צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למי שפרטיותו חשובה בפייסבוק.

Inside your head
לפני 13 שנים • 28 באפר׳ 2011

למי שפרטיותו חשובה בפייסבוק.

Inside your head • 28 באפר׳ 2011
ביום שישי, Facebook יהפכו לבעלים של זכויות פרסום על כל התמונות הפרטיות שלכם.
על מנת לשנות זאת, כל שעליכם לעשות הוא לשנות את הגדרות החשבון שלכם באופן הבא:

Account >
Account settings >
Facebook Ads >
Edit third party ad settings >
Choose "No one" and Save.

בהצלחה.
    התגובה האהובה בשרשור
קייסי
קייסי • 28 באפר׳ 2011
אם ההגדרה שלי היום היא לחבריי בלבד, פייסבוק הופכים מודעות של צד שלישי לחלק מחבריי ומאפשרים שימוש פרוץ בתמונותיי או בשמי? ומה זה אומר אם אני משנה את חבריי בלבד לאף אחד, האם לא יתאפשרו יותר תיוגים, נניח, בין חבריי לביני?
רצסיבי​(נשלט)
רצסיבי​(נשלט) • 28 באפר׳ 2011
קייסי כתב/ה:
אם ההגדרה שלי היום היא לחבריי בלבד, פייסבוק הופכים מודעות של צד שלישי לחלק מחבריי ומאפשרים שימוש פרוץ בתמונותיי או בשמי? ומה זה אומר אם אני משנה את חבריי בלבד לאף אחד, האם לא יתאפשרו יותר תיוגים, נניח, בין חבריי לביני?

אם אני מבין נכון את מה שכתוב שם, אין חשש כזה. החשש הוא שאחרים ידעו איזה מודעות את קראת, אליהן תצורף תמונת הפרופיל שלך.
והנה ההתייחסות בעברית בפייסבוק:

מודעות המוצגות על ידי צדדים שלישיים

פייסבוק לא מאפשר ליישומי צד שלישי או לרשתות מודעות להשתמש בשמך או בתמונתך במודעות. אם נאפשר זאת בעתיד, ההגדרה שתבחר תקבע איזה שימוש ייעשה בפרטים שלך.
דרך יישומי ה-plugin החברתיים של פייסבוק, אתה עשוי לראות הקשר חברתי באתרים של צדדים שלישיים, כולל מודעות. למרות שיישומי ה-plugin החברתיים מאפשרים לך ליהנות מחוויה חברתית באתר של צד שלישי, פייסבוק לא משתף את המידע שלך עם אתרי צד שלישי המארחים את יישומי ה-plugin החברתיים.

מודעות וחברים

כולם רוצים לדעת מה חבריהם אוהבים. לכן אנו מחברים בין מודעות וחברים - דרך קלה לאתר מוצרים ושירותים שאתה מתעניין בהם, בהתאם למה שחבריך משתפים ואוהבים.
אלו העובדות:
מודעות חברתיות מציגות הודעה של מפרסם לצד פעולות שביצעת, למשל סימון 'אהבתי' בדף
הגדרות הפרטיות שלך חלות על מודעות חברתיות
איננו מוכרים את המידע שלך למפרסמים
רק חברים שאושרו יכולים לראות את הפעולות שלך ליד מודעה
אם ייעשה שימוש בתמונה, תהיה זו תמונת הפרופיל שלך ולא תמונה מאלבומי התמונות שלך
Marcus Wright​(אחר)

זה סתם מכתב שרשרת שקרי ..

Marcus Wright​(אחר) • 28 באפר׳ 2011
להלן תגובת פייסבוק :

שימו לב ביום שישי הקרוב פייסבוק ישנה את ההגדרות שלו כדי לאפשר לזומבים לבוא לבית שלכם בזמן שאתם ישנים ואז הם יאכלו את המוח שלכם עם מזלג מפלסטיק! בכדי שזה לא יקרה יש להיכנס להגדרות / בית מאובטח / קניבליזם / מוח - ולהסיר את הסימון מהתיבה "טעים". מוזמנים לשתף חברים! חשוב מאוד!!!

(שהעתקתי מסטטוסים מצייצים)
מקור:
http://www.facebook.com/lan2lan.StatusHunter