בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
28 באוג׳ 2011
מנת פתיחה
לפני 13 שנים •
28 באוג׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 28 באוג׳ 2011
הוא נכנס, המבט שלו מלחיץ אותי. משיחת הטלפון אני יודעת שהוא קצת כועס.
לא נורא, אני גם קצת כועסת. הוא יודע את זה, לא? הלב שלי לא באמת מחזיק מעמד במה שקשור בו. מי היתה זו שאמרה לו אתמול שמותר לו הכל? אני הייתי הפוסטמה? ומה בעצם היה שם איתה? ומה זה הוא נפגש עם מישהי אחרת לשתות משהו? אז מותר לו הכל, אבל זה לא בתנאי שהוא לא ירצה הכל אלא רק אותי? כן. אני קצת כועסת. אני מתבוננת במראה כשהוא עולה במדרגות, אני יפה היום. מאוד יפה. זה חשוב דווקא היום: השיער חלק ומתוקתק, איפור קל אבל מוקפד ומדויק. אני גם אוהבת את החולצה הדקיקה הזו. אני כמובן מריחה מצוין. אני מאוד מרוצה ממה שאני רואה. הוא סוגר את הדלת, אני מתקרבת אליו - אין חיבוק או נשיקה.. הוא מתבונן בי לרגע, היד שלו נשלחת אל תוך השיער שלי, ואני נגררת איתו לספה. עכשיו הוא מקפל אותי לרצפה, היד השניה שלו פותחת את החגורה. אני כועסת. אני מנסה להתנגד. להתנגד לדרך בה הוא מתנהג אלי, ולהתנגד לצורך שלי לגעת בו, להריח אותו, לטעום אותו. הזין שלו נדחק לי לתוך הפה. עכשיו הוא עומד, הזין שלו נדחק ויוצא מהגרון, אני מתעוותת לו על הזין, כמעט מקיאה. אני לא נושמת, ריר זולג לי משני צידי הפה, כשכל מה שנשמע זה קולות הקאה עמומים. אני מזיעה ודומעת, האיפור נמרח לי, ריר זולג לאורך הצואר והחזה שלי, מלכלך את החולצה. השיער שלי מלופף בכף היד הגדולה שלו. אני נעה על הזין חסרת אונים, כועסת. הוא אומר משפט שגורם לי להשתולל. נדמה לי שאני אומרת לו בשאגה שאני שונאת אותו, אבל האמירה נשמעת חבוטה ועמומה בתוך ים הריר וקולות ההקאה. אני זוכרת שאני חושבת לעצמי שזה היה מיותר, כל ההכנות. אני כבר נראית נורא. אני לא מצליחה לברוח מהדרך המונוטונית שהוא נכנס ויוצא לי מהגרון. אחרי נצח במצב הזה, אני מרגישה את הזרע מתחיל לעלות במעלה הזין, קצת אחר כך הוא מתחיל למלא את הפה שלי. אני משתדלת לעצור את רפלקס ההקאה ולבלוע הכל. סטירה עוזרת לי להשתדל לבלוע. היד שלו עוזבת את השיער שלי. עכשיו הוא מתבונן בי, רגוע. אני נבוכה ומרוחה, מנוזלת, דומעת ומלאה ריר. שיער סתור ואיפור מרוח. אני מודעת למה שהוא רואה עכשיו. הוא אומר בשקט: בואי. אני רואה שאת רוצה לדעת, נכון? בואי, אני אספר לך. |
|
Uranus |
לפני 13 שנים •
28 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 באוג׳ 2011
Uranus • 28 באוג׳ 2011
תענוג
|
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
קצר וקולע
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
Dark Artist(שולט) • 29 באוג׳ 2011
וכתוב בצורה מאוד יפה
|
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
גברים(שולט) • 29 באוג׳ 2011
כשאת אומרת שמותר לו הכל, למה את באמת מתכוונת ?
מתי הכל הזה יהפוך ליותר מדי בשבילך ? ואת הכי יפה וזוהרת ככה, כשאת נבוכה ומרוחה, מנוזלת, דומעת ומלאת ריר (וזרע). (בעיקר כשרגע לפני היית כל כך מתוקתקת) |
|
שלגי |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
שלגי • 29 באוג׳ 2011
איי איי איי
כווץ׳ לנשמה ולעוד כל מיני חלקים, איך שאתם מעוררים חשקים אפלים שניכם.. נראה לי שעדיף שאלך לעבוד קצת ולחשוב על דברים מדכאי יצר. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 29 באוג׳ 2011
גברים כתב/ה: כשאת אומרת שמותר לו הכל, למה את באמת מתכוונת ?
