שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

על נשלטים וצרכים

Dendro
לפני 13 שנים • 31 באוג׳ 2011

Re: סופסוף מישהו יורד לסוף דעתי

Dendro • 31 באוג׳ 2011
flower girl כתב/ה:
"עזבו בדס"ם בכלל, שימו בצד אגואיזם, או תשוקות אפלות. הם עלה תאנה פה, הבעייה לא קשורה אליהם בכלל! הבעייה *האמיתית* היא שאתם לא מסוגלים לנשום ליד אישה שרוצה משהו, בלי לקלל או לתקוף. תקראו שוב את השרשור הזה. איך אתם לא שמים לב לזה? זה מטורף."

אם זה לא קשור לבדס"מ ועבדים וכו...
אז אני מבולבל. מסתבר שזה היה שרשור על אלו שלא מסוגלים לנשום ליד אישה שרוצה משהו בלי לקלל ולתקוף.

או קיי. למה לא.
icon_eek.gif בוקר טוב?
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 31 באוג׳ 2011
אין אדם שלא מעוניין בצרכים שלו עצמו. כל בן אנוש בכל מצב ונקודת זמן שואף למלא את צרכיו ודחפיו.

טיפ לכל מי שמחפש יחסים בדסמים: קודם כל תהיה חבר ובן זוג של האדם שמולך. אחר כך תתחילו לדבר על שליטה, כשכבר יש היכרות, כבוד והערכה הדדיים.
Mary Jane
Mary Jane • 31 באוג׳ 2011
פרח שלומות,

מקווה שלא התייאשת כל כך מהר מהפורום. הדוגמאות שלך בהחלט עזרו לי להבין.

לעתים, גם אם מישהו מבטיח או מצטייר כדבר אחד, הוא לא בדיוק מתכוון למה שאמר. יתכן שבאותו הרגע הוא התכוון לכך, אך אילולא היה מגורה/להוט ספק אם היה יוצא בהצהרות כאלו.

עם 'נשלטים', כמו עם בני אדם בכלל וגברים בפרט, צריך לקחת הצהרות גרנדיוזיות בערבון מוגבל. מאוד קל לדבר, הרבה יותר קשה לבצע. ובשביל לזכות בתארים שונים, כמו 'עבד', על אדם להוכיח שהוא אכן כזה בעולם המעשה. עצם השימוש במילה באירועים חגיגיים לא הופך אדם אוטומאטית לעבד או לנשלט טוטאלי. יש אנשים שהאישיות שלהם לא מתאימה לכך כלל, על אף שברגעים מסוימים עם אישה, הדבר מגרה אותם מאוד.

לכן להיות 'נשלט' זה לא להחזיק בכותרת, אלא עבודה ממומשכת, משני הצדדים. הצד שמעוניין להיות שולט צריך להפעיל כוח ממושך, ולבחון כיצד הדבר משפיע על הצד שכנגד. דבר לא ניתן במתנה, צריך לפעול כדי להגיע לתוצאות. לצורך העניין, כן, צריך להעניש אם ביקשת איקס ואיקס לא נעשה (יאמייי עונשים icon_smile.gif ). לא להיעלב ולסגת עם הרגשה שרימו אותך ושללו ממך את הארץ המובטחת, אלא 'להילחם' על מה שאת רוצה, לדרוש אותו, לתבוע. להבהיר מי כאן הבוסית ומי הסמרטוט שיעוף להדיח כלים.

אני משערת, ממה שאמרת, שהיית רוצה ציות פשוט ואוטומטי, ללא סיבוכים, עם מי שהתחייב שיהיה לך לעבד. אבל דברים לא עובדים כך באמת. אישיות זה דבר מאוד מורכב, וכך גם רוח האדם, שתמיד נוהה אל החופש.

מעבר לכך, יתכן וצריך היה לתאם ציפיות או להבהיר מה טיבה של מערכת היחסים הבדסמית שאת מצפה לה, ובאיזו מידה של קיצוניות את מעוניינת. לצפות מאדם שיציית בכל תחומי החיים זה מאוד קיצוני, ולכן לוקח זמן רב כדי להגיע למקומות הללו.

לבסוף, מסכימה עפ פסיכולוג בספת עור. לפני שמישהו הוא שולט/נשלט, עליו להיות אדם הגון ומכבד את זולתו.

