ozs(אחר) |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
רק בת 14..?!?!?!?!
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
ozs(אחר) • 11 באפר׳ 2011
אני כבר הרבה זמן חושב אים עצמי...כמה למטה אני מוכן לרדת?!?!?!?
זה לגיטימי לחנך ילדה בת 18? זה לגיטימי לחנך ילדה בת 22? קצת מסוכן לשחק באש שאת עדיין לא סגורה אל עצמך לא? אחרי הכול הגירפות אמרו...."אבל אני רק בת 14".... כן בבקשה כולם מוזמנים לדפוק במוח.... ולהגיד את כול השטויות.....ואול גם סיפורים אמיתיים.. קצת עובדות...ואני כבר מכיר את התשובות שאים היא מעל גיל 18 אז זה חוקי... נו אני מחפש תשובות של בני אדם שמחשיבים את עצמם לבעלי דעה....! מתי התחלתן את החינוך שלכן.....???????????????? שיהיה לכולם המשך חיים יפים.... |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
Re: רק בת 14..?!?!?!?!
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
Lakshmi(נשלטת) • 11 באפר׳ 2011
ozs כתב/ה: אני כבר הרבה זמן חושב אים עצמי...כמה למטה אני מוכן לרדת?!?!?!?
זה לגיטימי לחנך ילדה בת 18? זה לגיטימי לחנך ילדה בת 22? קצת מסוכן לשחק באש שאת עדיין לא סגורה אל עצמך לא? אחרי הכול הגירפות אמרו...."אבל אני רק בת 14".... כן בבקשה כולם מוזמנים לדפוק במוח.... ולהגיד את כול השטויות.....ואול גם סיפורים אמיתיים.. קצת עובדות...ואני כבר מכיר את התשובות שאים היא מעל גיל 18 אז זה חוקי... נו אני מחפש תשובות של בני אדם שמחשיבים את עצמם לבעלי דעה....! מתי התחלתן את החינוך שלכן.....???????????????? שיהיה לכולם המשך חיים יפים.... איזה שאלה מטומטמת את החינוך שלי קיבלתי מהבית...דבר ראשון. ואם לא אהיה קטנונית לרגע, וזה לא ממש עניין של גיל כמו שזה עניין של הבן אדם שאתה עומד מולו בן אדם שלא סגור על עצמו, זה בן אדם שלא סגור על עצמו ולא משנה בן כמה הוא זה שהיא צעירה, זה כבר עניין אחר. בכל מקרה, לא הבנתי מה השאלה שלך? גם צעירה וגם לא סגורה על עצמה? זה כבר על אחריותך, לפחות אתה מודע לזה חחח |
|
קנטור(שולט){חתולהלה} |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
קנטור(שולט){חתולהלה} • 11 באפר׳ 2011
אח אח אח ה C של הSSC ההסכמה!
הנושא המסובך והחמקמק ביותר. מתי ומי יכול להסכים? מדוע בני 18 ומטה לא נכנסים? זה כלל אצבע. התקווה היא שאדם שמלאו לו 18 מסוגל להגיע להחלטה להיות חלק מהעולם הזה לבד. אך מן הסתם יש ילדים בני 12 שמוכנים וכאלו בני 40 שחסרים את היכולת הנפשית. אין מה להגיד מעבר לכל מקרה לגופו. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
*מנגינה*{התווים שלו} • 11 באפר׳ 2011
למה אתה מתכוון כשאתה כותב " חינוך"?
אחרי ההסבר אני מניחה שיהיה יותר קל להתייחס גם לנושא הגיל. |
|
מיסי(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
מיסי(נשלטת) • 11 באפר׳ 2011
*מנגינה* כתב/ה: למה אתה מתכוון כשאתה כותב " חינוך"?
