חניבעל |
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
מסקנות מתחקיר אירוע
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
חניבעל • 10 באפר׳ 2011
1. על המנהלים של כל מקום כזה לבצע את ההמלצות הנדרשות:
א. יש להמשיך להדריך את החדשים. ב.יש להמשיך להסתובב בין החדרים ולהקפיד לבדוק את המועדים לפורענות. ג. יש להתריע, להעניש,להשעות ואם צריך להרחיק לצמיתות כאלה שנוטים לא לכבד כמה כללים בסיסיים וממשיכים להפריע ללא קבלת רשות. ד. לאחר השעיה מהמועדון או הרחקה לצמיתות יש להודיע למנהלי מועדונים שונים על אותה פרסונה בעייתית. 2.על אדונים חדשים וותיקים מומלץ לבצע את ההנחיות הבאות: א. לשמור על קשר עין עם הנשלטת גם כשהולכים להביא אלכוהול מהבר או להחליף מילה עם חבר. ב. במידה והאדון לא נמצא בקשר עין ישיר עם הנשלטת שלו יש לבקש מאדם אחר שניתן לסמוך עליו להשגיח על הנשלטת כל עוד הוא לא נמצא. כל עוד השולט לא חזר חובת האחראיות על המשגיח החילופי. 3.על הנשלטות מומלץ לבצע את ההנחיות הבאות: א. במידה ואתן חשות ב'סכנה' כזאת שהולכת לפגוע בפרטיותכן ואתן לא בטוחות שיש מישהו שמשגיח עליכן וכמובן כל זאת בהנחה שאתן במצב צבירה שיכול להתריע כמובן אז כאמור יש להתריע בפני השולט או כל גורם אחר. ההמלצה היא לא לחכות לשעת הש' ולתת את הסיפוק לאותו פורע לבצע את זממו אלא למנוע אותה לפני. יש השגות? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
aka BODYGUARD • 10 באפר׳ 2011
כמובן שיש השגות !
אתה דינוזאור כמוני, חניבעל... זה בסדר שאנו מאמינים בזה ומקיימים זאת הלכה למעשה אולם ולצערי, זה לא שווה כקליפת השום אם זה לא משהו שמקבל לגיטימציה מלאה מהמקום. |
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
חניבעל • 10 באפר׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה: כמובן שיש השגות !
אתה דינוזאור כמוני, חניבעל... זה בסדר שאנו מאמינים בזה ומקיימים זאת הלכה למעשה אולם ולצערי, זה לא שווה כקליפת השום אם זה לא משהו שמקבל לגיטימציה מלאה מהמקום. מסכים איתך ידידי. זאת התחלה. זה באמת משהו ששווה להילחם עליו. הרי זו מדינה דמוקרטית בסופו של דבר. אותם מנהלים של כל בעל מקום שלא מקפיד על פרטיות הלקוחות שלו ואני כמובן מדבר באופן כללי. חלילה לא מתלונן נגד מנהלים ספציפים, סופו של דבר שכמו במדינה דמוקרטית, הלקוחות יצביעו ברגליים במקרה הזה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
aka BODYGUARD • 10 באפר׳ 2011
חניבעל כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: כמובן שיש השגות !
