אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך מתמודדים עם הורים שיודעים על הכלוב?

טרבולי והקצפת
לפני 13 שנים • 5 במאי 2011
טרבולי והקצפת • 5 במאי 2011
1. לפני הכל אתה צריך להבין שאיך שלא מסובבים את זה, אתה לא אשם בשום דבר. אתה לא אשם שהשארת את האתר פתוח. אתה לא אשם שיש לך תחביבים כאלה. אתה לא סוטה מין. ואתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד. נראה לי שהנקודות האלה ברורות לך, ולמרות זאת חשוב לי להעלות את זה על הכתב.

2. אתה צריך לצאת מהבית מיד. המצב הנוכחי לא בריא לך, הוא מנציח ומטפח את חוסר הכבוד שהם רוכשים כלפיך, הוא מעמיק את הפערים בינך לבין הוריך, הוא גורם לך להתבוסס בתחושות אשם ולהכנס למצב נפשי קשה. מה שמביא אותי לנקודה החשובה כאן: אדם צריך להיות אחראי כלפי עצמו עוד לפני שהוא אחראי לאחרים. מה זאת אומרת כלפי עצמו?
זאת אומרת שאם אתה היום בן 25, יש לך, נניח, 70 שנה לחיות עד מותך. ב-70 שנה האלה אתה תתפתח ותשתנה. אולי תתחתן, אולי יהיו לך ילדים. הכל יכול להיות. אתה לא יכול להרשות לעצמך להזניח את עצמך בהווה, משום שבכך אתה כובל את דון קישוט העתידי. אתה כיום אחראי למצבו, בדיוק כמו לילד. והוא העתידי זה לא באמת אתה בהווה. הוא אדם שונה, מפותח, חכם, מנוסה, אך תלוי לחלוטין בבחירות שאתה עושה בהווה. זו המשמעות של אחריות על עצמך.

3. זה ויכוח מתמשך אבל אגיד את דעתי בתמצות. לעולם, תחת לא משנה אילו נסיבות, אסור לך לשתף את ההורים בשום דבר שקשור למין. הם לא מסוגלים להבין, ואתה לא מסוגל להסביר באופן שהם יבינו. אתה תדבר והם לא ישמעו. חבל על הזמן. ואם הם מעלים נושאים כאלה, אל תגיב. אל תדבר. תן לזה לעבור לבד. תתעלם.
כן, אני יודע שיש הורים שהם בעצם החברים הכי טובים של ילדיהם ומדברים על הכל. זה החריג, לא הכלל.

4. במשך הזמן שאתה בבית, עד שאתה יוצא ממנו, אתה צריך להפעיל משטר טרור. תקנה מנעול לדלת. תנעל את עצמך מבפנים כשאתה רוצה. כשידברו איתך על מין אל תענה. כששואלים אותך לאן אתה הולך אל תענה. עם זאת, תנהל איתם יחסים רגילים בכל שאר המובנים. הם לא יבינו בהתחלה אבל הבלבול שלהם למעשה ישרת אותך. תשרטט את הגבולות בעצמך, כי ברור שהם לא הולכים לעשות את זה עבורך.
כן, אני יודע, זה לא נעים. אבל זה הרע במיעוטו. כל גישה אחרת רק תחריף את הבעיה.

בהצלחה.
don kishot​(נשלט)

יש לי מחשב משלי בחדר שלי..

don kishot​(נשלט) • 5 במאי 2011
הרשתי לעצמי להשאיר פה דברים פתוחים(כלומר במינוס)שלא נראים על המסך אבל למעשה התיקיות או האתרים פתוחים במחשב
לא העלתי על דעתי שהם ירשם לעצמם להעיף מבט במחשב כשאני לא בבית.
כנראה שזה מה שעשו,אחרי שקלטו שאני גולש באתר הכלוב ויוצא למסיבות סאדו (הטעות הראשית שלי הייתה שמידי פעם נכנסתי לאתר ממחשב בחדר אחר והשארתי עקבות)
הם ממש עשו מעקב בשביל לדעת מה הפטישים שלי מסתבר

הם לא מפסיקים לחפור לי בכל הזדמנות שכל הבנות פה סוטות וחולות,שאני עושה לעצמי נזק שאני מכיר כאלה בנות,שאני צריך להיזהר שלא יסחטו אותי ועוד ועוד..
אני כל פעם מגיב בזעם-אתם מדברים שטויות..לא מבין מה אתם רוצים.זה לא לדיון בכלל
והולך לחדר.
והם בשלהם.
זה לא יעבור לאף אחד מהצדדים.אני עדיין ארצה להמשיך לצאת לאותן מסיבות,והם יחשבו שאני הורס לעצמי את החיים,וכל פעם שאצא מהבית יתחילו לנאום לי שאין לי מה לחפש שם,כי כולן סוטות שרוצות להשתין עלי.

