחוג בפי הטבעת . או בפה . תוכל להוות ענישה מאתגרת במסגרת יחסי סאדו בהסכמה .

סחוג בפה כענישה ידועה בעדות מסוימות ( ופלילית ) ואני בספק אם היא יכולה לגרום לנזקים משמעותיים .

בכל אופן הרעיון של פיגינג מעניין מאוד ותודה על המידע .

צריך להפריד פה בין מספר נושאים, כי נראה לי שאתה קצת מתפזר.

לעניין זהות החומר הנמרח-
לא משנה אם אתה מורח דבש, סחוג, ספרייט או חמאת בוטנים. הרעיון הוא למרוח נוזל ברמת צמיגות כזו או אחרת על העור ולחכות לתגובת גירוי.

לעניין ההחדרה לנקבי גוף-
צריך לזכור שיש נקבים שיש להם מערכת אקטיבית לשטיפה החוצה של פסולת ויש נקבים שאין להם את זה. או אם לנסח בצורה יותר בוטה: החור של הפיפי והחור של הקקי יצליחו בסופו של דבר להוציא החוצה כל דבר שתחדיר לתוכם, זה רק עניין של שעות או ימים עד שזה יקרה. לעומתם, החור של הילדים לא מנקה את עצמו באופן אקטיבי.
בנוסף, צריך לזכור שיש נקבים שיש בהם מערכת ספיגת נוזלים חזקה מאד כחלק מהמכניזם של הגוף לשמירת משק מים. החלחולת למשל (החור של הקקי) תספוג כל נוזל שתחדיר אליה, וזה יכול להיות מסוכן. מצד שני, זה גם יכול להיות כיף. שמועות עקשניות טוענות שמשחקים של חוקני ספרייט יכולים להיות מצחיקים למדי, אם כי טרם בדקתי את זה באופן אישי.

בקיצור, כמו כל סשן אחר שתרצה לעשות, יש כמה כללי אצבע שתמיד טוב ללכת לפיהם:

1.
מטרת הסשן:
מה האפקט שאני מנסה להשיג? האם יש אלטרנטיבות שיכולות להשיג בדיוק את אותו אפקט?

2.
הפסקה מיידית של הסשן:
במידה ויתעורר הצורך- האם יש לי את היכולת הטכנית להפסיק את הסשן באופן מיידי? האם הפסקה היא עניין מיידי או תהליכי? מהם הצעדים שצריך לנקוט כדי להביא את הסשן לידי עצירה?

3.
החומר שבשימוש:
האם מדובר בנוזל או מוצק? האם הוא מיועד להחדרה, לאכילה או למריחה חיצונית?

4.
במידה ומדובר בהחדרה:
האם הנקב המיועד סופג נוזלים שמוחדרים אליו? האם הנקב המיועד מסוגל להוציא החוצה אובייקטים זרים בכוחות עצמו? האם ההחדרה תגרום נזק לנקב וסביבתו (פגיעה בשיניים, קריעה של עור מסביב וכו')?

נסח לעצמך כמה כללי אצבע שתיקח איתך לכל סשן שתעשה להבא. הם יעזרו לך לשחק בבטחה ובלי לגרום נזקים בלתי הפיכים.
    התגובה האהובה בשרשור
לילימיי​(שולטת)

הצעה למתכון..

לילימיי​(שולטת) • 24 במרץ 2011

מזוג לכלבה
בקערת השתייה שלה,
וויסקי משובח.
הוסף בנדיבות
סחוג חריף אש.
הנח הקערה על הריצפה.
אתה יכול להריץ אותה,