שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מלחמת המינים - מוסר כפול

בכוח המוח​(שולטת)
לפני 13 שנים • 16 באפר׳ 2011

Re: מלחמת המינים - מוסר כפול

בכוח המוח​(שולטת) • 16 באפר׳ 2011
[quote="זאלופון"]
ציטוט:
טרנסקסית כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

הכפילות מתקיימת רק אם אותם גברים שמתייחסים לנשים כאל זונות הם גם אלו שמתלוננים על כך שהן זונות או על כך שהן מתלוננות. נראה לי שזה לאו דווקא המצב. ה"טובים" מתלוננים על מה שה"רעים" קלקלו.

ממש לא.
המוסר הכפול מתקיים כאשר לגבר מותר להתלונן על נשים, בעוד שלאישה "אסור" כי זה הופך אותה לממורמרת ולא מזדיינת.

לכולם מותר להתלונן, וגם גברים שמתלוננים על נשים זוכים פה לקיתונות של ביקורת ובוז, וגם להם קוראים ממורמרים ובכיינים ומאונני מקלדת. הקביעה כי רק נשים מתלוננות מושתקות פה היא פשוט לא נכונה עובדתית.

גם אם היא היתה נכונה, וזה בעצם מה שניסיתי לומר בתגובתי המקורית, זה לא בהכרח מוסר כפול. אין חיה כזו "גברים", שיש לה מוסר אחיד. יש את יוסי, גבר, עם מוסר משלו, ואת משה, גבר אחר, עם מוסר שונה. אם משה חושב שלכולם מותר להתלונן, אבל יוסי קורא לנשים שמתלוננות "ממורמרות", אין פה מוסר כפול של "גברים". יש פה גבר שחושב שלגיטימי להתלונן וגבר שחושב שמי שמתלונן הוא בכיין.
אפילו אם יוסי חושב שגברים שמתלוננים על X זה בסדר ונשים שמתלוננות על Y הן ממורמרות, זה לא בהכרח מוסר כפול, כי אין שום בעיה לחשוב ש-X מצדיק תלונה ו-Y לא. רק אם יוסי חושב שלגברים מותר להתלונן על X ולנשים אסור להתלונן על X יש לו (ולא ל"גברים") מוסר כפול.

ציטוט:
זאלופון כתב/ה:

ציטוט: עולה מכך כי גברים, מבלי קשר לשולט נשלט, בעצם חושבים שנשים צריכות לעשות להם נעים, לפי הגדרתם האישית לנעים

ברור. בשביל זה אנחנו פה, לא? וגברים צריכים גם כן לעשות לנשים נעים, לפי הגדרתן האישית לנעים.
מי שלא מתאימה לו ההגדרה האישית לנעים של מישהו אחר, שימצא מישהו עם הגדרה מתאימה יותר במקום לנזוף באותו מישהו על ההגדרה שלו. זה אחלה לגמרי לרצות שולטת פלקטית וזה סבבה אגוזים לא לרצות להיות השולטת הזו. כל אחד ומה שנעים לו.

אם הגבר הנ"ל יוצר פלקט נהדר המורכב מהצרכים האישיים שלו בלבד, ומאחר והיא נהנית להתעלל בו כפי שהוא אוהב שהיא מתעללת בו הוא לא צריך לעשות משהו כדי לספק אותה - אז כנראה שגברים לא צריכים גם כן לעשות לנשים נעים.

אני לא מבין אותך. אם הגבר יוצר פלקט נהדר המורכב מהצרכים האישיים שלו בלבד, ויש מישהי שנהנית להיות בדיוק הפלקט הזה כי זה יושב בול על הצרכים האישיים שלה, אז ברור שהיא מספקת אותו והוא מספק אותה והם עושים זה לזה נעים. איפה פה הבעיה?