אחרי ההסבר אני מניחה שיהיה יותר קל להתייחס גם לנושא הגיל. לאכול בפה סגור עם סכו"ם בלי מרפקים על השולחן |
|
פחפיל לא קיים |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
לא, זה לא "כל מקרה לגופו"
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
פחפיל לא קיים • 11 באפר׳ 2011
גם אם ילדה בת 14 היא מאוד בוגרת לגילה, היא עדיין בעמדת נחיתות גדולה לעומת גבר בן 20+ לא כל שכן, גבר בן 40 או 50...
היא קלה יותר לתמרון. היא מתרשמת ביתר קלות. ובדרך כלל צמאה לתשומת לב הרבה יותר מאשר לכל דבר אחר. כך שלא משנה כמה היא בוגרת, להיות עם קטינה זה ניצול. גם אם זה בהסכמה. לא לחינם החוק קובע כי מתחת לגיל 14 זה אונס סטטוטורי. כלומר, גם בהסכמה, וגם היא בוגרת לגילה. זו לא הטרדה מינית. זה לא בעילה בהסכמה. זה אונס. על כל המשתמע מכך. ולצערי, אני יודע שיש פה כמה וכמה אנסים באתר הזה. וגם מתחת לגיל 16 זו בעילה בהסכמה שנושאת עימה עונש של 5 שנות מאסר. אז אני לא אתייפיף ואשפוט מישהו בן 20+ שהיה עם מישהי חודש לפני שמלאו לה 18. אבל גברים בוגרים שצדים פה ילדות בנות 17 ומטה, זה ניצול דוחה בעיניי, ומלמד על רמה ערכית ומוסרית נמוכה ביותר. וגם אם זה חוקי, זה לא אומר שזה בסדר. בדרך כלל הם גם לוזרים מהסוג שכל אשה בת 25 תעיף קיבינימט ולכן הם מרגישים חזקים על נערות חסרות בטחון ונאיביות. בקיצור, גם אם הילדה רוצה את זה מאוד, גבר בוגר צריך לדעת טוב יותר ולשלוט בעצמו. אם הייתי אבא של בחורה כזו שנפלה פה לציפורניו של גבר בן 50, הייתי שובר לו את השיניים. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
Re: לא, זה לא "כל מקרה לגופו"
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
Homelander(שולט) • 11 באפר׳ 2011
Mufasa כתב/ה: גם אם ילדה בת 14 היא מאוד בוגרת לגילה, היא עדיין בעמדת נחיתות גדולה לעומת גבר בן 20+ לא כל שכן, גבר בן 40 או 50...
היא קלה יותר לתמרון. היא מתרשמת ביתר קלות. ובדרך כלל צמאה לתשומת לב הרבה יותר מאשר לכל דבר אחר. כך שלא משנה כמה היא בוגרת, להיות עם קטינה זה ניצול. גם אם זה בהסכמה. לא לחינם החוק קובע כי מתחת לגיל 14 זה אונס סטטוטורי. כלומר, גם בהסכמה, וגם היא בוגרת לגילה. זו לא הטרדה מינית. זה לא בעילה בהסכמה. זה אונס. על כל המשתמע מכך. ולצערי, אני יודע שיש פה כמה וכמה אנסים באתר הזה. וגם מתחת לגיל 16 זו בעילה בהסכמה שנושאת עימה עונש של 5 שנות מאסר. אז אני לא אתייפיף ואשפוט מישהו בן 20+ שהיה עם מישהי חודש לפני שמלאו לה 18. אבל גברים בוגרים שצדים פה ילדות בנות 17 ומטה, זה ניצול דוחה בעיניי, ומלמד על רמה ערכית ומוסרית נמוכה ביותר. וגם אם זה חוקי, זה לא אומר שזה בסדר. בדרך כלל הם גם לוזרים מהסוג שכל אשה בת 25 תעיף קיבינימט ולכן הם מרגישים חזקים על נערות חסרות בטחון ונאיביות. בקיצור, גם אם הילדה רוצה את זה מאוד, גבר בוגר צריך לדעת טוב יותר ולשלוט בעצמו. אם הייתי אבא של בחורה כזו שנפלה פה לציפורניו של גבר בן 50, הייתי שובר לו את השיניים. אין כל צורך להוסיף, אלא רק לחזק- הבחור צדק בכל-מילה. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 באפר׳ 2011
Tainted(לא בעסק) • 11 באפר׳ 2011
ozs כתב/ה: אני כבר הרבה זמן חושב אים עצמי...כמה למטה אני מוכן לרדת?!?!?!?
