יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 22 במאי 2011
נשרף בלהבה כתב/ה: מורטישיה, אני חושב שיש נקודה אחת שאולי מתפספסת - זיון על ידי אישה עם סטראפ, יכול להיות משפיל, ויכול להיות גם לא.
העובדה עצמה שאישה מזיינת אותך, לא היא המשפילה. היא יכולה להיות מאד אירוטית, חושנית וקרובה - למשל אם עושים את זה פנים מול פנים, לאט ובאהבה. לעומת זאת, אם אתה על 4 ובועלים אותך בכוח ובאלימות (כמו התיאור שלך עם הניאדרטל, רק הפוך), בלי רחמים ובלי להתחשב בך - זה משפיל (בדיוק שכמו בתיאור המקורי שלך, זה השפיל את האישה). בדיוק כמו אישה שתתן לי לענג אותה אוראלית - זה לא משפיל, להיפך, אבל אם היא תשב לי על הפנים, תחנוק אותי ותהיה אלימה כלפיי - זה יהיה משפיל. הכל תלוי בסיטואציה. ואין כאן שום קשר להומוסקסואליות. אז זהו. שאני *כמעט* מסכימה עם זה. העניין הוא, שאני די אוהבת שמזיינים אותי בכוחניות וגם על ארבע. התנוחה משפיעה על האופן שבו הזין מחכך אותך מבפנים וגם העוצמה ואני אוהבת את התחושות. פיזי לגמרי. משפיל? חה חה. "לאט ובאהבה" נשמע לי כמו צירוף לעוס ופיקטיבי. ומה, מהר ובאהבה לא הולך? ולמה רחמים קשורים לזה? אני לא אוהבת שמרחמים עלי, מעדיפה שיתנו לי את הקרדיט שאני יכולה להתמודד עם מה שיהיה. ועדיין לא הגענו להשפלה. אממ... חניקה אמרת? רק פעם אחת נתתי למישהו לחנוק אותי, זה היה די מפחיד אבל ההנאה הייתה עצומה, וגם פה לא עלה על דעתי שמישהו פה משפיל מישהו. אז בעצם, לתחושת השפלה אין שום קשר לכוחניות. תחושת ההשפלה נובעת, לדעתי, מדבר אחד: התפיסה האישית שלך לגבי מה משפיל. אם אני חושבת שלמצוץ זין זה משפיל, אז זה ישפיל אותי, ואם לא אז לא. וזה הכל. הנסיון למיין פעולות לאקט שליטה ולוניל לא נראה לי הגיוני. זיון זה לא אקט של שליטה (במאמרים של חוקרים מסויימים הוא כן, אבל ברור שזו עמדה מסויימת שלא משקפת את העולם כולו), זיון בתחת הוא לא אקט של שליטה, שימוש בזין תותב הוא לא אקט של שליטה, ואפילו הצלפה סוערת לא חייבת להיות אקט של שליטה. שליטה, הובלה, חילופי כוחות - המילים האלה מתארות את איך שאנשים באינטרקציה מרגישים, לא את הפעולה שהם עושים. * * * אני לא רואה הבדל בין אנשים שמחפשים "כל אחת" שתתקע להם דילדו בתחת לבין אנשים שמחפשים כל אחת שתיתן להם לתקוע את הזין שלהם בכוס שלה. אין לזה קשר להומוסקסואליות, אלא רק לחרמנות עיוורת. זה מה שמדליק אותו, והוא מחפש גוף שיגשים את זה. סביר בעיני לחלוטין שלאופי הפנטזיה אין בעצם משמעות. אני מתקשה להאמין שדפוס הפעולה הזה משקף פנטזיה הומוסקסואלית דווקא, אם כי זה ייתכן כמובן, בגלל שהוא כה דומה לשאר סוגי הפנטזיה שמגדירים את הפעולה ומחפשים אשה לתקוע שם. ובעיקר מפני שאני לא רואה קשר ישיר בין חפצים פאליים לבין גבריות, וליתר דיוק - בין הרצון שיתקעו לך חפצים פאליים בתחת לבין הומוסקסואליות. כי הומוסקסואליות *אינה* רצון שיתקעו לך משהו קשה בתחת, אלא משיכה מינית לגברים. זוהי אינה סטיה מינית, כלומר - זוהי אינה משיכה שמסתכמת בפנטזיה מינית אלא היא מכסה גם צרכים רגשיים של זוגיות. (בגלל זה, אגב, מעולם לא על דעתי שאולי אני לסבית, למרות שאני כן נמשכת מינית לנשים. כי אם אני צריכה לבחור בן זוג קבוע, אני בהכרח צריכה גבר). |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