אני אכן נוטה לסעיף ג' של העצות שלך, אבל עם הסתייגות. אני דווקא מבין שזה מעצבן לקבל הרבה פניות שממש ממש לא מתאימות לך ואפילו פוגעניות בעינייך, ובהחלט חושב שלך ולכל אחת אחרת מותר להתמרמר על כך ללא הגבלה אם זה מה שבא לכן לעשות, מבלי שהדבר יעיד בהכרח על אופי ממורמר או על מחסור בזיונים.
אבל אני מאמין גם שזכותו המלאה של נשלט (או שולט, או שולטת, או סנאי בר) לנסות לצוד את הפנטזיה שלו, שתעשה לו נעים. אם הוא מצליח לעשות את זה בלי להתחשב בכלל ברצונות של הצד השני - כנראה שהוא אשף של ממש. יותר סביר שכדי להשיג משהו הוא יצטרך בלאו הכי לבצע התאמות לאדם שמולו ולא יוכל לחשוב רק על עצמו. אבל אלו כבר שיקולי רווח והפסד שלו.

היי זאלו (:,
מהסוף להתחלה - או שהיא תסכים (מה הסבירות שהפנטזיה שלה יושבת על שלו, זו שאלה אחרת, אבל אנחנו מכירים את היחס המקובל), או שלחילופין הוא ימשיך ויסתובב וינסה שוב ושוב למצוא את המטבע מתחת לפנס ולא יבין למה זה לא מסתדר, לבקש את הפנטזיה שלו בלי באמת להציע תמורה. ומתחת לפנס זה בהמון תיבת הודעות, שם כל אחת היא האלילה שאין כמוה כמובן.
ואני באמת הרי לא מדברת על תשלום כספי.

ומה שמחמיר את העניין, שרוב הפעמים זה עוד מגיע באיזו איצטלא - כאילו אלה הצרכים שלה בכלל, וכאילו שהיא צריכה להנות מזה והוא הרי מוכרח לבצע, ועוד נוסף לזה - זה אפילו נחשב בעיניו התמסרות אמיתית לאותה אישה, שווה בנפשך.

אז מעבר לזה שהוא מחפש את הפנטזיה שלו, הוא בעצם מבקש אותה בכלל תחת מסווה של: נשים הן השולטות האמיתיות, או: מוכן להתמסר עד כלות הנשמה (וזה אומר בעיקר - לעשות מה שגורם לי לזקפה) וגם: את תקבעי את הגבולות (אני רק אעביר לך מתווה פנטזיות מסודר).

איכשהו, הצרכים הנפשיים של שולטות ונשלטים אולי מנוגדים. שולטת צריכה שיתמסרו לה בגללה, בגלל מי שהיא, נשלט מבקש שיעשו בו מה שהוא משתוקק לו ולעיתים אף רוצה שיכריחו אותו לעשות את זה., בלא מעט מקרים ה"שולטת" זניחה. לכן זו יכולה להיות מלכה בתשלום, או מישהי שמתאימה למתווה הפנטזיה.

עכשיו, אם אתה אדם שיודע להתבונן על הדברים מחוץ לבועה, אתה מבין שהם מבקשים שירות, כזה שבדר"כ ממש הפוך מהצורך הפתולוגי של שולטת. הוא בדר"כ מוכן לשלם בהערצה זמנית וחסרת פרופורציות, כל עוד נדמה לו שאולי הוא יקבל את מבוקשו.

אני יודעת שהכללות זה מכליל, (:
אבל כולנו כאן נתקלות במלכוד 22 הזה שוב ושוב, עד שזה אולי נשמע קצת מריר.

בפועל, הסוג הזה שמחפש שירות, רק חינמי, באופן חסר מודעות, תוך פליאה שמלכות יש רק בתשלום ו/או רק באגדות, טוען כנגד ריבוי המלכות בתשלום, מול שולטות אמיתיות שזה בדמן, לא מבין משהו בסיסי בקשר אנושי, אני חושבת.

אני מקווה שהצלחתי להבהיר את הרעיון (:
הרמאפרודיטה

Re: מה זה

הרמאפרודיטה • 16 באפר׳ 2011
הוא כתב/ה:
נמלאה?

נמלה עייפה אולי?

נמלאה = שורש מ.ל.א , בניין נפעל, לשון נקבה.

השימוש בהטיית הפועל הנ"ל נפוץ יותר בתנ"ך מאשר בחיי היום יום,
לכן ניתן להבין מדוע זר לא יבין זאת,
ואף ינסה את מזלו בהתחכמויות ועקיצות למיניהן.
כלל לא קטנוני חלילה.

