סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

רק בת 14..?!?!?!?!

TV_Eye​(שולט)
לפני 13 שנים • 12 באפר׳ 2011
TV_Eye​(שולט) • 12 באפר׳ 2011
אם אתה מחפש אישור כאן לחנך ילדה בת 14-17 סביר להניח (ואני מקווה) שלא תמצא. אולם יש פורום מקביל, שטוען להיות פורום BDSM (באופן אישי אני לא חושב שהוא כזה) ששם לא רק שתקבל אישור, אני גם חושב שזה תנאי הכרחי להצתרפות icon_wink.gif icon_arrow.gif
TV_Eye​(שולט)
TV_Eye​(שולט) • 12 באפר׳ 2011
אם אתה מחפש אישור כאן לחנך ילדה בת 14-17 סביר להניח (ואני מקווה) שלא תמצא. אולם יש פורום מקביל, שטוען להיות פורום BDSM (באופן אישי אני לא חושב שהוא כזה) ששם לא רק שתקבל אישור, אני גם חושב שזה תנאי הכרחי להצתרפות icon_wink.gif icon_arrow.gif
זרה מוכרת

Re: רק בת 14..?!?!?!?!

זרה מוכרת • 12 באפר׳ 2011
domme כתב/ה:
ozs כתב/ה:
אני כבר הרבה זמן חושב אים עצמי...כמה למטה אני מוכן לרדת?!?!?!?
זה לגיטימי לחנך ילדה בת 18?
זה לגיטימי לחנך ילדה בת 22?
קצת מסוכן לשחק באש שאת עדיין לא סגורה אל עצמך לא?
אחרי הכול הגירפות אמרו...."אבל אני רק בת 14"....icon_smile.gif
כן בבקשה כולם מוזמנים לדפוק במוח....
ולהגיד את כול השטויות.....ואול גם סיפורים אמיתיים.. קצת עובדות...ואני כבר מכיר את התשובות שאים היא מעל גיל 18 אז זה חוקי... נו אני מחפש תשובות של בני אדם שמחשיבים את עצמם לבעלי דעה....!
מתי התחלתן את החינוך שלכן.....????????????????
שיהיה לכולם המשך חיים יפים....icon_smile.gif

כבר היה לנו (ועודו לצערנו, כי לא כלאו את הדפוק) אידיוט שחליט לחנך גם את אלו שלא מעל 18.
לא אזכיר את שמו של הפדופיל כדי לא לתת לו רייטינג.

לא משנה כמה הילדה, כן, ילדה, חושבת שהיא בוגרת, יודעת, חכמה... אנחנו יודעים יופי שבגילאים שלה/שלו חשבנו שאנחנו יודעים וחשבנו שאנחנו יכולים.
אלוהים יודע שאם אני חשבתי שאני חכמה בגיל הזה.. יודעת הכל.. יודעת יותר טוב! מה הם מבינים הזקנים הללו!

התפקיד שלנו, כמבוגרים, לעצור את המטומטמים שמנסים לחנך ילדות בנות 18.
יש להן\להם הורים שיעשו את זה. שיגיעו לגיל -20 לפחות, אז שיפתחו את הדלת הזו שנקראת בדסמ.

זו כמובן דעתי בלתי מחייבת, לא כופה אותה, רק מביעה אותה.
ילדים, צריכים להיות מחונכים על ידי ההורים ובגיל 18-21, שילמדו בצבא עוד קצת-הרבה על החיים.

ולא, עידן האינטרנט וההתבגרות המהירה של גיל העשרה לא אומר שצריך להתקדם בזמנים.
דבקו לגילאים שלכם, קצת למטה קצת למעלה אבל בחייאת, בני 40 שמחפשים ילדה כי הם לא יכולים להתמודד עם אישה בוגרת...

תצמיחו ביצים.

הלוואי והיה "לנו" רק את האחד הזה.
לצערי יש לנו עוד כמה כאלה בגילאי ה50-60 שלאחרנה צדים בנות 14-19 , גם אם לא פה באתר ... הם מביאים אותן לכאן לקרוא, להירשם ועוד.
מיסי​(נשלטת)

מיסי​(נשלטת) • 12 באפר׳ 2011
זרה מוכרת כתב/ה:
domme כתב/ה:
ozs כתב/ה:
ולהגיד את כול השטויות.....ואול גם סיפורים אמיתיים.. קצת עובדות...ואני כבר מכיר את התשובות שאים היא מעל גיל 18 אז זה חוקי... נו אני מחפש תשובות של בני אדם שמחשיבים את עצמם לבעלי דעה....!

כבר היה לנו (ועודו לצערנו, כי לא כלאו את הדפוק) אידיוט שחליט לחנך גם את אלו שלא מעל 18.

לא משנה כמה הילדה, כן, ילדה, חושבת שהיא בוגרת, יודעת, חכמה... אנחנו יודעים יופי שבגילאים שלה/שלו חשבנו שאנחנו יודעים וחשבנו שאנחנו יכולים.
אלוהים יודע שאם אני חשבתי שאני חכמה בגיל הזה.. יודעת הכל.. יודעת יותר טוב! מה הם מבינים הזקנים הללו!

יש להן\להם הורים שיעשו את זה. שיגיעו לגיל -20 לפחות, אז שיפתחו את הדלת הזו שנקראת בדסמ.

