סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

"אני מאשים" הדאנג'ן משפט ראווה

ויבי אנושי​(שולט)
לפני 13 שנים • 22 במאי 2011

"אני מאשים" הדאנג'ן משפט ראווה

ויבי אנושי​(שולט) • 22 במאי 2011
אירוע מביך ומביש כמו שחוויתי ביום חמישי האחרון (19.5.2011) במועדון הדאנג'ן, בחסות ההמון ובחסות בעליו, לא חוויתי מימי. שלושה ימים חלפו ואני עדיין נסער. דמי הותר בסצינת רחוב מביכה, המזכירה העלאה למוקד של מכשפות שדינן נגזר ע"י ההמון. והזוממות נגדי, הן מחייכות בהנאה ומצקצקות בלשונן "כך יאה וכך נאה". תחילתה של עלילת הדם כחודשיים לפני התאריך האמור, ניגשת אליי בחורה בעלת מראה שטני, גוון עורה כשלג עיניה בהירות מותניה עגולים ושיניה בולטות כשיני ערפד. מבטה מפחיד ומרתיע. "אתה עבד"? היא שואלת אותי. מתלבט ביני לבין עצמי כיצד להגיב לשאלתה, אני אומנם מבקר במסיבות הסצנה זה מספר שנים, אוהב את האוירה את המוסיקה ואת האנשים אך לא מתערבב בסצנה במובן החזק למעט קינקיות מתונה באופן רנדומלי, בחור סולידי מכבד אוטונומיה ומכבד אנשים משתדל להתייחס בנימוס לא פוגע ולא מצפה שיפגעו בי, שותה את המשקה שלי צופה בנוף האנושי המרתק ומנהל שיחות נעימות עם אנשים מעניינים. הנהנתי בראשי בתקווה להפיק גם איתה איזו שיחה נחמדה (בדיעבד אני מבין שהיה זה דחף טבעי להכיר את השטן בהתגלמותו האנושית), טרם הספקתי לעכל את תשובתי בעצמי וכבר נחתו עליי מטר של בעיטות סטירות ושריטות, ניסיתי להדוף אותה ביקשתי בנימוס שתפסיק ניסיתי להסביר שאני לא מעוניין וזה לא מה שאני מחפש, אך היא הייתה אחוזת אמוק כמי שמנסה לפרוק על בשרי תסכול מתמשך. נאלצתי לקרוא לבעל המועדון כדי שימתן אותה מהטירוף שאחז בה. ניתן להצביע על אותו אירוע כמכונן "קצר" מתמשך ביני ובין אותה עלמת חן מדומה. מאז שמרתי ממנה מרחק (השתדלתי לפחות). ביום חמישי האחרון בעודי ממתין לתא שירותים שיתפנה בו אוכל להטיל את מימי, הבחנתי בבחורה נאה זהובת שיער עומדת לשמאלי, שאלתי לשלומה ולשמה ועוד בטרם הספקתי לקבל ממנה תשובה, נפתחה אחת הדלתות והנה השטן בכבודו ובעצמו הגיח ממנה בסערה "אל תתקרבי אליו אני מכירה אותו הוא עצבן אותי פעם" התריסה כשאצבעה בעלת הציפורן הארוכה מושטת לעברי. הבלונדינית הנאה הפכה ברגע חברבורותיה והחלה גם היא להחמיץ פניה ולהקניט כששתיהן דוחקות אותי בגופן ובידהן לפינת הקיר. ביקשתי שיניחו לי ואם יעזו להרים עליי ידיים כפי שאיימו לעשות אדאג להביא משטרה. עברתי בדוחק בין שתיהן, למרות המסה הכבדה שהיה עליי לחצות בדרך, ונמלטתי מחוץ לאזור השירותים. המשכתי להסתובב ולהנות מאווירת המועדון ולא העליתי על דעתי שבזמן הזה שתי עלמות הרוע זממו נגדי כאילו ירקתי בפניה של האחת כשחברתה עדתה. המדובר בעלילת שווא כמובן, השתיים רקמו קנוניה מתוזמנת ומתוחכמת מלווה במשחק מושלם אך צבוע משחק מהול בבכי ובקולניות יתירה. בעודי יושב בנחת על אחת הספות אני מבחין בהתקהלות המונית שנעה לעברי ובראשה שתי הבחורות הנחמדות ובעל המועדון. "זה הוא" מושיטות את ידן וצועקות "זה הוא". עיני נפקחו כעלם המום למראה קרב, כמי שמנסה להבין את המציאות ונשגב מבינתו כיצד נקלע אליה. מה רוצים ממני הפעם אני שואל את עצמי. ואז אחת העלמות, ההיא עם הבלונד הצבוע, מסמנת ביד קפוצה לבעל המועדון להמתין קטנה, ניגשת ולוחשת באוזני "עכשיו תראה איך דפקנו אותך, אתה ירקת עליי!!!" מרחיקה את פניה בחיוך ערמומי וממשיכה לצעוק "זה הוא עמוס זה הוא אני מזהה אותו בוודאות". בעל המועדון לא נתן לי זכות טיעון כמובן, אחז את ידי בחוזקה והטיח "בו אתה יוצא החוצה" כשידיי כבולות בידיו הובלתי כאחרון החוטאים לאורך המועדון בדרך החוצה, זועק נואשות "עמוס הן משקרות, הן פשוט משקרות" ... "איזו סיבה יש להן לשקר, אתה מטומטם?!!!" הטיח בי, כמי שהמגלומניה לא מאפשרת לו לפקפק בדעה קדומה. משפט שדה של ממש נערך לי שם וגזר הדין והעונש יצאו במקום אל הפועל. פקדתי את המועדון הזה כל חמישי אהבתי אותו הוא במרחק הליכה מביתי, עכשיו עמוס הזה ירוויח 200 ש"ח פחות כל שבוע כי אני את כף רגלי לא אניח יותר במקום המאוס הזה.
Dungeon
לפני 13 שנים • 23 במאי 2011
Dungeon • 23 במאי 2011
צדיק הדור...
שכחת לספר על תקרית קודמת, שבה כמעט הורחקת מהמועדון לאחר שהטרדת את אחת הברמניות שלנו.
שכחת לספר על הקללות בפייסבוק.
מצלמות האבטחה שלנו מספרות סיפור קצת שונה, בלשון המעטה, מסיפור הקוזאק הנגזל שאתה מנסה לצייר כאן.