זה לגיטימי לחנך ילדה בת 18? זה לגיטימי לחנך ילדה בת 22? קצת מסוכן לשחק באש שאת עדיין לא סגורה אל עצמך לא? אחרי הכול הגירפות אמרו...."אבל אני רק בת 14".... כן בבקשה כולם מוזמנים לדפוק במוח.... ולהגיד את כול השטויות.....ואול גם סיפורים אמיתיים.. קצת עובדות...ואני כבר מכיר את התשובות שאים היא מעל גיל 18 אז זה חוקי... נו אני מחפש תשובות של בני אדם שמחשיבים את עצמם לבעלי דעה....! מתי התחלתן את החינוך שלכן.....???????????????? שיהיה לכולם המשך חיים יפים.... כבר היה לנו (ועודו לצערנו, כי לא כלאו את הדפוק) אידיוט שחליט לחנך גם את אלו שלא מעל 18. לא אזכיר את שמו של הפדופיל כדי לא לתת לו רייטינג. לא משנה כמה הילדה, כן, ילדה, חושבת שהיא בוגרת, יודעת, חכמה... אנחנו יודעים יופי שבגילאים שלה/שלו חשבנו שאנחנו יודעים וחשבנו שאנחנו יכולים. אלוהים יודע שאם אני חשבתי שאני חכמה בגיל הזה.. יודעת הכל.. יודעת יותר טוב! מה הם מבינים הזקנים הללו! התפקיד שלנו, כמבוגרים, לעצור את המטומטמים שמנסים לחנך ילדות בנות 18. יש להן\להם הורים שיעשו את זה. שיגיעו לגיל -20 לפחות, אז שיפתחו את הדלת הזו שנקראת בדסמ. זו כמובן דעתי בלתי מחייבת, לא כופה אותה, רק מביעה אותה. ילדים, צריכים להיות מחונכים על ידי ההורים ובגיל 18-21, שילמדו בצבא עוד קצת-הרבה על החיים. ולא, עידן האינטרנט וההתבגרות המהירה של גיל העשרה לא אומר שצריך להתקדם בזמנים. דבקו לגילאים שלכם, קצת למטה קצת למעלה אבל בחייאת, בני 40 שמחפשים ילדה כי הם לא יכולים להתמודד עם אישה בוגרת... תצמיחו ביצים. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
12 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 באפר׳ 2011
נוריתE • 12 באפר׳ 2011
domme כתב/ה: ozs כתב/ה: אני כבר הרבה זמן חושב אים עצמי...כמה למטה אני מוכן לרדת?!?!?!?
