סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

היי חדש כאן=]

מיכאל הגיע
לפני 13 שנים • 23 ביולי 2011

היי חדש כאן=]

מיכאל הגיע • 23 ביולי 2011
היי אני אספר לכם את קודם את הסיפור שלי אנ יחדש פה,
מלאו לי בדיוק 18 לפני חודש בערך ,
אני חובב פוט פטיש רציני מאוד כבר הרבה זמן מאז גיל 15 אני זוכר שהייתי מודע לזה ו3 שנים אני נלחמתי בזה,
כל יום לראות כפות רגליים כל יום החשק רק גבר ללקק ולסגוד לכף רגל יפה , והגעתי לגיל 18 שאיתו יש לי הרבה פחדים כי מעכשי ואני מתחיל את החיים,לא דיברתי בחיים על זה עם חברים לא עם אחים לא עם ידידות אף אחד ושמרתי את זה בלב 3 שנים , אני עדיין ''בתול פוט פטיש'' לא יצא לי אף פעם עדיין ללקק ולסגוד לכף רגל ,
אני לא מתחבר לשום דבר אחר לא כניעה לא סאדיזם לא קשירות לא הצלפות לא מכות רק פוט פטיש
עכשיו אני אשמח שתענו לי כבטח אנשים עם הרבה ניסיון,אני בן 18 ואני מאוד מפחד עכשיו מהחיים שלי,
איך הבנות זוג מהגיל הזה ומעלה חושבות על פינוק בכפות רגליים, כמה נשים יפסלו אותי בגלל הפטיש שלי,
אם אני ימצא בת זוג שתאהב את זה ,אני לא אובססיבי אבל מאוד אוהב כפות רגליים,מאז שגיליתי את זה[גיל 15 וחצי בערך לקראת 16] לא הייתה לי חברה מאז לא בגלל הפטיש בגלל שלא התחברתי לאף אחת,
אני בטוח שיש פה הרבה אנשים עם ניסיון כבר , אני אשמח לשמוע ממכם איך אתם מסתדרים עם הפטישים בחיים,אני מאוד חושש שאני לא ימצא אישה או בת זוג בעתיד ויתרחקו ממני רק בגלל הפטיש הזה,
אני לא דיברתי בחיים על זה עם חברות/ידידות שלי על הפטיש אז אני לא יודע מה נשים באמת חושבות על זה,
אז אני אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות שיביאו לי קצת ניסיון ויעלימו לי את החששות,
ואני מבקש את הכי כנות אני אשמח גם לתגובות של המלכות פה , תגידו לי בכנות אם יש לי ממה לדאוג בעתיד,
איך הנשים יקבלו את זה בעתיד ואיך אפשר לדבר על זה עם החברה שלי בלי שתיבהל,
ואם זה נורמאלי הפטיש הזה , וזה נורמאלי שכל אישה שהולכת ברחוב אני מסתכל לה קודם כל על הכפות רגליים ? ואם הם יפות אז אני עולה לראות את הפנים והכל,אנשים עם הפטיש הזה לכ.רגליים מסתדרים בחיים או שזה הורס אותם?
אני חושב שאני בין הצעירים פה ואני שמח סוף סוף לדבר עם אנשים כמוני ומקווה שתענו
[אני מתחבר רק לפוט פטיש].

תודה מראש על התשובות icon_biggrin.gif

*ואם מישהי רוצה ''בתול רגליים'' אני מוכן ללקק בפעם הראשונה מי שמעוניינת אני אשמח לא להיות יותר ''בתול רגליים'' icon_smile.gif
מיכאל הגיע
לפני 13 שנים • 24 ביולי 2011
מיכאל הגיע • 24 ביולי 2011
ואם אפשר אני לא רוצה לפתוח עוד שרשור , מה זה בחורה ונילית ?
קראתי פה את המושג הזה ומעניין אותי מה זה
שיהיה אחלה לילה icon_smile.gif
cobra​(נשלט)
לפני 13 שנים • 25 ביולי 2011

חרדה מ- foot fetish

cobra​(נשלט) • 25 ביולי 2011
מיכאל שלום,
ראשית תירגע.
תנשום נשימה עמוקה......ועכשיו עוד אחת.
אתה נורמלי לגמרי.
עצם זה שאתה עושה עם זה משהו,אתה בודק וחוקר ומעמיק בנושא מראה ומוכיח,קודם כל לך,שאתה ראוי להתהלך חופשי,לבינתיים.
לי היה,אומנם בגיל מאוחר יותר,הארה בתחום הזה,וזה לא מנע ממני לנהל חיים מפוארים אז וגם היום,יש לי שלושה ילדים מדהימים אחד אחד,ויש לי מערכת זוגית(בת זוגי היא כלל לא מהתחום וזה ממש לא מפריע לה שאני חובב בתחום זה),כך שלדעתי זה לא אמור להפריע לך כל זמן שאתה תנהל אותו (את הפוטפטיש) ולא הוא ינהל אותך.
שיהיה לך בהצלחה מיכאל אתה ניראה לי בחור טוב ומפוחד,חזק ואמץ.
עידו.
מיכאל הגיע
לפני 13 שנים • 25 ביולי 2011

Re: חרדה מ- foot fetish

מיכאל הגיע • 25 ביולי 2011
rexe10 כתב/ה:
מיכאל שלום,
ראשית תירגע.
תנשום נשימה עמוקה......ועכשיו עוד אחת.
אתה נורמלי לגמרי.
עצם זה שאתה עושה עם זה משהו,אתה בודק וחוקר ומעמיק בנושא מראה ומוכיח,קודם כל לך,שאתה ראוי להתהלך חופשי,לבינתיים.
לי היה,אומנם בגיל מאוחר יותר,הארה בתחום הזה,וזה לא מנע ממני לנהל חיים מפוארים אז וגם היום,יש לי שלושה ילדים מדהימים אחד אחד,ויש לי מערכת זוגית(בת זוגי היא כלל לא מהתחום וזה ממש לא מפריע לה שאני חובב בתחום זה),כך שלדעתי זה לא אמור להפריע לך כל זמן שאתה תנהל אותו (את הפוטפטיש) ולא הוא ינהל אותך.
שיהיה לך בהצלחה מיכאל אתה ניראה לי בחור טוב ומפוחד,חזק ואמץ.
עידו.

תודה רבה עידו על התשובה !
אני שמח שמישהו ענה לי , הרגעת אותי ללא ספק חח
לשמוע שאתה מנהל מערכת זוגית עם שלושה ילדים משמח אותי,
תודה רבה על התשובה icon_smile.gif