ומשנסתיימה לה שעת לשון,
תודה על ההערה שתרמה רבות לדיון שעל הפרק,

שבת שלום,
שבוע טוב,
מועדים לשמחה.
הרמאפרודיטה
BODYGUARD כתב/ה:
התשובה די פשוטה, בכוח המוח.
לפחות בעיניי.

כל מה שבתשלום הוא שירות.
אין לי נקדת השוואה מאחר ולא רווחת כאן תופעת המאסטר בתשלום.
על שירות אפשר להתלונן.
אם כל פניה של נשלט לשולטת/מלכה/גבירה בכלוב נתקלת בתג מחיר כספי, הרי שאני
יכול להבין את המתלוננים. העוקץ יצא מנושא הבדסמ.
לא לחינם היתה תקופה שנאסרה בכלוב פירסומת למלכות בתשלום אולם כעת הרסן הותר,
הפייסכלוב מתיר כמעט הכל.

אין לי שמץ של הבנה וקבלה לנושא המלכות בתשלום מאחר ולא נזקקתי לשירות שכזה,
מצד שני הן נותנות שירות תמורת כסף ולכן יש רמת ציפיה לשירות המוצע.
כל אחד יכול לקרוא לזה במילים שלו...

לפני זמן רב אמרתי שלדעתי, כשענינים כספיים נכנסים למישוואת בדסמ הרי שזה מזהם
את המקום המיוחד שהגענו אליו.

אני מבינה את מה שאתה אומר, ולמרות שאני מסכימה, זה לא רלוונטי כי לא בכך עסקינן.
הפוסט מתייחס להרבה דברים, מלבד מלכות בתשלום כנושא בפני עצמו.
בעיקר אל המוסר הכפול החוזר פה ברבדים שונים בעולם הפאמדום הצולע הזה, וכמו שאמרת - אלו תופעות שבעולמך לא קיימות.

מוסר כפול מס 1:
מרבית הפניות שאנו מקבלות -
מצד אחד - דורשים מאיתנו להיכנס למעין דמות פיקטיבית שעוצבה מראש בהתאם לצרכיו של אותו הבחור
מצד שני - היחידות שתואמות לפרופיל הזה, בעצם היחידות שמתאימות את עצמן לפנטזיית הנשלט הן מלכות בתשלום, והן מגונות לרוב ע"י אותם גברים בדיוק.

האם יש צורך שאספר על נשלטים שכל בלוגם העילג מוקדם לגינוי וצליבת מלכות בתשלום, בעוד שאני אישית יכולה לצלם אין ספור הודעות בהן הם מבקשים ממני שירותי ביזאר בתשלום ??

מוסר כפול מס 2:
גברים מלינים בכל רגע נתון במעין אחווה שכזו כנגד תופעת מלכות בתשלום, וזה לגיטימי.
נשים מלינות על פניות מהסוג אותו ציינתי לעיל (לצורך העניין נשלט-קליינט), אך מצטיירות כמתבכיינות, מתמרמרות ולא מזדיינות.
למה ? למה לנו אסור להתבכיין בכיף ? למה רק לגברים מותר להתלונן ולצאת מזה אחלה ?

האם הסברתי את עצמי כראוי בודיגארד ? icon_smile.gif

חג שמח
נילי ונילי

נילי ונילי • 16 באפר׳ 2011
זאלופון כתב/ה:
אין חיה כזו "גברים", שיש לה מוסר אחיד. יש את יוסי, גבר, עם מוסר משלו, ואת משה, גבר אחר, עם מוסר שונה.

אני מסכימה עם הצורך שלך להבחין בשוני בין פרטים, אבל עם זאת, השוני שאתה מציין אינו אמור להיות גורם המונע ביצוע של אבחנות סוציולוגיות על "גברים" כמגדר/מעמד/סטטוס חברתי/מחק את המיותר.

