aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
מזל טוב לנסיכה שלי !
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
aka BODYGUARD • 4 באפר׳ 2011
לולי שלי... עוד לא סיימתי את הברכות של השנה שעברה והופ... יש לך יום הולדת נוסף. הזמן עובר מהר כשנהנים, הא?! ביום מיוחד זה אברך אותך בשלושה מישורים שונים: הראשון- במישור האישי: כמי שממלאת את ימיי ואת לילותיי בהמון שיגועים ורודים ובלונדינים, בחגיגת רכבת הרים מטורפת, אברך אותך שלעולם תישארי הלולי שאת, על הטוב ועל היותר טוב שבך, על הנשמה הענקית שלך, על הטוב שאת שופעת לי ולעולם. השני- במישור המיקצועי: את אישה אחראית, משימות שאת לוקחת על עצמך מתבצעות בצורה מדוייקת, נעימה, אמינה. מאחל שתמיד הדרך הזו תהיה נר לרגלייך, אור גדול לעינייך, שתדעי לעולם שהשלמות אינה יעד, היא דרך. השלישי- המישור שלי. חושב שמילאת במשך חמש וחצי שנים ויותר את המקום שביקשת לך מולי, בצורה הטובה והמלאה בטוב ובהתמסרות. מאחל לי וגם לך ששום דבר לא ישתנה לנו גם בהמשך הדרך, שנהיה למותג שהעולם קורא לנו מתוך מקום של אהבה. מאחל לך את כל הטוב שהעולם יודע להציע, שתדעי לאסוף את הפרחים שניקרים בדרכך, שתמיד החיוך מלא הקסמים שלך יאיר את כולנו, שתמשיכי לתת לי ולחברים את המילה הנכונה, העוצרת, הבוגרת, המילה שתמיד מלאת אהבה. אוהב אותך, ציצית שלי... מאד! המון מזל טוב ונשיקות ענק ממני, ה-BODY שלך... }{ |
|
rock |
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
קולולו
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
rock • 4 באפר׳ 2011
נסיכת החלומות, והחיוכים, וה-ועוד היקרה, יום ההולדת שלך משמח את כל הממלכה. שירבו הצעדים בדרך אל החלומות, החיוכים, וה-ועוד.. |
|
natti(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
natti(נשלטת) • 4 באפר׳ 2011
מתוקה שכמותך אאחל לך מזל טוב ענקי שתמיד תהי שמחה ומאושרת שתחייכי ויחייכו אליך חזרה שתאהבי ויאהבו אותך שתמיד תהי מלאה בטוב שהשמש תמלא את יומך והכוכבים את דרכך מכל הלב ועם חיבוק ענקי יום הולדת שמח מותק אוהבת אני |
|
המרקיז דה ברלין(שולט) |
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
מזל טוב
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
המרקיז דה ברלין(שולט) • 5 באפר׳ 2011
לברדקיסטית של הבודי
מזל טוב ליום ההולדת מי ייתן ורק האור השמחה והאושר ישררו במשכנך מאחלים לך שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתקיים מאיתנו ברלין וסחלב |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
ברדקלול!
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 5 באפר׳ 2011
בהמון אהבה והערכה
באתי לברך לך את זו הברכה אין מילים גדולות ותמונות להביא, רק שירת יומולדת צנועה מלבי. שמחה שלצידך האיש שאוהב מאחלת לך אושר שלא עוזב והרבה שמחה בלב. וכמובן כמובן...הרבה תשוקה והכאהבה... |
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
מזל טוב לנסיכה של בודי.
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
חניבעל • 5 באפר׳ 2011
אני מאחל לך שנה וחיים של ציור ילדים.
מזג האוויר תמיד אביבי. שמיים תמיד כחולים. השמש תמיד זורחת. הפרחים תמיד ורודים אדומים. פרפר סגול עף בחופשיות. עצים וצמחים ירוקי עד. ובעיקר...הכל כל כך פשוט. כל כך אמיתי. כל כך יפה. כל כך תמים. מזל טוב. חניבעל וקורינה. |
|
זאת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
לולינקה,
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
זאת(שולטת) • 5 באפר׳ 2011
אירגנתי את הגנון :
http://www.youtube.com/watch?v=rzRUf5RhYCQ ואת ועדת קישוט: http://www.youtube.com/watch?v=sMfXBjHW_lQ&feature=related מזל טוב, לולינקה ושהשנה הקרובה תהיה אפילו יותר מוצלחה שירלי |
|
זרה מוכרת |
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
זרה מוכרת • 5 באפר׳ 2011
אהובה שלי קטנה ...
הבטחתי לך הבטחה אז רק שתדעי שאני עומדת בה כל השאר, במקומות שהם רק שלנו ומכאן ... אחרי מס' שעות מזל טוב קטן לאישה ענקית אוהבים מכל הלב הלורד ואני |
|
נזירה בגלימת פרחים |
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
טנא ענק מלא פרחים ואיחולים
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
נזירה בגלימת פרחים • 5 באפר׳ 2011
המון מזל טוב
בריאות אושר ואהבה הצלחה ויצירה מנזירות |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
5 באפר׳ 2011
השולט אור(שולט) • 5 באפר׳ 2011
מהממת,
המון המון מזל טוב מקווה לראות אותך מקרוב כדי לתת לך חיבוק ענק. שתהיה לך שנה נפלאה מלאה בכל מה שהבריון שלך אמר ובכל תוספת חיובית אפשרית לדבריו |
|