מתי הכל הזה יהפוך ליותר מדי בשבילך ? ואת הכי יפה וזוהרת ככה, כשאת נבוכה ומרוחה, מנוזלת, דומעת ומלאת ריר (וזרע). (בעיקר כשרגע לפני היית כל כך מתוקתקת) אילו שאלות, גברים... כשאני אומרת לו שמותר לו הכל אני מתכוונת ל: אתה כזה מלך, הכל מגיע לך. אני רוצה לתת לך כל עונג אפשרי, כל עוד אני משוכנעת שהאהבה שלך אלי ככה יציבה וצמודה, כמו שלי. האם זה יכול לייצר טעויות? האם אני טומנת איזה זרע פורענות לעתיד לבוא כי יגיע רגע שזה יהיה יותר מדי? אני חושבת שלא, כי אני רואה את הדרך בה הוא מתנהל, את השיקולים שהוא שוקל ואת מה שיש שם ביננו. כרגיל הכל עניין של איזונים ומידתיות, והוא שוקל את השיקולים האלה ללא הפסקה. וכן, גם אני. באופן מופלא זה מאפשר לדגדג את הגבולות, בלי לפצוע את הקרום של הבועה שלנו. ולהיות הכי יפה ככה, במצב הזה, זה סובייקטיבי: אני מניחה שאחר כך הוא מתבונן ביצירה שהוא יצר, שהוא עבד למענה (בקדיחות הפעם), וכן, זה בטח יפה לו ככה, למרות שאובייקטיבית זה בטח לא כזה אסתטי..(: |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: גברים כתב/ה: כשאת אומרת שמותר לו הכל, למה את באמת מתכוונת ?
מתי הכל הזה יהפוך ליותר מדי בשבילך ? ואת הכי יפה וזוהרת ככה, כשאת נבוכה ומרוחה, מנוזלת, דומעת ומלאת ריר (וזרע). (בעיקר כשרגע לפני היית כל כך מתוקתקת) אילו שאלות, גברים... כשאני אומרת לו שמותר לו הכל אני מתכוונת ל: אתה כזה מלך, הכל מגיע לך. אני רוצה לתת לך כל עונג אפשרי, כל עוד אני משוכנעת שהאהבה שלך אלי ככה יציבה וצמודה, כמו שלי. האם זה יכול לייצר טעויות? האם אני טומנת איזה זרע פורענות לעתיד לבוא כי יגיע רגע שזה יהיה יותר מדי? ולהיות הכי יפה ככה, במצב הזה, זה סובייקטיבי: אני מניחה שאחר כך הוא מתבונן ביצירה שהוא יצר, שהוא עבד למענה (בקדיחות הפעם), וכן, זה בטח יפה לו ככה, למרות שאובייקטיבית זה בטח לא כזה אסתטי..(: בכוח, לא מתאים לך ליפול לפח הנשי הזה (: אני בטוח שהאהבה שלו יציבה וצמודה אבל אולי כדאי שתתני לה להיות יציבה וצמודה כמו האהבה שלו, לא כמו זו שלך. היצירה הזו כל כך יפה כי יש לה משמעות כל כך עמוקה. משמעות של התמסרות, חשיפה ונתינה ושל ויתור על אגו שנבנה בעמל כה רב, במשך כל כך הרבה שנים : ), בשבילו. (או לחילופין - ויתור על אגו מסוג אחד והאדרה של אגו מסוג אחר, כי בסופו של דבר קל מאוד להבחין - שאת מאוד גאה בך : ) |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 29 באוג׳ 2011
גברים כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: גברים כתב/ה: כשאת אומרת שמותר לו הכל, למה את באמת מתכוונת ?
מתי הכל הזה יהפוך ליותר מדי בשבילך ? ואת הכי יפה וזוהרת ככה, כשאת נבוכה ומרוחה, מנוזלת, דומעת ומלאת ריר (וזרע). (בעיקר כשרגע לפני היית כל כך מתוקתקת) אילו שאלות, גברים... כשאני אומרת לו שמותר לו הכל אני מתכוונת ל: אתה כזה מלך, הכל מגיע לך. אני רוצה לתת לך כל עונג אפשרי, כל עוד אני משוכנעת שהאהבה שלך אלי ככה יציבה וצמודה, כמו שלי. האם זה יכול לייצר טעויות? האם אני טומנת איזה זרע פורענות לעתיד לבוא כי יגיע רגע שזה יהיה יותר מדי? ולהיות הכי יפה ככה, במצב הזה, זה סובייקטיבי: אני מניחה שאחר כך הוא מתבונן ביצירה שהוא יצר, שהוא עבד למענה (בקדיחות הפעם), וכן, זה בטח יפה לו ככה, למרות שאובייקטיבית זה בטח לא כזה אסתטי..(: בכוח, לא מתאים לך ליפול לפח הנשי הזה (: אני בטוח שהאהבה שלו יציבה וצמודה אבל אולי כדאי שתתני לה להיות יציבה וצמודה כמו האהבה שלו, לא כמו זו שלך. היצירה הזו כל כך יפה כי יש לה משמעות כל כך עמוקה. משמעות של התמסרות, חשיפה ונתינה ושל ויתור על אגו שנבנה בעמל כה רב, במשך כל כך הרבה שנים : ), בשבילו. (או לחילופין - ויתור על אגו מסוג אחד והאדרה של אגו מסוג אחר, כי בסופו של דבר קל מאוד להבחין - שאת מאוד גאה בך : ) זה לא מדויק לתפישתי. אני אגיד לך: האהבה שלו אולי שונה משלי אבל כשאתה מכונן קשר כזה יש בו יסודות ברורים ומוצקים. אנחנו קוראים לזה גרעין, ומודדים את היציבות של הגרעין ( היכולת לצנוח לתוך מצבים היא פונקציה של היציבות של הגרעין. היציבות מורכבת גם מכך שאנחנו לא מייצרים רווחים ביננו). זה משהו שאנחנו מחוייבים לו יחד, ולכן (בעיקר) המחוייבות דומה והדדית. לכן זה "כמו שלי". רגע, אתה רומז שיש לי אגו..? |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: גברים כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: גברים כתב/ה: כשאת אומרת שמותר לו הכל, למה את באמת מתכוונת ?
