קינבה |
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
מנטאליות
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
קינבה • 1 בספט׳ 2011
סיפור שהיה כך היה: הגעתי לאחר ממועדוני הבדסמ הלונדונים אותו מנהלת שולטת, מישהי מאוד מנוסה ואפילו "קצת זקנה". כשהיא מסתובבת שם היא מאוד נחמה, מדברת עם כולם בלי שום פאסון, שואלת אנשים על הפטישים שלהם בעניין אמיתי ותמיד שמחה לשמוע מה יש לאנשים להגיד. תגידו שזה חלק מיחסי ציבור - אולי, אבל הנה ההמשך.
יצא לי לראות שם סשן שלה ואני יכול להעיד שזאת אולי אחת הפעמים הבודדות בחיי שראיתי רמה כזאת של שליטה, החל מחוסר הפאסון, ההבנה שלה, הרגישות, הידע באקטים אותם עשתה וכמובן ההנאה שלה מכל דבר שעשתה. יש שם כמה נשים צעירות יותר שבאו ללמוד ותוך כדי סשנים היא מראה להן דברים ומלמדת אותן לאט לאט. אני במקרה הייתי שם כאורח אבל מאוד התרשמתי ממה שראיתי ושמעתי. לאחר מכן שתיתי לי בירה והיא באה והתיישבה ליידי, אמרה לי שזאת פעם ראשונה שהיא רואה אותי ושהיא ראתה שגיליתי עניין במה שראיתי ושמעתי. השיחה התגלגלה ובמהלכה היא אמרה לי דבר שחשוב שכולם ישמעו אותו: בכל פעם שאני רואה סשן אני לומדת, בכל פעם שאני מדברת עם מישהו שמספר לי על הפטישים שלו אני לומדת, ואנשים שבאים לכאן גם אם לא עושים כלום לומדים מכל מה שסביבם. אם אנחנו נאמץ לעצמינו את המנטאליות הזאת הדברים יראו אחרת, כי ממה שראיתי בחופשה הקצרה שלי יש יותר מידי אנשים שמנסים להמציא את הגלגל ושהאגו שלהם חשוב להם יותר מכל דבר אחר. אולי זה כי הקהילה בחיתוליה ואולי זה עניין של מנטאליות ישראלית ואולי ואולי ואולי, אבל תמיד אפשר לשנות. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 1 בספט׳ 2011
בהחלט. אבל מותר ורצוי גם להתריע אם אתה רואה משהו שבעייתי לדעתך ועשוי להיות מסוכן. אפשר להתדיין על זה בצורה תרבותית, לנסות לשכנע, להביא דוגמאות. זו ממש לא חייבת להיות מלחמת אגו...
|
|
the rain song |
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
Re: מנטאליות
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
the rain song • 1 בספט׳ 2011
Sir Demi כתב/ה: סיפור שהיה כך היה: הגעתי לאחר ממועדוני הבדסמ הלונדונים אותו מנהלת שולטת, מישהי מאוד מנוסה ואפילו "קצת זקנה". כשהיא מסתובבת שם היא מאוד נחמה, מדברת עם כולם בלי שום פאסון, שואלת אנשים על הפטישים שלהם בעניין אמיתי ותמיד שמחה לשמוע מה יש לאנשים להגיד. תגידו שזה חלק מיחסי ציבור - אולי, אבל הנה ההמשך.
יצא לי לראות שם סשן שלה ואני יכול להעיד שזאת אולי אחת הפעמים הבודדות בחיי שראיתי רמה כזאת של שליטה, החל מחוסר הפאסון, ההבנה שלה, הרגישות, הידע באקטים אותם עשתה וכמובן ההנאה שלה מכל דבר שעשתה. יש שם כמה נשים צעירות יותר שבאו ללמוד ותוך כדי סשנים היא מראה להן דברים ומלמדת אותן לאט לאט. אני במקרה הייתי שם כאורח אבל מאוד התרשמתי ממה שראיתי ושמעתי. לאחר מכן שתיתי לי בירה והיא באה והתיישבה ליידי, אמרה לי שזאת פעם ראשונה שהיא רואה אותי ושהיא ראתה שגיליתי עניין במה שראיתי ושמעתי. השיחה התגלגלה ובמהלכה היא אמרה לי דבר שחשוב שכולם ישמעו אותו: בכל פעם שאני רואה סשן אני לומדת, בכל פעם שאני מדברת עם מישהו שמספר לי על הפטישים שלו אני לומדת, ואנשים שבאים לכאן גם אם לא עושים כלום לומדים מכל מה שסביבם. אם אנחנו נאמץ לעצמינו את המנטאליות הזאת הדברים יראו אחרת, כי ממה שראיתי בחופשה הקצרה שלי יש יותר מידי אנשים שמנסים להמציא את הגלגל ושהאגו שלהם חשוב להם יותר מכל דבר אחר. אולי זה כי הקהילה בחיתוליה ואולי זה עניין של מנטאליות ישראלית ואולי ואולי ואולי, אבל תמיד אפשר לשנות. אמן |
|
קינבה |
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
קינבה • 1 בספט׳ 2011
amy כתב/ה: בהחלט. אבל מותר ורצוי גם להתריע אם אתה רואה משהו שבעייתי לדעתך ועשוי להיות מסוכן. אפשר להתדיין על זה בצורה תרבותית, לנסות לשכנע, להביא דוגמאות. זו ממש לא חייבת להיות מלחמת אגו...
כשלך אמרו שמה שאת עושה לא נכון ולא טוב זה לא עזר כי את האמנת בדרך שלך, עם הזמן השתנת וגם דרכך השתנתה. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים להתמודד כשלא מקבלים את ההערות שלנו ואז זה הופך למלחמות עולם. אבל זה כבר נושא אחר, חשוב יותר להגיע ולראות ולהקשיב ולשאול כי רק ככה אפשר להתפתח, בין אם אוהבים מה שרואים ובין אם לא. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בספט׳ 2011
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 1 בספט׳ 2011
Sir Demi כתב/ה: amy כתב/ה: בהחלט. אבל מותר ורצוי גם להתריע אם אתה רואה משהו שבעייתי לדעתך ועשוי להיות מסוכן. אפשר להתדיין על זה בצורה תרבותית, לנסות לשכנע, להביא דוגמאות. זו ממש לא חייבת להיות מלחמת אגו...
כשלך אמרו שמה שאת עושה לא נכון ולא טוב זה לא עזר כי את האמנת בדרך שלך, עם הזמן השתנת וגם דרכך השתנתה. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים להתמודד כשלא מקבלים את ההערות שלנו ואז זה הופך למלחמות עולם. אבל זה כבר נושא אחר, חשוב יותר להגיע ולראות ולהקשיב ולשאול כי רק ככה אפשר להתפתח, בין אם אוהבים מה שרואים ובין אם לא. אני מסכימה איתך לגמרי. ומי שאוהב קשירות ולא עד כדי כך קטנוני כדי לא לבוא רק בגלל שאולי יש לו בעיות עם המארגנים, יבוא. ושוב, מחזקת לגמרי את ידיך. אנחנו צריכים ללמוד להתמודד ולדון בדברים בלי לפחד. זו ממש לא חייבת להיות מלחמת עולם. אבל זה הולך לשני הצדדים, אתה יודע. ומותר להסכים גם לא להסכים. כל עוד יש דיון תרבותי, הכל בסדר. |
|