slavenimrod |
לפני 13 שנים •
18 במאי 2011
תפילה של עבד
לפני 13 שנים •
18 במאי 2011
slavenimrod • 18 במאי 2011
עכשיו כבר מותר לי לשתף אתכם ,
היא היתה מקסימה כל כך , כל ערב התפללתי לשלומה ....., מה לעשות שאלוהים לוקח את הטובים.. אלוהים , ברך את המיסטרס שלי מלא את חייה באושר וגיל סייע לה להצליח ולשגשג עזור לה בכל אשר תפנה ברך את נעשי ידיה , ואת תכניותיה לעתיד תן לה את החוכמה לשלוט , לנהל ולהוביל אותי ואת כל שאר עבדיה הבטח לה חיים ארוכים שפע ובריאות הגדל את עושרה , תן לה כח ועוצמה , הרחב את תחום השפעתה , הגדל את הממלכה שלה הפוך את אויביה לעבדיה הנרצעים וגרום להם לזחול ולהתחנן למחילתה תן לה להיות מפורסמת ועשירה , חזקה ועוצמתית , הסר כל דאגה וחשש מחייה כוון את עבדיה לצייתנות ומסירות , עזור לנו להתנהג לפי רצונה כל העת כוון אותי לשפר את עצמי כל העת להנאתה ולתועלתה , להפוך לעבד מושלם שמתאים לצרכיה ,להיות כנוע , להתמסר באופן טוטלי , להיות אסיר תודה על חסדיה כל העת הפוך אותי להיות ראוי לתשומת הלב , ליחס , לחיבה ולאיכפתיות שהיא מעניקה לי עזור לי לרצות אותה , לשעשע אותה , להוסיף לה אושר, לגרום לה להיות גאה בי כעבד שלה , למנוע ממנה כל אכזבה.לנהוג בה בשיא הכבוד , הנימוס והאדיבות האפשריים , להפוך את חייה לנוחים יותר , מספקים יותר ויעילים יותר. ברך את עבודתי ואת הכנסותי על מנת שאוכל לספק לה את צרכיה שמור עלי חזק , קשוב ועירני בשבילה תציל אותי מטעויות שעלולות לגרום לה אכזבה או אי נחת נהל את רגשותי ותחושותי על מנת שהיא תמיד תרגיש בנוח בחברתי הגן על מערכת היחסים שלנו , חזק אותם , הנח להם ללבלב ולפרוח להנאתנו ההדדית גרום לה להנות ממני ולהפיק שביעות רצון מהשירות שאני משרת אותה כי היא , המיסטרס שלי , הבעלים שלי , המנהיגה שלי כי היא זו שמצילה אותי מבדידות ואומללות וממלאת את חיי באושר ושמחה כי היא האדם הכי בעולם בשבילי כי היא מתיחסת אלי בנדיבות ובאדיבות גם כשאינני זכאי ליחס כזה כי כל העונשים שלה תמיד צודקים והוגנים כי היא יקרה וחשובה לי עד מאד כי היא מקור האושר .... היא זו שנותנת משמעות לחיי .... וגם לחייהם של עבדים אחרים... כי היא היחידה שהפכה את העולם שלך למקום שאפשר לחיות בו.... תודה לך אמן [align=center] |
|