היולי |
לפני 13 שנים •
29 במאי 2011
לפני 13 שנים •
29 במאי 2011
היולי • 29 במאי 2011
bent_wordsmith כתב/ה: כלובי, אפשר למחוק את השרשור והלינק הזה?
איכס ויפה שעה אחת קודם זוועה |
|
kakleta(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
29 במאי 2011
למה אתם מתרגשים?
לפני 13 שנים •
29 במאי 2011
kakleta(לא בעסק) • 29 במאי 2011
הממסד במצריים עצר את המורה על מעשיו, אומנם הוריי הילדים המוכים לא רואים בשיטה הזאת משהו יוצא דופן ולא נורמטיבי. נראה לי שדורון גונן אחד מהם שגם חונך כך.
|
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
29 במאי 2011
Re: למה אתם מתרגשים?
לפני 13 שנים •
29 במאי 2011
מUחדת • 29 במאי 2011
kakleta כתב/ה: הממסד במצריים עצר את המורה על מעשיו, אומנם הוריי הילדים המוכים לא רואים בשיטה הזאת משהו יוצא דופן ולא נורמטיבי. נראה לי שדורון גונן אחד מהם שגם חונך כך.
הכל נכון. יחד עם זאת- נראה לי רעיון רע להעלות לכאן לינקים לקטעי וידאו של נשים אירנית בעת סקילתן למוות, למשל או קטע החושף בפנינו את טקס חיתוך הדגדגן והשפתיים החיצוניות של נערות איסלמיות- תופעה שקיימת גם באנגליה. |
|
דורון גונן |
לפני 13 שנים •
10 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
10 ביוני 2011
דורון גונן • 10 ביוני 2011
Mary Jane כתב/ה: הוא לא נתן לגיטימציה למעשים, אלא שאל שאלה שעניינה הקשר האפשרי בין חוויות ילדות כואבות לעתיד סאדו-מאזוכיסטי.
כך אני הבנתי. שאלה מעניינת. האם בתרבות שונה משלנו, בה ישנן מוסכמות המצדדות בענישה חינוכית בדומה לנעשה בסרט, יגדל אחוז המתעניינים בשררה מינית/נפשית בהמשך חייהם... נכון. שאלה פשוטה וברורה. כל הפרשנויות האחרות הן (כנראה) בבואה מטורפת\מטופשת של מי שהוגה אותן. שוב, נכון שהתשובה לא קלה, אבל השאלה פשוטה. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
10 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
10 ביוני 2011
Brave Dwarf • 10 ביוני 2011
אני מניח שגם ככה.
לא הצלחתי לראות את כולו אבל קראתי את התגובות (בערבית). כולן הביעו זעזוע, אבל הפתיעה אותי העובדה שברובן ציינו המגיבים שהם הזדעזעו במיוחד כי היכה בנות, למרות שאני, למשל, ראיתי "ילדים". |
|
האמפרי |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
האמפרי • 11 ביוני 2011
Mary Jane כתב/ה: הוא לא נתן לגיטימציה למעשים, אלא שאל שאלה שעניינה הקשר האפשרי בין חוויות ילדות כואבות לעתיד סאדו-מאזוכיסטי.
פה! פה ! את בעומק. תחזרי לרדודים ! (לא יפה. למה לבלבל אנשים עם עובדות). |
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 11 ביוני 2011
Brave Dwarf כתב/ה: אני מניח שגם ככה.
לא הצלחתי לראות את כולו אבל קראתי את התגובות (בערבית). כולן הביעו זעזוע, אבל הפתיעה אותי העובדה שברובן ציינו המגיבים שהם הזדעזעו במיוחד כי היכה בנות, למרות שאני, למשל, ראיתי "ילדים". על זה נאמר גמד עמיץ שבחיים אין יותר עיוור מזה שלא רוצה לראות ויותר חירש מזה שלא רוצה לשמוע. הכוונה כמובן היא לא אליך אלא לבררנים האחרים שבוחרים לראות ולהעביר ביקורת על מי שמצא את הלינק . ביום שהם יצאו מהסרט שקוראים לו העולם שסובב מסביב לתחת שלי וילדיי המדהימים שאין כמותם ביקום , אוליי וגם זה לא בטוח הם יבינו שיש חיים שלמים בחוץ והם לא ממש בהכרך שופעים בטוב ואהבה ומילים גבוהות מצד ג או ב. מעניין אם כול אלו שמתקרבים כאן לגיל ה 50 40+ ואוליי ה 60 שלהם לא זוכרים איך היו מחנכים אותם כשהם היו קטנים, או שאוליי הם גדלו באולימפוס הנהור שקוראים לו הכול טוב ,חום אהבה וקבלה- וכמובן שבטעות הגיעו לכאן, זה שיטות חינוך שבדור הזה היו מאוד נפוצות ואז אף אחד לא חשב שיש משהו בלא בסדר בלהפליק לילדיך על התנהגותם. זה שזה קיים גם היום בחלק מהמדינות ותתפלאו לגלות שלא מעט גם בשלנו, זאת היא הבעיה האמיתית . |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפי התיאוריה הזו, ספנקינג היה אמרו להיעלם בעולם המערבי...
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 ביוני 2011
מאחר והחל משנות החמישים, "חינוך" ילדים באמצעות מכות הלך ואיבד את הלגיטמיות בחברה המערבית.
למרות זאת, לא נראה לי שספנקינג וסצינות ענישה נמצאות בסכנת הכחדה. |
|
אתנה |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
Re: האם כך נזרע הסאדו מאזוכיזם בנשמות?
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
אתנה • 11 ביוני 2011
דורון גונן כתב/ה:
לא. זה לא סאדו מאזוכיזם. זו התעללות בילדים מחליא ודוחה. אני לא מאמינה שהעלת את הסרטון הזה. גועל נפש. |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
נולי • 11 ביוני 2011
קראתי את שכתבו לפני והחלטתי שלא לצפות.
טראומות ילדות משפיעות שיגרה קצת פחות.(עד כמה שאני זוכרת....מהלימודים) אולי תעלה סרטון של מורה סורי הם מתעללים גדולים יותר. (יש פה לא מעט שיריונרים שאמרו שאם הטנק שלהם יפול בשבי הסורי ותבוא קצינה לחקור אותם הלך על המדינה) |
|