כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
9 במאי 2011
החיבור הקשה מנשוא...
לפני 13 שנים •
9 במאי 2011
כלבלב אנושי • 9 במאי 2011
תמיד היה לי קושי בחיבור המהיר (מידי) לטעמי,
בין השכול של יום הזיכרון, לשמחה של יום הצמאות, רבות דובר, וכנראה ימשיך להיות מדובר, על החיבור הבלתי אפשרי הזה. עם כל הצער והכאב לנופלים, ולמשפחות השכול הכה רבות... שיהיה לכולנו יום עצמאות שמח !!!! { ולו רק כדי להראות לאויבינו / שונאנו, מבית ומחוץ לגבולות ארצנו, שלא יעזור להם, אנו כאן ונשאר כאן !!! } |
|
אישה קצת אחרת(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
אישה קצת אחרת(נשלטת) • 10 במאי 2011
גם לי החיבור הזה
הוא בלתי אפשרי... חג עצמאות שמח!!! |
|
the rain song |
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
the rain song • 10 במאי 2011
החיבור הזה נכפה עלינו מאותו רגע שבן גוריון הכריז על הקמת המדינה.
אנשים רקדו ברחובות בשמחה אמיתית ותוך כדי פרצה מלחמת השחרור. זה גורלנו. אפשר לדבר על זה לנצח אבל זאת ההסטוריה שלנו. חג שמח מאוד ! |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
בטי בום(שולטת) • 10 במאי 2011
החיבור הזה באמת יפה באופן סימלי ואני מבינה את הרעיון שעומד מאחוריו, אבל ראית פעם משפחה שכולה שמצליחה לעשות את הסוויץ? אני תכננתי אתמול לצאת למסיבות, יעידו על כך כל החברים שלי שקבעתי איתם והאמת שכרגיל נשארתי בבית. גם לנו מגיע לחגוג לא? |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
כלבלב אנושי • 10 במאי 2011
בטי בום כתב/ה: החיבור הזה באמת יפה באופן סימלי ואני מבינה את הרעיון שעומד מאחוריו, אבל ראית פעם משפחה שכולה שמצליחה לעשות את הסוויץ? אני תכננתי אתמול לצאת למסיבות, יעידו על כך כל החברים שלי שקבעתי איתם והאמת שכרגיל נשארתי בבית. גם לנו מגיע לחגוג לא? גב' בטי בום, כ"כ מזהה עם דברייך, עם כאבך... את כה צודקת !!! אכן, זה חיבור (לכאורה) הכרחי והגיוני, שבמותם הנופלים העניקו לנו עצמאותנו, אך כפי שאמרת ברבה כאב, גם לכם, משפחות הנופלים, מגיע לחגוג... שולח לך חיבוק גדול !!!! |
|