סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיה לבחירתכן

גיא 22
לפני 13 שנים • 9 ביוני 2011

היי

גיא 22 • 9 ביוני 2011
יהיה מענין לקרוא על שוק-שפחות.
אני חוזר פה על רעיון שכבר ניתן.
בהצלחה icon_exclaim.gif
OSHER​(נשלטת){חיובי}
לפני 12 שנים • 20 בספט׳ 2012

על מפקדותת!!!!!!!!!!! או על בעלות סמכות.

OSHER​(נשלטת){חיובי} • 20 בספט׳ 2012
בשום פנים ואופן לא מחליפות תפקידים סאבית זו סאבית מוריד מכל העניין אם הדומית נהפכת כלבה. שזה יהיה שנון ומרתק עם פניני חוכמה, על השאר נתגמש!!(:
Melody303​(נשלטת)
לפני 12 שנים • 11 באוק׳ 2012
Melody303​(נשלטת) • 11 באוק׳ 2012
מובן לי שנושא כלשהו כבר נבחר, אבל עדיין לא נכתב, אז באתי להציע פנטזיה שצצה לי לאחרונה, בצורה אבסטרקטית שתאפשר לכן להשלים איך שבא לכן. Just fill in the blanks:

"אני הולכת להכאיב לך עד שתגמרי, ואין שום דבר שתוכלי לעשות כדי לעצור בעדי"

icon_redface.gif
Gavriell270​(אחרת)
לפני 11 שנים • 22 בנוב׳ 2012

תקציר סיפור פנטזייה

Gavriell270​(אחרת) • 22 בנוב׳ 2012
זה סיפור קומיקס שציירתי ועכשיו אני עובדת על כתיבתו המלאה. והנה התקציר:

נערה צעירה וסוררת ברחה מהבית הדפוק שלה והלכה לעשות סמים ובלגנים ברחובות. לילה אפל וגשום אחד היא נופלת, מסטולה לגמרי, לזרועותיהם של שני אנסים לא הכי נחמדים שמתחילים להרביץ לה, להפשיט אותה, להוריד מכנסיים, לשלוף איברים...

ואז מופיעה במקרה באזור אישה, מאסטרית באומנות לחימה יפנית עתיקה, שקולטת מיד מה קורה. בדקות הבאות כל מה שנשמע זה צעקות של גברים מבוהלים וערבוביית איברים ודם... ואז האישה מתרחקת מהמקום, בזרועותיה שוכבת הנערה המעולפת, מותירה אחריה על המדרכה המטונפת שני גברים מצווחים, מייבבים וקטועי איברי מין.

המאסטרית לוקחת את הנערה תחת חסותה. אבל לא פשוט לאמן נערה מרדנית ופצועה שגדלה שנים ברחובות. האימון הופך מהר מאוד למשטר אילוף קפדני ורווי תהפוכות שבסופו הופכת הנערה הסוררת ללוחמת צעירה וגאה.

הכל מתנהל על מי מנוחות, עד שיום אחד השתן של הנערה עולה לה קצת לראש, היא מחליטה להפסיק את אימוניה ולעזוב את הגבירה.

ובעוזבה, באישון לילה כשחצי סהר מאיר בשמיים, היא לוקחת יחד איתה גם את החרב העתיקה של והמכושפת של גבירתה.

בבוקר הגבירה מתעוררת לקול ציוץ הציפורים ביער ומגלה שחרבה היקרה ונערתה נעלמו...

בדרך כלל המאסטרית היא אישה יציבה ושקולה, אך כשהיא זועמת, כדאי לזה שהעלה את חמתה להתפלל לרחמי האלוהים...

זהו עד כאןicon_smile.gif המשך כמובן עוד יבוא.