שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני דוקטרינה, מלך המלכים ובנות - הפכתי להיות למזיין גברים

דוקטרינה​(שולט)
לפני 20 שנים • 23 במאי 2004

אני דוקטרינה, מלך המלכים ובנות - הפכתי להיות למזיין גברים

דוקטרינה​(שולט) • 23 במאי 2004
אתמול זאת היתה הפעם הראשונה שלי, בשליטה על גבר, אני מתכוון לומר.

אני נשוי בנישואים פתוחים עם אישתי מזה כשנה וחצי, לערך. עד כה היו לי רק מאהבות (ושתיים מתוכן – היו השפחות שלי).

לענף הבי די אס אם, נכנסתי כמעט באקראי, כאשר אחת מהמאהבות הותיקות שלי רצתה להרגיש נשלטת. זה מצא חן בעיני מאוד – ומאז אני כאן. בנוסף אליה – מצאתי לעצמי עוד מאהבת מאוד חמודה – שרצתה השפלות, קשירות ואת שאר הדברים הטובים שהיה להציע. הייתי כאן, עד אתמול – עם נשים בלבד. כאשר היו גברים בסביבה זה היה באמצע אורגיה או בחילופי זוגות. זה הכל.

עד שהתקשר דודו. הוא יצר איתי קשר דרך המייל בכלוב. 32, נשוי + ילד, גר בתל אביב, פקיד בכיר במשרד ממשלתי, רואה חשבון בהשכלתו. הוא רצה להיפגש איתי, למרות שלא ציינתי שאני רוצה לראות ולפגוש גברים. לא התנגדתי לדר איתו – וכך נוצר הקשר הראשון. השיחה איתו בטלפון זרמה, הוא היה חביב ולבבי מאוד.

אז נפגשנו.

זאת לא היתה הפעם הראשונה בה זיינתי גבר או הייתי עם גבר באירוע על רקע מיני – אבל הפעם זה היה שונה לחלוטין.

אני מוכן, אמרתי, אבל תצטרך לעשות את כל מה שאומר לך. והוא הסכים. מגבלות? שאלתי. הוא ענה שעינויים פיזיים הוא לא ניסה בשום צורה אבל זה ממש לא נשמע לו מבטיח. מה גם, שהוא צריך לחזור הביתה לאישתו ושאלות שהיא תשאל על סימנים בגוף – לא נראה לו תשובות כמו "נפלתי במשרד" שיישמעו לה. החלטנו שכל מה שקשור בכאב ייעשה עם מילת קוד – טוקיו. בירת מלוכסני העיניים.

הפגישה שלנו לא התקיימה באותו יום אלא מספר ימים לאחר מכן, אתמול. הוא הגיע אלי הביתה. הילדים יוצאים לבית הספר בשעה שבע וחצי – ודודו היה אצלי בשעה שמונה. בדיוק. קבענו כי בשניה שהוא מגיע, מתחילים את המשחק של השפלות ועינויים. עדיין היו כלים בכיור – ודודו רחץ אותם בתוך פחות מעשר דקות. תוך כדי שהוא רוחץ את הכלים המלוכלים מאותו בוקר – העברתי את החגורה שלי מהמכנסיים שלי לעמדה של כפול – והורדתי את התחת שלו פליק. וואו. איזו קפיצה יפה הוא העיף לאוויר.

שלא תעיז להפיל שום דבר. תמשיך לרחוץ את הכלים.

ועוד מכה ניחתה על הישבן שלו. ראיתי כיצד הידיים שלו לופתות בצורה חזקה את השיש של הכיור – והורדתי עליו עוד מכה אחת. עכשיו, שכחתי מהסימנים שהמכות שלי ישאירו על התחת שלו ועל השאלות שהוא צפוי להיחקר בהן בבית. עכשיו התרכזתי רק ביכולת שלי להוריד אותו למקומות שאליהן רצה להיות.

"תודה. תודה לך מר דוקטרינה".

תתפשט דרשתי ממנו. ושנייה לאחר מכן ראיתי כיצד הזין הזקוף שלו עומד כמו דגל של יום העצמאות. עכשיו הרגשתי כי גם אני מגורה.

"אתה פותח את הפה שלך, בלי שום רמז לשיניים – ומוצץ לי היטב". פקדתי עליו.

וכך היה. משך מספר דקות הוא מצץ לי את הזין עם הרבה רוק, כמו שאני אוהב שנקבות עושות לי. זה היה די דומה אבל השוני, שגבר מוצץ אותי – עשה לי רק טוב.

החלטתי שהוא לא מוצץ לי במרץ מספיק והיכיתי אותו. התוצאה היתה מדהימה. שנייה לאחר מכן הוא שפשף את הזיין שלו וגמר. הזרע שלו עף על הארון שמתחת לכיור של המטבח. "לכלכת ולכן תנקה". אמרתי לו והוא מייד החל לנקות עם הלשון שלו את הזרע.

