slavealfred |
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
רעיון טוב, APileOFilth
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
slavealfred • 25 ביוני 2011
אני בטוח שאמרת בסרקזם. הרעיון שלך לגייס עוד מלכות נראה לי מצוין.
ברצינות, אני חושב שכולם\כולן צודקים כאן. לבחורה יכול להיות די מגעיל שגבר "סוטה" שהיא לא מכירה יזחל לה בין הרגליים. זה גם נכון שברוב המועדונים, יש המון עבדים ומספר מועט של מלכות. לכן, מעניין לשמוע מה המלכות חושבות על איך כדי להתחיל לדבר. אם נלמד לעשות את זה כמו שהן אוהבות, אולי הסיכוי להצלחה יעלה... |
|
APileOFilth |
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
APileOFilth • 25 ביוני 2011
Brave Dwarf כתב/ה: APileOFilth כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: פטישיסט צמרת כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: גש והצג את עצמך, אם אתה רואה מצדה התעניינות – ציין שאתה נשלט, ואם ברצונה להשתמש בך - אתה לרשותה. אל תכרע על ברכיך טרם הצגת את עצמך - מלכה אינה עמוד לאוננויות שלך וגם אם זה נורא מחרמן אותך להדליק לה סיגריה ו/או את עקב נעלה, אותה זה לא מעניין.
מה עוד שאיך תבדיל אותה מאחרות אם תמצא חן בעיניה ותכריע אותך, איך תסביר לה שהכריעה שלך לרגליה נובעת מתוך כבוד לה בלבד ולא סתם כי אתה רגיל לכרוע בפני כל אחת. . מילים כדורבנות, מנקודת מבטי הנ"ל שקול לקלאסה שהקהילה בארץ מעט חסרה אותה. אז זהו, שגם אני חשבתי ככה, אלא שלפני ימים ספורים מישהו הסביר לי שבכלוב כמות העבדים כל כך עולה על מספר המלכות עד שלא נותרת להם ברירה, אלא לאונן על רגלה של כל אישה במועדון כדי להפיק ולו רגע של עונג. כך שאין צורך לשפוט את הקהילה. נדמה לי שעדיף למצוא דרך להתמודד עם המציאות. זו לא הבעיה של אף בחורה מהקהילה שיש יותר מידי עבדים ופחות מידי מלכות, ג'יזס. מה, אם אני רוצה שלא יטרידו אותי אני אמורה לצאת לרחובות ולגייס בשר נקבות טרי לשורות הBDSM? לא, אבל למצוא תא אפור אחד (לפחות) שיאותת לך שהסכמתי אתך, נראה לי שלא יזיק לך. הנה הוא! תפסי אותו, שם! מאחורי הפינה! ראית שהגבתי לשורה אחת מתוך ההודעה שלך, שציינת בפירוש *שמישהו אחר אמר* ולא להודעה הקודמת, אז כנראה שהיה לי מה להגיד *על האמירה הזו*, ולא על התגובה המקורית שלך. אבל כנראה שהאגו שלך כל כך שברירי עד שכל אמירה סרקסטית שמסתובבת לידו מבהילה אותו, גם כשהיא לא מכוונת אליך. אולי כדאי שתרגיע אותו. הנה הוא! הלך להתחבא מאחורי הפינה עם התא האפור הבודד שלי! אם תמהר אולי תספיק לתפוס אותו לפני שהוא יעשה במכנסיים! |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
Re: תודה נולי
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
נולי • 25 ביוני 2011
slavealfred כתב/ה: כנראה שאני מהמקצינים.
אני נוהג לגשת ולבקש לשבת על הרצפה ליד הרגליים שלה. אם היא מעשנת, אגש על הברכיים עם מאפרה... עד עתה נראה שכולם מסכימים איתי אז אל תעלב כשאומר שאתה לא מהמקצינים "אתה" פשוט מחפצן נשים וישר מתחיל להתשמש בהן בלי רשותן כשאתה כורע לרגליהן. אבל אתה באמת מקפיד על קבלת הרשות ולא מציק-יפה לך. N |
|
בריזיט |
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
Re: איך להתחיל לדבר...
לפני 13 שנים •
25 ביוני 2011
בריזיט • 25 ביוני 2011
slavealfred כתב/ה: שאלה לכל המלכות. נניח שעבד רואה אתכן במסיבת פטיש.
מהי הדרך הכי נאותה כדי שהעבד יוכל לבוא להגיד שלום ולהציג את עצמו? איך עליו לעשות זאת? בנימוס. |
|
Kate McCannon |
לפני 13 שנים •
27 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
27 ביוני 2011
Kate McCannon • 27 ביוני 2011
גש אלי ופנה כאילו אין בדסמ בעולם. אם תמצא חן בעיניי - תגלה שיש. אם לא - לא היית יכול למצוא חן בעיניי לא בשיחה ובטח שלא על 4.
אבל הדבר האחרון שיגרום לי לרצות להתייחס אליך זה שתזחל יחד עם עוד 5 אנשים מתחת לחצאית שלי. זה גורם לי להרגיש כמו חפץ יותר משאני מסוגלת לגרום לך להרגיש, אבל מעבר לזה ובעיקר - זה נדוש ומשעמם ולא מראה על שום כבוד אמיתי. |
|
4X4(אחר) |
לפני 13 שנים •
1 ביולי 2011
כן
לפני 13 שנים •
1 ביולי 2011
4X4(אחר) • 1 ביולי 2011
APileOFilth כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: פטישיסט צמרת כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: גש והצג את עצמך, אם אתה רואה מצדה התעניינות – ציין שאתה נשלט, ואם ברצונה להשתמש בך - אתה לרשותה. אל תכרע על ברכיך טרם הצגת את עצמך - מלכה אינה עמוד לאוננויות שלך וגם אם זה נורא מחרמן אותך להדליק לה סיגריה ו/או את עקב נעלה, אותה זה לא מעניין.
מה עוד שאיך תבדיל אותה מאחרות אם תמצא חן בעיניה ותכריע אותך, איך תסביר לה שהכריעה שלך לרגליה נובעת מתוך כבוד לה בלבד ולא סתם כי אתה רגיל לכרוע בפני כל אחת. . מילים כדורבנות, מנקודת מבטי הנ"ל שקול לקלאסה שהקהילה בארץ מעט חסרה אותה. אז זהו, שגם אני חשבתי ככה, אלא שלפני ימים ספורים מישהו הסביר לי שבכלוב כמות העבדים כל כך עולה על מספר המלכות עד שלא נותרת להם ברירה, אלא לאונן על רגלה של כל אישה במועדון כדי להפיק ולו רגע של עונג. כך שאין צורך לשפוט את הקהילה. נדמה לי שעדיף למצוא דרך להתמודד עם המציאות. זו לא הבעיה של אף בחורה מהקהילה שיש יותר מידי עבדים ופחות מידי מלכות, ג'יזס. מה, אם אני רוצה שלא יטרידו אותי אני אמורה לצאת לרחובות ולגייס בשר נקבות טרי לשורות הBDSM? לכי על זה, - תגייסי קולות לקהילה ונרוץ לכנסת |
|