''צוות לעניין'' |
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
ש ל ג י ?
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
''צוות לעניין'' • 17 באוג׳ 2011
שלגי כתב/ה: טוב נו, תמשיכו להתעלל בבלונדות חסרות ישע
(פחחח) טוב. (אם ביקשת כל כך יפה...) שלגי כתב/ה: ורק שתדעו שזה הכל בגלל שלא נותנים לי להתבטא בבלוג! עכשיו יודעים. * ואת כבר יכולה להתבטא בבלוג. |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Re: ש ל ג י ?
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Episode(לא בעסק) • 17 באוג׳ 2011
''צוות לעניין'' כתב/ה: שלגי כתב/ה: טוב נו, תמשיכו להתעלל בבלונדות חסרות ישע
(פחחח) טוב. (אם ביקשת כל כך יפה...) שלגי כתב/ה: ורק שתדעו שזה הכל בגלל שלא נותנים לי להתבטא בבלוג! עכשיו יודעים. * ואת כבר יכולה להתבטא בבלוג. גאד דמ יו אול! אבל איך, איך אני יכולה לכעוס (כי אני לא יודעת מי אתם) כשאני מחבבת אתכם, ומסתבר שגם אתם אותי? ((: פפפפפפפפ!! יאללה, כלובי סידר. ואתם חנכתם איתי את השרשור הראשון שלי P: |
|
''צוות לעניין'' |
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Allias
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Allias כתב/ה: גאד דמ יו אול! אבל איך, איך אני יכולה לכעוס (כי אני לא יודעת מי אתם) כשאני מחבבת אתכם, ומסתבר שגם אתם אותי? ((: פפפפפפפפ!! יאללה, כלובי סידר. ואתם חנכתם איתי את השרשור הראשון שלי P: Allias, רק על מנת להתחיל ליישר קו, אנחנו לא מרשים לקלל. שמחנו לחנוך אותך |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Re: Allias
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Episode(לא בעסק) • 17 באוג׳ 2011
''צוות לעניין'' כתב/ה: Allias כתב/ה: גאד דמ יו אול! אבל איך, איך אני יכולה לכעוס (כי אני לא יודעת מי אתם) כשאני מחבבת אתכם, ומסתבר שגם אתם אותי? ((: פפפפפפפפ!! יאללה, כלובי סידר. ואתם חנכתם איתי את השרשור הראשון שלי P: Allias, רק על מנת להתחיל ליישר קו, אנחנו לא מרשים לקלל. שמחנו לחנוך אותך אל אלוהים, אבוי וגם גוועאלד. איזה לא מרשים לקלל? אני בנויה מתשעים אחוז קללות ועשר אחוז סוכר מעובד. |
|
''צוות לעניין'' |
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Re: Allias
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Allias כתב/ה: אל אלוהים, אבוי וגם גוועאלד. איזה לא מרשים לקלל? אני בנויה מתשעים אחוז קללות ועשר אחוז סוכר מעובד. את משתפרת. |
|
שלגי |
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
Re: ש ל ג י ?
לפני 13 שנים •
17 באוג׳ 2011
שלגי • 17 באוג׳ 2011
''צוות לעניין'' כתב/ה: שלגי כתב/ה: טוב נו, תמשיכו להתעלל בבלונדות חסרות ישע
(פחחח) טוב. (אם ביקשת כל כך יפה...) שלגי כתב/ה: ורק שתדעו שזה הכל בגלל שלא נותנים לי להתבטא בבלוג! עכשיו יודעים. * ואת כבר יכולה להתבטא בבלוג. עכשיו כבר אין לי זמן. |
|