Red Leaf |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
Red Leaf • 12 ביוני 2011
יודע מה,זה פשוט כואב לי לראות את זה.
המורה מכה ילדים, כיביכול בגלל ציונים לא טובים, ילדים חסרי ישע. והוא גם דואג שישארו חסרי ישע, שים לב לתנועות הגוף של הילדים שמנסים להתגונן מן המכות על גופם, ועל איך שהמורה מזיז אותם, ככה שהמכות לא יבלמו וחס וחלילה פחות יכאב לילדים. זה לא בדסמ. ככה לא נוצר "מזוכיזם בריא". זו התעללות לשמה, ומה שרוב הסיכויים שיווצר מזה זה חרדות, פחד, עוויתות וכבוד מזויף לצד השני, המורה. הנושא שבחרת להציג הוא מאוד מעניין לטעמי, אולם הדוגמא שבה בחרת להשתמש איננה משקפת כלל וכלל את כיוון החשיבה או השאלה שבה דנים. בכל זאת, נושא מאוד מעניין, מקווה שיתפתח כמו שצריך ולא כתגובות בוז לסרטון(ובצדק), אלא יותר לשאלה הקונקרטית. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
nomorenomore • 12 ביוני 2011
אנחנו כ"כ מגנים את הפעולה (ואני מגנה אותה גם) אבל לרגע עצרנו לחשוב, שאולי בשבילם זה לא נורא כ"כ ?!
זו חברה שונה מאיתנו הרי, מי אנחנו שנשפוט אותם (ושוב, אני עדיין חושב שזה נוראי ודורש משפט ומאסר). |
|
Franchesca |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
Franchesca • 12 ביוני 2011
לפני כמה עשורים, גם בישראל מורים היו מכים וזה היה מותר ולגיטימי. אני יודעת שזה קרה בחברה הדתית-ישראלית, אם ידוע לכם על מקרים בחברה החילונית, אשמח לשמוע. אם תלמידים לא היו גוזרים ציפורניים, הם היו חוטפים מכות עם סרגל ליד. יש לי דוד בן 50+ שלא שומע 100% באחת האוזניים, בגלל סטירה שקיבל ממורו בבית הספר היסודי. המורה קרע לו את עור התוף. |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
נולי • 12 ביוני 2011
פרנצ'סקה
אני בת 50- ולבן כיתה שלי נתלשה אוזן(עד כדי תפרים) ע"י מורה שלא אהבה את העמידה לו וגררה אותו באוזן. לא. זה לא גרםלי לרצות להתעלל באנשים. להפך. |
|
LA TORMENTA |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
LA TORMENTA • 12 ביוני 2011
אין שום קשר לקישור הנ"ל לבדסמ
|
|
דורון גונן |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
לקחת לי את השאלה מקצה הלשון....
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
דורון גונן • 12 ביוני 2011
חד פעמית כתב/ה: בוודאי, כמו כל יתר החוויות שחוויתי ושעיצבו אותי כפי שאני. אתה שואל האם הסצינה הזו מהווה אבן יסוד לגחמותיי? האם היא מופיעה בפנטזיות עכשוויות?
כן! זו השאלה שלי. |
|
דורון גונן |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
תגובת DWARF
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
Brave Dwarf כתב/ה: א' לוין כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: גם צרף לזה (הפסקת פרסומות) גם דום או דומית בעלי רגישות ושכל... העובדה שפעם היו נוהגים כך גם במקומות אחרים בעולם אינה מורידה מחומרת העניין. מה שמעניין אותי זה לשמוע, האם מישהו או מישהי מכירים בעברם מקרה דומה כזרז להיותם בדס"מיים. זה הכל בבקשה וכל שאר סוגי התגובות אין מקומם כאן. אה, אז תגיד שבאת לגייס. איש איש וסוגי הנשלטות החביבים עליו. בהצלחה. מה הקשר בינו המוזר שמפרסם משהו בפורום פומבי ודורש תגובות עפ"י תסריט שקבע מראש, לבין גיוס נשלטות? דורון גונן על שטויותיו נמצא כאן כבר שנים. הוא אחרון המגייסים, אם כבר הייתי מכתיר אותו לראש המשתמטות. חייב להודות שעם כל יום שחולף, הכלוב יותר ויותר לובש צורה של כיתה טיפולית. באמת בהצלחה לכל הצדדים. בואנ'ה אתה עוקב אחרי?! תיזהר! |
|
דורון גונן |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
זו גישה שמקורה בתודעה נוצרית. חד וחלק!
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
Sparafucile כתב/ה: אנחנו כ"כ מגנים את הפעולה (ואני מגנה אותה גם) אבל לרגע עצרנו לחשוב, שאולי בשבילם זה לא נורא כ"כ ?!
זו חברה שונה מאיתנו הרי, מי אנחנו שנשפוט אותם (ושוב, אני עדיין חושב שזה נוראי ודורש משפט ומאסר). פשוט מדהים! מה דעתך, יכול להיות שעבור רוצח סדרתי זה לא כל-כך נורא לרצוח? נכון? מי אנחנו שנשפוט אותו, את הרוצח? (סתם לידע שלך: כמי שמתעמק בפילוסופיה יהודית, נוצרית, מוסלמית ומה שביניהם, הגישה שלך היא בעלת סממנים נוצריים מובהקים שמקורם אגב, בעיוות תפיסתי של היהדות) |
|
Franchesca |
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
12 ביוני 2011
Franchesca • 12 ביוני 2011
נולי כתב/ה: פרנצ'סקה
אני בת 50- ולבן כיתה שלי נתלשה אוזן(עד כדי תפרים) ע"י מורה שלא אהבה את העמידה לו וגררה אותו באוזן. לא. זה לא גרםלי לרצות להתעלל באנשים. להפך. אוי זה נשמע מזעזע! ברור שלא נורמלי, רק מציינת שגם בישראל זה קיים. אומנם בתקופה קצת יותר פרימיטיבית מהיום, אולי שם עדיין לא התפתחו. ולמען הסדר הטוב, אני נגד אלימות, בעד כאב בהסכמה. |
|
נזמית לופתת |
לפני 13 שנים •
14 ביוני 2011
Re: לקחת לי את השאלה מקצה הלשון....
לפני 13 שנים •
14 ביוני 2011
נזמית לופתת • 14 ביוני 2011
דורון גונן כתב/ה: חד פעמית כתב/ה: בוודאי, כמו כל יתר החוויות שחוויתי ושעיצבו אותי כפי שאני. אתה שואל האם הסצינה הזו מהווה אבן יסוד לגחמותיי? האם היא מופיעה בפנטזיות עכשוויות?
כן! זו השאלה שלי. פחות, למען האמת. אבל שוב, זה גם לא היה בעוצמות טראומטיות כמו שהועלו כאן והנפש שלי די גמישה יחסית או משחקית (אני משערת) בשביל שאוכל להתרגש גם מזה, אם זה בנוי ומצוייר יפה. אני תוהה מה אתה משליך מכך, טראומות ילדות וההשלכות על המיניות. ולמה הרחקת לכת כל כך, גם כאן במערב הפרוע ישנם הורים המכים את ילדיהם ולאחר מכן מאכילים ורוחצים אותם באותן ידיים. כיצד זה משפיע על מיניותו של הילד/ה? האם בהכרח או בסבירות גבוהה יגדל להיות בעל נטיות בדסמיות? מסופקתני. |
|