Morticia • 22 במאי 2011
daniel222 כתב/ה: מורטישה
מה שפגע בך הוא שאותו גבר לא ראה אותך כלל, הוא ראה בך רק גוף של אשה ואת העובדה שאת יכולה להגשים לו פנטזיה. אם היית חודרת אליו, את היית מושפלת ולכן גם נפגעת מעצם ההצעה. ההשפלה תלוייה באיך זה נעשה ובפסיכולוגיה האישית של השניים. נו ועל כל מה שאמרת עכשיו אני עוד מוסיפה וטוענת שהוא בכלל לא ראה אפילו גוף של אישה, כי אם גוף של גבר. אבל בכל זאת אני מרגישה שזה אפשר לי לקחת את זה לכל מיני מקומות פילוסופיים טיפה יותר מעמיקים ולא נפתר באיזו קלילות של אה, נעלבתי, אפשר להרגע. |
|
דומינה דומינה(שולטת) |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
דומינה דומינה(שולטת) • 22 במאי 2011
אני לעולם אראה בחדירה לגבר כאקט השפלתי..
לא תראו גבר רץ ומספר לחבר'ה שלו על חדירה שהוא קיבל בתחת.. כמו שנאמר פה , אנחנו בחברה כזאת שגבר נחדר הוא נתפס על ידי הסביבה הגברית "כלא גברי" "הומו" , "סיסי" ולכן בחדירה שאני עושה יש איזשהו אקט של השפלה למרות שיש הבנה מדעית שנקודת ה ג'י של הגבר היא בישבן והוא אמור להנות מזה עדין הפער התודעתי הוא רב ורחוק.. חדירה לגבר היא אקט שגורם לי תחושה אלוהית אני צריכה את זה לנשמה שלי , בסשנים שאני מעבירה בתשלום שהעבד מדלג על החדירה אני מרגישה פיספוס רב בסשן הן מבחינת ההנאה והן מבחינת עוצמת הסשן התחושה של לנצח את איתני הטבע "ולדפוק" גבר נותנת לי תחושה של ניצחון על אמא טבע והיא מתיישבת טוב עם היותי שולטת יש לי אהבה רבה להתפשט מול גבר בחושניות ולגרום לו לזיקפה מעשה ידי (ואחר כך למדוד עם סרגל את האיבר ואוווו!! אקט מטורף בעיניי!) אני נהנת מכל זה ואין לי בעיה עם הדבר מור השולטת |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
נ.ב.
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
Morticia • 22 במאי 2011
ליולי, נהנתי מאוד לקרוא את דברייך.
כתבת חכם ויפה. אני חושבת שיש איזו הבהרה שעליי לעשות. אני משוכנעת שאין קשר ישיר בין רצון של גבר להחדר לישבן לבין הומוסקסואליות. אם תלכי אחורה תראי שאני פעמים רבות הזכרתי את העניין הזה ואפילו הפרכתי את הטענה שכל מי שהומוסקסואל בהכרח מזדיין בתחת. אין קשר בין גבר הנהנה מעינוג אנאלי לבין קשר הומוסקסואל. בהחלט יכול להיות קשר אבל, ברור. הוא גם קיים בהמון מקרים. אז אומר את זה אחרת: גברים שאוהבים נשים בהחלט נהנים או לפחות יכולים להנות מחדירות אנאליות לגופם. וגם הנשים יכולות ליהנות מזה. אבל כשגבר כל היום חולם על זין בתחת..... ולא, הוא לא יותר טוב מגבר שמחפש לזיין אישה בכוס ברמה הזו אני לא בטוחה שהוא חולם על אישה. זה הכל. זין, להזכירכם, זה אכן אבר ששייך לכל מי שמינו הוא זכר. אפשר לשחק עם זה אפשר לעשות כאילו לחתוך לשנות אנחנו לא מעטפת חיצונית ותו לא. אבל לי אין זין ועל אף שהכרתי בחיי גברים שמאוד נהנו מעינוג ישבנם הם לא היו באובססיה על זין בתחת הם היו קצת יותר באובססיה עלי... ואני אישה אין לי זין יש לי כוס. ואני אוהבת אותו. וזה שיש לי אותו לא אומר שמותר לדבר אליי כמו הייתי זונה אלא אם לא אכפת לך להשאר בלי זין בעצמך. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
Re: נ.ב.
