בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
5 באוג׳ 2011
עזרה במסנג'ר
לפני 13 שנים •
5 באוג׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 5 באוג׳ 2011
פעם, לפני שנים רבות.. היתה לי מצלמה ולא עוד. משום מה, בכל פעם שמישהו פותח עבורי מצלמה או בכל פעם שמישהו בעל מצלמה נכנס לשיחה איתי (אפילו אם לא פותח מצלמה), האייקון של המצלמה שלי נפתח וזה נראה כאילו יש לי מצלמה.
איך אפשר להסירו? תודה, הפושטקית. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
5 באוג׳ 2011
המסן שלך מזהה מצלמה אצלך למרות
לפני 13 שנים •
5 באוג׳ 2011
Here And There(נשלטת) • 5 באוג׳ 2011
שלא מחוברת מצלמה?
זה קצת מוזר. בכל אופן, יש אופציה של הסתר מצלמה: במסן: tools->options->personal האופציה האחרונה היא "אפשר לאחרים לראות שיש לי מצלמה". במידה וזה מסומן, תבטלי את זה. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
5 באוג׳ 2011
Re: המסן שלך מזהה מצלמה אצלך למרות
לפני 13 שנים •
5 באוג׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 5 באוג׳ 2011
pet כתב/ה: שלא מחוברת מצלמה?
זה קצת מוזר. בכל אופן, יש אופציה של הסתר מצלמה: במסן: tools->options->personal האופציה האחרונה היא "אפשר לאחרים לראות שיש לי מצלמה". במידה וזה מסומן, תבטלי את זה. זו בדיוק הבעיה - זה לא מסומן... אוף... |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
6 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 באוג׳ 2011
Here And There(נשלטת) • 6 באוג׳ 2011
חתולונת פושטקית כתב/ה: pet כתב/ה: שלא מחוברת מצלמה?
זה קצת מוזר. בכל אופן, יש אופציה של הסתר מצלמה: במסן: tools->options->personal האופציה האחרונה היא "אפשר לאחרים לראות שיש לי מצלמה". במידה וזה מסומן, תבטלי את זה. זו בדיוק הבעיה - זה לא מסומן... אוף... ] הממ... באמת מוזר. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
6 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 באוג׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 6 באוג׳ 2011
pet כתב/ה: חתולונת פושטקית כתב/ה: pet כתב/ה: שלא מחוברת מצלמה?
זה קצת מוזר. בכל אופן, יש אופציה של הסתר מצלמה: במסן: tools->options->personal האופציה האחרונה היא "אפשר לאחרים לראות שיש לי מצלמה". במידה וזה מסומן, תבטלי את זה. זו בדיוק הבעיה - זה לא מסומן... אוף... ] הממ... באמת מוזר. פשוט הסרתי את התוכנה הארורה מהמחשב, עכשיו נקווה שזה יעזור.. |
|
Inside your head |
לפני 13 שנים •
6 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 באוג׳ 2011
Inside your head • 6 באוג׳ 2011
בגרסה החדשה של המסנג'ר יש "שיחת וידאו".
הייתה תקופה שבה היה ניתן לפתוח שיחת וידאו באופן חד צדדי. נכון להיום, האפשרות של שיחות וידאו חד-צדדיות לא קיימת, ולכן מספיק שהאדם שאת משוחחת איתו ילחץ על האייקון של המצלמה שנמצא ליד התמונה בחלון השיחה (לא מחייב שזה יהיה האייקון שנמצא ליד התמונה שלך, מספיק שילחץ על האייקון שליד התמונה שלו/ה) על מנת לפתוח שיחת וידאו בין אם יש לך מצלמה ובין אם לא, כי ככה התוכנה בנויה. אני ניסיתי לבדוק אם ניתן לשנות את זה, ולא מצאתי דרך עדיין. מקווה שעזרתי. |
|