אחת האבחנות הראשונות שעשתה הספרות הפמיניסטית היתה האבחנה בין "אשה" כמעמד או כמוסד, ובין "נשים" כאוסף של פרטים (ואח"כ בין "אמהות" כמוסד חברתי ואמהות כחוויה פרטנית של נשים). האבחנה הזו חשובה כיוון שהיא מאפשרת שונות בין פרטים ועדיין מאפשרת סימון של בעיות מסויימות כבעיות קולקטיביות-מעמדיות (למשל: אלו לא רק ירדנה, רותי ולאה שמרוויחות 30% פחות במשכורת, כמקרה פרטי של נשים ספציפיות, אלא נשים כמעמד סובלות מאותה בעיה. אלו לא רק גלי, שוש ויונה שסובלות מרגשי אשמה בלתי פוסקים על כך שהן אמהות לא מספיק טובות, אלא ההבניה החברתית של מוסד האמהות).

זאלופון כתב/ה:

אני לא מבין אותך. אם הגבר יוצר פלקט נהדר המורכב מהצרכים האישיים שלו בלבד, ויש מישהי שנהנית להיות בדיוק הפלקט הזה כי זה יושב בול על הצרכים האישיים שלה, אז ברור שהיא מספקת אותו והוא מספק אותה והם עושים זה לזה נעים. איפה פה הבעיה?

כנ"ל. הבעיה מתחילה ונגמרת בכך שנשים כמעמד מחוברתות להיות פלקט. זה לא איזה אישיו פרטי של פלונית.
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 16 באפר׳ 2011
טרנסקסית כתב/ה:
BODYGUARD כתב/ה:
התשובה די פשוטה, בכוח המוח.
לפחות בעיניי.

כל מה שבתשלום הוא שירות.
אין לי נקדת השוואה מאחר ולא רווחת כאן תופעת המאסטר בתשלום.
על שירות אפשר להתלונן.
אם כל פניה של נשלט לשולטת/מלכה/גבירה בכלוב נתקלת בתג מחיר כספי, הרי שאני
יכול להבין את המתלוננים. העוקץ יצא מנושא הבדסמ.
לא לחינם היתה תקופה שנאסרה בכלוב פירסומת למלכות בתשלום אולם כעת הרסן הותר,
הפייסכלוב מתיר כמעט הכל.

אין לי שמץ של הבנה וקבלה לנושא המלכות בתשלום מאחר ולא נזקקתי לשירות שכזה,
מצד שני הן נותנות שירות תמורת כסף ולכן יש רמת ציפיה לשירות המוצע.
כל אחד יכול לקרוא לזה במילים שלו...

לפני זמן רב אמרתי שלדעתי, כשענינים כספיים נכנסים למישוואת בדסמ הרי שזה מזהם
את המקום המיוחד שהגענו אליו.

אני מבינה את מה שאתה אומר, ולמרות שאני מסכימה, זה לא רלוונטי כי לא בכך עסקינן.
הפוסט מתייחס להרבה דברים, מלבד מלכות בתשלום כנושא בפני עצמו.
בעיקר אל המוסר הכפול החוזר פה ברבדים שונים בעולם הפאמדום הצולע הזה, וכמו שאמרת - אלו תופעות שבעולמך לא קיימות.

מוסר כפול מס 1:
מצד אחד - דורשים מאיתנו להיכנס למעין דמות פיקטיבית שעוצבה מראש בהתאם לצרכיו של אותו הבחור
מצד שני - היחידות שתואמות לפרופיל הזה, בעצם היחידות שמתאימות את עצמן לפנטזיית הנשלט הן מלכות בתשלום, והן מגונות לרוב ע"י אותם גברים בדיוק.

האם יש צורך שאספר על נשלטים שכל בלוגם העילג מוקדם לגינוי וצליבת מלכות בתשלום, בעוד שאני אישית יכולה לצלם אין ספור הודעות בהן הם מבקשים ממני שירותי ביזאר בתשלום ??

מוסר כפול מס 2:
גברים מלינים בכל רגע נתון במעין אחווה שכזו כנגד תופעת מלכות בתשלום, וזה לגיטימי.
נשים מלינות על פניות מהסוג אותו ציינתי לעיל (לצורך העניין נשלט-קליינט), אך מצטיירות כמתבכיינות, מתמרמרות ולא מזדיינות.
למה ? למה לנו אסור להתבכיין בכיף ? למה רק לגברים מותר להתלונן ולצאת מזה אחלה ?

