בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 במאי 2011
סיפור בהמשכים
לפני 13 שנים •
20 במאי 2011
בטי בום(שולטת) • 20 במאי 2011
תניח את הידיים על הריצפה, שתיהן בקו ישר, תפרוס את האצבעות שלא יגעו אחת בשניה .
תניח את הידיים על הרצפה הקרה כשאתה שוכב על האמות שלך, הידיים ברוחב בכתפיים, לא אני לא סוגרת חלונות, שכל השכנים יראו איך אתה רוכן על ארבע, וכדאי שהידיים שלך לא זיזו מהבלטה שסימנתי, אחרת תענש עכשיו ברכיים פה בדיוק, ברוחב האגן. הוא עומד על ארבע ומחכה להוראות הבאות, היא מתופפת על העקבים הדקים לחדר ומביאה משם מלבן ארוך וצר מזכוכית. אותו היא מניחה על גבו החשוף. עוד מעט תגיע החברה שלי ונשתה קפה, היא אומרת ספק לו ספק לעצמה ואני רוצה את השולחן שלי מבריק. היא מוציאה את נוזל ניקוי החלונות ומנקה את הזכוכית עם נייר עיתון. היא מניחה על השולחן שני סיפלי קפה מחרסינה, קנקן חלב קטן וקנקן מים רותחים שהוא מרגיש דרך הזכוכית את חומו. הוא מנסה לא לזוז כשפעמון הכניסה מצלצל מי ממשיך? |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
20 במאי 2011
לפני 13 שנים •
20 במאי 2011
nomorenomore • 20 במאי 2011
הוא עמד על 4, דרוך לבאות.
כאשר הדלת נפתחה, הוא ראה את הדמות בזווית עין, אך בשנייה הלבין, ידו קרסה, ובנס הוא התייצב בזמן כדי ש"השולחן" לא ייפול מגבו. קצב ליבו קפץ מ 70 ל 270, לפחות. הוא פשוט לא האמין. (תמשיכו!) |
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
20 במאי 2011
לפני 13 שנים •
20 במאי 2011
חניבעל • 20 במאי 2011
זאת היתה נתי. חברת ילדות. הוא אפילו לא זוכר ממתי. פאק. ממתי היא בעסק הזה? היא יודעת שאני פה למטה? מכל הדברים שאי פעם ספרתי לה והעזתי לספר דווקא את העניין של השליטה והסגידה.
היא יודעת או שהיא לא יודעת. הבחינה או שלא הבחינה. הוא מרגיש שהוא מאבד את האיזון. הצד השמאלי פתאום נחלש לו ומט הצידה. הוא מייד מיישר את עצמו כשבעיני רוחו הוא כבר מתאר לעצמו את עיניה הרושפות של מלכתו עליו. לעצור או להמשיך? ראבאק זאת נתי. את כל העבודות העתקתי ממנה. חולה ורופא שיחקנו ביחד. על הקטע עם השכן החתיך היא ספרה לי. דברים שאף אחד לא יודע. נתי. נתי עוד מארגז החול וההליכות בפארק. נתי נכנסת ובוחנת את הבית. זאת כנראה הפעם הראשונה שלה שם. הוא נדרך. מאבד נשימה. בולע את הרוק. טל זיעה מורכבת מכל רגשותיו בשניה הזו נוחתת על הרצפה ממצחו.הוא מנסה לגלגל את עיניו הצידה. אל המתרחש ואל הלחשושים מאחוריו. להפסיק או להמשיך? מלכתו תתאכזב קשות אם יפסיק אך בושתו תבלע אותו אם ימשיך. הזקפה אמרה את דברה. הוא ממשיך. נתי ניגשת למרגלותיו. הוא מחסיר נשימה ועוצם את עיניו. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
21 במאי 2011
לפני 13 שנים •
21 במאי 2011
בטי בום(שולטת) • 21 במאי 2011
הוא מנסה להחביא את הראש להשפיל מבט, לעצום עיינים, להעלם, אבל נתי מתקרבת מסתכלת עליו ומתחילה להקיף את השולחן, היא מסתכלת עליו, ערום, חשוף, היא לא מפססת כלום, לא את הצלקת שיש לו על רגלו מהפעם ההיא שהם השתוללו בפארק. או את כתם הלידה שיש לו על גבו בצורת המגף שלנתי הזכיר תמיד את איטליה היא עמדת מאחוריו והוא מרגיש את העיינים שלה ננעצות בישבנו. מוכר לי השולחן שלך היא אומרת למלכתו, אוסי לא ידעתי שאת בעניין של וינטיג' שתיהן צוחקות יחד למזוג לך קפה? שואלת מלכתו והן מתישבות על הספה כשנתי מניחה את התיק הכבד שלה על השולחן. תמשיכו... |
|
גיא 22 |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
גיא 22 • 22 במאי 2011
הזיקפה שלו ממש עלובה עכשיו ! מתלוננת נתי, בעוד היא מניחה את רגליה המושלמות, עם עקבים דקים על ישבנו, ובאינסטינקט הוא נרעד בציפיה.