ייאוש מוחלט...
kaly
kaly • 5 במאי 2011
ההורים שלי גם הגיבו התחלה כאילו חרב עליהם עולמם,אבל עמדתי על שלי ואפילו הכנסתי את הבדס"מ הבייתה,הראתי לאמא שלי ציוד וקולרים,אבא שלי עדיין חושב שאני פסיכית.אמא פחות...

אני חושבת שאתה צריך לקחת צעד אחורה.

נקה ת'ראש ותחשוב מה אתה עושה עם החיים שלך,אתה בן 25,כבר לא ילד.

תן להורים שלך להתמודד עם זה.אל תתחצפ אליהם,זה פשוט לא יפה.

הם עוקצים-תתעלם.

הם שואלים-תענה בסובלנות

הם כועסים-תתאדה לחדר שלך ותן להם להוציא קיטור

בסופו של דבר,או שהם יקבלו אותך כמו שאתה או שלא

אני לא מאמינה שהם פשוט ישכחו שטיילת בכלוב,בטח לא אחרי שראו תמונות שלך על 4 מקולר...

זו יציאה מהארון לכל דבר.תעמוד על שלך.
don kishot​(נשלט)
טרבולי והקצפת כתב/ה:
1
כן, אני יודע שיש הורים שהם בעצם החברים הכי טובים של ילדיהם ומדברים על הכל. זה החריג, לא הכלל.

4. במשך הזמן שאתה בבית, עד שאתה יוצא ממנו, אתה צריך להפעיל משטר טרור. תקנה מנעול לדלת. תנעל את עצמך מבפנים כשאתה רוצה. כשידברו איתך על מין אל תענה. כששואלים אותך לאן אתה הולך אל תענה. עם זאת, תנהל איתם יחסים רגילים בכל שאר המובנים. הם לא יבינו בהתחלה אבל הבלבול שלהם למעשה ישרת אותך. תשרטט את הגבולות בעצמך, כי ברור שהם לא הולכים לעשות את זה עבורך.
בהצלחה.

מה שמצחיק שאבא שלי חושב שהוא החבר הכי טוב שלי..חושב שזה גזעי שהוא קורא לי אחי
הוא בטוח שזה לגיטימי שבחור בן 25 ילך עם אבא שלו לחפש ביגוד (הוא אומר לי כל הזמן-לך אין טעם באופנה..אני רואה איך צעירים מתלבשים..אני יודע)כמה שאני מסביר לו שזה פטתי שבחור בן 25 ילך עם אבא שלו לקנות בגדים..הוא חושב שאני הדפוק פה

אני לא יכול לא לענות להם כשהם שואלים לאן אני הולך..הם עושים לי חקירה צולבת..מה שאני לא אגיד להם,הם בטוחים שאני יוצא למסיבת סאדו מאזו..
טרבולי והקצפת
טרבולי והקצפת • 5 במאי 2011
בכך שאתה עונה לחקירה הצולבת, אתה מעודד אותם להמשיך.
בכך שאתה הולך עם אבא שלך לקנות בגדים, אתה מעודד אותו להמשיך.

כמו שאחרים אבחנו כאן לפני - הבעיה היא הרבה יותר גדולה מהנטיה המינית שלך או כל דבר דומה. הבעיה היא שהם חושבים שאתה צעיר בעשר שנים מגילך האמיתי. ואתה צריך לעשות מעשה, כדי להתנתק מזה. אתה צריך לצאת מהבית.