מקווה שעזרתי ולו מעט,
בברכה,
icon_smile.gif
Mary Jane
/טעות
גורגי99

אהבתי

גורגי99 • 31 באוג׳ 2011
Mary Jane כתב/ה:
/טעות
כבוד המלכה מרי גיין היקרה..כל מילה שלך בול קליעה למטרה ..כמו רובין הוד...את מכירה את העם הזה שנקרא עבדים נשלטים ...אהבתי תקטע של העונשים..אבל מה קורה אם אני מאוד בסדר...ועושה הכל טוב ,על הצד הכי טוב שהמלכה מבקשת...מה לא יהיו עונשים?(בעסה)יום טוב כבודך...
Mary Jane

Re: אהבתי

גורגי99 כתב/ה:
Mary Jane כתב/ה:
/טעות
כבוד המלכה מרי גיין היקרה..כל מילה שלך בול קליעה למטרה ..כמו רובין הוד...את מכירה את העם הזה שנקרא עבדים נשלטים ...אהבתי תקטע של העונשים..אבל מה קורה אם אני מאוד בסדר...ועושה הכל טוב ,על הצד הכי טוב שהמלכה מבקשת...מה לא יהיו עונשים?(בעסה)יום טוב כבודך...

לא יהיו עונשים, אבל יהיו מכות פה ושם, וכמה סטירות שמבהירות מאין באת ולאן אתה הולך.
כדי שגם בפעם הבאה ובפעם אחריה תהיה ילד טוב (לא סומכת על הצהרות, וחוץ מזה זה כיף לי ; )
גורגי99

Re: אהבתי

גורגי99 • 31 באוג׳ 2011
Mary Jane כתב/ה:
גורגי99 כתב/ה:
Mary Jane כתב/ה:
/טעות

לא יהיו עונשים, אבל יהיו מכות פה ושם, וכמה סטירות שמבהירות מאין באת ולאן אתה הולך.
כדי שגם בפעם הבאה ובפעם אחריה תהיה ילד טוב (לא סומכת על הצהרות, וחוץ מזה זה כיף לי ; )
מכות זה תמיד טוב..סטירות זה הכי טוב..ואני לא בא ולא הולך...אני זוחל ,או לחילופין על ארבע ..הלוואי והיית סומכת על ההצהרות שלי..ומה שכיף לך ..כייף לי כפליים..ואשמח תמיד ..תמיד להוכיח לך .. icon_razz.gif icon_razz.gif הב הב הב
Mary Jane
אה, גורגי, זה לא היה אישי..

אבל אתה מבדר, עליי להודות icon_smile.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אבל זה לא באמת עניין של "עבדים" או "נשלטים". גם אני נתקלתי בזה המון, וגם אותי זה נורא תסכל, אבל בתכלס, זה בעיקר עניין של התאמה. רוצה לחיות עם מישהו - תחפשי בן אדם ישר, שאיתך באותו הראש, שטוב לך איתו. אם בשביל שיהיה לך טוב איתו צריך להיות נשלט - סבבה, חפשי נשלט ישר ונחמד שמתאים לך.
זו שאלה שעלתה גם אצלי - בדרך כלל כבר בהתחלה רואים שיש בעיה.
הכותרת "נשלט" היא אוריינטציה מסויימת, היא לא מבטיחה שום תכונת אופי, האופי הוא עניין נפרד. מה, אם פלוני שמוק, זה משנה אם הוא נשלט או ונילי או שולט או תרנגולת? ואם פלוני סבבה, מה הוא צריך להיות נשלט בשביל זה?
חלקנו לפעמים מצפות מעבדים, לתת לנו יחס של מלכות. לנו זה נראה נורא פשוט, אבל בפועל, להתאים עבד לצרכייך זה המון עבודה. יותר ממה שאני הייתי רוצה, באופן אישי. מעדיפה למצוא מישהו שמטבעו מתאים לי ורואה את הדברים כמוני. אבל זה עניין של העדפה.

מרי, אהבתי את איך שכתבת. שאלה: את אוהבת את הקטע הזה, שמישהו לא בדיוק מתאים לצרכים שלך וצריך לחנך? כל התהליך הזה, של למצוא את הדרך, של לעבוד על זה ולראות תוצאות ולראות את השינוי קורה מול עינייך - זה משהו שנראה לך מושך?
(אני אישית אוהבת את זה אבל לא לאורך זמן. בהתחלה זה משעשע אבל כשזה קשר מתמשך אני אומרת "טוב די, באתי לעבוד או להנות?!")