צלילה |
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
הסתיימה המסיבה, אז מה אוכלים ?
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
צלילה • 6 באפר׳ 2011
יש לא מעט בליינים שאחרי המסיבה לא הולכים לישון אלא לאכול/לנשנש/לחטוף משהו.
וואלה ריכזה את המקומות השווים לטעמה בת"א לארוחת לילה כל מי שרוצה להוסיף מקומות שווים משלו, מוזמן בברכת תרבחו ותסעדו מוקדמת . ורק אדגיש את מאפיית לחמים המדהימה בלינק שנמצאת 3 דקות מהלנס קלר, איכות מטורפת ופתוחה 24/7 מראשון ב06:00 ועד כניסת השבת בשישי( לא כמו שכתוב). תהנו }{ אני אישית גילתי מקומות חדשים בכתבה . הנה הלינק עם התמונות והמידע המלא ( כאן העתקתי רק את ההתחלה ): http://food.walla.co.il/?w=//1813001&m=1&mid=112119 המאפים הכי טובים: מאפיית לחמים הדור שגדל וחונך על מאפיית אבולעפיה הפך למפונק וגם - הגיע הזמן להודות בזה- שאינו יכול לנהוג עד יפו בהשפעת אלכוהול, אלא מקסימום לצעוד לרחוב החשמונאים שם נמצאת המאפייה של אורי שפט, שפתוחה 24 שעות. סביב לחמים נוצר מיני מתחם עם לחמים אקספרס- בר יין שמציע גם טאפאסים ועוגות. אבל, הריחות מפתים בעיקר את בליני אזור קרליבך להיכנס למאפייה. סוג האוכלוסיה תלוי בשעה, ביניהם אנשי לילה ובליינים מהמועדונים הסמוכים, או לחילופין מלצרים שבאו להתרענן לפני משמרת הבוקר של 6. כולם חפצים בפחמימה המנחמת אם בצורת לחם או מאפים שונים כגון פוקצ'ה שמן זית ומלח גס, מקל זיתים מגולגל מבצק עלים עם גבינת גאודה, קרואסון שקדים או חמאה, ואפילו במלית גבינות ועשבי תיבול (5-22 שקלים). שעות: כל היום וכל הלילה למעט שישי בצהריים עד מוצאי שבת. הקץ': אל תתפלאו אחר כך שהג'ינס לא נסגר. בשורה התחתונה: בצק שמרים מרפד. לחמים. רחוב החשמונאים 99, תל אביב. 03-5618111 הקרואסון הכי טוב: לה גטרי בלייט נייט יש נטיה לפנטז על החטאים הגדולים ביותר, הגדרה אליה נכנס הקרואסון של לה גטרי, שתמונתו ודאי מופיעה במילון תחת "רגשות אשם". על הפרק, קרואסון נוטף חמאה שנאפה במקום, ממולא בגבינות צרפתיות משובחות לבחירה (כדוגמת גרוייר, קממבר, אמנטל), נקניקים (כגון סלמי, כפרי, פלרמו) ואם זה לא מספיק את גושפנקת הכולסטרול נותנת הביצה העלומה הנלווית (26-37 שקלים). שעות: א'–ה: 7:00-4:00, ו' 07:00-16:00, 23:00-04:00 שבת: 10:00-04:00. הקץ': יהיה קשה להירדם אח"כ עם הפגנות המחאה שצפויות מכיוון מערכת העיכול.בשורה התחתונה: שחיתות.לה גטרי. רחוב בן יהודה 184, רחוב קינג ג'ורג' 97, תל אביב. הכנפיים הכי טובות: דיקסי מסעדת דיקסי ממוקמת בעברו השני של איילון, המרוחק יחסית מליבת העיר תל אביב ומרכזי הבילוי. יחד עם זאת מדי לילה נרשמת תנועה ערה בכיוון המסעדה ותור ארוך משתרך לו בחוץ בדרך למנת הכנפיים הנכספת. המסעדה שקיימת כבר 18 שנה מצליחה לשמור לאורך זמן על יציבות ברמת המנות, בשימור הלקוחות ובתור הארוך שלה. תפריט הלילה מציע כנפי עוף ברוטב חריף שכבר הפכו לקאלט (31/42/72 שקלים ל-8/12/22 יחידות כנפיים). עוד להיטים בגיזרה הלילית הם כריך אנטריקוט פילדלפיה עם גבינה שוויצרית בצל ופלפל מטוגנים (59 שקלים, 67 בליווי צ'יפס) וביפבורגר עסיסי (200/250 גרם - 59/64 שקלים) שמגיע עם צ'יפס או אורז. שעות: פתוח 24 שעות כשהתפריט הלילי רץ מ-12 בלילה עד 8:00 בבוקר, כך שאין סיכוי לאחר. הקץ': למי יש כוח לחכות בתור באמצע הלילה. בשורה התחתונה: שווה לחצות את איילון בשביל זה. רדיקסי. חוב יגאל אלון 120, פינת תוצרת הארץ 3, תל אביב. 03-6966123 הסנדוויץ' הכי טוב: בראסרי M&R קשה להיזכר איך נראתה כיכר רבין בתל אביב לפני שהצמד מתי ורותי ברודו חנכו עוד הצלחה בשרשרת ההצלחות שלהם והעניקו לבליינים תחנה ראויה לסיום לילה ארוך. תוך זמן קצר הפכה מסעדת הבראסרי למוסד, כאשר בכל שעות היממה שוררת מקום אוירה אירופאית ייחודית עם מוזיקת רקע אלגנטית, תפריט דו לשוני בצרפתית ועברית, מלצרים אדיבים השולטים היטב בתפריט, מנות עשויות בקפידה וסלבס. בתפריט הלילה מככבים סנדוויץ' BLT בייקון, חסה ועגבניה (52 שקלים), קרוק מדאם - ביצת עין על אמנטל ושינקן (49 שקלים) והמבורגר אמריקאי במשקל 220 או 300 גרם (59/52 שקלים בהתאמה). שעות: תפריט הלילה מוגש מדי יום בין השעות 01:00-07:00הקץ': אם לא השקעתם בלבוש יש סיכוי שתתבאסו להיכנס. בשורה התחתונה: סיום אלגנטי לערב סוער. בראסרי M&R. רחוב אבן גבירול 70, תל אביב. 03-6967111 |
|
Dungeon |
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
אם לאכול אחרי זה רק אצל אלישע המלך
לפני 13 שנים •
6 באפר׳ 2011
Dungeon • 6 באפר׳ 2011
במבנה רעוע ומט לנפול בצומת הרחובות הרצל פינת דרך יפו שבת"א יושב לו אלישע המכונה גם "המלך". מתוך צוהר קטן מושיט "המלך" למתגודדים סביב הכוך שלו דבר אחד בלבד: טוסט לחמנייה ובו כתף בקר. על הלחמנייה מורח אלישע מיונז, מעט חרדל ויש גם אפשרות ל"שריטה", כלומר: חריף. סוגיית השתייה מורכבת הרבה יותר. לעולם תקבלו פחית מיץ ענבים. למה? כי ככה בא לו. זה הטיפוס, זו ה"שריטה" ואלה אחראים במידה רבה לסוד קסמו של המקום.
|
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 13 שנים •
7 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 באפר׳ 2011
המלכה קרן(שולטת) • 7 באפר׳ 2011
האחוזי שומן פה העבירו בי חלחול קל.
פתרון קשה לשומרים על דיאטה או לחילופין טבעונות. |
|