האם הסברתי את עצמי כראוי בודיגארד ? icon_smile.gif

חג שמח

הסברת עצמך מצוין ועדיין, איני מוצא מקום של הפרדה בנושא המלכות בתשלום מול
נותנות שירות אחרות. שירות הוא שירות ולכולם מותר להתלונן על האופי שלו וביצועיו.
מעבר לכך התופעה כל כך ידועה ועתיקה בביצת הכלוב שאין ממש חדש תחת לחצן הלייק
ושאר תופעות הפייסכלוב החדשות.

כמשפט אחרון לנושא אומר רק שהשולטים חווים לעיתים, גילוי נאות-לא באותה תדירות,
תופעות קשות יותר המסכנות את חירותם. הכרזת דום מסוכן ופירסום שיקרי מלוות לא
מעט מהבולטים בחבורה.
אז??
שניעלם קליל?
מניחים לזה וממשיכים.
וכן, אני "זכיתי להיות אחד ששמו עלה כ"דום מסוכן" והתברר כאימרה שיקרית מלאת שנאה
ואינטרס זר.
אני חושב שזו בעיה קשה יותר מכל תלונה של מרייר זה או אחר.

האם הסברתי את דעתי כראוי, טרנסקסית?
icon_cool.gif

שבת שלום וחג פסח נפלא.
הרמאפרודיטה
BODYGUARD כתב/ה:

הסברת עצמך מצוין ועדיין, איני מוצא מקום של הפרדה בנושא המלכות בתשלום מול
נותנות שירות אחרות. שירות הוא שירות ולכולם מותר להתלונן על האופי שלו וביצועיו.
מעבר לכך התופעה כל כך ידועה ועתיקה בביצת הכלוב שאין ממש חדש תחת לחצן הלייק
ושאר תופעות הפייסכלוב החדשות.

כמשפט אחרון לנושא אומר רק שהשולטים חווים לעיתים, גילוי נאות-לא באותה תדירות,
תופעות קשות יותר המסכנות את חירותם. הכרזת דום מסוכן ופירסום שיקרי מלוות לא
מעט מהבולטים בחבורה.
אז??
שניעלם קליל?
מניחים לזה וממשיכים.
וכן, אני "זכיתי להיות אחד ששמו עלה כ"דום מסוכן" והתברר כאימרה שיקרית מלאת שנאה
ואינטרס זר.
אני חושב שזו בעיה קשה יותר מכל תלונה של מרייר זה או אחר.

האם הסברתי את דעתי כראוי, טרנסקסית?
icon_cool.gif

שבת שלום וחג פסח נפלא.

אתה תמיד מסביר את עצמך כראוי, אבל קצת מחוץ לקונטקסט.
מה הקשר לתלונות על אופי ואיכות השירות ?

ועכשיו אם רק לרגע קט נניח את המלכות בתשלום שלא באמת מעניינות אף אחד בשניה זו ממש אנסה לחזור שוב לקונטקסט :

גברים מתלוננים על שהנשים הן זונות ודורשות תשלום, וזו לכאורה תלונה לגיטימית.
נשים מתלוננות שהגברים הם קליינטים ודורשים מהן שירות של זונות ללא תשלום, וזו אינה תלונה לגיטימית מאחר וזה מציב את המתלוננת במקום קטן של ממורמרת ולא מזדיינת שצריכה להתעלם מכל ההודעות הללו כמו אדם בוגר במקום להתבכיין.

האם המסר הזה בסדר בעיניך ?
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 16 באפר׳ 2011
אני לא מסכים למסר שאישה היא זונה אם היא לא.

אם היא כן, וגובה על כך תשלום- מותר להתלונן.

תלונות חינם ראוי שיתעלמו מהן.

