סימן כחול(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
נדודי שינה
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
סימן כחול(מתחלף) • 16 במאי 2011
כבר אחרי 3 לפנות בוקר, לא הצלחתי להירדם ואיכשהוא אני מוצא את עצמי כאן, כותב.
אתמול חברה שלי אמרה לי שהיא מוכנה לנסות, היא רוצה שאני אשלוט בה אני בטוח שכל אחד היה קופץ על המציאה ורק אני לא יודע מה לעשות. אני יזמתי איתה את השיחה, איכשהוא קיוויתי שזה שאני מעלה את הנושא יגרום לה להסתקרן ולחקור ואולי זה ימצא חן בעיניה, סיפרתי לה גם שהשתתפתי בסשן בפומבי בדאנג'ן ומסתבר שהיא הגיעה לשם פעם בטעות עם חברים והזדעזעה מהמקום. ועכשיו בלי שבדקה ובלי שום ידע מקדים היא מסכימה שאשלוט בה. למה אין לי חשק? מה לא בסדר אצלי? |
|
Bent |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
Bent • 16 במאי 2011
אתה בסדר,
אפילו בסדר גמור, היפוך של 180 מעלות שכזה אמור להעלות אצלך את הצורך לבדוק את הסיבה אליו. עכשיו יש לך שתי אופציות (לדעתי), לגשש במילים או לגשש במעשים: מילים אומר לחפור איתה עוד ולברר מה היא רוצה לחוות, מה היא מוכנה לעשות, ורק אז להגיע לתכלס. מעשים אומר לתכנן סשן למתחילה, עדין ונבנה, לתת לה מילת ביטחון, ולראות מה זה עושה לה. (אני בעד אופציה ב., יותר מדי מילים לעיתים הורסות). בהצלחה. |
|
לילה לבן |
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לפני 13 שנים •
16 במאי 2011
לילה לבן • 16 במאי 2011
בטח שלדבר. לא צריך לחפור עד שמגיעים לסין. קצת תיאום ציפיות, קצת הרגעה... אני לא אעשה לך שום דבר שאת לא רוצה... בואי נראה מה מסקרן אותך, מה אולי מדליק אותך קצת... לא נעשה פה דאנג'ן! נתחיל בקטנה ונראה איך זה הולך... אני אוהב אותך מאוד והכי מעריך את זה שאת רוצה לנסות בשבילי. אבל חשוב לי שזה גם יהיה בשבילך. כאלה. ובאמת תוודא שהיא לא עושה את זה מתוך פחד לאכזב אותך או לאבד אותך. זו הסיבה הכי לא טובה בעולם. |
|