צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

השתהות התשוקה

ileamon{astrid}
לפני 13 שנים • 16 באוג׳ 2011

השתהות התשוקה

ileamon{astrid} • 16 באוג׳ 2011
סיפור מלפני שנתיים (אני באתר רק חצי שנה בלחץ)

החלטתי לכתוב ,באישור הגברת קובץ קצר וקולע זה בגוף ראשון,מה זה בדסמ בשבילי וכל היוצא מזה במבט מרענן.

כל היום אנו במתח. את נוגעת בי ואני נוגע בך. את רוצה אותי ואני אותך . אך את לא מרשה. אני נהנה מהפרצוף שלך המסגיר את רצונך, המפתה אותך להפר את הוראתך שלך. את רוצה שנפר אותה רק כדי להראות לי כמה את יכולה להיות רעה .ואני רוצה שתהיי רעה אליי, שתכאיבי ותענישי.

ברקע הסרט כשניטשה בכה מתנגן לו .המשחק שלנו רק מתגבר אט אט .אני מעמיד פנים שהסרט מעניין אותי אבל את יודעת שאני מדמיין את עצמי עמוק בתוכך. את שולטת בתשוקה שלי עם ליטופייך, נשיקותיך ונגיעותייך המגרות כל כך המזמינות אותי להנמס ולזרוק את שליטתי העצמית, שאני מנסה כלכך להראות לך. אך כמובן את תמיד מנצחת . בשבילך זה הרי משחק . את שולטת בי באופן מוחלט והשליטה העצמית שלי היא סתם משחק שאת נותנת לי לשחק בו כדי להשתעשע בעצמך, וכדי לתת לך לגיטימיות להראות מופתעת.

אני מתפתה ומפר את הוראתך. אני מתחיל לנשק את גופך כשהינך עוד נמצאת בחלוק הרחצה היפה שקנית לעצמך ואני ערום כי החלוק חם ואת הופכת אותי לעוד יותר חם. את מסתכלת עליי במבט לא מרוצה בעליל ואני רק חושב איך אני מסוגל לרצות אותך ,להפיג את כעסך או אכזבתך מחוסר השליטה שלי על עצמי. אני מתחיל לרדת לך.

קולות העונג שלך גורמים לי להרגיש טוב עם עצמי. אני מרגיש לפתע בשליטה. אני עולה עלייך ,תופס את ידייך ובחוזקה ומצמידן לצידייך בעודני לוחץ על מרפקייך קלות בידיי. את גונחת שוב. (מי לדעתכם בשליטה פה?) אני צועק לך לא לזוז מתנוחתך אך כמובן שאת מתנגדת לשליטה שנלקחת ממך ומנסה להלחם, ואני שולח סטירה אל פנייך. את מסתכלת עליי בסוג של מבט שטני מחוייך, אשר טיפה מפחיד אותי, אני נמנע מהמבט ההוא , נאחז באשליית השליטה. משחרר את ידייך ושותל נשיקה עמוקה בשפתייך וחודר עמוקות עם לשוני שוב, לתוכך, ולא מפסיק עד שאת מגיעה לשיאך פעמים מספר... הרי רק כשאת עייפה אני מסוגל להתמודד עם הכח האדיר והשטני שיש לך עליי.

את מבקשת ממני להפסיק ללקק אותך בין אורגזמות. אני יודע שזה קשה בלי הפסקה קטנה אבל אני אוהב להתעלל . אני אוהב לראותך אותך מתפתלת תחת נחת לשוני העוצמתית השולטת בעונג שלך, בתזוזותייך, בגניחותייך ובגמירותייך העוצמתיות הגורמות לי לדאוג לשלומך. אני שולט..