אתה דינוזאור כמוני, חניבעל... זה בסדר שאנו מאמינים בזה ומקיימים זאת הלכה למעשה אולם ולצערי, זה לא שווה כקליפת השום אם זה לא משהו שמקבל לגיטימציה מלאה מהמקום. מסכים איתך ידידי. זאת התחלה. זה באמת משהו ששווה להילחם עליו. הרי זו מדינה דמוקרטית בסופו של דבר. אותם מנהלים של כל בעל מקום שלא מקפיד על פרטיות הלקוחות שלו ואני כמובן מדבר באופן כללי. חלילה לא מתלונן נגד מנהלים ספציפים, סופו של דבר שכמו במדינה דמוקרטית, הלקוחות יצביעו ברגליים במקרה הזה. זו כבר לא המלחמה שלי, יקירי, לכן לא אלחם בעבור הנושא יותר. הייתי, ניסיתי, שאר הפרטים לא יאה שאדבר עליהם. אני זוכר את הברכות שלך לאחר אותה הדרכה, עד כמה היא חשובה ללא קשר לשנות ניסיון בבדס''מ של מישהו. אני עדיין חושב שזה מאד חשוב. אני עדיין חושב שזו הצהרה של מקום ו/או ליין זה או אחר.תהנו בכל ליין שתבלו בו. |
|
לילה לבן |
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 באפר׳ 2011
לילה לבן • 10 באפר׳ 2011
ביליתי לא מזמן במועדון בדס"מ בחו"ל (הסיטדל בסן פרנסיסקו) לפני שנכנסנו, קיבלנו דף עם חוקי המועדון, עליו חתמנו. החוקים גם כתובים באתר האינטרנט שלהם. במועדון יש איסור מוחלט לסמים ואלכוהול. ולמותר לציין שגם לא עישנו שם, זה בקליפורניה. בקומת הדאנג'ן הסתובבו די-אמים עם סרטים ברורים על זרועותיהם, והם לא התערבבו במשחקים. יש מי שיגיד, אוי, נשמע נורא, לא כמו מסיבה, לא חופשי... אז שתדעו שהיה הכי חופשי שם בעולם. אנשים עשו סשנים שם שכאן בארץ אני לא הייתי חולמת לראות במועדון, וגם לא הייתי ממליצה - עם הצפיפות, רמות האלכוהול, מחסור בדי-אמים שבאמת עובדים, וכו. ראיתי אנשים נהנים בצורה אינטנסיבית, ומתנהגים באחריות לאורך כל הדרך -- מנקים את איזור הבילוי לפני ואחרי, לדוגמה. נותנים ספייס. היה אוכל, מוסיקה, התערבבויות... היו סשנים על במה וגם הדרכות... והמקום צייד בחומרי חיטוי ואמצעי מניעה, והאיבזור של הדאנג'ן היה מדהים לגמרי זה היה כל כך טהור ותומך וחופשי, נקי, ופשוט בדס"מי... שתפסתי השראה ועשיתי לבת זוגי את הסשן הפומבי הראשון שלנו, מה שאיכשהו אף פעם לא ממש עלה בדעתי פה. היתה תקופה שנהניתי מהמסיבות שיש כאן, אני ממש לא נגד זה שזה שונה פה. אבל באופן אישי, ראיתי כל כך הרבה אנשים עושים דברים מסוכנים (לא מדברת על אופי הסשן (אש סכינים מחטים וכו) אלא המהות - מי עושה למי, מי שיכור, מי צפוף, מי שומע, מי רואה...) ולא הייתי ממליצה לאף אחד שלא ממש ממש ממש יודע מה הוא עושה לעשות שם בכלל. (לספר לכם כמה פעמים "חטפתי" משוטים אקראיים מונפים לכל עבר?) |
|
יהלום נא |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
תודה על התגובות!
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
יהלום נא • 11 באפר׳ 2011
חברים וחברות, מצטערת על התמהמהות התשובה. החיים, אתם יודעים...
