יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 באפר׳ 2011
אורנוס, התגובה שלך לגמרי עושה לי את זה.
בגלל שטדי הוא השמרן בבית יש תפקידים שאני לא זוכה לשחק, כמו הילדה הטובה והתמימה שנכנעת ללחציו של הזאב המלוכלך המשחית אותה ומקלקל את דרכיה. הזכרת לי מה חסר לי |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
מאזניים(מתחלף) • 2 באפר׳ 2011
ליולי:
אני בעצמי לא אוהב הגדרות. קראתי לעצמי מתחלף רק בשביל האחרים. היא לא יוזמת משחקים. כי לא יכולה "להמציא" אותם. היא מסכימה לתפקידים שאני מציע וזורמת עם זה מצוין. וכשהיא שולטת במשחק אין לי שם שום שליטה מלמטה. אין לי גם צורך בכך. זה בדיוק כך כפי שכתבת ,בזמן המשחק היא ממש נהנת, משחקת טוב. מסכימה ברצון . אבל אחר כך זה יוצא כאילו היא עושה לי טובה. ל"סוטה" הזה. דרך אגב אני לא מאמין בדבר שנקרא סטיה. דרך אגב היא אף פעם לא אמרה את זה בטון מעליב שאני "סוטה". וגם כשאמרה זה אולי פעמים בודדות .זה פשוט הרגשה כזאת. אנחנו 12שנים ביחד. עם ילדים קטנים. כשלבדסם אני בעצמי התחברתי אולי לפני כ5-8 שנים. קשה להגיד במדויק. והיא אחרי. פשוט יש לי גם קטע נטוריסטי . שהיא ממש לא מתחברת אליו. ואף פעם לא התפשטה. לכן גישה שלה "הנורמלית" אני מכיר מזמן. פשוט בשונה מנטוריזם אני רואה שהיא כן נהנת מזה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
Re: איך לגרום לבת זוגתי להודות שנטיות בדסמיות.
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
aka BODYGUARD • 2 באפר׳ 2011
מאזניים כתב/ה: בת זוגתי מאוד נהנת ממשחקים של שיפחה אדון. אני רואה שהיא אוהבת כשאני משפיל אותה. כאב פיזי היא לא מתחברת אליו. למרות כשהיא מגורה היא יכולה לסבול כאב פיזי קל ואפילו נראה לי נהנת מזה. היא בעצמה מסכימה למשחקים האלה. בשיא הרצון. קוראת לעצמה שיפחה ו"משרתת" אותי טוב מאוד.
העניין שהיא עמוק בארון גם בפני עצמה. היא לא מוכנה להודות שיש לה נטיות בדסמיות. היא אומרת לי "מועדונים שלך". ושם היא מוכנה רק לרקוד איתי. בזמן הופעות הולכת ויושבת בצד. לא מעניין לה לראות אחרים בסשנים. העניין קצת מפריעה לי. לא מאוד. קצת. זה גורם לי להראות "סוטה". והיא צחה כמו שלג לבן. היא תמיד אומרת שיש לי הרבה פנטזיות ולה כלום. ולא מוכנה להודות בפני למחורת ה"משחק" על הנטיות שלה. אנחנו אוהבים אחד את השניה. טפו טפו טפו. יחסים טובים. איך אני מוציא אותה מהארון בפני עצמה? שהיא תודה בפני עצמה בנטיות שלה. אין לי שום עניין בהוצאתה מהארון בפני אחרים. אני לא מעוניין גם ביחסים 24/7 בדסמיים. אם מערכת היחסים שלכם כל כך טובה והאושר שוכן בינכם הרי שאתה לא צריך להוציא אף אחד משום מקום. להבנתי אתם כן יוצאים לליינים שבסצינה וזה אומר שהא לא הטילה ווטו מוחלט בנושא. להבנתי אתם מקיימים סשנים, מיני-סשנים, יש בינכם בפן האישי את הקליק שבו היא נהנית מלהיות מי שהיא ואתה נהנה מצידך. מה שאני לא מבין הוא מדוע אתה רוצה למשוך אותה הלאה? כבד את מקומה, תן לה את הכוח להחליט אם היא רוצה להתקדם עם זה או שזה מה שממלא אותה וטוב לה שם. האמן לי שתזכה לכס של כבוד גדול יותר אצלה בעצם מניעת המתח שהיא חשה על אי היותה "מספקת" את רצונך. הבן שאין נקודת יציאה אחת לבדס''מ וכל אדם מגיע מרקע אחר, הבנות ורצונות אחרים ולכל אחד יש עולם שלם משלו שאולי בעיני האחר ייראה קטן/גדול מדי. בכל מקרה התחל בלכבד את מקומה. בהצלחה ! |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
Re: איך לגרום לבת זוגתי להודות שנטיות בדסמיות.
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
["quote="BODYGUARD]
בכל מקרה התחל בלכבד את מקומה. בהצלחה !.[/quote] אני מסכים עם הדברים שכתבת. אבל איך הגעת למסכנה שאני לא מכבד את מקומה? כתבתי את הפוסט כדי להתיעץ כי לי זה מעט מפריע. אבל אני מכריח אותה לעשות משהו? אולי יותר לא אשאל אותה את השאלות האלה. זאת המסכנה שלי מהעצות כאן. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לא אמרתי חלילה שאתה לא מכבד את מקומה.
