סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

במערכת יחסים זוגית ומבט לעבר הסאדו

Christian S
לפני 13 שנים • 21 באוג׳ 2011

במערכת יחסים זוגית ומבט לעבר הסאדו

Christian S • 21 באוג׳ 2011
שלום,
יש לי כבר זמן מה מחשבות בלתי פוסקות שהייתי שמח לשמוע עצות כדי לפתור תנושא.
סאדו בשבילי הוא עולם קסום, מלא בכל טוב.

העניין הוא שאני באמצע מערכת יחסים זוגית כבר שנה וחצי ואין לי את האפשרות להמשיך להיות חלק מעולם הסאדו ,
אני בחיים לא יעשה משהו מאחורי גבה של אהבותי, ואני לא יודע עד כמה היא תשמח לשמוע שבא לי לקבל מכות מבחורה כלשהי.
היא מודעת לתופעה שלי לעולם הסאדו וכל מה שקשור בנושא,
הייתי שמח לשמוע עצות איזה אפשרויות יש לי כדי לא לקטוע את הסאדו מהחיים שלי.

*חשוב לציין כי בת זוגתי לא מתחברת לסאדו בשום פנים ואופן.

תודה ושבוע טוב..
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
אני אגלה לך סוד קטן? בפעם הראשונה שהציגו בפני רשמית את הסאדו, הייתי בת 20. החבר שלי דאז הוציא כמה דברים מוזרים למראה מהמגירה- אזיקי משטרה, שוטים... הזדעזעתי עד עמקי נשמתי ודרשתי ממנו להכניס את הדברים בחזרה למגירה מייד (ומעולם לאחר מכן לא הפסקתי לחשוב על תכולתה). הוא ניסה עוד כמה פעמים, אבל לאחר תגובות קיצוניות מצידי, הוא הבין מהר מאוד שאין מצב. בסקס הוא ניסה לתת לי פקודות והודעתי לו שזה מכבה אותי מינית.

והנה אני היום, תוהה עד כמה יכולנו להנות ביחד לו רק הייתי מסוגלת להגיב אז אחרת.

לפעמים, כשאנחנו "לא מתחברים לסאדו בשום פנים ואופן", אנחנו דווקא נורא נורא מתחברים, והביג נו נו הוא למעשה ביג יס יס yes.gif

כך שאולי עוד יש לכם סיכוי בעניין הזה. אם תיתן לה את הזמן. אולי לא.

אין אפשרות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם היא לא מתחברת לסאדו, אז לא. שמירת האמון במערכת היחסים הוא חשוב יותר, ואם יש לכם אהבה גדולה ומספקת, יכול להיות שזה באמת מספיק. אולי במשך הזמן תפתח קצת את הראש. בכל מערכת יחסים, אם ונילית ואם בדס"מית, בני הזוג עושים דברים אך ורק כדי לעשות טוב לבן/ בת הזוג icon_smile.gif
Christian S
Christian S • 21 באוג׳ 2011
amy כתב/ה:
אני אגלה לך סוד קטן? בפעם הראשונה שהציגו בפני רשמית את הסאדו, הייתי בת 20. החבר שלי דאז הוציא כמה דברים מוזרים למראה מהמגירה- אזיקי משטרה, שוטים... הזדעזעתי עד עמקי נשמתי ודרשתי ממנו להכניס את הדברים בחזרה למגירה מייד (ומעולם לאחר מכן לא הפסקתי לחשוב על תכולתה). הוא ניסה עוד כמה פעמים, אבל לאחר תגובות קיצוניות מצידי, הוא הבין מהר מאוד שאין מצב. בסקס הוא ניסה לתת לי פקודות והודעתי לו שזה מכבה אותי מינית.

והנה אני היום, תוהה עד כמה יכולנו להנות ביחד לו רק הייתי מסוגלת להגיב אז אחרת.

לפעמים, כשאנחנו "לא מתחברים לסאדו בשום פנים ואופן", אנחנו דווקא נורא נורא מתחברים, והביג נו נו הוא למעשה ביג יס יס yes.gif

כך שאולי עוד יש לכם סיכוי בעניין הזה. אם תיתן לה את הזמן. אולי לא.

אין אפשרות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם היא לא מתחברת לסאדו, אז לא. שמירת האמון במערכת היחסים הוא חשוב יותר, ואם יש לכם אהבה גדולה ומספקת, יכול להיות שזה באמת מספיק. אולי במשך הזמן תפתח קצת את הראש. בכל מערכת יחסים, אם ונילית ואם בדס"מית, בני הזוג עושים דברים אך ורק כדי לעשות טוב לבן/ בת הזוג icon_smile.gif

בגדול זה נשמע כאילו אפשר לנסות להכניס אותה לראש של הסאדו,אני לא מסוגל לראות אותה בתור המלכה, היא בת זוגתי וזה קצת בעייתי להפוך את המצב.
Dark Artist​(שולט)
לפני 13 שנים • 22 באוג׳ 2011

אולי תנסה במסגרת משחק מקדים

Dark Artist​(שולט) • 22 באוג׳ 2011
בתור נשלט עומדות לרשותך מגוון אפשרויות כיצד לענג את בת זוגתך בצורה שהיא תרגיש כמו מלכה icon_smile.gif
אתה יכול להתחיל ממסאז' לרגליים שלה,לשמן את גופה ולעסות אותו ולאט לאט להביא אותה למצב
בו היא תתחיל לשתף איתך פעולה באופן פחות מודע.
אתה יכול לבקש ממנה לכסות לך את העיניים ולקשור את ידיך למיטה בתור רצון לגוון
מעין משחק מקדים בשבילך.
אני מאמין שזה יהיה גם פחות מאיים בשביל בת זוגתך ויתכן כי תשתף יותר פעולה ותפתח יותר את ראשה.
אם אינך יכול לראות את בת זוגתך בתור גם מלכתך בשל הזמן הרב שעבר בו אתם בקשר אז אתה נמצא במצב בעייתי. הרצונות שלך לחוות BDSM לא ייפסקו,ובת זוגתך לא תוכל לספק לך אותם.
כך שתמצא את עצמך בסוף נפרד ממנה ונכנע לתאוותיך או שתמשיך להיות איתה ולדכא את היצרים שלך. לצערי שתי האלטרנטיבות אינן טובות, אך מי אמר שלהיות פעיל בתחום הבדס"מי זה דבר קל.
    התגובה האהובה בשרשור
Mary Jane
לפני 13 שנים • 22 באוג׳ 2011
Mary Jane • 22 באוג׳ 2011
עידן, אתה משורר, הידעת?

מייחל לרגע בו
אשתטח לרגלייך
אחוש את השוט נצלף בעוצמה
על גופי
לבוש
בגדי זונה נרצעת
אני כולי שלך