נוריתE, אני לא מחפשת נקמה. בטח לא באותה חצופה. לא בשם כך נאמרו כאן הדברים. להציף מקרה שקרה לי על מנת להעלות נושא לדיון, לשמוע דעות של אחרים ולנסות להבין, יחד ולבד, איך להימנע בעתיד. זה כן. לא היתה שום מטרה לפגוע בה או לנקום בה על מה שקרה. העניין מולה מטופל ברמה הפרטית, כפי שראוי שיעשה. השליטה - יקירתי, את כל כך צודקת. אני מאמינה שבפעם הבאה שיהיה סשן כזה, אם יהיה, זה מה שייעשה. מישלו - מישמישונת, אולי תבואי לשמור עלינו? )) צודקת, גם אני מסכימה עימה. יולי - מותק - ראשית, נא להגיע לדיווה בהקדם האפשרי, ולבוא לומר שלום. ברור?!? יש DMים אצל דיווה. אין סימון ברור שלהם, ויש גם כמה סמויים, אבל ישנם והם עושים את עבודתם נאנמה. אבל הם לא יכולים להיות בכל מקום בכל רגע... מה גם שמה שאירע לא היה מזעיק אותם לכיוון כי זה נראה תמים לגמרי (בניגוד למקרים אחרים שקרו לי ולאחרים בעבר). שום דבר לא היה עוצר אותה, כי היא בכלל לא חשבה שהיא עושה משהו לא בסדר... בטי - תודה על הטיפול בעניין הספציפי הזה. אולי כן כדאי לשקול "לסמן" את הDMים בסרט זרוע כדי שיבלטו יותר בשטח. מכשפונת ממתק - גם לבחורה שנדחפו לה ידיים בניגוד לרצונה תאמרי את אותו דבר? נראה לה הזוי. יש קו ברור בין המרחב האישי לזה הציבורי, גם בסשן פומבי. לא מדובר בהופעה על במה, וגם אם כן יש גבולות שלא חוצים. פסיכולוג בספת עור - מבטיחה לעדכן אם נמצא את הספריי המתאים. אפילו לחטוף מכות כמו שצריך אי אפשר כאן... אתה חושב שבסוריה המצב יותר טוב? ) BODYGUARD - מסכימה איתך שאכיפה נוקשה יותר תצמצם את המקרים. ובכל זאת יש מקרים שהם לא בטווח החוקים המוגדרים (כמו המקרה לעיל), ויש אנשים שהם כל כך מרוכזים בעצמם שהם לא מסוגלים, או מסוגלות במקרה זה, להבין שמה שנעשה היה מעבר לגבול הטעם הטוב, גם אם אינו בטווח ה"עבירה". חניבעל - מה שאמרת קורה ומיושם, לרוב. אני לא מאמינה בהעברת האחריות לנשלטת שנמצאת בדרכה לספירה אחרת. ובטח שלא בשולט שאמור להיות מרוכז בה ולא בבליינים שסביבה. אני מאמינה באחריות אישית. כנראה, כמו שבודי אמר, וכמו בתחומים רבים במדינה שלנו - בלי עונשים משמעותיים אנשים כנראה לא קולטים... אנחנו נצביע ברגליים ונמשיך לבוא, כי טוב לנו וכי אנחנו מאמינים במלחמה על הטוב (ועל הבית,במקרה הזה) ולא בהתעלמות. לילה לבן - עשית לי חשק לסוע לסן פרנסיסקו (על המים...על המים...על המים...)... הלוואי והיו מועדונים יעודיים ומתאימים יותר, פיזית, לבדס"מ בארץ. מפאת צמצום קהל היעד הם לא שורדים. וחבל שכך. זה מה שיש, ועם זה ננצח |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 11 באפר׳ 2011
אולי אפשר, להזיז את הצלב למקום אחר. קצת צפוף שם, כשהוא קרוב לבמה. בכל מיקרה, אשמח לעזור אם אהיה ותירצו }{ |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
12 באפר׳ 2011
כמו שליידי דיגי אמרה ע-צ-ו-ב
לפני 13 שנים •
12 באפר׳ 2011
פועה(נשלטת) • 12 באפר׳ 2011
בתור אחת שגם עושה לא מעט סשנים פומבים
גם לי קרה מקרה דומה שבאחד הסשנים אחרי שסוכם מראש שאף אחד לא מתערב בסשן ורק הוא מסשן אותי ושהשמלה שלי לא עולה למעלה באמצע הסשן השמלה שלי עלתה למעלה לא נציין את מי זה היה/הייתה אבל כן זו התערבות בסשן שכמעט אותו/ה בן אדם חטף/חוטפת ממני שם סטירה אם לא היו מעייפים אותו/ה מעלי בגלל זה תמיד לפני סשן קובעים את הכללים בנינו אבל לצערי יש דברים שאי אפשר למנוע |
|