זה לגיטימי לחנך ילדה בת 18? זה לגיטימי לחנך ילדה בת 22? קצת מסוכן לשחק באש שאת עדיין לא סגורה אל עצמך לא? אחרי הכול הגירפות אמרו...."אבל אני רק בת 14".... כן בבקשה כולם מוזמנים לדפוק במוח.... ולהגיד את כול השטויות.....ואול גם סיפורים אמיתיים.. קצת עובדות...ואני כבר מכיר את התשובות שאים היא מעל גיל 18 אז זה חוקי... נו אני מחפש תשובות של בני אדם שמחשיבים את עצמם לבעלי דעה....! מתי התחלתן את החינוך שלכן.....???????????????? שיהיה לכולם המשך חיים יפים.... כבר היה לנו (ועודו לצערנו, כי לא כלאו את הדפוק) אידיוט שחליט לחנך גם את אלו שלא מעל 18. לא אזכיר את שמו של הפדופיל כדי לא לתת לו רייטינג. לא משנה כמה הילדה, כן, ילדה, חושבת שהיא בוגרת, יודעת, חכמה... אנחנו יודעים יופי שבגילאים שלה/שלו חשבנו שאנחנו יודעים וחשבנו שאנחנו יכולים. אלוהים יודע שאם אני חשבתי שאני חכמה בגיל הזה.. יודעת הכל.. יודעת יותר טוב! מה הם מבינים הזקנים הללו! התפקיד שלנו, כמבוגרים, לעצור את המטומטמים שמנסים לחנך ילדות בנות 18. יש להן\להם הורים שיעשו את זה. שיגיעו לגיל -20 לפחות, אז שיפתחו את הדלת הזו שנקראת בדסמ. זו כמובן דעתי בלתי מחייבת, לא כופה אותה, רק מביעה אותה. ילדים, צריכים להיות מחונכים על ידי ההורים ובגיל 18-21, שילמדו בצבא עוד קצת-הרבה על החיים. ולא, עידן האינטרנט וההתבגרות המהירה של גיל העשרה לא אומר שצריך להתקדם בזמנים. דבקו לגילאים שלכם, קצת למטה קצת למעלה אבל בחייאת, בני 40 שמחפשים ילדה כי הם לא יכולים להתמודד עם אישה בוגרת... תצמיחו ביצים. בדיוק. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
12 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 באפר׳ 2011
nomorenomore • 12 באפר׳ 2011
domme כתב/ה: ozs כתב/ה: אני כבר הרבה זמן חושב אים עצמי...כמה למטה אני מוכן לרדת?!?!?!?
זה לגיטימי לחנך ילדה בת 18? זה לגיטימי לחנך ילדה בת 22? קצת מסוכן לשחק באש שאת עדיין לא סגורה אל עצמך לא? אחרי הכול הגירפות אמרו...."אבל אני רק בת 14".... כן בבקשה כולם מוזמנים לדפוק במוח.... ולהגיד את כול השטויות.....ואול גם סיפורים אמיתיים.. קצת עובדות...ואני כבר מכיר את התשובות שאים היא מעל גיל 18 אז זה חוקי... נו אני מחפש תשובות של בני אדם שמחשיבים את עצמם לבעלי דעה....! מתי התחלתן את החינוך שלכן.....???????????????? שיהיה לכולם המשך חיים יפים.... כבר היה לנו (ועודו לצערנו, כי לא כלאו את הדפוק) אידיוט שחליט לחנך גם את אלו שלא מעל 18. לא אזכיר את שמו של הפדופיל כדי לא לתת לו רייטינג. לא משנה כמה הילדה, כן, ילדה, חושבת שהיא בוגרת, יודעת, חכמה... אנחנו יודעים יופי שבגילאים שלה/שלו חשבנו שאנחנו יודעים וחשבנו שאנחנו יכולים. אלוהים יודע שאם אני חשבתי שאני חכמה בגיל הזה.. יודעת הכל.. יודעת יותר טוב! מה הם מבינים הזקנים הללו! התפקיד שלנו, כמבוגרים, לעצור את המטומטמים שמנסים לחנך ילדות בנות 18. יש להן\להם הורים שיעשו את זה. שיגיעו לגיל -20 לפחות, אז שיפתחו את הדלת הזו שנקראת בדסמ. זו כמובן דעתי בלתי מחייבת, לא כופה אותה, רק מביעה אותה. ילדים, צריכים להיות מחונכים על ידי ההורים ובגיל 18-21, שילמדו בצבא עוד קצת-הרבה על החיים. ולא, עידן האינטרנט וההתבגרות המהירה של גיל העשרה לא אומר שצריך להתקדם בזמנים. דבקו לגילאים שלכם, קצת למטה קצת למעלה אבל בחייאת, בני 40 שמחפשים ילדה כי הם לא יכולים להתמודד עם אישה בוגרת... תצמיחו ביצים. בידיוק. |
|