|
|
לפני 14 שנים •
21 במאי 2011
ספייס...
לפני 14 שנים •
21 במאי 2011
נוריתE • 21 במאי 2011
הייתי על ארבע בתנוחה שלי ואדוני, הצליף ברצועת עור על אחורי ועל גבי וצדדים,לא מזניח אף חלק וחלק לא מקפח אף אחד
מחממם מחממם מאדים את העור הלבן הרגיש ואני גונחת גונחת עם כל נחיתה ונחיתה של העור על גופורכושו של אדוני צובע אותו בצבעים שיהפכו סגול כחול דוהים לאט לאט עם הימים שעוברים עד שיפנו מקומ לחדשים.. התחלתי לשקוע לרחף לשקוע לרחף להתנדנד על בירכי קדימה אחורה כמו בתפילה של טראנס איייייייייייייייייייי קולות עמומים עמוקים ,צרודים, בוקעים מגרוני קולות שלכלבה אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכל כך שקעתי מהיד של אדוני,המצליפה מייטיבה מכאיבה,עד שבכלל לא הירגשתי את האיגרוף שלו שכבר היה עמוק עמוק בתוך הכוס החם המרטיב מאותן ההצלפות שהיו והמשכתי כמו דארוויש מיתפלל, לדפוק את עצמי על האיגרוף קדימה אחורה כמו שנענתי אל הרצועת עור שלו לאט לאט כמו בחלום הימשכתי על האגרוף ניפתחת ניפתחת ניפתחת לרווחה כמו פרח שהתעורר משנת חורף עמוקה וחזר לחיים לאור השמש הטוב גונחת עמוק עמוק אל השטיח בו היו טמונים פני מרפה מכווצת אגרופים מבלי להרגיש והכוס גם הוא מתכווץ נפתח ביחד עם פי הטבעת שלי, מראה אל אדוניו כמה אדוניו עושה טוב ברכוש שלו אבל כמו כל דבר מיטיב מכאיב מענה מענג, אדוני הפסיק והוציא את האגרוף,נהנה לראות את הכוס מתכווץ מרפה מרטיב מנזיל וחלילה שאדוני יחשוב,אפילו לקפח כל חור בגופה של כלבתו הוא קם,ובא אל לפניה, על הבירכיים כלבה, ציווה קולו וכלבה קמה על בירכיה עינייה עצומות שלא לראות את מה שאסור לה, ושמעה את הרוכסן ניפתח וידעה, פתחה פיה מצפה מריירת אל הפאלוס של האדון,רפויה נינוחה נכנעת כנועה ...גונחת בשקט עם כל נגיחה ונגיחה אל גרונה, מענגת את אדונה תאונני כלבה, אמר קולו של אדון,תאונני כלבונת שלי וזאת,שלחה יד בצייתנות עיורת אל בין ירייכה מפשקת רגליים שיראה האדון, לאט לאט משפשפת דגדגן רטוב, ואדונה המשיך לענג עצמו בפיה והלשון שלה התרוצצה ליקקה סביב סביב לו הוא ליטף את ראשה ובשביל ליטוף מיד אדונה, תלך הכלבה לכל מקום שירצה אדונה להוביל אותה האדון הוציא עצמו מפיה, וציווה עליה שוב לרכון על ארבע והיא נשקה לנעלו מתרפקת עליה כמו אל שמיכה או כרית אהובה ומוכרת ואז הסתובבה מציגה עצמה בפני אדונה לרווחה, רגליים מפוסקות אחוריים מורמים ראש כתפיים מוצמדים לשטיח ,ידיה, שלוחות קדימה... ממתינה ואדוני בא אל מאחוריה שוב ושוב שמעה את צליפת הרצועה או החגורה שלו חלקיק שניה לפני שנחת על אחוריה לא ירחם אדונה על הכלבה שלו שמאלף למען תענוגיו הוא שוב ושוב ועוד עוד ספורת בשקט מבלי להרגיש אחד אדוני שתיים,אדוני,שלוש אדוני ארבע אדוני חמש אדוני עוד עוד עוד תענוג בא עם כאב כאב בא עם תענוג א-דונישלי.... והנה,הפאלוס שלו מוצמד אל פי הטבעת הסגור מכווץ,זה שלפני זמן אצבע הכאיבה לו ,היכאיבה,מאוד מפשק את לחיי הישבן בידיו,אוחז בה חזק שלא תברח לא תתחמק ממה שיבוא עליה אליה בתוכה הסגור היטב ומתוך פיה הכבוש אל השטיח עלתה זעקת כאב,דמעות סינוורו,שרפו יללות קלות חמקו מגרונה בעוד אדוני פותח את אשר שייך לו,לאט לאט מחליק פנימה בנגיחות א ט יות כ ב דות עוד עוד והיא גונחת מיללת משמיעה צלילי כאבה באזני אדונה מנסה לשנות תנוחה להקל מעט מעט על הכאב אבל קול אדוניה מצווה לא לזוז או אחרת,יכאב יותר יכאב מאוד מאוד והיא נפתחת,מורחבת לאט לאט כי אדונה לפעמים כן מרחם,קצת והכוס מתכווץ ביחד עם הישבן הניפתח ומרטיב מרטיב בלי שליטה ואדוני,מניח לה באיטיות להחליק למטה אל השטיח על ביטנה לשכב תחתיו והפאלוס עוד חציו או יותר בחוצ והיא,לא רוצה להיות בשום מקום אחר פרט לבו היא נימצאת והוא, עולה עליה מגביר לאט לאט את קצב הנגיחות אל תוכה כבדות כבדות עמוק עוד ועוד והיא מרגישה שרטוב,נוזל רטוב טיפות טיפות באות משם ולחלקיק שניה חצי ער היא תוהה, מרטיבה עכשיו גם משמה? הקולות שבוקעים מגרונה הם לא קולות אנוש כאלו לא שמע איש מעולם לפני אדונישלי הוא כבר מחליק יותר בקלות עמוק עמוק לתוך תוכה מגביר את הקצב נוגח באחוריה,עושה בהם,כמו בשלו כי שלו הם ושלו בלבד כמו כל כולה היא. ומתוך כמו חלום היא שמעת את קול אדונה משחרר את זרמתו החמה המלוחה השורפת צורבת בתוכה ביחד עם שתן שלו ממלא את כולה.... והיא,כבר לא שם...היא כן שם כל כולה ,שלו. |
|
|