לא הבנת את דבריי ואולי הוצאת אותם מהקשרם. אם נוצר איזשהו קונפליקט בנושא הרי שמישהו בתוך המערכת הזו לא חש בנוח, אולי אינו "מרצה" את הצד השני... אני בטוח שאתה מכבד את מקומה והמלצתי לך לעשות זאת ביתר שאת על מנת לטעת בה תחושת בטחון מלאה. כך היא תחוש מחוזקת ואתה תחוש שאתה מחזק ומכיל אותה. ללא ספק- זה יכול לעשות לשניכם טוב ולקחת אתכם בקצב שלכם לשיאים חדשים. |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה: לא אמרתי חלילה שאתה לא מכבד את מקומה.
לא הבנת את דבריי ואולי הוצאת אותם מהקשרם. אם נוצר איזשהו קונפליקט בנושא הרי שמישהו בתוך המערכת הזו לא חש בנוח, אולי אינו "מרצה" את הצד השני... אני בטוח שאתה מכבד את מקומה והמלצתי לך לעשות זאת ביתר שאת על מנת לטעת בה תחושת בטחון מלאה. כך היא תחוש מחוזקת ואתה תחוש שאתה מחזק ומכיל אותה. ללא ספק- זה יכול לעשות לשניכם טוב ולקחת אתכם בקצב שלכם לשיאים חדשים. אני מבין מתגובתך לחדול מלנסות " להוציא אותה מהארון". אבל שאלה היפוטטית: אם בעבר היתי מכבד את מקומה. לא היתי מציעה לה משחקים. היינו ממשיכים רק סקס רגיל. היא לא היתה מגלה על עצמה דברים. אם אפשר באמת לגלות את זה או שזה קיים בנו תמיד. אבל זה לשירשור אחר. ככה גם אולי הגיוני להמשיך בצעדים קטנים למשוך אותה ( לא להכריח) בכיוון שלי? |
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
נילי ונילי • 2 באפר׳ 2011
מאזניים כתב/ה: העניין הוא שאני אקסבציוניסט ואני אוהב לשתות את הקפה בציבור. וזה קצת מפריע לי שבציבור אנחנו רק שותים מים- זאת אומרת רק רוקדים.
אוקיי, אתה כבר מתחיל למקד את מה שמפריע לך. זה כבר לא לגרום לה להודות בנטיות שלה, אלא לגרום לה לממש אותן בפומבי. בודי ענה לך יפה- כבד את הרצון (חוסר הרצון) שלה. |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
נילי ונילי כתב/ה: מאזניים כתב/ה: העניין הוא שאני אקסבציוניסט ואני אוהב לשתות את הקפה בציבור. וזה קצת מפריע לי שבציבור אנחנו רק שותים מים- זאת אומרת רק רוקדים.
אוקיי, אתה כבר מתחיל למקד את מה שמפריע לך. זה כבר לא לגרום לה להודות בנטיות שלה, אלא לגרום לה לממש אותן בפומבי. בודי ענה לך יפה- כבד את הרצון (חוסר הרצון) שלה. דרך אגב לכתוב כאן זה כמו טיפול פסיכולוגי. באמת שמתי לב שהגעתי למסכנה למה שמפריע לי הכי הרבה. דרך אגב לכבד זה אומר גם לא להציע? אבל אנחנו משתנים כל הזמן. אם היא אף פעם לא יוזמת. איך אני אדע שהיא כבר רוצה בלי להציע? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
נילי ונילי כתב/ה: מאזניים כתב/ה: העניין הוא שאני אקסבציוניסט ואני אוהב לשתות את הקפה בציבור. וזה קצת מפריע לי שבציבור אנחנו רק שותים מים- זאת אומרת רק רוקדים.
אוקיי, אתה כבר מתחיל למקד את מה שמפריע לך. זה כבר לא לגרום לה להודות בנטיות שלה, אלא לגרום לה לממש אותן בפומבי. בודי ענה לך יפה- כבד את הרצון (חוסר הרצון) שלה. תודה נילי. חוששני שמישהו מנסה להוכיח את עצמו בפומביות וזו כבר בעצם לא הבעיה שלה- אלא שלו. היא בכלל בסדר גמור. |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 באפר׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: מאזניים כתב/ה: העניין הוא שאני אקסבציוניסט ואני אוהב לשתות את הקפה בציבור. וזה קצת מפריע לי שבציבור אנחנו רק שותים מים- זאת אומרת רק רוקדים.
אוקיי, אתה כבר מתחיל למקד את מה שמפריע לך. זה כבר לא לגרום לה להודות בנטיות שלה, אלא לגרום לה לממש אותן בפומבי. בודי ענה לך יפה- כבד את הרצון (חוסר הרצון) שלה. תודה נילי. חוששני שמישהו מנסה להוכיח את עצמו בפומביות וזו כבר בעצם לא הבעיה שלה- אלא שלו. היא בכלל בסדר גמור. למה תגובות שלך תמיד פוגעות? זה בכלל לא מה שכתבתי. אם יש לך בעיה של הבנת הנקרא צריך לטפל בה. כתבתי כאן דברים כדי להתיעץ וכדי לא לפגוע. להוכיח את עצמי בפומבי? לא צריך להסתכל על אחרים ממגדל שלך. |
|