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 22 במאי 2011
Morticia כתב/ה: ואני אישה אין לי זין יש לי כוס. ואני אוהבת אותו. וזה שיש לי אותו לא אומר שמותר לדבר אליי כמו הייתי זונה אלא אם לא אכפת לך להשאר בלי זין בעצמך. קצת יותר מזה: גם אם לא אכפת לך, זו עדיין בעיה שלך, וזה עדיין לא אומר שמותר |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
Re: נ.ב.
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
Morticia • 22 במאי 2011
יולי Yuli כתב/ה: Morticia כתב/ה: ואני אישה אין לי זין יש לי כוס. ואני אוהבת אותו. וזה שיש לי אותו לא אומר שמותר לדבר אליי כמו הייתי זונה אלא אם לא אכפת לך להשאר בלי זין בעצמך. קצת יותר מזה: גם אם לא אכפת לך, זו עדיין בעיה שלך, וזה עדיין לא אומר שמותר Yup |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
Shimmy(נשלט){Vents} • 23 במאי 2011
התשובה שלי היא : אני לא אוהב את זה.
אני שונא את זה. זה מעולם לא משך אותי. על כן מסיבות אלו בדיוק כשזה מבוצע מדובר באקט הכי חזק של שליטה והשפלה. לנשק רגליים ונעליים אולי ישפיל אדם ממוצע, ואכן המטרה היא להנמיך את האובייקט. אבל אותי ? זה מגרה. |
|
קייסי |
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
קייסי • 23 במאי 2011
אני מסכימה עם אלו שטענו שהשפלה היא אקט תודעתי. אני יכולה למצוא את עצמי בסיטואציה מסוימת מגורה יותר או פחות על פי הפרשנות שאני מעניקה לה באותו רגע, ואני יכולה ללהטט בין פרשנויות שונות בהפרש של דקות.
לא חייבים לשם כך אקט "משפיל" של חדירה לגבר. אפילו כשסתם יורדים לי, אני יכולה להתענג על העיסוי המפנק של איבר המין שלי בלשונו של הנשלט שלי, אבל הבחנתי שכשמתחשק לי להגיע לתכלס, מתרחש אצלי איזה סוויץ' תודעתי קטן. במקום לחשוב על הכוס שלי כעל איבר מין בלבד, אני מהרהרת בעובדה שהוא איבר ההשתנה שלי, פתח לסילוק הפרשותיי. שלא לדבר על התחת שלי. המחשבה שמישהו מלקק כרגע את פתחי ניקוז הפסולת מגופי מדליקה אותי תוך שניות והופכת את העונג הדקדנטי הנינוח לבעירה מינית. קראו לי סוטה, אבל כנראה שאני מגורה מהשפלה. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
מUחדת • 23 במאי 2011
קייסי כתב/ה: אני מסכימה עם אלו שטענו שהשפלה היא אקט תודעתי. אני יכולה למצוא את עצמי בסיטואציה מסוימת מגורה יותר או פחות על פי הפרשנות שאני מעניקה לה באותו רגע, ואני יכולה ללהטט בין פרשנויות שונות בהפרש של דקות.
לא חייבים לשם כך אקט "משפיל" של חדירה לגבר. אפילו כשסתם יורדים לי, אני יכולה להתענג על העיסוי המפנק של איבר המין שלי בלשונו של הנשלט שלי, אבל הבחנתי שכשמתחשק לי להגיע לתכלס, מתרחש אצלי איזה סוויץ' תודעתי קטן. במקום לחשוב על הכוס שלי כעל איבר מין בלבד, אני מהרהרת בעובדה שהוא איבר ההשתנה שלי, פתח לסילוק הפרשותיי. שלא לדבר על התחת שלי. המחשבה שמישהו מלקק כרגע את פתחי ניקוז הפסולת מגופי מדליקה אותי תוך שניות והופכת את העונג הדקדנטי הנינוח לבעירה מינית. קראו לי סוטה, אבל כנראה שאני מגורה מהשפלה. קראו לי סוטה, אבל כנראה שאני מתגרה מהודעות של קייסי. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
לפני 13 שנים •
23 במאי 2011
בטי בום(שולטת) • 23 במאי 2011
סוטות |
|