ילדים, צריכים להיות מחונכים על ידי ההורים ובגיל 18-21, שילמדו בצבא עוד קצת-הרבה על החיים.

דבקו לגילאים שלכם, קצת למטה קצת למעלה אבל בחייאת, בני 40 שמחפשים ילדה כי הם לא יכולים להתמודד עם אישה בוגרת...

תצמיחו ביצים.

לצערי יש לנו עוד כמה כאלה בגילאי ה50-60 שלאחרנה צדים בנות 14-19 , גם אם לא פה באתר ... הם מביאים אותן לכאן לקרוא, להירשם ועוד.

ןמה לגבי בני 40 שצדים בנות 19?
זרה מוכרת

זרה מוכרת • 12 באפר׳ 2011
מיסי כתב/ה:
זרה מוכרת כתב/ה:
domme כתב/ה:
ozs כתב/ה:

תצמיחו ביצים.

ןמה לגבי בני 40 שצדים בנות 19?

על זה נאמר - same shit different age icon_smile.gif

אני מודה. מעטים הגברים שהכרתי בתחום הזה שנכנסו למערכת יחסים עם אישה צעירה מהם בהרבה ממקום של אהבה אמיתית. (הגמד האמיץ , או הבודיגארד לדעתי האישית הם שניים מהם)
רוב השאר שהכרתי באים ממקום חסר בטחון שהדרך היחידה שלהם להתמודד איתו הוא בכיבושים חוזרים של נשים כמה שיותר צעירות.

זרונת
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 12 באפר׳ 2011
אצלי זו לא ממש חוכמה כי לולי צדה אותי...

כיאה למלכה אמיתית ואימתנית !

icon_cool.gif
ozs​(אחר)

חומר למידה לפיסכולגיה

ozs​(אחר) • 12 באפר׳ 2011
אני באמת שמח שיש פה אנשים שחושבים ומביעים דעה חכמה....icon_smile.gif
לי עזרתן/ם מעוד....
טוב לדעת שיש עדיין אנשים שפויים בתחום....
לפעמים כואב הלב לשמוע סיפורים אל בני אדם שעושים דברים....שאני אוהב..... icon_cool.gif
הבעיה הכי גדולה שיש בני אדם מבולבלים שחוצים את הקוו האדום....ועושים דברים שפוגעים ביצורים חיים אחרים.....
טוב לדעת שיש עדיין בני אדם אים ערכים.. שחושבים ויודעים מתי לעצור את הדמיון ולשלוט במציאות.....icon_smile.gif
שיהיה לכולם המשך חיים יפים...ותודה אל התגובות...
נויה הל​(לא בעסק){צ}
לפני 13 שנים • 14 באפר׳ 2011

מי המחנך?

נויה הל​(לא בעסק){צ} • 14 באפר׳ 2011
אני משרתת בצבא. יש לי חיילים שצעירים ממני בקרוב ל10 שנים.
והם ילדים.
מעבר לכך אני לא באמת חושבת שאנחנו מתבגרים מתישהו. בן זוגי המבוגר ממני ב4 שנים גם הוא תינוק מגודל לפעמים.
אז מי המחנך? אם רואים את החינוך כחלק מהמשחק ושני הצדדים מודעים לכך אז שישחקו להם.
אם רואים זאת כחלק מהחיים, קצת קשה לי עם זה וגם בתקופת מעורבותי הפעילה בכלוב שהיתה לפני מספר שנים היה קשה לי עם זה.
דבר אחד ברור לי, בן 18 הוא ילד, בן 20 הוא ילד, לא ניתן להכנס לקשר כשאתה בן 30+ עם ילד ולומר "אבל הוא בוגר לגילו" זאת לדעתי שטות, בגילאים כאלה לא ניתן להבין את ההשלכות של קשר BDSM נוקשה הכולל חינוך.
יש מקום שבו מחנכים אנשים, זה נקרא כתות. גואל רצון חינך את הנשים שלו. כולן נזדקקו לטיפול אחרי שהרחיקו אותו מהן ואיפשרו להן חשיבה ביקורתית. חייבים לשים לב להרס שניתן לגרום לבן אדם בקשר הכולל שליטה אם לא נזהרים.
Brave Dwarf
לפני 13 שנים • 15 באפר׳ 2011

Re: מי המחנך?

Brave Dwarf • 15 באפר׳ 2011
נויה הל כתב/ה:
אני משרתת בצבא. יש לי חיילים שצעירים ממני בקרוב ל10 שנים.
והם ילדים.
.

סופר מצחיק.
Brave Dwarf
לפני 13 שנים • 15 באפר׳ 2011
Brave Dwarf • 15 באפר׳ 2011
וזרונת, אני מעניק את החצי שלי במיקוח לבודי.
אינך מכירה אותי, לא באמת. האם את מכירה את כל האחרים?

ואם כן, אזי לפי מה? לפי תגובותיהם באתר שמוסיף לבבות לקליקות? ועושה תחרות בין לייקים לאמת?

איני לועג לכבוד שהאצלת לי בדבריך (בפעם הבאה, בגלל שאת מכירה את אם ילדיי אישית, פשוט העירי לההיא שמציעה לי להתאבד למען להציל אותם, לשאול את רצונה לפני), אבל אינך מכירה אותי.

ואם הזכרת את שמי כי חששת פן "אכנס" בך. אזי אין צורך. ואני מתנצל על כי היוויתי לך איום.