מתי הכל הזה יהפוך ליותר מדי בשבילך ? ואת הכי יפה וזוהרת ככה, כשאת נבוכה ומרוחה, מנוזלת, דומעת ומלאת ריר (וזרע). (בעיקר כשרגע לפני היית כל כך מתוקתקת) אילו שאלות, גברים... כשאני אומרת לו שמותר לו הכל אני מתכוונת ל: אתה כזה מלך, הכל מגיע לך. אני רוצה לתת לך כל עונג אפשרי, כל עוד אני משוכנעת שהאהבה שלך אלי ככה יציבה וצמודה, כמו שלי. האם זה יכול לייצר טעויות? האם אני טומנת איזה זרע פורענות לעתיד לבוא כי יגיע רגע שזה יהיה יותר מדי? ולהיות הכי יפה ככה, במצב הזה, זה סובייקטיבי: אני מניחה שאחר כך הוא מתבונן ביצירה שהוא יצר, שהוא עבד למענה (בקדיחות הפעם), וכן, זה בטח יפה לו ככה, למרות שאובייקטיבית זה בטח לא כזה אסתטי..(: בכוח, לא מתאים לך ליפול לפח הנשי הזה (: אני בטוח שהאהבה שלו יציבה וצמודה אבל אולי כדאי שתתני לה להיות יציבה וצמודה כמו האהבה שלו, לא כמו זו שלך. היצירה הזו כל כך יפה כי יש לה משמעות כל כך עמוקה. משמעות של התמסרות, חשיפה ונתינה ושל ויתור על אגו שנבנה בעמל כה רב, במשך כל כך הרבה שנים : ), בשבילו. (או לחילופין - ויתור על אגו מסוג אחד והאדרה של אגו מסוג אחר, כי בסופו של דבר קל מאוד להבחין - שאת מאוד גאה בך : ) זה לא מדויק לתפישתי. אני אגיד לך: האהבה שלו אולי שונה משלי אבל כשאתה מכונן קשר כזה יש בו יסודות ברורים ומוצקים. אנחנו קוראים לזה גרעין, ומודדים את היציבות של הגרעין ( היכולת לצנוח לתוך מצבים היא פונקציה של היציבות של הגרעין. היציבות מורכבת גם מכך שאנחנו לא מייצרים רווחים ביננו). זה משהו שאנחנו מחוייבים לו יחד, ולכן (בעיקר) המחוייבות דומה והדדית. לכן זה "כמו שלי". רגע, אתה רומז שיש לי אגו..? לקח לי קצת זמן לפצח את הלוגריתמים הזה שלכם (בכל זאת, מוח זה לא באמת הכוח שלנו - גברים) אבל אני חושב שעכשיו הבנתי : גרעין = יסודות הקשר יציבות הגרעין = רמת המוצקות והבהירות של הקשר + 1/רמת הרווחים שאתם מיצרים בינכם + התחושה של כל אחד שהאהבה של השני אליו יציבה וצמודה (ואולי לא תושפע מגורמים חיצוניים) היכולת לצנוח למצבים =יציבות הגרעין X פונקציה מסוימת. אם הבנתי נכון אז כדי לצנוח למצבים יותר ויותר עמוקים וקיצוניים (כמו לומר לו - מותר לך הכול) את צריכה להרגיש (סובייקטיבית), בין השאר, שרמת האהבה שלו אלייך מספיק גבוהה ויציבה כדי ששום דבר חיצוני לא יוכל לערער אותה. (כי ברור שדברים ביניכם יכולים להשפיע עליה) * *ואני מתנצל מראש שבכל זאת הורדתי את ה - "כמו שלי". ולגבי האגו שלך - אני לא רומז כלום - בכוח המוח. |
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 באוג׳ 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 29 באוג׳ 2011
איזה דיאלוג יפה ופורה בגובה העיניים
בין גברים לאישה נטול אגו ומוגדר בנוסחאות. זה אפילו מסתדר לי יופי עם הלימודים למבחן בפיזיקה. מי אמר שהכלוב לא חינוכי ומעשיר? |
|