anguissette |
לפני 13 שנים •
6 בספט׳ 2011
נראה לי שהייתי יכולה להיות שולט נהדר ...
לפני 13 שנים •
6 בספט׳ 2011
anguissette • 6 בספט׳ 2011
תבכי ילדה.
תבכי בזמן שאני מחזיק אותך למטה. ומזיין אותך חזק, בלי שום רחמים. תבכי בכי קורע לב, לא בכי של כאב אלא בכי של אובדן מר, של השפלה. תבכי שאיבדת את הכבוד שלך, זה בסדר, תבכי שאיבדת את הרצון להיות עצמך. אני מבין. תבכי על זה שאת הזונה שלי. כי זה נכון. ואני גם רוצה שתבכי כי את שמחה. כי את שמחה שאת במצב הזה. את שמחה שאת בוכה את הבכי המקסים שלך. אני כל פעם נדהם שאת מצליחה להתייפח כלכך יפה, כמו נסיכה, וזאת למרות שאני חודר אליך שוב ושוב ומושך לך חזק בשיער. למרות שמדי כמה שניות את פתאום לא ממש מתייפחת. את פתאום גונחת. ולאט לאט את מפסיקה לבכות ומתחילה לצרוח. ואני אוהב גם את זה. וגומר מזה. ועכשיו את שוב בוכה. ואני רוצה להחזיק אותך עד שהבכי יפסיק שוב. רוצה לשבת איתך בין הזרועות שלי כל הלילה. אבל את שונאת אותי קצת עכשיו בלב. ואת תנשכי אותי. ואז אני אצטרך שוב ללמד אותך לקח. |
|
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} |
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
מעניין
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 7 בספט׳ 2011
יפה מאד
אהבתי |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
Mary Jane • 7 בספט׳ 2011
גאד, איזו בכיינית ; )
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 בספט׳ 2011
הממ.
|
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
מUחדת • 7 בספט׳ 2011
Mary Jane כתב/ה: גאד, איזו בכיינית ; )
לא בכיינית. מנטאלית. |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
Mary Jane • 7 בספט׳ 2011
חחח
|
|
anguissette |
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
אין ברירה, העולם כה עצוב.
לפני 13 שנים •
7 בספט׳ 2011
anguissette • 7 בספט׳ 2011
היא בכינית מנטאלית.
ותודה על התגובות |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 13 שנים •
8 בספט׳ 2011
Re: נראה לי שהייתי יכולה להיות שולט נהדר ...
לפני 13 שנים •
8 בספט׳ 2011
Dark Artist(שולט) • 8 בספט׳ 2011
anguissette כתב/ה: תבכי ילדה.
תבכי בזמן שאני מחזיק אותך למטה. ומזיין אותך חזק, בלי שום רחמים. תבכי בכי קורע לב, לא בכי של כאב אלא בכי של אובדן מר, של השפלה. תבכי שאיבדת את הכבוד שלך, זה בסדר, תבכי שאיבדת את הרצון להיות עצמך. אני מבין. תבכי על זה שאת הזונה שלי. כי זה נכון. ואני גם רוצה שתבכי כי את שמחה. כי את שמחה שאת במצב הזה. את שמחה שאת בוכה את הבכי המקסים שלך. אני כל פעם נדהם שאת מצליחה להתייפח כלכך יפה, כמו נסיכה, וזאת למרות שאני חודר אליך שוב ושוב ומושך לך חזק בשיער. למרות שמדי כמה שניות את פתאום לא ממש מתייפחת. את פתאום גונחת. ולאט לאט את מפסיקה לבכות ומתחילה לצרוח. ואני אוהב גם את זה. וגומר מזה. ועכשיו את שוב בוכה. ואני רוצה להחזיק אותך עד שהבכי יפסיק שוב. רוצה לשבת איתך בין הזרועות שלי כל הלילה. אבל את שונאת אותי קצת עכשיו בלב. ואת תנשכי אותי. ואז אני אצטרך שוב ללמד אותך לקח. שאלה אחת לי זה מעניין לראות איך שולט נראה מנקודת מבט של נשלטת אבל האם כך את באמת רואה שולט? |
|
anguissette |
לפני 13 שנים •
8 בספט׳ 2011
שולט
לפני 13 שנים •
8 בספט׳ 2011
anguissette • 8 בספט׳ 2011
האמת שלא ממש הירהרתי בדבר.
אני חושבת ששולט נראה שונה לכל אחד ואפשר להתחבר לכמה סוגים. ה"יצירה" הקטנה הזאת היא לא בדיוק אני, לא בדיוק מה שאני רוצה. יש בה אלמנטים בוודאי. וחלקים מהחיים. ודמיון, וכל מני כאלו. מה זה שולט? כל אחת ואחד יקבעו בעצמם מה הם רוצים. אני בכלל לא נשלטת (רוב הזמן) |
|