ובכך סיכמתי את הנושא מבחינתי.

icon_cool.gif
זאת​(שולטת)

טוב, די

זאת​(שולטת) • 16 באפר׳ 2011
חצי יום התפוצצתי מצחוק ... אבל יש רגע שצריך לאמץ גם רצינות.
בודי, איש יקר... כתב לי פעם איזה מישו שמכנה את עצמו סאב "שאם גישה כזאת אני לא אמצא אפ'חד". יודע מה? במקום לכעוס, להעלב, להעמיד אותו על טעותו ושות' ... הבנתי שהילדון צודק.
ישנה תופעה נרחבת של "נשלטים" שנוטים לראות בבדס"מ כפי שכתב לי אחד אחר:
"נעשה מה שבראש שלך ובכפוף לראש של הזין שלי" (התשובה נערכה ואפילו תיקנתיי שגיעות קטיב, מתנצלת)
ההבדל היחיד ביני לבין שאר "אחיותי", הוא שאני בחרתי, נכון לנקודת הזמן הזאת של החיים, לצאת אל מחוץ לביצה הזאת. יש בחוץ ים של גברים שמוכנים לחשוב לא רק באמצעות המקל השלישי, שמוכנים ורוצים ללמוד מהו בדס"מ קיצוני (ועוד מנטאלי ... נו, מודה באשמה), שרוצים באמת ובתמים להכיר אותי ראשית כבת אדם, ורק אח"כ כשולטת (כי בדס"מ עושים כמו בצבר, רק באהבה).
איך אמר לי פעם מישהו שבאמת מבין? אני מוסר את האגו שלי כי ככה אני מעצים אותו. ואני קטונתי, מאוד קטונתי, מלנסות ולהסביר כמה צודק האיש הזה.

ולשאר הנשים שכאן, זה לא שאני חושבת שאתן טועות, אבל אני חושבת שאתן משקיעות יותר מדי אנרגיה בכמה כרטיסים (וירטואליים, בנות) שמרוכזים בעצמם. יש בחוץ חיים. ועדיף שיהיו מחוייכים. מה, לא?
זאלופון​(שולט)

זאלופון​(שולט) • 16 באפר׳ 2011
נילי ונילי כתב/ה:

זאלופון כתב/ה:

כנ"ל. הבעיה מתחילה ונגמרת בכך שנשים כמעמד מחוברתות להיות פלקט. זה לא איזה אישיו פרטי של פלונית.

אני מסכים שהאובייקטיפיקציה שנשים עוברות, פה ומחוץ לפה, עולה על זו שמופנית כלפי גברים, אבל בכל זאת חייב להעיר הערת אוף טופיק (או שמא און טופיק?):

אחד הדברים ששמתי אליהם לב די מהר כשהגעתי לפה כשולט עולל, הוא שנשלטות זורקות עליי את הפנטזיה שלהן. הן מצפות ממני להיות משהו מסוים, שלא מוכתב על ידי מי שאני או מה שאני רוצה, אלא לחלוטין על ידי התפיסה שלהן את מושג ה"שולט". אפשר בהחלט לכנות את זה "דום פלקט". ליצור הזה אין פרסונה שהיינו יכולים לכנות נורמלית. יש לו, לעומת זאת, כמה כוחות על, שאולי הנעלה שבהם הוא שתמיד הוא יודע בדיוק מה נשלטות חושבות ורוצות ויכול להתאים את עצמו באופן מושלם לפנטזיות והרצונות שלהן, זאת תוך כדי שהוא גורם להן להרגיש שאלו למעשה הפנטזיות והרצונות שלו, שנכפות עליהן במיומנות וסמכותיות. הוא אוהב לכפות, אגב, אבל לא אוהב להיות אנושי, עם חולשות אנושיות ומורכבות אישיותית וטרדות יומיום שלא קשורות לשליטה ושאר זוטות שכאלו. הוא יודע בעיקר שלושה דברים: להיות קשוח, להיות דומיננטי, ולהיות באטמן. ואם אתה לא הוא, יכול להיות שאתה לא שולט אמיתי.

הנקודה שלי היא שבערך אותו התהליך קורה פה גם בהיפוך מגדרים. ההבדל הוא שלגברים בדרך כלל פחות אכפת שמחפיצים אותם (על הסיבות לכך אפשר כמובן לנהל דיונים אדירי מימדים), ושלמרבה הצער גם פה, אולי עוד יותר מאשר בחוץ, גברים צדים ונשים ניצודות. כך שאם לי היה נמאס באותם ימים מכך שלא רואים אותי אלא רק את הפנטזיה, יכולתי פשוט להפסיק לשלוח הודעות לזמן מה... אבל שולטות ימשיכו להיות מוצפות בהודעות גם כשיימאס להן.