שתי המסיבות בסוף השבוע האחרון היו הומות אדם, המועדון היה מלא בבליינים, ומטבע הדברים יש בשוליים תופעות שליליות שיש לטפל בהן. לא נאפשר ולא נשלים עם התנהגות שפוגעת בשלומם או בהנאתם של אורחינו. בכל בעיה שהיא ניתן לפנות בכל עת לאחד מאנשי הצוות או האבטחה במקום, והבעיה תטופל מיידית. מי שיטריד, יתנהג באלימות, פיזית או מילולית, או יעשה דין לעצמו - יורחק מהמועדון.
פשוט אורי​(שולט){-GODESS-}

ישר כוח

לא מכיר את הנפשות הפעולות לכאן או לכאן
אבל הסיפור של פותח השרשור נראה לי תם למדי.
דם העובדה שפתח כינוי מיוחד על מנת להעלות את הדברים על הפרק מוזר ביותר.
חבל שיש עדיין את התופעה המכוערת הזו.
הייתי שמח לשמוע את הסיפור המלא של האדם הזה, סתם כי לא היה משהו עסיסי כבר הרבה זמן.

טוב לדעת שיש השומרים על הסדר בסביבת הבליינים שלנו.
Q מיכל​(שולטת)

..

Q מיכל​(שולטת) • 23 במאי 2011
הכינוי של הנל אינו כינוי מיוחד שנפתח רק ע"מ לספר את הסיפור המסופר.
אני מכירה את האיש קרוב לשנה , מכאן מאתר הכלוב . מאותה כרות מעמיקה עם האיש
לא נראה לי שהוא מסוגל להתנהג כפי שנטען נגדו.

אני חושבת שאם המקום אכן מצולם כפי שנטען הרי מין הראוי לבוא בפני אותו אדם
הטוען נחרצות שלא עשה את המעשה ואם קיימת אותה הוכחה להראותה לטוען לחפותו.
    התגובה האהובה בשרשור
ויבי אנושי​(שולט)
ויבי אנושי​(שולט) • 23 במאי 2011
Dungeon כתב/ה:
צדיק הדור...
שכחת לספר על תקרית קודמת, שבה כמעט הורחקת מהמועדון לאחר שהטרדת את אחת הברמניות שלנו.
שכחת לספר על הקללות בפייסבוק.
מצלמות האבטחה שלנו מספרות סיפור קצת שונה, בלשון המעטה, מסיפור הקוזאק הנגזל שאתה מנסה לצייר כאן.

שתי המסיבות בסוף השבוע האחרון היו הומות אדם, המועדון היה מלא בבליינים, ומטבע הדברים יש בשוליים תופעות שליליות שיש לטפל בהן. לא נאפשר ולא נשלים עם התנהגות שפוגעת בשלומם או בהנאתם של אורחינו. בכל בעיה שהיא ניתן לפנות בכל עת לאחד מאנשי הצוות או האבטחה במקום, והבעיה תטופל מיידית. מי שיטריד, יתנהג באלימות, פיזית או מילולית, או יעשה דין לעצמו - יורחק מהמועדון.