היא מחייכת חיוך ממזרי, מה אתה חושב שאני 'יתן' לך כמו הפעם הזאת באהל ליד הים ? לא הפעם אתה הולך לתת לי את עצמך אבל הכי עמוק שאפשר.. עקב הסנדל מתחיל לגשש לו דרך לכיוון החור הורדרד. יש לציין נאנחת נתי בקול מתפנק, ששמרת על עצמך לכבודי.. הטוסיק עגול, בלי שומן מיותר, ממש מעורר תיאבון, אופס את לא חושבת שהישבן שלו לבן ? ממש בהיר ? אבל למזלנו את הבעיה הזאת אפשר לפתור.. היא נעמדת על רגליה לא גבוהה, אבל 1.60 של שלימות. פנים מלאכיות, חזה חצוף , תחת סולד, והוא נזכר כמה חלומות .. כמה לילות הוא דמיין אותה.. היא מקלפת מעל מותניה הדקים, חגורה דקיקה בצבע שחור.. המשיכו. |
|
גיא 22 |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
גיא 22 • 22 במאי 2011
.
|
|
SWAY |
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
היא החזיקה אותה בידה,
לפני 13 שנים •
22 במאי 2011
SWAY • 22 במאי 2011
"אפשר?"שאלה נתי שאלה רטורית את הגבירה,
"כטח שאפשר ואף רצוי, לאחרונה תירגלתי אותו בשיווי משקל כשולחן בעת שאני מצליפה בו, ועכשיו התחת שלו לבן להחריד, ומוכן בשבילך..." ענתה אוסי, "ואליו זרקה: "חסר לך שמשהו נשפך". ההצלפות החלו ואיתן הספירה של העבד. אוסי הייתה גאה בו כיצד הוא סופג את המכות מבלי לזוז ולהרעיש, אחרי כל הצלפה הוא מודה בקול צלול ומונה את מספרה. בהתחלה נתי קצת חששה, היא לא דעה כמה מאומן העבד, אוסי ראתה זאת ולקחה ממנה את החגורה הדגימה כמה חזק העבד שלה סופג, אחרי הכל היא עבדה איתו במשך הרבה זמן על "מיומנויות ספיגה", ככה היא קראה לזה. מהרגע שהחגורה חזרה לידיה של נתי ההצלפות לא פסקו במשך חצי שעה, בסתר ליבה רצתה נתי להכשיל את העבד ולגרום לו להפיל משהו מהדברים שעל השולחן. גיא הרגיש את הכאב באחוריו, ידיו שכבר כאבו מהמשא של השולחן כבר החלו לרעוד והוא ידע שאסור לו לאכזב את גבירתו שתוכל להיות גאה בו, הוא ידע גם מה המשמעות של אכזבתה, אסור היה שמשהו יפול מהשולחן, אסור להשמיע אנקות כאב, הוא למד לתעל את האנקות לתוך הספירה והתודה שאמר. הכאב באחוריו הפך חד יותר יותר, הוא הרגיש את החום שעולה מתחת והגב התחתון, הזיעה שעל גבו יצרו עוד בעיה , השולחן יכול להחליק, נתי ששמה לב לזה, פסקה מההצלפות והכניסה שש קוביות קרח בין גבו ללוח הזכוכית של שולחן, נתי צחקה ואוסי גבירתו ליטפה את ראשו והגישה לו את רגלה שילקק וינקה.... חתיכת עוגה שנפלה עליה. האם יצליח לעמוד בכך, ההצלפות המשיכו... מח |
|
SWAY |
לפני 13 שנים •
26 במאי 2011
:(
לפני 13 שנים •
26 במאי 2011
SWAY • 26 במאי 2011
תמשיכו
|
|
גיא 22 |
לפני 13 שנים •
9 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
9 ביוני 2011
גיא 22 • 9 ביוני 2011
נתי הרימה את ידה גבוה, ולפי העוצמה היה נראה לו שזאת עומדת להיות ההצלפה שתשבור אותו. שריקה נשמעה באוויר..
הוא ניסה להכין את עצמו מנטלית לכאב .. אך הכאב לא בא. נתי עצרה באמצע. הסיטה את החגורה, וליטפה אט אט בתנועות מעוגלות, את התחת האדמדם. רצועות אדומות-סגולות של כאב צורב. של הקרבה למלכתו. טוסיק בולט ! פקדה המלכה . מגיע לך להנות קצת, בעוד היא מגששת בחריץ אחרי החור הוורדרד. הוא עצר את הנשימה, מחכה.. |
|