ראובן |
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
די זמן לאהבה
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
ראובן • 4 באפר׳ 2011
מאזניים,
אני שמח שהבנת למה אני מתכוון. לעניין הילדים - אני מבין שזה מורכב, אבל זה הכרחי - כדי לאפשר לשניכם זמן לפתח את הדיאלוג האינטימי שלכם. הזמן הזה (וסליחה שאני נוקט שפה כזו) חשוב לא רק לסאדו שלכם, אלא גם לזוגיות שלכם. אשמח לעזור ולתת עצות ככל שתבקש. בנוסף, היות ואנו אנשים מעשיים, אומר לך כך: אם אתם מאזור תל-אביב/רמת גן, אוכל אולי לסייע לך, במובן של בייביסיטר נהדרת שהיא אלופה עם ילדים קטנים וגם מבינת-עניין מבחינת יחסי שליטה. שים לב גם לתגובתה של יולי, ש''ממתנת'' את גישתי ה''נחרצת''. היא צודקת: דברים כגון פיתוי והצפה עדיף לעשות עקב-בצד-אגודל, ולגרום לנשלט/ת להתחנן לעוד. הרי אתה אוהב את זוגתך, והיא אותך, אז יש לכם די זמן לאהבה. R נ.ב אגב, יולי, הערת לי על ''התנשאות'' והרי לא הייתה כזו. שימי לב שכתבתי (בתגובתי הראשונה) כי מאזניים קיבל מספר סוגי תגובות: מסרסות, ענייניות ומפרגנות. לי אישית נמאס מכך, שכל מי שמבקש פה עצה או תמיכה להגשים את רצונותיו, חוטף על הראש מכל מיני ''דורשי טובתו'' שבסך הכל עינם צרה באושרם של אחרים. אם תרצי, אמפה עבורך את התגובות לפי החלוקה לעיל. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 4 באפר׳ 2011
תודה.
זה בסדר, אני יכולה לנחש. אולי התנשאות לא הייתה המילה המתאימה. אבל נראה לי שאפשר היה לייעץ גם מבלי לבטל אחרים. אני לא חושבת שמי ש"נתן על הראש" התכוון לסרס, אלא רק הציג את רחשי ליבו וללא כוונת זדון. לכל הפחות, ניתן לתת לו/ה/ם להנות מהספק. אני גם חושבת שלא מזיק לקבל תגובות מנקודות השקפה שונות, גם אם חלקן חסרות תועלת. זה נותן פרספקטיבה. (מאזניים אני חוזרת אליך עוד כמה שעות, צריכה לעוף לשיעור) |
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
4 באפר׳ 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 4 באפר׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה: תודה.
זה בסדר, אני יכולה לנחש. אולי התנשאות לא הייתה המילה המתאימה. אבל נראה לי שאפשר היה לייעץ גם מבלי לבטל אחרים. אני לא חושבת שמי ש"נתן על הראש" התכוון לסרס, אלא רק הציג את רחשי ליבו וללא כוונת זדון. לכל הפחות, ניתן לתת לו/ה/ם להנות מהספק. אני גם חושבת שלא מזיק לקבל תגובות מנקודות השקפה שונות, גם אם חלקן חסרות תועלת. זה נותן פרספקטיבה. (מאזניים אני חוזרת אליך עוד כמה שעות, צריכה לעוף לשיעור) בגדול יולי את צודקת, העניין הוא שחלק גדול מאותם מגיבים כביכול מנומסים ורגועים לא מפספסים את הזדמנותם להכניס איזו קטנה מתחת למותן לזה או לאחר, וכל זה כמובן בשיא האדיבות והנעימות הצבוע והאופיינית להם. תסלחי לי אבל כמו באמירה העתיקה הדרך לגיהינום סלולה בכוונות טובות של אנשים טוביי לב. יש לפעמים טוב שעדיף שהיו שומרים לעצמם ,וקודם כול רצים ליישמו בחייהם האישיים במקום להרביצו כתורת חיים ודת. תסלחי לי אבל אני לא קונה את הטוב הזה גם אם ימקרו לו לי אותו בחינם, ואין שום בושה להגיד בחזרה שזה לא מתאים ,כי הריי בנאדם שבאמת מאחוריי כוונותיו עמד טוב אמיתי מהלב מהתחלה יקבל זאת בהבנה, ונשמות טובות וצדיקות כמו שיכלת להבחין בכך לבד בדרך כלל ממהרות ל"החזיר בחזרה ". לדעתי ראובן התכוון גם לזה ,אבל הוא כמובן מוזמן לתקן אותי |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
Re: די זמן לאהבה
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
מאזניים(מתחלף) • 6 באפר׳ 2011
ראובן כתב/ה: מאזניים,
אני שמח שהבנת למה אני מתכוון. לעניין הילדים - אני מבין שזה מורכב, אבל זה הכרחי - כדי לאפשר לשניכם זמן לפתח את הדיאלוג האינטימי שלכם. הזמן הזה (וסליחה שאני נוקט שפה כזו) חשוב לא רק לסאדו שלכם, אלא גם לזוגיות שלכם.אשמח לעזור ולתת עצות ככל שתבקש. בנוסף, היות ואנו אנשים מעשיים, אומר לך כך: אם אתם מאזור תל-אביב/רמת גן, אוכל אולי לסייע לך, במובן של בייביסיטר נהדרת שהיא אלופה עם ילדים קטנים וגם מבינת-עניין מבחינת יחסי שליטה.שים לב גם לתגובתה של יולי, ש''ממתנת'' את גישתי ה''נחרצת''. היא צודקת: דברים כגון פיתוי והצפה עדיף לעשות עקב-בצד-אגודל, ולגרום לנשלט/ת להתחנן לעוד. הרי אתה אוהב את זוגתך, והיא אותך, אז יש לכם די זמן לאהבה.. הי ראובן, אני לא מאיזור ת"א,ר"ג אבל תודה על הצעה. לקחתי לתשומת לבי את העצה שלך והבזדמנות האפשרית הראשונה אני אשתמש בה. יום לך. |
|
slu |
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
כדאי
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
slu • 6 באפר׳ 2011
לקרוא לה "בת זוגי" קודם לכל.
לשחק עם בתה של זוגתך זו פתולוגיה מזן אחר. |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
מאזניים(מתחלף) • 6 באפר׳ 2011
חיפשתי בגוגל. את צודקת. שלחתי בקשה לכלובי לתקן כותרת.
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 6 באפר׳ 2011
מאזניים כתב/ה: איזה כייף זה לראות שירשור שהוא חי וממשיך
יולי: כייף לי לקרוא את מה שאת כותבת כי יש איזה דמיון במערכת היחסים שלנו. האם הכרת את טדי מתוך בדסם או מחוצה לה? מאז הכחשות שלה אין לנו שיחות עניניות על כך. רק משחקים. יש לי הרגשה שהיא גם בהכחשה בפני עצמה. איזה מתוך בדס"מ, טדי הוא כנראה הבחור הכי ונילי בישראל. אבל הוא ידע עם מי יש לו עסק כשהקשר התחיל, היינו ידידים קרובים לפני שהפכנו לזוג, הוא שמע על קשרים שניהלתי וידע על היוזר בכלוב. |
|