Seductive Devil |
לפני 13 שנים •
31 במאי 2011
תודה למשתתפי המאנצ' הירושלמי
לפני 13 שנים •
31 במאי 2011
Seductive Devil • 31 במאי 2011
אני רוצה לנצל את הבמה הזו בשביל לשוב ולהודות לכל מי שטרח והגיע למאנצ' הירושלמי.
אני רוצה להודות לדן_קפ ולשתי העוזרות הנפלאות שלו על ההרצאה המרתקת ולכם שבאתם, טרחתם ויצרתם אווירה מצויינת. היה לי העונג להיות בחברתכם ואני מקווה שניפגש במאנצ' הבא בקרוב שד מדיח I would like to take advantage of this forum to thank all those who participated the "Holy munch of Jerusalem" I want to thank Dan_Kap for his fascinating lecture and his two lovely assistants. I would also like to thank you, the participants for arriving, making it happen and creating such a great atmosphere. I had the pleasure to spend this time with you all and hopefully we shall meet soon at the next munch! Seductive Devil |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
31 במאי 2011
לפני 13 שנים •
31 במאי 2011
nomorenomore • 31 במאי 2011
היה תענוג.
גם ההרצאה, גם האווירה. מההתחלה של ההכרויות, ובמשך כל ההרצאה, ועד הסמול-טוקים בסיום. תודה לכל המשתתפים, הערב היה מקסים. תודה לשד מדיח על הארגון, תודה לדן-קאפ המרצה הנפלא ולעוזרות המצחיקות והנפלאות שלו. ערב בדס"מי-חברותי מושלם. בהחלט אבקר בעוד מאנצ'. |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 13 שנים •
1 ביוני 2011
תודה רבה!
לפני 13 שנים •
1 ביוני 2011
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 1 ביוני 2011
היה בהחלט כייף, ספרטקוס ואני נהנו מאוד
תודה לשד מדיח על הארגון ותודה לדן קאפ על ההרצאה הכייפית והמלמדת וכמו ספרפאצ'ולה, גם אני חושבת שזה היה ערב בדס"מי-חברותי מושלם. תודה רבה ונתראה במאצנץ' הבא |
|
Red Leaf |
לפני 13 שנים •
1 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
1 ביוני 2011
Red Leaf • 1 ביוני 2011
תודה רבה שדוויל על הארגון, מציאת המקום(נשכח לרגע את ההכוונה שלך) ועל יצירת האווירה.
היה מאוד מעניין, מעשיר ותורם, מאוד נהנתי מן ההרצאה ואני מחכה בקוצר רוח למאנצ'ים הבאים. עד אז, נתראה בשמחות ובבבט, למען הטעם הטוב. עלה והצלח דוויל! ותודה ענקית לדאן קאפ, היה מאוד מעשיר ומעניין |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 13 שנים •
6 ביוני 2011
תודה!
לפני 13 שנים •
6 ביוני 2011
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 6 ביוני 2011
תודה לכולם - למארגנים על הארגון, לבעלי המקום והצוות על המקום והאוירה, למי שטרחו ובאו למפגש ממרחקים ומירושלים הקשיבו ושאלו, למתנדבות על הנכונות להשתתף בהדגמה ועל השיתוף בפרספקטיבה שלהן!
שנהנה מאד |
|