הם חושבים שאתה הולך למסיבת סאדו-מאזו? שיבושם להם. מצדך שיחשבו את זה בכל פעם שאתה יוצא מהבית. אתה אל תגיב. משטר טרור.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
ברור שההורים שלך לא מבינים איפה הגבול ומה מידת המעורבות שראוי שתהיה להם בחיי בנם בן ה-25. השאלה היא, האם אתה מבין את זה. אתה מתלונן על ההתנהגות שלהם ומשום מה מפספס את העובדה שאתה לא חייב לתת לזה משקל בחיים שלך. "אבא אומר כך וכך" - אז מה שהוא אומר. אתה לא חייב להתעסק עם זה. אתה לא יכול לשלוט בהתנהגות שלהם, אבל אתה כן יכול לשלוט בהתנהגות שלך ובאיך שאתה בוחר להתמודד עם זה. ולקחת את זה קשה זו בחירה, לא חובה.

ולמה באמת לא לעזוב את הבית? בכל מקום מחוץ לתל אביב אפשר לשכור דירה עם שותפים בעלות סבירה לחלוטין. יש משהו שמונע ממך לעבוד?
שרמומית

Re: יש לי מחשב משלי בחדר שלי..

שרמומית • 5 במאי 2011
don kishot כתב/ה:
הרשתי לעצמי להשאיר פה דברים פתוחים(כלומר במינוס)שלא נראים על המסך אבל למעשה התיקיות או האתרים פתוחים במחשב
לא העלתי על דעתי שהם ירשם לעצמם להעיף מבט במחשב כשאני לא בבית.
כנראה שזה מה שעשו,אחרי שקלטו שאני גולש באתר הכלוב ויוצא למסיבות סאדו (הטעות הראשית שלי הייתה שמידי פעם נכנסתי לאתר ממחשב בחדר אחר והשארתי עקבות)
הם ממש עשו מעקב בשביל לדעת מה הפטישים שלי מסתבר

הם לא מפסיקים לחפור לי בכל הזדמנות שכל הבנות פה סוטות וחולות,שאני עושה לעצמי נזק שאני מכיר כאלה בנות,שאני צריך להיזהר שלא יסחטו אותי ועוד ועוד..
אני כל פעם מגיב בזעם-אתם מדברים שטויות..לא מבין מה אתם רוצים.זה לא לדיון בכלל
והולך לחדר.
והם בשלהם.
זה לא יעבור לאף אחד מהצדדים.אני עדיין ארצה להמשיך לצאת לאותן מסיבות,והם יחשבו שאני הורס לעצמי את החיים,וכל פעם שאצא מהבית יתחילו לנאום לי שאין לי מה לחפש שם,כי כולן סוטות שרוצות להשתין עלי.

ייאוש מוחלט...

):
רק חיבוק
שרמומית
שרמומית • 5 במאי 2011
don kishot כתב/ה:
טרבולי והקצפת כתב/ה:
1

בהצלחה.

מה שמצחיק שאבא שלי חושב שהוא החבר הכי טוב שלי..חושב שזה גזעי שהוא קורא לי אחי
הוא בטוח שזה לגיטימי שבחור בן 25 ילך עם אבא שלו לחפש ביגוד (הוא אומר לי כל הזמן-לך אין טעם באופנה..אני רואה איך צעירים מתלבשים..אני יודע)כמה שאני מסביר לו שזה פטתי שבחור בן 25 ילך עם אבא שלו לקנות בגדים..הוא חושב שאני הדפוק פה

אני לא יכול לא לענות להם כשהם שואלים לאן אני הולך..הם עושים לי חקירה צולבת..מה שאני לא אגיד להם,הם בטוחים שאני יוצא למסיבת סאדו מאזו..

בטח שאתה יכול !

"הולך, מה זה משנה לאן?"
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 5 במאי 2011
תשאל אותם למה הם חושבים שיש לך את הנטיות האלו, שיתעסקו עם זה קצת.
don kishot​(נשלט)

זה נורא מסובך כל העניין..

צריכים להבין שהם נותנים לי הכל (חוץ מפרטיות)
נותנים לי את האוטו כשאני רק רוצה (וכשההורים נותנים לך את האוטו,אתה לא יכול להגיד להם לא עניינכם לאן אני נוסע..)
נותנים לי כמה כסף שאני רק צריך למה שאני רק צריך
ממנים לי את הלימודים..

פלא שאני מרגיש מגעיל כשאני נועל את הדלת??