סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איפה קונים ווב לתלייה מהתקרה ?

A v​(שולט)
לפני 13 שנים • 8 באוג׳ 2011

Re: באותו נושא

A v​(שולט) • 8 באוג׳ 2011
MedLife כתב/ה:
מישהו יודע איפה קונים תקרה שמחזיקה סספנשן?
התיקרה שלי בקושי מחזיקה את המנורות icon_smile.gif

האמת שזה ממש לא מסובך.

מודדים את החדר הולכים למחסן עצים קונים קורות 10\10 מעץ גושני

בונים ממנו את האות ח בחדר המבוקש יוצרים בצדדים מהשאריות שני חיזוקים.

אחד לכל פינה.ומקבעים את הכול בעזרת בורג מתברג בכמה מקומות.

העץ בצורה כזו יכול להחזיק פי כמה ממשקל גופך.

זה נשמע טיפה מסוך,אבל שעתיים עבודה מהרגע שהעץ חתוך.

Av
NotHereNow

מצויין!

NotHereNow • 8 באוג׳ 2011
יש מצב שאתה מגיע לעזור לי ? icon_rolleyes.gif
A v​(שולט)

Re: מצויין!

A v​(שולט) • 8 באוג׳ 2011
MedLife כתב/ה:
יש מצב שאתה מגיע לעזור לי ? icon_rolleyes.gif

האמת כן יש מצב.

אבל יש שני תנאים.

1 את זו שצובעת את העץ בסופו של דבר (והאמת זה מוסיף המון לחדר)

2 את מעלה תמונות עם הסבר איך בנינו כך שאחרים שירצו יהיה להם כיוון.

Av
Bent

קצר זמני לכתוב (מה שכבר נכתב בעבר), אבל מתקנים זה דבר מסוכן

Bent • 8 באוג׳ 2011
וכרגיל,

הדיון בסספנשן מצליח להבהיל אותי.

פחד אלוהים הבורות הכללית בנושא.

סליחה רבותיי (פיוז של מהנדס), אבל כול מה שנושא בן אדם שאתם אוהבים או אפילו רק משחקים איתו לערב, כדאי שיתוכנן כראוי.

אדון וחבר, לרעיון הפשוט שלך אין ערך ללא החיבורים של העץ, העיגון ומניעת היכולת של ח' פשוט שכזה להתהפך, (או בקיצור תוכנית / תכנון מפורט), כואב לי לדמיין קורה ראשית בגודל שצייינת שנוחת על ראשה של שפחה קשורה בגלל שכול המפלצת הזו התנדנדה עקב ספנאק אחד מוצלח כשהיא קשורה אליו.

הערה נוספת, ברגי עץ, כאילו שחודרים את עצמם, לא יכולים לשאת בעומס דינמי, כמו למשל סאב/ית נאבק/ת, כך שכדאי לתכן את החיבורים עם מעט יותר תשומת לב.

דבר אחרון, גם למסגרת פשוטה שכזו אם אתה רוצה לתלות ממנה אדם כדאי שתשים לב לנקודות העיגון של החבל. נכון ניתן ללפף את החבל סביב הקורה הראשית, אבל קורה מרובעת תקצר את אורך חיי החבל בצורה משמעותית עקב הפינות שלה, וחבלי קשירה אכותיים, הם יקרים מדי.
'
סיר דמי,

המון רעיונות נחמדים,
לתכנן מתקן מצד שני אף פעם לא מומלץ להניח כי הוא מכסה את כול המקרים.
אשמח לעזור רק באופן פרטני למי שרוצה, וכן אני מהנדס, אבל כול מתקן לגופו.
אם הדבר היה פשוט כמו שהצגת אותו, אני תוהה למה לא מעט מהנדסים סוטים לא פרסמו מטוב ליבם תוכניות שכבר אפשר להוריד ברשת עד היום?

דרך אגב, יש לך מושג מה היתרונות היחסיים של טיטניום בעבודה שכזו על נניח אלומיניום, ברזל או פלדה? או חס לחלילה החסרונות?

בכלל כמה דברים את המכיר בחיי היום יום שעשויים טיטניום?

בכול מקרה, יש כאן בכלוב אנשים שתכננו ובנו דברים לתפארת, ארז לזכרוני, ועוד כמה.

בהצלחה.
השובבים הצעירים​(שולט)

Re: קצר זמני לכתוב (מה שכבר נכתב בעבר), אבל מתקנים זה דבר מס

bent_wordsmith כתב/ה:
וכרגיל,

הדיון בסספנשן מצליח להבהיל אותי.

פחד אלוהים הבורות הכללית בנושא.

סליחה רבותיי (פיוז של מהנדס), אבל כול מה שנושא בן אדם שאתם אוהבים או אפילו רק משחקים איתו לערב, כדאי שיתוכנן כראוי.