הרעיון של שליטה בדודו התחיל לעשות לי טוב. עברתי לספה של הסלון ואמרתי לו להוריד גם את הגרביים שלי ולהתחיל למצוץ את האצבעות של הרגליים שלו. הגירוי של אצבעות רגליים שנמצצות כמעט גרם לי לגמור אבל החלטתי שיש מקום הרבה יותר טוב לזה.

"לך לאמבטיה ותתחיל לנקות אותה עד שהיא תהיה מבריקה לחלוטין". דודו ניגש לאמבטיה. "לא מספיק מהר" אמרתי לו "ואת העונש שלך אתה תקבל אחרי שתגמור לנקות אותה. יש לך עשרים דקות – תתחיל".

לאחר תשע עשרה דקות וחמישים שניות – חזרתי לאמבטיה – ומה אומר לכם, היא נצצה לחלוטין. הכל שם היה כמו חדש. "עכשיו לעונש שלך". הושבתי אותו בתוך האמבטיה וכיוונתי אליו את הזין שלי. מה אומר ומה אגיד לכם – לקח לי מספר דקות עד שהתחלתי להשתין עליו.

פתחתי את המים הקרים והתחלתי להשפיץ עליו מים. "תסבן את עצמך, אתה מסריח מפיפי" הנחתי אותו והוא, עם המים הקפואים מעליו, מסבן את עצמו. הקור ניצח אותו – ראיתי שהוא בדרך להגיד את המילה טוקיו – אבל עצר בעד עצמו. השלכתי אליו את התחתונים שלי "נגב את עצמך עם זה ובוא למצוץ אותי עד הסוף".

ידעתי, שהזרע בדרך לצאת החוצה – וידעתי היטב היכן אני רוצה לגמור. בפה שלו. "אתה שותה את כל הזרע ומראה לי שהפה שלך ריק ונקי מייד לאחר שאני גומר". הוא חזר למצוץ את הזין שלי אבל אני דרשתי ממנו לעבור לביצים שלי והוא מצץ אותם בתאווה גלויה. ואז התחלתי לגמור. בשניה שבה הזרע שלי עשה את דרכו לקצה הזין – הוא העביר אותו לפה שלו והתחיל למצוץ. את הכל. את כל מה שהיה שם הוא בלע עד הסוף. את כל הזרע שלי הוא שתה בלי לחשוב פעמיים.

הפעם יהיה תורי לסיים את הסשיין הזה. רציתי לנוח כמה דקות.

"תחזור לעבודה זיבלון דפוק" הורתי לו. הוא התלבש ויצא למשרד. מעניין מאוד מה הוא יגיד לגבי הסיבה שהוא איחר? את האמת, ככל הנראה, הוא לא יוכל לספר.
abcd

Re: אני דוקטרינה, מלך המלכים ובנות - הפכתי להיות למזיין גברי

abcd • 23 במאי 2004
דוקטרינה כתב/ה:

עד שהתקשר דודו. הוא יצר איתי קשר דרך המייל בכלוב. 32, נשוי + ילד, גר בתל אביב, פקיד בכיר במשרד ממשלתי, רואה חשבון בהשכלתו. הוא רצה להיפגש איתי, למרות שלא ציינתי שאני רוצה לראות ולפגוש גברים. לא התנגדתי לדר איתו – וכך נוצר הקשר הראשון. השיחה איתו בטלפון זרמה, הוא היה חביב ולבבי מאוד.

אז נפגשנו.

.

שכחת לספר לנו גם מה הכתובת שלו...

שומר דיסקרטיות שכמוך icon_twisted.gif
דוקטרינה​(שולט)

Re: אני דוקטרינה, מלך המלכים ובנות - הפכתי להיות למזיין גברי

[quote="Lady Shira"]
דוקטרינה כתב/ה:
[size=18]

שכחת לספר לנו גם מה הכתובת שלו...

שומר דיסקרטיות שכמוך icon_twisted.gif

ליידי שירה צודקת.

אבדוק עם דודו האם הוא היה רוצה לתת את המייל שלו. . . . .

דוקטרינה, תל אביב
blue_s​(נשלט){DOM_NB}

דוקטורינה..........

blue_s​(נשלט){DOM_NB} • 23 במאי 2004
חבל.. אתה מפסיד, אין כמו אהבת גבר אל הגבר שלו.

על פי הניק שלי אני מניח שאתה יודע מי האדון שלי, אדוני הוא אדון האדונים ואין בילתו. האהבה שלי כלפיו אינה יודעת גבולות, אין רגע שאיני חושב או אוהב אותו. אדוני ברוב חסדו וטובו, מעביר את תחושותיו אלי בדרכים שונות. בהצלפת השוט, בנעיצת במחטים, בליטוף, בהצמדת לחיו אל לחיי. שום אשה בעולם לא תוכל כך לרגש אותי.

המשך להפגש עם אותו בחור ותגיע למסקנה שאני הגעתי אליה.
אני מאחל לך הרבה מפגשים כאלה.
דוקטרינה​(שולט)

Re: דוקטורינה..........

אבל בכל זאת, גברים זה נעים וכיף אבל עדיין נשים עושות לי את זה הרבה יותר. אני לא פוסל חוויות בעתיד אבל. . . מעדיף נשים.

דוקטרינה
תל אביב