שתיקה מרובה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
אולי זה יחיה קצת את הפורום...
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
שתיקה מרובה(מתחלפת) • 14 במרץ 2011
תתפשטי היא אמרה לי בקול קר ,הרגשתי שזה לא מתאים רציתי ללכת לברוח משם אבל היא לא נתנה הרבה ברירות .
תתפשטי ,אמרה בקול הסמכותי והקר שלה ,התפשטתי בלי הרבה עיכובים. אני אחכה עוד הרבה? לא גברתי אני עירומה למענך. יפה כלבה שלי אני אוהבת את גופך העירום הלבן והצח הזה כמו בלוק ציור שרק ממתין שיצבעו אותו. אנא גברתי הפעם תתחשבי בי , גמגמתי. הצחקת אותי כלבה עלובה היום אצבע את עורך בצבע חדש בצבע אדום אין יותר כחול. בהלה תקפה אותי לכמה רגעים צבע אדום? הולך לצאת ממני דם? כל כך רציתי לרצות אותה לתת לה מעצמי את כל כולי . אבל דם??? עמדתי קפואה כמה דק בחדר עד שהגיעה המכה הראשונה של השוט זה תמיד מתחיל בשוט שלה תלוי לו מעל המיטה, השוט האהוב שלה כ45 זנבות יוצאים ממנו ומכים בי פעם אחר פעם על אותו מקום עד שאאבד בו תחושה ידעתי מה רצונה ידעתי שהיא רוצה שאאבד תחושה שהיא תוכל לצבוע אותי באדום חכמה הגבירה שלי . אך הפעם הרגשתי שהגעתי לקצה היכולת רציתי להגיד לה את המילה שלנו זו שאני אומרת לה בעצם שאיני בוטחת בה יותר ,כך היא תמיד ראתה זאת. רציתי אך לפתע השוט הוחלף במחט קטנה שחדרה לתוך פיטמתי קפאתי כמו בובה לא זזתי מבפנים השתוללתי דמעות התחילו להציף את פני ואז הגיעה הנשיקה ,הנשיקה שחיכתי מהרגע שראיתי את עיניה היא ידעה שחיכיתי לנשיקה הזו. אל תבכי ילדה קטנה שלי את צריכה להיות מאושרת התחדשת בעגיל חדש... כן גברתי גמגמתי . היא נשכה את שפתייי חזק כל כך שהדם החל לנזול משפתיי היא הסתכלה עליי במבט שלה במבט העוטף הזה אבל המפחיד ידעתי שעכשיו אחרי שהרגיעה אותי עלינו דרגה .לאן היא תיקח אותי הלילה מה היא תעשה בי??? היא רק הסתכלה נשקה על מצחי כמו אמא דואגת סידרה את המחט בעגיל חדש ויפה . על ארבע כלבה ,כן גברתי ראש למטה היא אמרה אני בליבי מקווה שזה לא יכאב למה בעצם אני מקווה שלא יכאב הרי גופי כאן שייך לה . לפתע הרגשתי משהו מטייל על גבי זה היה נעים הבנתי שזהו שוט הזנבות היא מטיילת לה איתו על גופי על ישבני. היא החלה להצליף בישבני פעם אחר פעם הרגשתי אותו בוער זה הקטע שתמיד אהבתי כמו ילדה קטנה שאמא מענישה . ההצלפות פסקו להן הרגשתי משהו קשיח קצת קר באזור ישבני ,לא אין מצב שהיא חודרת אלי אנאלית סיכמנו שקודם נדבר נראה אם אני מוכנה לכך ובטח שהיא לא תעשה זאת בלי הכנה לא אין מצב שהיא שהיא חודרת אלייי לישבן עכשיו ! מתברר שטעיתי בלי הרבה הכנות באופן הכי כואב היא פשוט הכניסה לי אותו בקושי אבל הכניסה. צרחתי מכאבים פעם ראשונה שלא עמדתי בכאב ופשוט צרחתי . ההצלפות לא איחרו להגיע להן הבנתי שאני חייבת לשתוק. ההצלפות נרגעו להן וידה החלה לגעת בכוס שלי החלה לשפשף לי את הדגדגן . תאנחי כלבה שלי אני