הניסיון להציג את סיפורי כסיפור הקוזאק הנגזל הוא ניסיון שפל, אני בשוק שאתה עדיין מגבה את ההתנהגות הברוטאלית שלכם, מוסיף שקר על שקר. אם אכן יש מצלמות אז אנא ממך הבא ראיה לפיה ירקתי על אותה בחורה. לא תמצא כזו אני מבטיח לך.
ניקי666 niki
לפני 13 שנים • 24 במאי 2011
ניקי666 niki • 24 במאי 2011
אני מאמין שאם יש ספק יש לנהוג כמצוות בית שמאי לחומרה ..עדיף כי אדם אחד זח כשלג וטהור יורחק מהמועדון מאשר גילוי סובלנות כלפי חלאת אדם אחד שיתנהג בבריונות ויהרוס מסיבה לקהל מבלים שלם .

את הסיפור שלך אני לוקח בערבון מוגבל אבל גם אם אחרוג ממנהגי ואאמין לך באופן חד צדדי מבלי לקרוא את תגובת הצד השני אתה עדיין מזכיר לי סיפור על הישראלי הממוצע שמגיע לשדה תעופה באירופה הנאורה ניגש לבדיקה מצהיר כי יש ברשותו פצצה ואחרי זה מאשים את כולם באנטישמיות ...אתה מתבטא יפה מאוד בכתב ואני מאמין שאינך רפה שכל ,חכם לא נכנס לסיטואציות שפיקח יוצא מהן ונראה לי שאתה מבין את התגובה שלי ...
מביט Nהצד​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 25 במאי 2011
מביט Nהצד​(לא בעסק) • 25 במאי 2011
לא כל כך קשור לשרשור עצמו, אבל מטריד אותי הרבה יותר: בדאנג'ן יש מצלמות אבטחה? כלומר, בשורה התחתונה, כל המבלים במועדון מצולמים???

וניקי, התפיסה המקובלת דווקא הפוכה משלך. עוד הרמב"ם אמר, שעדיף לחוס על אלף חוטאים, מאשר להרשיע חף מפשע אחד...
Dungeon
Dungeon • 25 במאי 2011
נשרף בלהבה כתב/ה:
לא כל כך קשור לשרשור עצמו, אבל מטריד אותי הרבה יותר: בדאנג'ן יש מצלמות אבטחה? כלומר, בשורה התחתונה, כל המבלים במועדון מצולמים???

על פי דרישת משטרת ישראל, לא ניתן כיום לקבל רישיון עסק לפתיחת מועדון, מבלי שהמועדון יהיה מרושת במצלמות אבטחה. מיותר לציין שלא נעשה בצילומים כל שימוש למעט לצורכי אבטחה, הם נשמרים על ההארד דיסק במשך 7 ימים ולאחר מכן נמחקים.
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 25 במאי 2011
Dungeon כתב/ה:
נשרף בלהבה כתב/ה:

על פי דרישת משטרת ישראל, לא ניתן כיום לקבל רישיון עסק לפתיחת מועדון, מבלי שהמועדון יהיה מרושת במצלמות אבטחה. מיותר לציין שלא נעשה בצילומים כל שימוש למעט לצורכי אבטחה, הם נשמרים על ההארד דיסק במשך 7 ימים ולאחר מכן נמחקים.

זה אומר שהם נמחקו היום, או ששמרתם את ה"הוכחה" לכך שהוא אכן ירק?
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 25 במאי 2011
niki 666 כתב/ה:
אני מאמין שאם יש ספק יש לנהוג כמצוות בית שמאי לחומרה ..עדיף כי אדם אחד זח כשלג וטהור יורחק מהמועדון מאשר גילוי סובלנות כלפי חלאת אדם אחד שיתנהג בבריונות ויהרוס מסיבה לקהל מבלים שלם .

את הסיפור שלך אני לוקח בערבון מוגבל אבל גם אם אחרוג ממנהגי ואאמין לך באופן חד צדדי מבלי לקרוא את תגובת הצד השני אתה עדיין מזכיר לי סיפור על הישראלי הממוצע שמגיע לשדה תעופה באירופה הנאורה ניגש לבדיקה מצהיר כי יש ברשותו פצצה ואחרי זה מאשים את כולם באנטישמיות ...אתה מתבטא יפה מאוד בכתב ואני מאמין שאינך רפה שכל ,חכם לא נכנס לסיטואציות שפיקח יוצא מהן ונראה לי שאתה מבין את התגובה שלי ...

זה אומר שזה מאפשר להרחיק כל מי שמעלילים עליו עלילה כזו.
אתה בכלל מבין מהי הנפקות של האמירה הזו?

אני אעזור לך: אדם יחשב אשם עד שיוכח שאין לו אחות.

וואלה?

וחוץ מזה, למה צריך לנהוג לחומרא או לקולא?
יש צילומים, לא?

ואיך הוא אמור לא להכנס לסיטואציה? הוא צריך להמנע מלהשתין? מה?

אם אין הוכחה פוזיטיבית לכך שהוא ירק, אני חושבת שהתנצלות ופיצוי מטעם המועדון הם אלמנטרים.