אדון וחבר, לרעיון הפשוט שלך אין ערך ללא החיבורים של העץ, העיגון ומניעת היכולת של ח' פשוט שכזה להתהפך, (או בקיצור תוכנית / תכנון מפורט), כואב לי לדמיין קורה ראשית בגודל שצייינת שנוחת על ראשה של שפחה קשורה בגלל שכול המפלצת הזו התנדנדה עקב ספנאק אחד מוצלח כשהיא קשורה אליו.

הערה נוספת, ברגי עץ, כאילו שחודרים את עצמם, לא יכולים לשאת בעומס דינמי, כמו למשל סאב/ית נאבק/ת, כך שכדאי לתכן את החיבורים עם מעט יותר תשומת לב.

דבר אחרון, גם למסגרת פשוטה שכזו אם אתה רוצה לתלות ממנה אדם כדאי שתשים לב לנקודות העיגון של החבל. נכון ניתן ללפף את החבל סביב הקורה הראשית, אבל קורה מרובעת תקצר את אורך חיי החבל בצורה משמעותית עקב הפינות שלה, וחבלי קשירה אכותיים, הם יקרים מדי.
'
סיר דמי,

המון רעיונות נחמדים,
לתכנן מתקן מצד שני אף פעם לא מומלץ להניח כי הוא מכסה את כול המקרים.
אשמח לעזור רק באופן פרטני למי שרוצה, וכן אני מהנדס, אבל כול מתקן לגופו.
אם הדבר היה פשוט כמו שהצגת אותו, אני תוהה למה לא מעט מהנדסים סוטים לא פרסמו מטוב ליבם תוכניות שכבר אפשר להוריד ברשת עד היום?

דרך אגב, יש לך מושג מה היתרונות היחסיים של טיטניום בעבודה שכזו על נניח אלומיניום, ברזל או פלדה? או חס לחלילה החסרונות?

בכלל כמה דברים את המכיר בחיי היום יום שעשויים טיטניום?

בכול מקרה, יש כאן בכלוב אנשים שתכננו ובנו דברים לתפארת, ארז לזכרוני, ועוד כמה.

בהצלחה.

לא יודע לגבי טיטניום, אך אפשר פשוט ללכת לכל מסג'ר פשוט ולבקש ממנו שירתח פלטה ואוזן למנעול שערים הפלטה שתהיה ברוחב 20/20 בעובי 4 או 5 ס"מ שהפלטה תהיה עם חמישה חורים אחד בכל צד ועוד אחד במרכז, מותאם למקדח 12 ואפילו 16 על קונים מכל חנות לאביזרי בניין ג'ימבו 12 או 16 וכל מה שנותר זה לקבע לתקרה, לאוזן תוכלו לחבר כמות רצויה של חבלים ואפילו מנואלה להרמה , או שלפלטה לחבר ברזל באורך הרצוי עם שני אוזניים בקווצות, כל אחד והשיגעון שלו
Bent

Re: קצר זמני לכתוב (מה שכבר נכתב בעבר), אבל מתקנים זה דבר מס

Bent • 8 באוג׳ 2011
חושק באיכותית כתב/ה:

לא יודע לגבי טיטניום, אך אפשר פשוט ללכת לכל מסג'ר פשוט ולבקש ממנו שירתח פלטה ואוזן למנעול שערים הפלטה שתהיה ברוחב 20/20 בעובי 4 או 5 ס"מ שהפלטה תהיה עם חמישה חורים אחד בכל צד ועוד אחד במרכז, מותאם למקדח 12 ואפילו 16 על קונים מכל חנות לאביזרי בניין ג'ימבו 12 או 16 וכל מה שנותר זה לקבע לתקרה, לאוזן תוכלו לחבר כמות רצויה של חבלים ואפילו מנואלה להרמה , או שלפלטה לחבר ברזל באורך הרצוי עם שני אוזניים בקווצות, כל אחד והשיגעון שלו

מה שמחזיר את הדיון לתחילתו, איך רותמים בבטחה לקיר.
Bent

פתרון נייד, מסחרי, זמין ואיכותי ל

Bent • 8 באוג׳ 2011
אפשר למצוא כאן.

רוב אנשי החבל שעבדו עליו ננו עליו ביקורות טובות.

http://www.tetruss.com/

סיר דמי, אם תביא שכזה לארץ (ובהצלחה להסביר את השימו שלאנשי המכס icon_smile.gif ), אשמח לראות אותו בחיים.
קינבה
קינבה • 8 באוג׳ 2011
bent_wordsmith יש מצב שאתה נותן לנו תוכנית למתקן נייד ומי שירצה ילך למסגר עם התוכנית?
לגבי טיטניום - אני רק יודע שהוא קל יותר ולכן נייד יותר, אתה המהנדס לא אני ואשמח לשמוע על יתרונותיו לעומת חסרונותיו.