ציטוט: איכשהו, הצרכים הנפשיים של שולטות ונשלטים אולי מנוגדים. שולטת צריכה שיתמסרו לה בגללה, בגלל מי שהיא, נשלט מבקש שיעשו בו מה שהוא משתוקק לו ולעיתים אף רוצה שיכריחו אותו לעשות את זה., בלא מעט מקרים ה"שולטת" זניחה. לכן זו יכולה להיות מלכה בתשלום, או מישהי שמתאימה למתווה הפנטזיה.

עכשיו, אם אתה אדם שיודע להתבונן על הדברים מחוץ לבועה, אתה מבין שהם מבקשים שירות, כזה שבדר"כ ממש הפוך מהצורך הפתולוגי של שולטת. הוא בדר"כ מוכן לשלם בהערצה זמנית וחסרת פרופורציות, כל עוד נדמה לו שאולי הוא יקבל את מבוקש

היי icon_smile.gif

נראה לי ברור שנשלטים, ונשלטות, מבקשים שירות, עבור הפנטזיות שלהם ולאו דווקא תוך התחשבות במי שמולם (ראי גם תשובתי לנילי). חלק לא מבוטל מכל המשחק שלנו כאן מבוסס על היכולת שלנו להדחיק את זה לזמן מה, אבל בסופו של דבר השולט מבצע שירות עבור הנשלט בדיוק כפי שהנשלט מבצע שירות עבור השולט.

לפעמים השירות הוא כזה שקשה יותר להדחיק אותו. יש נשלטים שהשירות שהם נזקקים לו הוא מאוד ספציפי: מגף עור פה, חור תחת שם, מחוך. תסריט שלם בבימוים שהם מחפשים מי שתשחק בו. לעומת זאת, אצל אחרים השירות הוא אמורפי יותר - קחי שליטה, תאלצי אותי לעשות משהו, מה שאת רוצה. כאן קל יותר לחשוב שהנשלט שם עבור המלכה ולא עבור עצמו, אבל הוא שם עבור הצורך שלו להיות מאולץ ולשרת בדיוק כמו שהנשלט הקודם נמצא שם עבור הצורך שלו ללקק חורי תחת. רק השירות משתנה.

אני חושב ששולטת שחושבת שמתמסרים לה רק בגלל מי שהיא משלה את עצמה, בערך באותו אופן שבו אישה יפה שמאמינה שגברים חושקים בה רק בגלל האופי הנהדר שלה חיה בסרט. תמיד מדובר בתערובת של הדברים. לטעמי אחת הבעיות היא שנשלטים רוצים לשמר את האשליה העצמית של השולטות כדי למקסם את הסיכוי שלהם, ואז הם עושים בדיוק את מה שתיארת - מנסים להציג את הרדיפה אחר התשוקות של עצמם כהתמסרות אינסופית לצרכיה של המלכה הנעלה. ברור שזה מרגיז, בטח ובטח כשזה מגיע בכמויות מסחריות. אבל הכל מתחיל ונגמר בפסיכולוגיה כלכלית icon_smile.gif
    התגובה האהובה בשרשור
לוכד הנחשים

לוכד הנחשים • 16 באפר׳ 2011
טרנסקסית כתב/ה:

מוסר כפול מס 1:

גברים נוטים לתאר את הפנטזיות שלהם, לפעמים באופן דיי בוטה, אבל זה בכלל לא אומר שהם דורשים ממישהי להיכנס לדמות שלא מתאימה לה. אני מאמין שכל אחד פה יודע שמערכת יחסים בבדס"ם, כמו מערכת יחסים באופן כללי, היא תוצאה של פשרה מסויימת כי בסופו של דבר כולנו יודעים שלא נמצא אדם אחר שמתאים בדיוק לכל רצונותינו.

יכול להיות שאת באמת מצפה לגבר שאין לו פנטזיות? שאולי הפנטזיה היחידה שלו היא בעצם לממש את הפנטזיות שלך?
icon_smile.gif GET REAL