סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חובבי פוט פטיש במסיבות

APileOFilth
לפני 13 שנים • 21 ביוני 2011

חובבי פוט פטיש במסיבות

APileOFilth • 21 ביוני 2011
בטח פירסמו את זה כאן 500 פעמים, ובכל זאת:
http://www.youtube.com/watch?v=oFAozYmmjWs

כל כך נכון.
כבר כמה פעמים הייתי צריכה להתמודד עם הרצון העז לנעוץ עקב מחודד היטב בעיניו של גבר מחוצף שהחליט ללקק את הרגליים שלי בלי רשות.
    התגובה האהובה בשרשור
שולה פנינים
לפני 13 שנים • 22 ביוני 2011
שולה פנינים • 22 ביוני 2011
אני לא מבינה, למה להתמודד עם הרצון הזה?
אם כי, לא מרחיקה עד כדי נעיצת העקב בעין; זה דורש משאבי דיוק שלא אפשריים בתנאי התאורה במסיבה ממוצעת, וכמובן עלול לגרום שרשור בכי.
אבל בעיטת הדיפה, זה כן. בהחלט.
icon_cool.gif
APileOFilth
APileOFilth • 22 ביוני 2011
א' לוין כתב/ה:
אני לא מבינה, למה להתמודד עם הרצון הזה?
אם כי, לא מרחיקה עד כדי נעיצת העקב בעין; זה דורש משאבי דיוק שלא אפשריים בתנאי התאורה במסיבה ממוצעת, וכמובן עלול לגרום שרשור בכי.
אבל בעיטת הדיפה, זה כן. בהחלט.
icon_cool.gif

נו, זה סוג של משחק צליפות כזה.
אם אני צריכה לנקות ריר זר מכפות הרגליים שלי בסוף הערב, אני עומדת על זכותי לקבל לפחות אימון אמנויות לחימה הגון בתמורה לגועל.
digi's foxy
digi's foxy • 22 ביוני 2011
גנבתי לבלוג שלי
slavealfred

אני תמיד מבקש רשות

slavealfred • 22 ביוני 2011
אני תמיד מבקש רשות... לפעמים רק מבקש לשבת על הרצפה ליד הרגליים של המלכה. אם היא מזיזה את הנעל שלה לכוון שלי, אז אתחיל ללקק
nomorenomore

Re: אני תמיד מבקש רשות

nomorenomore • 22 ביוני 2011
slavealfred כתב/ה:
אני תמיד מבקש רשות... לפעמים רק מבקש לשבת על הרצפה ליד הרגליים של המלכה. אם היא מזיזה את הנעל שלה לכוון שלי, אז אתחיל ללקק

ואם היא כלבתו ושפחתו החרופה והמושתנת של גבר, אבל הוא לא שם? למה לומר ישר "מלכה"...
מיסי​(נשלטת)

מיסי​(נשלטת) • 22 ביוני 2011
Sparafucile כתב/ה:
slavealfred כתב/ה:

ואם היא כלבתו ושפחתו החרופה והמושתנת של גבר, אבל הוא לא שם? למה לומר ישר "מלכה"...

ולפעמים היא " סתם " בן אדם לפני שהיא שפחה מושתנת של "גבר" . עדיין צריך לברר אם בא לה שילקקו לה איברים בגוף
nomorenomore

nomorenomore • 22 ביוני 2011
מיסי כתב/ה:
Sparafucile כתב/ה:
slavealfred כתב/ה:

ולפעמים היא " סתם " בן אדם לפני שהיא שפחה מושתנת של "גבר" . עדיין צריך לברר אם בא לה שילקקו לה איברים בגוף

לא יפה לנסות להוציא אותי שובניסט. הרי תיארתי אישה למטה כקונטרה לאישה למעלה שהוא כתב.

לא משנה אם היא נשלטת או שלוטת, היא בן אדם בעיני.

נו נו נו icon_smile.gif