daniel222 |
לפני 13 שנים •
4 ביוני 2011
נשלטים של מבנה המוח
לפני 13 שנים •
4 ביוני 2011
daniel222 • 4 ביוני 2011
כתבה מאד מעניינת
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3519691,00.html מעניין האם יש מבנה יחודי למוח בדס"מי. אילו הבדלים יהיו שם עבור שולטיםו\ת, נשלטים\ות ומתחלפים\ות. האם קיים גן מסויים שמופעל ע"י טראומה לפני גיל ההתבגרות שיכול להביא אדם לעולם הבדס"מ ? אני לא טוען שכל מי שנמשך לבדס"מ עבר טראומה לפני גיל ההתבגרות אבל בטוח שיש גם כאלה. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
4 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
4 ביוני 2011
נוריתE • 4 ביוני 2011
הדיון על הגן הבידיסמי המיתלוגי הוא דיון עתיק פה ששב ועולה מידי פעם
והאמת לא נדע עד שלא יערך יום אחד מחקר רציני פסיכולוגי ופאתולוגי .(קרי מוח ובדיקה גנטית) עד אז נוכל רק לשער ואולי כל עניין הגן הזה הוא מאוד נוח כאילו הומוסקסואליזם כבר "תורץ" בזה "זה לא אני זה הגן" זאת אחלה תשובה אבל האמת כל אחד צריך להבין את עצמו בעצמו ולא ללכת לחפור בעץ המשפחתי שנים אחורה או לעבור בדיקה גנטית מקיפה ויקרה להחריד בכדי למצא את מי "להאשים" שם על כך ש"הוא כזה" בנאדם צריך ללמוד ללבן ולהבין עם עצמו ועם הצרכים והרצונות שלו ככל שיהיו בידיסמיים גם,אי אפשר להשליך אחד מהשני ולעשות מזה תשובה מקיפה ומכלילה ,לא עובד ככה ולפעמים קשה,קשה להבין "למה אני אוהבת כאב" ,אני, לא ידועת לאילו שולטים או שולטות יש בעיה עם זה הרי זה ברור שזה בא מהמוח אבל מאיפה? שאלך לטיפול פסיכולוגי ארוך כי אני מאזוכיסטית??למה? כזאת אני. שאציע במכון ויצמן הצעה למחקר?קטונתי, אפשר להתדיין פה ושם ולבקש קצת לשתף תמיד צריך לשאוף וללמוד ,גם את עצמנו גם את הסביבה אבל פתרונות ? אם למי שהו או מי שהיא כאן בקהילה בכלל יש בעיה, אמיתית וקושי עם עצמם בקטע על "מה שהם "אז הפתרון הו א לעזוב ללכת לנסות חיים וניליים ולראות מה יוצא |
|