לגבי המתקן אני מניח שיהיה די יקר להזמין כזה לכן הצעתי תוכנית בשביל מסגר, אבל מי שירצה שיזמין. אני במילא יש לי PEER כל שבוע (כל פעם בעיר אחרת) ותמיד יש שם איפה לתלות, בנוסף לשורה של מתנדבות ועוד כמה וכמה תולים מנוסים שתמיד נמצאים להשגיח לעזור ולתת עיצה טובה.
Bent
לפני 13 שנים • 9 באוג׳ 2011
Bent • 9 באוג׳ 2011
Sir Demi כתב/ה:
bent_wordsmith יש מצב שאתה נותן לנו תוכנית למתקן נייד ומי שירצה ילך למסגר עם התוכנית?

לא, כי תוכניות שלי עולות כסף וזמן שלי, והמחיר של התוכניות האילו יהיה יקר בצורה משמעותית מלקנות אחד טטרוס מוכן, יותר מזה גם עם אתרום תוכניות חינם, מה שלא יקרה |(עניין של אחריות הנדסית), אני לא רואה דרך להתחרות במחיר של טטרוס.

התשובה עלולה להשתנות עם יהיה זמני בידי , אבל כרגע, אין סיכוי אמיתי
קינבה
לפני 13 שנים • 9 באוג׳ 2011
קינבה • 9 באוג׳ 2011
bent_wordsmith כתב/ה:
Sir Demi כתב/ה:

לא, כי תוכניות שלי עולות כסף וזמן שלי, והמחיר של התוכניות האילו יהיה יקר בצורה משמעותית מלקנות אחד טטרוס מוכן, יותר מזה גם עם אתרום תוכניות חינם, מה שלא יקרה |(עניין של אחריות הנדסית), אני לא רואה דרך להתחרות במחיר של טטרוס.

התשובה עלולה להשתנות עם יהיה זמני בידי , אבל כרגע, אין סיכוי אמיתי

מה הקשר בין אחריות הנדסית לבין תוכנית חינם? אחריות לדעתי זה שאתה בטוח שהמתקן לא יקרוס (או שצריך שם את השם שלך שיהיה למי לפנות?)

מה היתרונות והחסרונות בטיטניום?

לגבי הזמן וההשקעה וכמה כסף עולה עבודה שלך אספר לך סיפור קצרצר. בלונדון נתקלתי באימיל בהול של סטודנטית שנתקעה והיתה זקוקה לעזרה בתחום שונה מהתחום שלה, אבל בגלל הפרוייקט הייחודי שלה לא היתה יכולה לסיים את התואר בלי העזרה הזאת. היא היתה מוכנה לשלם הרבה כסף בשביל זה. במקרה העזרה לה היתה זקוה היא בתחום ההתמחות שלי ובשביל עבודה שכזאת אני גובה בסביבות 1000 פאונד, המחיר הוא לא פונקציה של שעות עבודה אלא של ידע ונסיון שרכשתי בהרבה מאוד שנים, לימודים, ועבודה קשה. הסכמתי לפגוש אותה לכוס קפה, הבנתי את מצבה הכלכלי והייתי במצב להגיד לה - 1000 או לכי חפשי, ולמרות שהיא העריכה את העבודה בסביבות 300 (עקב חוסך נסיונה) היא היתה עושה שמיניות באויר כדי לגרד את הכסף. החלטתי שאני עוזר לה בחינם, מילא היה לי שבוע די פנוי ומשום מה סתם בא לי לעזור. היא ניסתה לשלם לי אבל סירבתי כי או שאני עושה עבודה במחיר מלא או שאני לא עושה כלום, ואם החלטתי לעזור בחינם אז זה בחינם והדבר היחידי שקיבלתי בתמורה זה ידידה ואולי קצת קשרים מקצועיים עתידיים - אולי.

מוסר השכל:
אם בא לך לעזור לקהילה תעזור אבל אל תספר שתוכנית שלך עולה הרבה כסף - יש כאן הרבה אנשים עובדים ועסוקים שנמצאים כאן מרצונם הטוב ותורמים אחד לשני פשוט כי מתחשק להם, וגם הזמן שלהם עולה הרבה כסף.
אם לעומת זאת אתה רואה בזה רק "עוד עבודה" ובא לך לעשות אותה אז תן מחיר, יתארגנו להם כמה וכמה אנשים שמעוניינים בזה, כל אחד ישים כמה שקלים ותקבל תמורה.
אפשרות שלישית היא שאתה חושש להיחשף וזה בסדר, אז תוכל להמליץ על קולגות שיעשו את זה בתשלום ושוב יוכלו אנשים להתארגן ולשלם בעבור התוכנית.