יודעת שזה עושה לך טוב אמרה לי תוך כדי שהיא מלטפת מרגיעה . תהני כל עוד את יכולה כלבה כי זה תכף נגמר. למה היא מודיעה לי לא רוצה להיות מודעת חשבתי לעצמי . במכה הכל הופסק והיא חזרה לזיין אותי בישבן הרגשתי שאני נקרעת שעוד שניה הצבע האדום שהבטיחה יגיע והוא אכן הגיע רק אז הייתה מרוצה . בכיתי , דמעות ירדו ללא הפסקה היא חדלה מלזיין הוציאה אותו ממני ונתנה לי ללקק הטעם שלי עם דם מעורבב לא עשה לי טוב. היא הרימה אותי למקלחת שטפה את כולי ליטפה חיבקה הסתכלה עליי בעינייה המהפנטות שאמרו לי שעכשיו הכל בסדר . רציתי לשאול למה ככה למה במקום הכי רגיש היא הייתה הכי אכזרית ? אבל לא יכלתי להוציא הגה מפי. רציתי רק להיות מחובקת איתה. יותר מאוחר כששכבנו במיטה המשכתי לחשוב למה במקום הכי רגיש שלי היא הייתה הכי אכזרית, רק תשובה אחת עלתה במוחי , הלמידה וההתנסות הכי טובה היא במים הקרים ביותר והעמוקים ביותר. |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באפר׳ 2011
עלומה(אחרת) • 15 באפר׳ 2011
לא נראה לי שהצלחת להחיות את הפורום
|
|
Franchesca |
לפני 13 שנים •
17 באפר׳ 2011
קראתי.
לפני 13 שנים •
17 באפר׳ 2011
Franchesca • 17 באפר׳ 2011
ונלחצתי.
|
|
מיסי(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
19 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
19 באפר׳ 2011
מיסי(נשלטת) • 19 באפר׳ 2011
אני מקווה שזו פנטזיה, כי המציאות הזאת מדאיגה
|
|
א האסלה(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
Re: קראתי.
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
א האסלה(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2011
Franchesca כתב/ה: ונלחצתי.
ואיי גם אני נלחצתי אני מקווה שזו רק פנטזיה ולא מעבר אפילו לא פנטזיה |
|
עוֹלָם |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
דווקא אהבתי
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
עוֹלָם • 21 באפר׳ 2011
|
|
ג'ון סטודיו חיפה(שולט) |
לפני 13 שנים •
28 באפר׳ 2011
הפורום חי
לפני 13 שנים •
28 באפר׳ 2011
ג'ון סטודיו חיפה(שולט) • 28 באפר׳ 2011
אני דווקא מאד מרוצה מהפורום בתור גולש חדש
שנכנס רק לפני כמה ימים האתר מקסים והפורום מעניין וכן יש הרבה תגובות יצא לי לקרוא הרבה מהתגובות יש כאן אנשים ברמה |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 13 שנים •
29 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באפר׳ 2011
TV_Eye(שולט) • 29 באפר׳ 2011
אבוי!!!
איך אפשר? סיפור BDSM קשה? ועוד באתר כזה ? |
|
ג'ון סטודיו חיפה(שולט) |
לפני 13 שנים •
30 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
30 באפר׳ 2011
ג'ון סטודיו חיפה(שולט) • 30 באפר׳ 2011
TV_Eye כתב/ה: אבוי!!!
איך אפשר? סיפור BDSM קשה? ועוד באתר כזה ? אנחנו מכירים יש לך סיפור קשה ראש מורכב.... |
|