אני נותן לך לנוח . הסרט מזמן הספיק להגמר .אני בטוח שהיה מעניין מאוד אך לא שמתי לב כלכך בין ליקוק, להתעללות בדגדגן, לבין משפט גס שסיננתי כלפיך או ריחוף מזדמן לתוך פנטזייה של הקרב ובא בעתיד הקרוב. פיני ומוחי קשים מרוב עוררות ,שניהם מעמידים אותי בתחושה כי עומדים להכחיל ולהתפוצץ. המבט בפנייך השתנה כשהרגשת את איברי משתפשף על ירכך. תפסת לי אותו, ושאלת :"אני יכולה לענג אותך?". השאלה המקסימה שלך כבשה אותי.

הרגשתי ריגוש חזק בכל גופי תפסת לי את זקפתי הקשה ביד אחד ובשניה נשענת על הרגל שלי בזמן שאת יורדת למעטה יותר ויותר. התחלת לבלוע את איברי מהר וחזק לתוך פיך החם. מרוב תשוקה הרגשתי שאני עומד להתפוצץ בפיך ולהשאיר לך את כל נוזל אהבתי שלא נתת לי לבזבז עלייך כבר הרבה זמן . גופי החל מתכווץ, אך את לא נותנת לי את שיחרורי. את שולטת בעונג שלי. ידעתי שאת תנקמי.

גופך הערום מבצבץ דרך חלוק הרחצה שלך ומטרף אותי בעוד את ממשיכה להתעלל בי. תופסת את איברי חזק ושורטת אותי ברגליי חזי ופטמותיי. הכאב מקפיץ אותי כל פעם. וכל פעם שהוא מקפיץ אותי אני רוצה להכאיב לך יותר. עד שלבסוף אני תופס את ידייך מושך אותך ,את זזה לכיווני ואני הופך אותך בכח על גבך.

חיוך זדוני נפרס על פניי . אני מקווה שתספיקי להרגיש רע עם עצמך על כל שעוללת לי. זקפתי הקשה העומדת להתפוצץ מכוונת כרגע אל פתחך החם והרטוב. אך את מחייכת. וזה מכעיס.

אני פותח את המגירה. בפנים מונחים להם 4 חבלים דקים אשר בעזרתם אני קושר את ידייך מעל לראשך.

אני חוזר לתנוחתי הקודמת. את נראית מרוצה ,גם אני, לקחתי את השליטה באופן פיזי ואני נראה די מרוצה. תוך כדי שאני מרים את רגלייך אני מחדיר לך את כל כולי המשתוקק בתאווה קשוחה ועוצמתית .

נשימתך נעתקת בעוד שגופך ונפשך מנסים להכיל אותי ולקבל את המתקפה הפתאומית אני נשאר כמה רגעים ארוכים בתוכך רק כדי להסתכל על הסבל והעונג הפתאומיים ששטפו את הבעת פנייך. כאשר נדמה לי שהסתגלת למציאות החדשה , אני משתהה ונח מעט. בינתיים אני שורט , מלקק, נושך, מתיר את חבלייך, צובט ומכה קלות את ישבנך לפני שאני מכה בו בחוזקה ומוציא את פיני מתוכך, תופס ידייך , מסובב את גופך ומחזיק את ידייך מאחוריי גבך ולאחר מכן קושר אותן מחדש בצורה הזו. ולבסוף דוחף אותך אל ברכייך עם ראשך צמוד למיטה. ומכניס לך את איברי בחוזקה שוב. את מנסה להתנגד. ולברוח אך ככל שאת מתנגדת יותר אני לוחץ אותו יותר חזק לתוכך. ואז כשאת מתחילה להתמכר אליו אני עוצר.

ואני שובר את ציפייתך כאשר אני מוציא את כולו. את נראית גם שמחה על שהפסקתי. וגם מבואסת, אך זאת את מנסה להסתיר. את חושבת שאני נותן לך את השליטה חזרה, אך את טועה. אני נותן לך מכה חזקה על התחת המלווה בחדירה אימתנית וצעקותיי : אני שולט על העונג שלך!!!

ולאחר מכן גומר בזרם אימתני של זרע לתוכך על גבך ועל רגלייך, ועל פנייך כאשר את מסתובבת להסתכל עליי ומתמוטט.